Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

Pas mus nakti n kartu ir dar diena daug reikalauja. Plesia maike priejus unsure.gifpavargau ziauriai jau nuo maitinimo.

O bandėt naktį vietoj (.) ką nors kitą? Mane gelbėja baltas triukšmas ir glostymas, nors buvau įsitikinus, kad niekas kitas nepadės. Aišku, ne visada padeda :D

Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 20, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wiki*" data-cid="71139469" data-time="1476958843"><div><p>Pas mus nakti n kartu ir dar diena daug reikalauja. Plesia maike priejus user posted imagepavargau ziauriai jau nuo maitinimo.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>O bandėt naktį vietoj (.) ką nors kitą? Mane gelbėja baltas triukšmas ir glostymas, nors buvau įsitikinus, kad niekas kitas nepadės. Aišku, ne visada padeda biggrin.gif</p>

Supimas kartais padeda bet daugiau niekas. Tiutes neima tai matyt esu ne kiek del mp o kiek del ciulptuko blink.gif
Atsakyti
FruitCoctail cia taip viena diena nuo 10 iki 4 kartu perejo? Noreciau ir as kad nakti tik 2 kartus maitint reiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 20, 11:36)
Nepirkau inhaliatoriaus, kaip suprantu, jis daugiau nuo kosulio padeda  unsure.gif Jei pirksiu, tai tikrai omron. Žiauru su ta sloga. Girdžiu, kad nosy ten gargaliuoja, atrodo, jei mokėtų pūsti, išpūstų ir būtų gerai biggrin.gif bet traukiant visai mažai išsitraukia, o egzekucija tokia, kad padėk dieve. Įdomu, kada jau įmanoma išmokyti vaiką pūsti nosį?

O metų laiko ne vienas skiepas priklauso? Mes turėjom šią sav eit, nukėliau į kitą.
Ir man tas pats biggrin.gif nesuprantu, kaip mamos pamaitina iš kitos pusės, nei lovytė. Aš užgriūnu ant vaiko ir turiu laikytis ant alkūnės, tai vidury nakties man dažniausiai per sunku biggrin.gif bet pas mus jau ačiū D beveik visada stabiliai 4 kartai per parą - vienas dieną, vienas vakare prieš miegą ir du naktį. Man tai didžiulis pasiekimas, visai neseniai būdavo ir virš 10 kartų naktį doh.gif

Kuo geresni Omron? Aš Microlife žiūrinėju. Kolegė ir slogoms naudoja su kaukyte, atkemša nosytes. Buvau radus pamokėlę nosiai išpūsti, tamsus miškas mano pipirui biggrin.gif

Aš pagal šį skiepų kalendorių žiūriu, tai yra vienas skiepas 12-15 mėn, jį dažnai jungia prie to MMR 15-16 mėn., bet kiek skaičiau dažnai tas MMR alergizuoja ir šiaip sunkiau pernešamas. Be to vienas bakst yra geriau nei du bet kuriuo atveju biggrin.gif

Pavydžiu dėl naktų 4u.gif Pas mus tęsiasi kybojimo etapas..
Papildyta:
QUOTE(wiki* @ 2016 10 20, 12:20)
Pas mus nakti n kartu ir dar diena daug reikalauja. Plesia maike priejus  unsure.gif  pavargau ziauriai jau nuo maitinimo.

Va šito labiausiai bijau unsure.gif
Atsakyti

Mum inhaliatorius tai nepamainomas daiktas :super:  o ir slogai jis labai tinkamas, atkemsa nosyte, laisviau kvepuot buna. Kiek kartu jo deka neprireike antibiotiku. O ir poveikis greitesnis nei vien tik sirupeli geriant 

Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 20, 11:36)
bet traukiant visai mažai išsitraukia, o egzekucija tokia, kad padėk dieve. Įdomu, kada jau įmanoma išmokyti vaiką pūsti nosį?

mano tikrai keistas vaikas bet kai traukiu jam patinka biggrin.gif nesipriesina sypsos smile.gif bet jau kadangi virs menesio su sloga (irgi buvo dienu i tarpus kad dingo) tai as nzn gal kazka blogai darau...
Imanoma ;) maniskis pucia. Pries veidrodi rodziau, patiko jam ir pats atkartoja.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 10 21, 15:35)
mano tikrai keistas vaikas bet kai traukiu jam patinka biggrin.gif nesipriesina sypsos smile.gif bet jau kadangi virs menesio su sloga (irgi buvo dienu i tarpus kad dingo) tai as nzn gal kazka blogai darau...
Imanoma ;) maniskis pucia. Pries veidrodi rodziau, patiko jam ir pats atkartoja.

