Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

Sveikos smile.gif

O musu mazius noriai rengiasi i lauka. Nu kaip, jau buna apsirenges, daugiau nieko nededu tik i kombi, tai ploti pradeda biggrin.gif su pirstinem ilgiau uztrunku nes vis nusiima.

Sloga uzsitese lb ilgai maziukui. Buvom pas gydytoja, bet nieko blogo nemate. Tiesiog laukiam kol baigsis...

Lipa visur kur tik imanoma. Radau jau ir ant stalo. Db visos kedes toliau pastatytos, kad taip aukstai nesikarstytu.

Lb nori pats valgyt. Jei jau duodam paciam tai laimes ir krykstavimu buna kelios min, poto jau kabina kose. Ir neblogai jam sekasi smile.gif

Padovanojom gimtadieniui paspiriama masinyte bobby car. Tai kaip ir galvojom vyresnelei labiau patiko nei maziui smile.gif kokia savaite tik ji vazinejo. Db ir maziukas jau seda vaziuot. Ir jam puikiai sekasi smile.gif sakau gal berniukai turi kokiu vairavimo igudziu nuo mazens biggrin.gif vaira sukioja, islaviruoja visur tvarkingai. Kai neissisuko net atbaliniu pasistume, nu tiesiog tikras mazas vairuotojas wub.gif

Atsakyti
Sveikos. Simtas metu nebuvau cia uzsukusi ax.gif
Mes vaikstom jau labai daug, turim tik 6 dantukus. Su apsirengimu i lauka yra problemu. Ypac su pirstinem. Labai ju bijo blink.gif paziuri i rankas ir i dudas. Plesia kepure lauk.. vargo vakariene su ja ax.gif ismoko mazoji is brolio klykti tiesiog taip... tai kai abu pradeda smegenine atrodo sprogs. Labai kaprizinga pasidariusi. Zaislais su broliu nepasidalina, durdomas namie kai abu vaikai vienoj vietoj blink.gif
Atsakyti
Neleidžia cituoti unsure.gif
kristrar, nieko sau pasiekimai, ant stalo jau užlipa bigsmile.gif O aš čia dėl lovų/sofų pergyvenu biggrin.gif Smagu, kad ploja į lauką susiruošęs, kad mums taip biggrin.gif Mano žiogas pats nevalgo, terlinasi su maistu, bet nors valgo, ir ragauja jau po truputį bigsmile.gif Dovanų galo Puky keturratį, dar nelabai jis jam, gal kad nevaikštantis, nemoka pats normaliai nulipti/užlipti. Bet manau pavasariui labai patiks ax.gif
wiki*, kodėl "tik 6 dantukai"? Simonas irgi tiek turi, man neatrodo per mažai mirksiukas.gif Šalmelio nebandėt vietoj kepurės? Juos paprastai labiau "toleruoja" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 17, 14:02)
wiki*, kodėl "tik 6 dantukai"? Simonas irgi tiek turi, man neatrodo per mažai mirksiukas.gif Šalmelio nebandėt vietoj kepurės? Juos paprastai labiau "toleruoja" 4u.gif

Bandziau salma tai isvis tragedija blink.gif inoringa merga pas mane auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 10 17, 17:20)
Bandziau salma tai isvis tragedija  blink.gif  inoringa merga pas mane auga  ax.gif

Na vaikai su charakteriu nėra blogai biggrin.gif Tik auginantiems juos sunku 4u.gif Kaip pas jus su maistu reikalai? Jei neklystu ilgai nenorėjo mergina nieko kito tik MP, ar jau maišau aš kažką unsure.gif

Šiandien labai sėkmingai išėjom pasivaikščioti, aprengiau poną stovintį (jam patiko, o man "girtą mažą žmogelį rengti tikras iššūkis biggrin.gif ), lauke trapučiu vis vaišinau, tai po nežinau kiek laiko be isterijų pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 17, 18:46)
Na vaikai su charakteriu nėra blogai biggrin.gif Tik auginantiems juos sunku 4u.gif Kaip pas jus su maistu reikalai? Jei neklystu ilgai nenorėjo mergina nieko kito tik MP, ar jau maišau aš kažką unsure.gif

Ne nemaisai ax.gif mp vis dar karaliauja. Kita maista valgo bet ne ypatingai unsure.gif sunku man su ja. Jau noreciau atjunkyti bet atrodo tai neimanoma misija
Atsakyti
Pas mane ir Mp daznai valgo. Bet valgo 3 kart ar 2 kart dienoj kazkoki normalu maista plius uzkandukas, vaisius. Bet apie nutraukima negalvoju. Iki 2 metu galvoju maitint.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 15, 20:34)
Sveikinimai Adrijai ir jos mamai gimimo dienos proga 4u.gif

