QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 22, 00:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Staisi" data-cid="71145374" data-time="1477083357"><div><p>nu tai laba diena ar jau naktis
</p></div></blockquote><p></p><p>Tu kaip visada su nuotaika aš kažką praleidus - ką reiškia vyras prie vaiko neprisiliečia? 😳</p><p></p><p>Ar gaila tos rankos? </p><p></p><p>Man su maistu tai irgi prasidėjo dilema - pastaruoju metu pietums duodavau vėl pirktines nuo 12 mėn košes, bet jau kažkaip be ryšio, o ką vietoj to?? Vakarienei kokius koldūniukus ar varškėtukus, ok, o pietums? Tik kartais su mumis tą patį valgo, bet pvz kotletų aš nekepu, o cielos mėsos gi neduosi dar? </p><p></p><p>O kodėl į daržą taip anksti?</p>
</p></div></blockquote><p></p><p>Tu kaip visada su nuotaika aš kažką praleidus - ką reiškia vyras prie vaiko neprisiliečia? 😳</p><p></p><p>Ar gaila tos rankos? </p><p></p><p>Man su maistu tai irgi prasidėjo dilema - pastaruoju metu pietums duodavau vėl pirktines nuo 12 mėn košes, bet jau kažkaip be ryšio, o ką vietoj to?? Vakarienei kokius koldūniukus ar varškėtukus, ok, o pietums? Tik kartais su mumis tą patį valgo, bet pvz kotletų aš nekepu, o cielos mėsos gi neduosi dar? </p><p></p><p>O kodėl į daržą taip anksti?</p>
Kodel vyras neprisiliecia prie mazosios? nezinau...kas tom vyriskom jo smegenim pradzioj sake bijo sulauzyt, paskui kad alia maze jo nemegsta (sudmalys), dabar kazkiek paima i gleby, bet mazoji ne itin patenkinta su laiku zinau, kad bus normaliai, nes su dicke buvo tas pats, o dabar dickei tetis - dievas (o as siaip mama )...zodziu vaikas iki metu yra mano reikalas
As ranka duodu...jazus marija kaip kartais mane tai varo i nevilti niekada to nepatyriau, tai rods kad iki smerties as ta ranka jai kisiu nu zinai kai yr gerai - noris dar geriau
Del pietu maisto, tai pas mus labai gerai eina siaip darzoves troskintos, morkos, zirneliai, kalafijorai,spinatai, pupeles, brokoliai, (cia isvis yr pasaulio atradimas - maistas super uno ) viskas jau gabalais ir mesa plesoma, o kartais sublenderiuoju ir sumakaluoju su tom paciom sveikom darzovem, kukuliai zuvies su makaronais - niom(nu sorry , uzdedu pomidoru padazo is stiklainio su darzovem ), sriubos dievinamos virtos ant namines anties ar tai kokio neaiskaus gyvio , jei dar biski prablenderiuotos...troskintos bulves skilteles grietinelej su kazkuom( mesa zuvis), tiesiog kuskusas su darzovem, tas pats naminis seimos plovas(ryziu, grikiu)...uij dar balandeliu nebande pietums yr ka paduot tik terliokis, o va man ta vakariene labiausiai kliuna nu bet kazkaip sumastau kazka, - ta pati kose, varsketukai, kad ir jogurtas, o dar veliau vaisiai pries miega...nu yr ka veikt
Del darzelio tai danijoj dekretines biagiasi 11men. ir turi sugrizti i darba, bet mano darbas sezoninis, todel galvojau vaika pasiauginsiu iki nauju metu. Bet as stoviu darbo birzoje, kuri taip paprastai manes nepaleidzia uzrase i kursus ir nesvarbu kad vaikas namie, jei atsisakau kursu ar darbo - vadinasi negaunu jokiu pinigu...zodziu...Mano diedas isvaziavo dirbt kaip zmogus ir viskas taip susijauke, nes jis per diena kol as kursuose turejo but su mazaja....o taip optimistiskai nebesigauna nieko - issikapstysim, tik tiek, kad kukuli reiks kelioms valandoms palikti kitiems