Auksinis vaikas 4u.gif

Nors mano vaikas prie svečių ar namuose lyg nesavas, tylus, ramus, krapštosi su kokia nesąmone, garsiuko neišleis, tai tik ir giria visi, koks geras vaikas. O tik svečiai pro duris, įsijungia mygtukas "pazysti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 21, 16:57)
Auksinis vaikas 4u.gif

nu tikrai aukselis wub.gif
Toks mielas, ateina glaustosi, nu megsta atruma.

Zodziu tikras jis cirkininkas biggrin.gif vaiksto dar po kelis tik zingsnelius nedrasiai. Bet jau ismoko su seses paspirtuku vaziuot biggrin.gif nesiliauja stebint. Jo kazkokia liksvara nebloga. Arba nebijo jis svyravimu.
Atsakyti

wiki*, 20 Spa 2016 - 18:08, parašė: Supimas kartais padeda bet daugiau niekas. Tiutes neima tai matyt esu ne kiek del mp o kiek del ciulptuko blink.gif
Tai aš irgi visus metus vietoj soskės, gumų mergina nepripažįsta :)

Amatevi, 20 Spa 2016 - 22:45, parašė: FruitCoctail cia taip viena diena nuo 10 iki 4 kartu perejo? Noreciau ir as kad nakti tik 2 kartus maitint reiktu rolleyes.gif
Oi ne ne :D po truputį. Tiesiog anksčiau vos prabudus gaudavo (.), o prabunda ji daug kartų. Iš tikrųjų su pietų miegu pabandžiau pradžioj, paguldžiau į lovytę ir liepiau užmigti :D (iki tol miegodavo tik vežime arba užmigdavo valgydama) Ir o stebukle - ji užmigo! Aišku, verkšlena, malasi, sėdasi, vėl gulasi, bet užmiega. Taip ir naktį pradėjau neduoti (.) kiekvieną kartą jai pabudus, iki kol liko 2 kartai. Galėtų likti tik prieš miegą ir ryte :)

Albe69, 21 Spa 2016 - 16:08, parašė: Mum inhaliatorius tai nepamainomas daiktas :super: o ir slogai jis labai tinkamas, atkemsa nosyte, laisviau kvepuot buna. Kiek kartu jo deka neprireike antibiotiku. O ir poveikis greitesnis nei vien tik sirupeli geriant
Nu va. Gal padėtų ir mums su ta sloga

kristrar, 21 Spa 2016 - 16:35, parašė: mano tikrai keistas vaikas bet kai traukiu jam patinka biggrin.gifnesipriesina sypsos smile.gifbet jau kadangi virs menesio su sloga (irgi buvo dienu i tarpus kad dingo) tai as nzn gal kazka blogai darau... Imanoma ;) maniskis pucia. Pries veidrodi rodziau, patiko jam ir pats atkartoja.
Pats traukimas ir Adrijai kažkada patiko, bet kad ji prie nosies prieit neleidžia, tenka laikyt rankas, kojas ir galvą, tai jau gaunasi kankynė.

Tikrė, 21 Spa 2016 - 17:57, parašė: Auksinis vaikas 4u.gif Nors mano vaikas prie svečių ar namuose lyg nesavas, tylus, ramus, krapštosi su kokia nesąmone, garsiuko neišleis, tai tik ir giria visi, koks geras vaikas. O tik svečiai pro duris, įsijungia mygtukas "pazysti" biggrin.gif
Mano ponia ne namie visada geresnė :D
Atsakyti

wiki*, 20 Spa 2016 - 18:08, parašė: Supimas kartais padeda bet daugiau niekas. Tiutes neima tai matyt esu ne kiek del mp o kiek del ciulptuko blink.gif
Tai aš irgi visus metus vietoj soskės, gumų mergina nepripažįsta :)

Amatevi, 20 Spa 2016 - 22:45, parašė: FruitCoctail cia taip viena diena nuo 10 iki 4 kartu perejo? Noreciau ir as kad nakti tik 2 kartus maitint reiktu rolleyes.gif
Oi ne ne :D po truputį. Tiesiog anksčiau vos prabudus gaudavo (.), o prabunda ji daug kartų. Iš tikrųjų su pietų miegu pabandžiau pradžioj, paguldžiau į lovytę ir liepiau užmigti :D (iki tol miegodavo tik vežime arba užmigdavo valgydama) Ir o stebukle - ji užmigo! Aišku, verkšlena, malasi, sėdasi, vėl gulasi, bet užmiega. Taip ir naktį pradėjau neduoti (.) kiekvieną kartą jai pabudus, iki kol liko 2 kartai. Galėtų likti tik prieš miegą ir ryte :)

