Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 07, 15:30)
O dėl inhaliatoriaus, tai buvau labai pasiryžus pirkti, "nes vis tiek reikės", bet labai skirtingos nuomonės, vieni sako, kad be jo neįmanoma vaiko užauginti, kiti - kad išvis neaišku, kam tas daiktas reikalingas smile.gif

Mačiau šitą tavo užvestą diskusiją biggrin.gif aš iš tos barikadų pusės, kuri be inhaliatoriaus nebūtų išsivertus doh.gif tu žiūrėk, jeigu pradės dažnai sirgti laringitais, kai lojantis kosulys, tai tada ir nusipirksi. O gal jums pasiseks ir neprireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 10 08, 11:28)
Mačiau šitą tavo užvestą diskusiją biggrin.gif aš iš tos barikadų pusės, kuri be inhaliatoriaus nebūtų išsivertus doh.gif tu žiūrėk, jeigu pradės dažnai sirgti laringitais, kai lojantis kosulys, tai tada ir nusipirksi. O gal jums pasiseks ir neprireiks smile.gif

Taip ir darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 07, 15:30)
Irgi sloga 3 sav tesėsi  blink.gif O dėl inhaliatoriaus, tai buvau labai pasiryžus pirkti, "nes vis tiek reikės", bet labai skirtingos nuomonės, vieni sako, kad be jo neįmanoma vaiko užauginti, kiti - kad išvis neaišku, kam tas daiktas reikalingas smile.gif

Na ir mano aplinkoje įvairios nuomonės, bet aš kažkaip vis tik nusiteikus pirkti, tik dar neišsirinkau. Manau ir vaikui, ir mums pravers, aš niekuo kažkuo rimčiau slogos ir nesergu, bet ta sloga mane nužudo, grynai merdėju visą jos laiką unsure.gif

Pas mus jau gimtadieninis maratonas biggrin.gif Mes ponaičiui padovanojom foteliuką, nes nusprendėm, kad žaislų ir taip pridovanos, neklydom biggrin.gif Bet kažkaip paskaičiau, kad neverta duoti vaikams daug žaislų, ir tikrai pamačiau, kad pamažinus krūvas, kažkaip pastebi tuos likusius.

Šeštadienį teko "gyvai" apsipirkti, pirštines, tokius batus/nebatus, kelnytes, dar smulkmenų šaltesniam orui. Kainos blink.gif Kažkaip vis internetu apsipirkdavau, bet kad jau sudėtinga, ypač su kelnėm, iš visų turimų vienodo dydžio nei vienos netinka idealiai, tai teko žiogui ir pasimatuoti perkant biggrin.gif Brolis iš užsienio privežė drabužėlių, palyginau kainas, kosmosas kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na mes kaip NE-fb-dalyves tai irgi meeta praziopsojom..
Maja jau isidrasino ir eina pati, nebesilaiko baldu.
Turiu rik viena problema, kuri ziauriai besina: uzmigdau ant ranku, paguldau I lovyte, pamiega 10-30 min. ir keliasi zyzdama atseit imk I lova. Kartais net I lovyte padet nespeju jau aliarmas...na neissimiegu as su ja lovoj, karta jau ir nuleke ant grindu...neisivaizduoju ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2016 10 12, 21:01)
Turiu rik viena problema, kuri ziauriai besina: uzmigdau ant ranku, paguldau I lovyte, pamiega 10-30 min. ir keliasi zyzdama atseit imk I lova. Kartais net I lovyte padet nespeju jau aliarmas...na neissimiegu as su ja lovoj, karta jau ir nuleke ant grindu...neisivaizduoju ka daryt...

Mus vis dar gelbėja miegojimas ant čiužinuko rolleyes.gif Galvojam gal net storesnį pirkti, nors vaikui tikrai užtenka storio, čia man kietoka biggrin.gif Tikriausiai iš šono baisiai atrodo, vaikas ant žemės miega, bet tik taip galime normaliau išsimiegoti.
Atsakyti
Ant zemes?
Placiau prasau rolleyes.gif kazka busiu praleidus
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2016 10 13, 06:59)
Ant zemes?
Placiau prasau rolleyes.gif  kazka busiu praleidus

