Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Tikrė @ 2016 09 17, 20:42)
Beje, stebėjausi, kad laipioja mažyliai, o netikėtai ir maniškis vakar išmoko ant lovos užsiropšti cool.gif Tik nulipti iki šiol nemoka, lyg ir mato, kad kraštas, bet vis tiek nukrenta besitaikydamas g.gif

Sveikos,

Pas mus MB vaika ismokino nulipti nuo sofos, lovos. Tik vakar pats uzsiropste ant sofos. Siandien bande vel uzlipti ir nukrito ant sikniuko, o paskui galvyte trenkesi i grindis. As kazkaip letokai suregavau ir vaiko nesugavau. verysad.gif Verke mazuliukas. Bet vis laikausi tos minties, kad tokiems maziukams nera baisiai pavojinga siek tiek uzsigauti. g.gif Nestipriai jis uzsigavo, bet vistiek gaila.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2016 09 17, 22:58)
verysad.gif  Verke mazuliukas. Bet vis laikausi tos minties, kad tokiems maziukams nera baisiai pavojinga siek tiek uzsigauti.  g.gif Nestipriai jis uzsigavo, bet vistiek gaila....  verysad.gif

Aišku, kad gaila, bet kuris be guzo užaugo 4u.gif O kai mano drakonas toks judrus, net neturiu vilties prisaugoti, turėčiau iš paskos su pagalve ir čiužiniu nuolatos vaikščioti biggrin.gif

Naktis baisi blink.gif Pavargus atsikeliu, nes virkauja, kuičiasi, vis krūties reikalauja.. Va tokiom naktim svajoju pabaigti maitinti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos
mum rytas irgi idomus, pasigavom virusiuka , vemia mazoji kas valanda.
Atsakyti
QUOTE(Blondinele26 @ 2016 09 18, 08:37)
Sveikos

Oi kaip nesmagu unsure.gif Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Tikre, FruitCoctail o jus nenoretumet prisijungti prie Fb, nes zinokit visada kai jus parasot ar paprasot kokio patarimo, tai tuo metu kaip tik vyksta diskusijos apie tai FB mirksiukas.gif ten tikrai daug naudingos informacijos mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 09 18, 15:09)
Laba 4u.gif

Tikre, FruitCoctail o jus nenoretumet prisijungti prie Fb, nes zinokit visada kai jus parasot ar paprasot kokio patarimo, tai tuo metu kaip tik vyksta diskusijos apie tai FB  mirksiukas.gif ten tikrai daug naudingos informacijos  mirksiukas.gif

Aš neturiu FB paskyros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondinele26 @ 2016 09 18, 09:37)
Sveikos

Oho unsure.gif Nebus čia koks rotas? unsure.gif Sveikatos!

Staisi, nu tu kaip visada, prie bajerio moteris, liuks thumbup.gif

Eguta, bus dar tų gūzų, ne vienas ir ne du, saugom mes visos, bet nuo to nepabėgsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 09 18, 16:09)
Laba 4u.gif

Tikre, FruitCoctail o jus nenoretumet prisijungti prie Fb, nes zinokit visada kai jus parasot ar paprasot kokio patarimo, tai tuo metu kaip tik vyksta diskusijos apie tai FB  mirksiukas.gif ten tikrai daug naudingos informacijos  mirksiukas.gif

Aš bijau priklausomybės nuo tos grupės biggrin.gif nes į forumą gali ateiti arba ne, o fb tai visą laiką veikia...
Atsakyti
Sirguliuojam ir mes. Persalo tikriausiai. Namuose salta. Bet prirengtai nepatinka buti. Megztinio irgi nemegsta. Jaucias suvarzyta matomai. Sudaviau 2 paracetamolio zvakutes. Dziaugiuosi MP geria, nes kito maisto nevalgo isvis. Ka dar butu galima padaryt kai vaikas su temperatura?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 09 20, 11:49)
Sirguliuojam ir mes. Persalo tikriausiai. Namuose salta. Bet prirengtai nepatinka buti. Megztinio irgi nemegsta. Jaucias suvarzyta matomai. Sudaviau 2 paracetamolio zvakutes. Dziaugiuosi MP geria, nes kito maisto nevalgo isvis. Ka dar butu galima padaryt kai vaikas su temperatura?

Maniskis irgi sloguoja. Prasideda smagumai. Mano draugas, tai nemegsta miegot apsiklojes, jei uzkloju, net cypia, inkscia, kol nusispardo arba kojas ant antklodes uzsimeta. Sianakt tai isvis juokingai buvo. Sunkiai miegojo, tai pasiguldziau pas mus per viduriuka, tai vaikas eilini karta cypia, kojas kelia ant anklodes, o mums su mb salta biggrin.gif jauciu atejo metas prisimint sliauztinukus, arba megint i miegmaisi ikist, nes vis dar tik su bodiku miega.

Sveikatos visiems sergantiems 4u.gif
Kazkaip forume mazai bedalyvauju, paskaitineju fb, kas aktualiau ir viskas. Pastebimai laiko sumazejo biggrin.gif
Atsakyti
O yra vaikų, kuriems patinka užsikloti? biggrin.gif Nes mano abi merginos nemėgsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 09 20, 11:48)
O yra vaikų, kuriems patinka užsikloti?  biggrin.gif  Nes mano abi merginos nemėgsta smile.gif

Sunus jau pradeda uzsiklot. Tam reikejo tik 4.5 metu biggrin.gif
Atsakyti