Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Albe69 @ 2016 09 20, 13:53)
Sunus jau pradeda uzsiklot. Tam reikejo tik 4.5 metu biggrin.gif

lotuliukas.gif Ilgai dar laukt reiškia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 09 20, 11:48)
O yra vaikų, kuriems patinka užsikloti?  biggrin.gif  Nes mano abi merginos nemėgsta smile.gif

Yra smile.gif vyresnele megsta jau. O mazgis tai visad nusispardo
Papildyta:
QUOTE(Amatevi @ 2016 09 20, 10:49)
Ka dar butu galima padaryt kai vaikas su temperatura?

galima padukus patept - pamasazuot kvapniu aliejuku (pvz. bazinis plius arbatmedis). Tempos nenumus. Bet veikia atpalaiduojamai, miegos ramiau, atsipalaiduos.

Kajus irgi sloguoja. Oras tikrai atveso, nzn net ka rengt. Jau noretusi det i ta pukini kombi. Nes su striuke ar plonesniu kombiuku jau grystam su saltom rankom jei vakare vaikstinejam.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 09 12, 15:01)
O lopo tyrimai tai čia kur dūrius daro ar kitokie? Nes dūrius mums Antakalnyje darė.

Duriai - parodo greitaja reakcija, t.y. kai isberia per kelias val nuo alergeno suvartojimo. Lopai - tokie pleistrai, klijuoja alergenus ant nugaros ir parodo letaja reakcija t.y. kai isberia diena/ dvi ar veliau po alergeno suvartojimo. Pvz.: duris gali nieko nerodyti, o lopas - stipria alergija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 09 21, 10:55)
Kajus irgi sloguoja. Oras tikrai atveso, nzn net ka rengt. Jau noretusi det i ta pukini kombi. Nes su striuke ar plonesniu kombiuku jau grystam su saltom rankom jei vakare vaikstinejam.

O mes jau dvi dienas lauk nelindom, kažkaip pagalvojau, kad gal sušala ir todėl ta sloga vis kankina g.gif Nors realiai gi maždaug dvi savaites būna unsure.gif
Dėl aprangos mums dar lyg nieko, bet rankos irgi greitai sušala, ar būna pirštuotos pirštinės tokiems mažiams? Nes bijau, kad kumštines greitai nusitrauks biggrin.gif
Kuo aunat nevaikštančius, kai lauke būnat? Aš vilnones kojines uždedu biggrin.gif Kažkaip nekyla ranka batus pirkti, bijau dėl dydžio, patogumo, ar kokius butafotinius reikia žiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 14, 22:41)
O kitas tik pusantrų metu, gerai smile.gif

Beje, kas alergiški baltymui, kokie būna bėrimai? Adriją keistokai beria, atrodo kaip uodų sukandžiota (gal ir tikrai), dar mažų atskirų bėrimų yra. Gyd sako, gali būti alergija baltymams, bet kad ji mažai tų baltymų gauna - vištienos, kiaušinio negauna beveik, pieno produktų irgi labai mažai. Ar tai išaugama?

Jum greiciausiai dilgeline. Alergizuoti gali bet kas, kiekvieno organizmas individualus. Alergijos dazniausiai isaugamos, bet jei nuolat organizmas gauna alergenu gali pereiti i visikias astmas, rinitus ir tt... zodziu, vargelis... Getuau issiaiskinti kas alergizuoja ir vengti alergenu ( kad greiciau isaugtu ) smile.gif
Atsakyti
Man ir iskilo klausimas del batu. Nezinau pirkt dar ar nepirkt. Ir jeigu vilksiu kombinezona tai batu nereikia? Ar jei leisiu pastovet ant zemes tai reiktu batus nupirkt (bet tada turetu but dideli, kad ilistu su kombiu?) ?? blush2.gif g.gif

Kristar aciu uz patarima. Pasinaudojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 22 rugsėjo 2016 - 11:42
QUOTE(kristrar @ 2016 09 21, 11:55)
Yra smile.gif vyresnele megsta jau. O mazgis tai visad nusispardo
Papildyta:

galima padukus patept - pamasazuot kvapniu aliejuku (pvz. bazinis plius arbatmedis). Tempos nenumus. Bet veikia atpalaiduojamai, miegos ramiau, atsipalaiduos.

Sako, pėdutes reikia tepti grynu arbatmedžio ea, vienas lašiukas vienai pėdutei smile.gif skatina kraujotaką lyg.

QUOTE(Tikrė @ 2016 09 21, 22:38)
O mes jau dvi dienas lauk nelindom, kažkaip pagalvojau, kad gal sušala ir todėl ta sloga vis kankina g.gif Nors realiai gi maždaug dvi savaites būna unsure.gif
Dėl aprangos mums dar lyg nieko, bet rankos irgi greitai sušala, ar būna pirštuotos pirštinės tokiems mažiams? Nes bijau, kad kumštines greitai nusitrauks biggrin.gif
Kuo aunat nevaikštančius, kai lauke būnat? Aš vilnones kojines uždedu biggrin.gif Kažkaip nekyla ranka batus pirkti, bijau dėl dydžio, patogumo, ar kokius butafotinius reikia žiūrėt g.gif

Pirštuotas turėtų būti laaabai sunku uždėti, aš ir kumštines su vienu pirštu nelabai uždedu. Ieškok su ilgesniu riešu, bus sunkiau nutraukti. Aš vakar irgi lėkiau pirkti, nes sėdi vežime visa šilta, o rankos ledinės.