Turim mes tokį 7 cm antčiužinį, naudojom jį ant sofos, kad patogiau miegoti būtų, bet atėjo etapas, kai vaikas lovytėje kaip ir Tavo mažylė pamiegodavo maksimum pusvalandį, kartu vienoje lovoje buvo kažkokia nesąmonė, nes jis labai malasi, sukiojasi, vartosi, grynai naktis bemiegė, nes ir mes jam, ir jis mums trukdė. Neapsikenčiau ir pabandžiau jį ant to čiužinuko migdyti, pradžioje tik per pietų miegą, kad nereikėtų budėti prie jo, o po to ir nakčiai: užmigdau ir palieku jį, pati einu į lovą (telpa mūsų kambaryje viskas), nubunda, vėl pamigdau ir palieku, būna, kad ir užmiegu šalia. Mums šitas variantas tiko, nes Simonui nereikia kažko gulinčio šalia (ne tas atvejis, kai vaikučiai tik prisiglaudę prie tėvų užmiega), jam reikia erdvės ir nejudinimo užmigdžius, tai va ant tokio 140/200 čiužinuko puikiai jam gyvenasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 13, 11:26)
Turim mes tokį 7 cm antčiužinį, naudojom jį ant sofos, kad patogiau miegoti būtų, bet atėjo etapas, kai vaikas lovytėje kaip ir Tavo mažylė pamiegodavo maksimum pusvalandį, kartu vienoje lovoje buvo kažkokia nesąmonė, nes jis labai malasi, sukiojasi, vartosi, grynai naktis bemiegė, nes ir mes jam, ir jis mums trukdė. Neapsikenčiau ir pabandžiau jį ant to čiužinuko migdyti, pradžioje tik per pietų miegą, kad nereikėtų budėti prie jo, o po to ir nakčiai: užmigdau ir palieku jį, pati einu į lovą (telpa mūsų kambaryje viskas), nubunda, vėl pamigdau ir palieku, būna, kad ir užmiegu šalia. Mums šitas variantas tiko, nes Simonui nereikia kažko gulinčio šalia (ne tas atvejis, kai vaikučiai tik prisiglaudę prie tėvų užmiega), jam reikia erdvės ir nejudinimo užmigdžius, tai va ant tokio 140/200 čiužinuko puikiai jam gyvenasi ax.gif

Geras!! Idėja bigsmile.gif
Atsakyti
O besimaldamas nenusliauzia per miegus nuo to ciuzinio kur nors po jusu lova? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2016 10 13, 16:39)
O besimaldamas nenusliauzia per miegus nuo to ciuzinio kur nors po jusu lova? smile.gif

Pas mus nėra tarpo smile.gif O šiaip jis visada nubunda nusivoliojęs, sireną įjungia biggrin.gif

Ėjimas į lauką vis dar iššūkis, dabar dar didesnis, nes ponaičiui isterija, kad prirengiu.. Aš jo net netuloju kažkaip labai, tik merino vilnos bodžiukas po striuke, vis tiek blogai, nes striukė storesnė.. O dabar dar batai, pirštinės, rėkiantį jau išsinešu lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 10 13, 18:05)
Pas mus nėra tarpo smile.gif O šiaip jis visada nubunda nusivoliojęs, sireną įjungia biggrin.gif

Ėjimas į lauką vis dar iššūkis, dabar dar didesnis, nes ponaičiui isterija, kad prirengiu.. Aš jo net netuloju kažkaip labai, tik merino vilnos bodžiukas po striuke, vis tiek blogai, nes striukė storesnė.. O dabar dar batai, pirštinės, rėkiantį jau išsinešu lauk biggrin.gif

Adrijai kažkaip irgi pradėjo nebepatikt unsure.gif Vakar išėjom į lauką trumpam su vežimu po tos lietaus savaitės, prieš tai irgi nelabai ėjom, nes pradėjo miegoti lovytėj, nebereikia migdyt vežime smile.gif Tai pradėjo rėkt, pirštines aišku iškart nurovė, bet ir toliau baisiai pikta buvo, gal su kombiu nepatogu blink.gif

O ryt į Druskininkus važiuojam, planavau daug būti lauke su vežimu, tai panašu, kad sėdėsim viešbuty biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 13 spalio 2016 - 22:14
Sveikinimai Adrijai ir jos mamai gimimo dienos proga 4u.gif

Mes jau atšventėm, pavargo mano vaikas biggrin.gif
Atsakyti