QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 22, 16:50)
Pirštuotas turėtų būti laaabai sunku uždėti, aš ir kumštines su vienu pirštu nelabai uždedu. Ieškok su ilgesniu riešu, bus sunkiau nutraukti. Aš vakar irgi lėkiau pirkti, nes sėdi vežime visa šilta, o rankos ledinės.
O batai tai normalūs
Gi jei dar nevaikšto, žiūrėk savaitė kita ir vaikščios
Nori ir iš vežimo išlipti kartais. Be to, dauguma tokio dydžio kombių jau be galų arba su nusegamais batukais - tokius pvz gap turi.
O gera mintis, kad riešas ilgesnis
Reikės paieškoti. Bet realiai tai įkyrus tas pasivaikščiojimas darosi, tai kepurę, tai kojines plešia.. Kokiais batukais auni?
Aš arbatmedžio EA sevetėlę suvilgau, prie mažojo padedu, lyg lengviau kvėpuojasi. Dar panosę su baziniu pamaišius patepu, toks jausmas, kad net patinka jam
Nors šiaip jau piktas, kai prie nosies lendu.. Ir šiaip nemėgo, kai prie veido kažkas liečiasi, dabar iš viso.
Toliau namie tūnom, užkniso.. Bet vis sukyla temperatūra žiogeliui, nemažai miegojo šiandien, nors šiaip energijos netrūksta, tik gal piktesnis.
Papildyta:
QUOTE(kristrar @ 2016 09 22, 19:44)
Mes tai einam, grynam ore geriau/lengviau kvepuot sloguojantiems maziukams.
Kol temperatūra nekilo, ėjom. Dabar tik trumpam balkone panešioju, kol namus pravėdinu. Gaila, kad paskutines gražias dienas praleidžiam