Mes jau atšventėm, pavargo mano vaikas biggrin.gif

Ačiū, mes atšventėm simboliškai, tikrasis balius laukia šeštadienį, o aš jo nelaukiu, per daug žmonių doh.gif

QUOTE(kristrar @ 2016 10 16, 11:28)
Sveikos smile.gif

O musu mazius noriai rengiasi i lauka. Nu kaip, jau buna apsirenges, daugiau nieko nededu tik i kombi, tai ploti pradeda biggrin.gif su pirstinem ilgiau uztrunku nes vis nusiima.

Sloga uzsitese lb ilgai maziukui. Buvom pas gydytoja, bet nieko blogo nemate. Tiesiog laukiam kol baigsis...

Aš supratau, kad Adrijai mūsų turimas tipo žieminis kombis nepatogus, nes vakar uždėjau flysinį columbios ir vėl viskas ok. Pirštinių nedėjau, užverčiau rankovių galus ir gerai. Kepurę irgi plėšia kartais...

O ta sloga tai omg. Tris savaites tęsėsi, praėjo, po kelių dienų vėl atsirado, kitą dieną dingo, galvojau, dėl dantų. Dabar po poros dienų vėl doh.gif o gimtadienis ant nosies verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 19 spalio 2016 - 04:26
QUOTE(Amatevi @ 2016 10 18, 20:08)
Pas mane ir Mp daznai valgo. Bet valgo 3 kart ar 2 kart dienoj kazkoki normalu maista plius uzkandukas, vaisius. Bet apie nutraukima negalvoju. Iki 2 metu galvoju maitint.

Aš duodu tik migdymui, bet naktimis mėgsta pakyboti. Kažkaip buvo jau sunormalėję, bet ir vėl grįžo bemiegės naktys unsure.gif Nebuvau iš anksto nusprendus, kiek laiko maitinsiu, nėra bėdos ir ilgiau, nes ir kai sirgo MP buvo tiesiog išsigelbėjimas, bet dabar jis kažkaip labai stipriai įsičiulpia, nekanda, bet skaudokai gaunasi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 19, 04:24)
Ačiū, mes atšventėm simboliškai, tikrasis balius laukia šeštadienį, o aš jo nelaukiu, per daug žmonių doh.gif
Aš supratau, kad Adrijai mūsų turimas tipo žieminis kombis nepatogus, nes vakar uždėjau flysinį columbios ir vėl viskas ok. Pirštinių nedėjau, užverčiau rankovių galus ir gerai. Kepurę irgi plėšia kartais...

O ta sloga tai omg. Tris savaites tęsėsi, praėjo, po kelių dienų vėl atsirado, kitą dieną dingo, galvojau, dėl dantų. Dabar po poros dienų vėl doh.gif o gimtadienis ant nosies verysad.gif

Oi kaip suprant dėl tokių balių 4u.gif Mes darėme ne namuose, labai džiaugiuosi tokiu sprendimu, aišku, buvo reikalų jubiliatą ganyti po naujas erdves, bet iš principo nešventėm ilgiau 3 valandų, o namuose tikrai būtų užsisėdėjusių.

Sudėtinga su ta apranga unsure.gif Aš pati labai nemėgstu sluoksnių, varžančių drabužių, ir šiaip man amžinai per šilta, tai ir nežinau, kaip tą vaiką rengti unsure.gif

Oho, kokia stipri sloga blink.gif Inhaliatorių gal pirkai? Aš atsimenu Simonui baigėsi, kai jau rimtai plovimu su jūros vandeniu užsiėmiau, žviegė, klykė, bet nors išbėgo visi paskutiniai snargliai. Dabar jau inhaliatorių baigiu išsirinkti, tai pirksiu ir tikėsiuosi, kad nereikės panaudoti biggrin.gif

