Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

Sveikos. Musu skiepas nukeltas nes sloguoja mazoji ojojoj unsure.gif
Bandziau si vakara nulauzti naktinio miego pe papiaus, bet tokia scena iskele ir ji laimejo unsure.gif blink.gif negi dar greit neatsisakysim mp. Diena ta diena bet naktinius ziauriai noriu nuimti. Iki siol miega su manimi. Man poilsio nulis..
Kartais ji man tokia protinga atrodo. Brolis atrodo tokio amziaus toks nebuvo ax.gif tik einu galva plauti tai ji is paskos. Pakisu po kranu galva ir ji jau zino koki ranksluosti paduoti ax.gif yra sukabinti keli bet paduos ta kurio reikia. Prasyti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 10 27, 23:33)
Pakisu po kranu galva ir ji jau zino koki ranksluosti paduoti  ax.gif  yra sukabinti keli bet paduos ta kurio reikia. Prasyti nereikia.

bigsmile.gif geeras
Adrijai irgi sloga + gerklė nesibaigia, gyd šiandien pažiūrėjo, daug krūminių dygsta, naktys - tragedija...
Atsakyti
laba 4u.gif

man tai sirdis verkia kraujuoja-mazoji uz savaites pradeda darza bijau.gif nu nesuvokiu kaip tokia mazute be manes gales unsure.gif dickei buvo 2 metai kai pradejo, buvo viskas idomu,visko norejo...jokiu problemu...o sita tai mamyne doh.gif o reikia, nes man i kursus reikia, diedas dirba zemyne...zodziu noriu, kad kuo leciau ta savaite eitu...jau matau kaip bliausiu ne savu balsu palikdama cray.gif

del protingumo ar kaip, tai maniske tokia biski issitaskius biggrin.gif bet jei sakau einam eva miegot, tai sako aaaaa pupa wub.gif jei sakau karsta - tai butinai pucia is visos sveikatos biggrin.gif jei liepiu po miego spjauti tuti - ima is burnos ir meta lauk ant zemes, jei atnesa koki daikta tai duodama visada sako aaaaaaate (aciu biggrin.gif ), jei klausiu kur kate, tai ziuri i langa ir sako kate wub.gif bet nei mama, tete nesako...nereiksmingi mes kazkokie...sakau issitaskius tokia kartais, bet miela wub.gif

Atsakyti
Oi tokia mazyte palikti isivaizduoju kaip baisu butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 10 29, 00:56)

del protingumo ar kaip, tai maniske tokia biski issitaskius biggrin.gif bet jei sakau einam eva miegot, tai sako aaaaa pupa  wub.gif jei sakau karsta - tai butinai pucia is visos sveikatos  biggrin.gif jei liepiu po miego spjauti tuti - ima is burnos ir meta lauk ant zemes, jei atnesa koki daikta tai duodama visada sako aaaaaaate (aciu  biggrin.gif ), jei klausiu kur kate, tai ziuri i langa ir sako kate  wub.gif bet nei  mama, tete nesako...nereiksmingi mes kazkokie...sakau issitaskius tokia kartais, bet miela  wub.gif

Aš irgi sakau karšta ar pati pučiu, tai mažoji irgi pučia biggrin.gif Ir bet ką man paduodama visada sako "aaatiu", ką reiškia Ačiū smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 10 28, 23:56)
del protingumo ar kaip, tai maniske tokia biski issitaskius biggrin.gif bet jei sakau einam eva miegot, tai sako aaaaa pupa  wub.gif jei sakau karsta - tai butinai pucia is visos sveikatos  biggrin.gif jei liepiu po miego spjauti tuti - ima is burnos ir meta lauk ant zemes, jei atnesa koki daikta tai duodama visada sako aaaaaaate (aciu  biggrin.gif ), jei klausiu kur kate, tai ziuri i langa ir sako kate  wub.gif bet nei  mama, tete nesako...nereiksmingi mes kazkokie...sakau issitaskius tokia kartais, bet miela  wub.gif

Mano tai visai vista biggrin.gif Tik sneka mazai. Dar anksciau sakydavo ir karsta, kate, mama,tete, ir ate rodydavo, dabar nieko. Pust moka, valgyt pati bando dar. Mane cia kelios mamos apsviete, kad anksti pradeje vaiksciot vaikai veliau kalba. Sunui tiko. Jauciu ir mazoji taip pat.