Albe69, 21 Spa 2016 - 16:08, parašė: Mum inhaliatorius tai nepamainomas daiktas :super: o ir slogai jis labai tinkamas, atkemsa nosyte, laisviau kvepuot buna. Kiek kartu jo deka neprireike antibiotiku. O ir poveikis greitesnis nei vien tik sirupeli geriant
Nu va. Gal padėtų ir mums su ta sloga

kristrar, 21 Spa 2016 - 16:35, parašė: mano tikrai keistas vaikas bet kai traukiu jam patinka biggrin.gifnesipriesina sypsos smile.gifbet jau kadangi virs menesio su sloga (irgi buvo dienu i tarpus kad dingo) tai as nzn gal kazka blogai darau... Imanoma ;) maniskis pucia. Pries veidrodi rodziau, patiko jam ir pats atkartoja.
Pats traukimas ir Adrijai kažkada patiko, bet kad ji prie nosies prieit neleidžia, tenka laikyt rankas, kojas ir galvą, tai jau gaunasi kankynė.

Tikrė, 21 Spa 2016 - 17:57, parašė: Auksinis vaikas 4u.gif Nors mano vaikas prie svečių ar namuose lyg nesavas, tylus, ramus, krapštosi su kokia nesąmone, garsiuko neišleis, tai tik ir giria visi, koks geras vaikas. O tik svečiai pro duris, įsijungia mygtukas "pazysti" biggrin.gif
Mano ponia ne namie visada geresnė :D
Atsakyti
nu tai laba diena ar jau naktis 4u.gif

Papinimasis. planas ivykdytas iki metu atsisakyta ciunkti belenkada ax.gif graziai draugiskai viena vakara sugulem ir nusprendem kad nebereikia...pana sutiko,bet isliko kitas idomus reikalavimas - mano rankos glostymas, braizymas, minkymas...va cia jau matau beda, nes vakarais ir naktim jei prasibudina, tai su sirena reikalauja per grotas ikisti ranka pamaigymui unsure.gif

Siaip normalus valgymas. OMG tik duok, viska visada ir is eiles biggrin.gif cia problemu nepastebeta...tik tiek kad man galva nebenesa ka cia duot tam vaikui. Turi 8 dantis, kramto, maigo, tik tiek kad rytais gauna kose visada, pietus buna nuo seimos stalo, sriubos ar jos kokia tai ten darzoviene, vakare vel vargstu, nu nes tos koss ..feeee..kazkaip sukuosi - kaip ten bebutu, visi patenkinti ax.gif

Rubai...cia jau man manija...noris pirkt pirkt ir pirkt..isbandziau internetini apsipirkima, tai blyn jauciaus kaip saldaini gavus uz viso gyvenimo nuopelnus.....nu taaaip savim didziavaus...patiko...pirksiu internetu dar bis.gif

daaaarzas verysad.gif susikloste tokia situacija, kad jauciu vaika reikes leisti ne po nauju metu, bet po poros savaiciu...zliuuuuumbiauuuu cray.gif nu kur jin be manes, jei i tulika normaliai neleidzia nueit, bet reikia, vadinas reikia. Tai greit supratau, kad reikia pirkt visokius kombius, termorubus, nuo lietaus - uojazau...toks mazas - o toks nepigus biggrin.gif

Ligos doctor.gif turim omron inhaliatoriu - niekada nenaudotas( aciu dievui turbut), nes pirkau dar tais laikais kai reikejo dickei...net neisivaizduoju kaip ans veikia, nes guli vis dar supakuotas - tikiuos, kad ir nereikes ispakuoti, nors mazei kaip supratau visdelto sloga su pasekmem visada bus unsure.gif nes tik nosis kazkiek pabga ir iskart akyte viena traiskanoja doh.gif dickei sloga iskart persimesdavo i ausis...ta irgi buvo vargo vakariene... nu ziuresim karsta.gif

...kas dar..aij nu diedas nu ka ans...nu dirbt pagaliau pradejo doh.gif net nezinau kuriems cia auksciausiems dekot, nes bijau prisikalbet..bet zinokit dirba - ir lygtais uzdirba karsta.gif zodziu nenuobodu su juo biggrin.gif P.S prie mazosios vis dar neprisiliecia biggrin.gif

nu ka, viska lyg ir papasakojau...aij mazoji vaiksto..ir smarkiai...yra ka veikt mirksiukas.gif

gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti

nu tai laba diena ar jau naktis 4u.gif

Tu kaip visada su nuotaika :D aš kažką praleidus - ką reiškia vyras prie vaiko neprisiliečia? 😳

Ar gaila tos rankos?:D 

Man su maistu tai irgi prasidėjo dilema - pastaruoju metu pietums duodavau vėl pirktines nuo 12 mėn košes, bet jau kažkaip be ryšio, o ką vietoj to?? Vakarienei kokius koldūniukus ar varškėtukus, ok, o pietums? Tik kartais su mumis tą patį valgo, bet pvz kotletų aš nekepu, o cielos mėsos gi neduosi dar? 

O kodėl į daržą taip anksti?:(

Atsakyti