Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(wiki* @ 2016 10 31, 23:29)
Manoji vel su tempa. Gerkle baisi verysad.gif  hmg 108  unsure.gif  reik ir kelti kraujuka tik kaip??
Sveikos  smile.gif

Aš floradix daviau, bet nežinau, ar pakėlė, nedarėm kraujo po to.

Atsakyti
Mamytės, kurios nesilankote FB grupėje, organizuojame susitikimą vaikų žaidimų kambaryje Virš Debesų Vilniuje lapkričio 3 d. 11-13 val. Norinčios prašome jungtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

senokai nerašiau, nemoku iš naujos versijos telefonu rašyti unsure.gif

Kokie visi gudručiai bigsmile.gif Mano tai toli gražu iki tokių pasiekimų biggrin.gif Bet va ryškiai prie technikos vyrukas: orkaitė visą dieną įjungta (ne kliūtis jam įleidžiami mygtukai, greitai perprato sistemą..), skalbyklę įjungia/išjungia, o daugiau tai velniavimas po namus, tikras griovėjas biggrin.gif

Kai sirgo, irgi galvojau vitaminais pastiprinti, bet dabar sveikas ir neprisiruošiu kažko nupirkti unsure.gif Pamiršau kraujo tyrimų paprašyti, kažkaip nesinori perdozuoti.. Be to skaičiau, kad sirgdami jie įgauna imunitetą, tai vienaip ar kitaip vargu, ar pavyks visai be ligų išsisukti, nors taip smagu, kai neserga ax.gif

Apie darželį be rudens nė minčių, bet net įdomu, kaip man žiogui ten sektųsi, nes šiaip tai jis "pats sau fainas", nereikia jam kitų vaikų, nežaidžia su jais. Svetimų žmonių nebijo, bet kas jam tinka, tik kai pavargsta, tada mūsų prisireikia.

Į lauką periodiškai išsiruošiam, manau ir imunitetui nėra blogai vėsesnis oras. Bet labai erzina išsiruošimas, kol apsirengiam, kol aš jį laiptais sunešioju (jau kartais pagalvoju, kad nebeturiu jėgų to savo kukulio nešioti biggrin.gif )..
Atsakyti
Tikre, mes irgi į lauką taip retai išeinam, kai miega lovytėj... Tai lyja, tai neprisiruošiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 02 lapkričio 2016 - 17:06

Isleidau vyra. Sykart kazkaip lb sunku  :( 

Atsakyti
laba 4u.gif

omg, omg grizom is sustikimo darzelyje...pakolkas esu ziauriai laiminga smile.gif vaikai zaide lauke, tai mano moteriske iskisus galva per duris, vaikus kalbino ir auklyte sako tai kol snekat duokit eva i lauka su vaikais...nu ir nieko, manes neprireike, vaiku demesio centre ponia visa laiminga biggrin.gif ryt sake ateiti siaip pasibuti, nors oficialiai nuo pirmadienio, bet sako jei tik noro yra ateikit, palikit - galesit ramia galva i parde apsipirkt nuvaziuot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nuo nauju metu plius maitinimas prasides, nebereiks tu dezuciu deti, kas yra didelis galvos skausmas...zodziu happy mirksiukas.gif

QUOTE(pykshtukas @ 2016 10 30, 22:31)
Nusipirkau tokių lašiukų, kažkas panašaus į aflubiną + dar nenustojau žindyti, gal kaip nors  smile.gif

Ar cia gal tie Bio Strath zoleliu, nes as situos pirkau,bandysim, nes sese vis kokia sloga parnesa, tai mazajai vandenelis vis bega, gal lasiukai veiks ir tik tiek ir tebus tu ligu unsure.gif

QUOTE(Albe69 @ 2016 11 03, 13:54)
<p>Isleidau vyra. Sykart kazkaip lb sunku  verysad.gif </p>

As cia vis kliedejau, kad jatau jatau, kad kas mano dieda issiustu kur...tai va ir issiunte biggrin.gif tik po pora savaiciu nebuna namie, paskui pora pabuna ir vel pora nebuna...tai kazkaip gal persigalvojau, gal kad ruduo...liudna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 11 03, 14:01)
laba 4u.gif

omg, omg grizom is sustikimo darzelyje...pakolkas esu ziauriai laiminga smile.gif

Ar cia gal tie Bio Strath zoleliu, nes as situos pirkau,bandysim, nes sese vis kokia sloga parnesa, tai mazajai vandenelis vis bega, gal lasiukai veiks ir tik tiek ir tebus tu ligu  unsure.gif

Super dėl darželio 4u.gif

Dėl slogos esu skaičius ir ant savęs matau, kad skaidrus ir periodiškai pasikartojantis vandenėlis iš nosies dažniausiai reiškia alergiją, o ne virusą/peršalimą.
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 11 03, 13:54)
<p>Isleidau vyra. Sykart kazkaip lb sunku  verysad.gif </p>

4u.gif kad greičiau laikas praeitų.