Buvo kazkoki virusa pasigavus, temp. isbere buvo. Padare krauja, pasirodo prie visko hemaglobinas tik 113. Stebuklingu budu kaip pakelt zinot gal?
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 10 29, 00:56)
laba 4u.gif

man tai sirdis verkia kraujuoja-mazoji uz savaites pradeda

O tau nebus galimybės su ja kažkiek lopšelyje pabūti?
Mano bernužėlis jau pagaliau irgu bėgiot pradėjo. Šnekėt tai tik tete sako ir vadina taip MB sąmoningai, bet mama niekaip neišmoksta. Pata valgyt labai nori. Labai bijau artėjančių ligų darželyje, jau pradėjau visaip imunitetą stiprinti.
Atsakyti
QUOTE(pykshtukas @ 2016 10 30, 12:15)
pradėjau visaip imunitetą stiprinti.

Kaip?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

QUOTE(Staisi @ 2016 10 28, 23:56)
man tai sirdis verkia kraujuoja-mazoji uz savaites pradeda darza bijau.gif nu nesuvokiu kaip tokia mazute be manes gales unsure.gif 

As savo vaika pas auklyte (beveik tas pats kaip darzelis, ten yra 6, o kartais 8 vaikai) palikau, kai jam buvo 10men. Turejau tik savaite laiko pripratimui. Kai iseinu, tai dar ir dabar verkia. Tai as istaikau momenta, kai jis zaidzia ir islekiu, tada jis ne taip stipriai verkia, o kartais ir visai neverkia. Kita mama sako: o kodel tu jam tiesiog nepasakai, kad tu tuoj grisi? Galiu pasakyti "ate, ate", bet vaikui neegzistuoja "as tuoj grisiu", vaikas mato, kad mama iseina, jos nera.
As nesigailiu, ka taip anksti isleidau vaika pas auklyte, nes jis dabar labai greitai mokosi kazka daryti. Mato kitus vaikus, pradeda suprasti, kad jis ne vienintelis toks egzistuoja ir t.t. Aisku is pradziu sirdis plyso, as beveik kartu su juo verkiau. 100 kartu sustodvau ir pamastydavau ar reikia man viso to (pradejau lankyti 6 men kursus), ar geriau su vaiku namie likti. Bet man jau ir taip stogas vaziavo nuo buvimo namuose.

QUOTE(pykshtukas @ 2016 10 30, 11:15)
O tau nebus galimybės su ja kažkiek lopšelyje pabūti?
Mano bernužėlis jau pagaliau irgu bėgiot pradėjo. Šnekėt tai tik tete sako ir vadina taip MB sąmoningai, bet mama niekaip neišmoksta. Pata valgyt labai nori. Labai bijau artėjančių ligų darželyje, jau pradėjau visaip imunitetą stiprinti.

Maniskis irgi sako "tete, tik-tak ir burrr (masinyte taip daro)". Ismoko man daiktus duoti. Jei neistiesiu rankos, tai jis pats paima mano ranka, o su kita ideda man i ranka ko paprasau. Toks idomus darosi.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 30, 20:09)

Nusipirkau tokių lašiukų, kažkas panašaus į aflubiną + dar nenustojau žindyti, gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykshtukas @ 2016 10 30, 22:31)
Nusipirkau tokių lašiukų, kažkas panašaus į aflubiną + dar nenustojau žindyti, gal kaip nors  smile.gif

Aš galvoju immunokind bandyti, gal duodat kuri?
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 10 30, 09:42)
Buvo kazkoki virusa pasigavus, temp. isbere buvo. Padare krauja, pasirodo prie visko hemaglobinas tik 113.  Stebuklingu budu kaip pakelt zinot gal?

Manoji vel su tempa. Gerkle baisi verysad.gif hmg 108 unsure.gif reik ir kelti kraujuka tik kaip??
Sveikos smile.gif
Atsakyti