Važiuojam šiandien pas gydytoją, apžiūrai ir pneumokoko skiepui, nejungsiu su MMR, tegul po vieną iškenčia žiogelis..
Atsakyti
Mano irgi naktim pakybo. Kitom naktim vel 2-3 kart pavalgo greit ir toliau miega. Del dantuko paskutines dvi savaites simta kartu valge naktim. Dabar vel normaliai 2 ar 3 kart MP. Mane istikruju vargina gal ne pats maitinimas, bet kad tai viena puse turiu persirident maitint po to vel i kita. Lovyte jos prie musu lovos pristumta tai is vienos puses iseina pamaitint, bet is kitos jau turiu ja iskelt is lovytes. Bandziau pati isispraust lovytej visaip persisukus, bet neisejo niekas.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 19, 12:37)
Oi kaip suprant dėl tokių balių 4u.gif Mes darėme ne namuose, labai džiaugiuosi tokiu sprendimu, aišku, buvo reikalų jubiliatą ganyti po naujas erdves, bet iš principo nešventėm ilgiau 3 valandų, o namuose tikrai būtų užsisėdėjusių.

Sudėtinga su ta apranga unsure.gif Aš pati labai nemėgstu sluoksnių, varžančių drabužių, ir šiaip man amžinai per šilta, tai ir nežinau, kaip tą vaiką rengti unsure.gif

Oho, kokia stipri sloga blink.gif Inhaliatorių gal pirkai? Aš atsimenu Simonui baigėsi, kai jau rimtai plovimu su jūros vandeniu užsiėmiau, žviegė, klykė, bet nors išbėgo visi paskutiniai snargliai. Dabar jau inhaliatorių baigiu išsirinkti, tai pirksiu ir tikėsiuosi, kad nereikės panaudoti biggrin.gif

Važiuojam šiandien pas gydytoją, apžiūrai ir pneumokoko skiepui, nejungsiu su MMR, tegul po vieną iškenčia žiogelis..

Visgi švęsim vaikų studijoj, labai fainą atradau kaip tik tokių mazgių gimtadieniams smile.gif Vakar nuvažiavom apžiūrėt, tai Adrija iškart nuvarė žaist, ganyt nereikia, viskas tokiems ir pritaikyta smile.gif irgi 3val būsim, užteks.

Nepirkau inhaliatoriaus, kaip suprantu, jis daugiau nuo kosulio padeda unsure.gif Jei pirksiu, tai tikrai omron. Žiauru su ta sloga. Girdžiu, kad nosy ten gargaliuoja, atrodo, jei mokėtų pūsti, išpūstų ir būtų gerai biggrin.gif bet traukiant visai mažai išsitraukia, o egzekucija tokia, kad padėk dieve. Įdomu, kada jau įmanoma išmokyti vaiką pūsti nosį?

O metų laiko ne vienas skiepas priklauso? Mes turėjom šią sav eit, nukėliau į kitą.

QUOTE(Amatevi @ 2016 10 19, 23:59)
Mano irgi naktim pakybo. Kitom naktim vel 2-3 kart pavalgo greit ir toliau miega. Del dantuko paskutines dvi savaites simta kartu valge naktim. Dabar vel normaliai 2 ar 3 kart MP. Mane istikruju vargina gal ne pats maitinimas, bet kad tai viena puse turiu persirident maitint po to vel i kita. Lovyte jos prie musu lovos pristumta tai is vienos puses iseina pamaitint, bet is kitos jau turiu ja iskelt is lovytes. Bandziau pati isispraust lovytej visaip persisukus, bet neisejo niekas.

Ir man tas pats biggrin.gif nesuprantu, kaip mamos pamaitina iš kitos pusės, nei lovytė. Aš užgriūnu ant vaiko ir turiu laikytis ant alkūnės, tai vidury nakties man dažniausiai per sunku biggrin.gif bet pas mus jau ačiū D beveik visada stabiliai 4 kartai per parą - vienas dieną, vienas vakare prieš miegą ir du naktį. Man tai didžiulis pasiekimas, visai neseniai būdavo ir virš 10 kartų naktį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 20 spalio 2016 - 11:37
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 20, 12:36)
Ir man tas pats biggrin.gif nesuprantu, kaip mamos pamaitina iš kitos pusės, nei lovytė. Aš užgriūnu ant vaiko ir turiu laikytis ant alkūnės, tai vidury nakties man dažniausiai per sunku biggrin.gif bet pas mus jau ačiū D beveik visada stabiliai 4 kartai per parą - vienas dieną, vienas vakare prieš miegą ir du naktį. Man tai didžiulis pasiekimas, visai neseniai būdavo ir virš 10 kartų naktį doh.gif

Pas mus nakti n kartu ir dar diena daug reikalauja. Plesia maike priejus unsure.gif pavargau ziauriai jau nuo maitinimo.
Atsakyti