QUOTE(Staisi @ 2016 11 03, 14:01)
laba 4u.gif

omg, omg grizom is sustikimo darzelyje...pakolkas esu ziauriai laiminga smile.gif

Super dėl darželio, linkiu, kad ir toliau taip būtų 4u.gif
Taip, žolelių mišinys tas pats. Pradėjo gerti, bet va jau trečia diena namie esam. Darželyje noro/roto virusas siaučia, bet maniškiui šiaip tempa apie 38 laikėsi. Gal dėl to, kad 4 krūminiai vienu metu lenda....
Atsakyti
laba 4u.gif

butumet pamate siandienos vaizdeli darzelyje, kaip vaikai varo per balas-juras ir pliaupiant liuciai...as po penkiu metu danijoj - vis dar miriau is siaubo biggrin.gif bet siaip viskas daugiau normaliai biggrin.gif vis dar negaliu patiketi, kaip planai pakoregavo visa sita reikala manau i geraja puse, ir busiu rami iki darbo pradzios ax.gif

Del slogos tai Tikre cia man galvos skausma uzdave hmm.gif nu *****, betruko dar cia man alergijos kokios unsure.gif jau seniai sakiau, kad visokiem vaiku ligu issukiam as per silpna doctor.gif tikiuos, kad cia tik siaip snarglys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staisi: 04 lapkričio 2016 - 22:38
QUOTE(Staisi @ 2016 11 04, 23:36)
Del slogos tai Tikre cia man galvos skausma uzdave hmm.gif nu *****, betruko dar cia man alergijos kokios  unsure.gif jau seniai sakiau, kad visokiem vaiku ligu issukiam as per silpna doctor.gif tikiuos, kad cia tik siaip snarglys  ax.gif

Juokingai nuskambėjo biggrin.gif Aš nekalbu apie kokias rimtas alergijas, gal net netinka čia žodis alergija, bet labai dažnai tas bėgantis vandenėlis būna prasidėjus šildymo sezonui, t.y. kai drėgniau ir dažniau būnama namuose (man visada pasipila toks vandenukas rudeniop, nes mažiau lauke būnu, prasčiau namai išsivėdina).
Atsakyti
laba 4u.gif

nu tai ka...ne melas tas imuniteto patikrinimas su darzais biggrin.gif trys dienos darzelyje ir jau dabar jauciu, kad dvi savaites namie huh.gif mazajai snargys iki keliu, koso...jau ir pas daktare pasirodem...amen aleliuja, gerai kad nedirbu, tai galiu grudinti dar keturis menesius biggrin.gif bet siaip lyg ir normaliai, pirma diena mazoji nesuprato kas ivyko, antra diena jau verkaliojo...aisku as atzliumbiau masinoj kaip priklauso, kursuose paskui sedejau uztinus didis.gif trecia diena jau supratau, kad imsim biuleteni biggrin.gif ir vuolia, gaus diedas rupintis, cia irgi jo vaikas, man reik mokytis bis.gif

ir klausimas - ar jusu vaikai irgi uzsukti visa laika eina ir eina ir eina karsta.gif as nesuprantu, ji nenusedi vietoj, ropscias,karias, sukas, maskatuojas, tabaluojas...visada veiksme fear.gif jazau marija, kaip as pavargstu kartais, nu demesio nereikalauja, bet malas aplink kojas, trinas, eina, pareina, rodo, tampo, cia patapsnoja, ten patapsnoja...ner kad atsisetu ir ilgam pazaistu vienoj vietoj umn.gif
Atsakyti
Staisi, jei dėmesio nereikalauja, tai koks skirtumas, malasi ar sėdi? biggrin.gif Mano Adrijos visi keliai veda pas mamą smile.gif Kur bebūtų, ateis ir įsikibs į koją, imk ant rankų smile.gif
Atsakyti