QUOTE(Amatevi @ 2016 09 22, 12:40)
Man ir iskilo klausimas del batu. Nezinau pirkt dar ar nepirkt. Ir jeigu vilksiu kombinezona tai batu nereikia? Ar jei leisiu pastovet ant zemes tai reiktu batus nupirkt (bet tada turetu but dideli, kad ilistu su kombiu?) ?? blush2.gif  g.gif

O batai tai normalūs g.gif Gi jei dar nevaikšto, žiūrėk savaitė kita ir vaikščios smile.gif Nori ir iš vežimo išlipti kartais. Be to, dauguma tokio dydžio kombių jau be galų arba su nusegamais batukais - tokius pvz gap turi.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 09 21, 21:38)

Mes tai einam, grynam ore geriau/lengviau kvepuot sloguojantiems maziukams.
O ir iseities nera kitos. Tenka sese nuvest i darzeli ir pasimti.
Buna mazu pirstuotu pirstinyciu ;) tokias turim, dar nebandziau det. http://lt.sportsdire...olcode=96505318
Lauke vis dar be batu, su megstais batukais, beveik tas pats kas koines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 22, 16:50)
Pirštuotas turėtų būti laaabai sunku uždėti, aš ir kumštines su vienu pirštu nelabai uždedu. Ieškok su ilgesniu riešu, bus sunkiau nutraukti. Aš vakar irgi lėkiau pirkti, nes sėdi vežime visa šilta, o rankos ledinės.
O batai tai normalūs  g.gif Gi jei dar nevaikšto, žiūrėk savaitė kita ir vaikščios smile.gif Nori ir iš vežimo išlipti kartais. Be to, dauguma tokio dydžio kombių jau be galų arba su nusegamais batukais - tokius pvz gap turi.

O gera mintis, kad riešas ilgesnis bigsmile.gif Reikės paieškoti. Bet realiai tai įkyrus tas pasivaikščiojimas darosi, tai kepurę, tai kojines plešia.. Kokiais batukais auni?

Aš arbatmedžio EA sevetėlę suvilgau, prie mažojo padedu, lyg lengviau kvėpuojasi. Dar panosę su baziniu pamaišius patepu, toks jausmas, kad net patinka jam biggrin.gif Nors šiaip jau piktas, kai prie nosies lendu.. Ir šiaip nemėgo, kai prie veido kažkas liečiasi, dabar iš viso.

Toliau namie tūnom, užkniso.. Bet vis sukyla temperatūra žiogeliui, nemažai miegojo šiandien, nors šiaip energijos netrūksta, tik gal piktesnis.
Papildyta:
QUOTE(kristrar @ 2016 09 22, 19:44)
Mes tai einam, grynam ore geriau/lengviau kvepuot sloguojantiems maziukams.

Kol temperatūra nekilo, ėjom. Dabar tik trumpam balkone panešioju, kol namus pravėdinu. Gaila, kad paskutines gražias dienas praleidžiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 09 22, 19:52)
Kol temperatūra nekilo, ėjom. Dabar tik trumpam balkone panešioju, kol namus pravėdinu. Gaila, kad paskutines gražias dienas praleidžiam unsure.gif

aaa nu jei temperatura tai negalima, galvojau tik sloga. Nelabai cia grazios dienos, salta, tik namuose bunsnt atrodo kad grazu ;)
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 09 22, 20:52)
O gera mintis, kad riešas ilgesnis bigsmile.gif Reikės paieškoti. Bet realiai tai įkyrus tas pasivaikščiojimas darosi, tai kepurę, tai kojines plešia.. Kokiais batukais auni?

Aš arbatmedžio EA sevetėlę suvilgau, prie mažojo padedu, lyg lengviau kvėpuojasi. Dar panosę su baziniu pamaišius patepu, toks jausmas, kad net patinka jam biggrin.gif Nors šiaip jau piktas, kai prie nosies lendu.. Ir šiaip nemėgo, kai prie veido kažkas liečiasi, dabar iš viso.

Toliau namie tūnom, užkniso.. Bet vis sukyla temperatūra žiogeliui, nemažai miegojo šiandien, nors šiaip energijos netrūksta, tik gal piktesnis.
Papildyta:

Dabar geox sportbatukus turim.

Adrijai sloga jau gerokai virš savaitės, labai nekreipiu dėmesio, tik prieš miegą stengiuosi pravalyti, tai kaip kokia egzekucija... Gerai, jei tėtis namie, tai laiko rankas ir kojas, o aš galvą... Anksčiau leisdavo traukti ir juokdavosi, o dabar pabandyk prie nosies prisiliesti...
Atsakyti
kristrar, kaip sekasi dukrytei darželyje? smile.gif

Mano mažoji irgi pastoviai nusiima ir kepurę, ir batukus... Batukus dedu tokius odinius aulinukus minkštučius, dovanų gavom. Dar kartais užkloju pledu, nes galvoju, gal vėsu su tais batukais būna, kai vėjuota. Pirštinių kol kas nededam jokių, negalvojau dar apie jas. Bet vyresnėlei pamenu dėjau kumštines su gumytėmis, kaip senais vaikystės laikais smile.gif Nes irgi nusiimdavo.
Atsakyti