nu tai laba diena ar jau naktis
Papinimasis. planas ivykdytas iki metu atsisakyta ciunkti belenkada
graziai draugiskai viena vakara sugulem ir nusprendem kad nebereikia...pana sutiko,bet isliko kitas idomus reikalavimas - mano rankos glostymas, braizymas, minkymas...va cia jau matau beda, nes vakarais ir naktim jei prasibudina, tai su sirena reikalauja per grotas ikisti ranka pamaigymui
Siaip normalus valgymas. OMG tik duok, viska visada ir is eiles
cia problemu nepastebeta...tik tiek kad man galva nebenesa ka cia duot tam vaikui. Turi 8 dantis, kramto, maigo, tik tiek kad rytais gauna kose visada, pietus buna nuo seimos stalo, sriubos ar jos kokia tai ten darzoviene, vakare vel vargstu, nu nes tos koss ..feeee..kazkaip sukuosi - kaip ten bebutu, visi patenkinti
Rubai...cia jau man manija...noris pirkt pirkt ir pirkt..isbandziau internetini apsipirkima, tai blyn jauciaus kaip saldaini gavus uz viso gyvenimo nuopelnus.....nu taaaip savim didziavaus...patiko...pirksiu internetu dar
daaaarzas susikloste tokia situacija, kad jauciu vaika reikes leisti ne po nauju metu, bet po poros savaiciu...zliuuuuumbiauuuu
nu kur jin be manes, jei i tulika normaliai neleidzia nueit, bet reikia, vadinas reikia. Tai greit supratau, kad reikia pirkt visokius kombius, termorubus, nuo lietaus - uojazau...toks mazas - o toks nepigus
Ligos turim omron inhaliatoriu - niekada nenaudotas( aciu dievui turbut), nes pirkau dar tais laikais kai reikejo dickei...net neisivaizduoju kaip ans veikia, nes guli vis dar supakuotas - tikiuos, kad ir nereikes ispakuoti, nors mazei kaip supratau visdelto sloga su pasekmem visada bus
nes tik nosis kazkiek pabga ir iskart akyte viena traiskanoja
dickei sloga iskart persimesdavo i ausis...ta irgi buvo vargo vakariene... nu ziuresim
...kas dar
..aij nu diedas nu ka ans...nu dirbt pagaliau pradejo
net nezinau kuriems cia auksciausiems dekot, nes bijau prisikalbet..bet zinokit dirba - ir lygtais uzdirba
zodziu nenuobodu su juo
P.S prie mazosios vis dar neprisiliecia
nu ka, viska lyg ir papasakojau...aij mazoji vaiksto..ir smarkiai...yra ka veikt
gero savaitgalio