Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Blondinele26 @ 2016 09 13, 11:54)
Merginos, gal turit patirties del skiepu kokios?
Nesigailit kad paskiepijot vaikus?

Kaip pas jus, ar ner spaudimo skiepyt?

Pas mus spaudimo nėra, tiesiog savaime suprantama, kad skiepysim, nes po gimdymo skiepijom ir tiesiog einam toliau. Gailėtis tikrai nesigailim, tik po vieno buvo truputį sukarščiavęs, bet aš manau jog dėl to, kad slogavo skiepijamas. Dėl to, apie kurį rašai, nemažai visi kalba, kad labai dirginantis, bet konkrečiai neteko girdėti. Tiesa, klinikoje, kurioje lankomės, jį siūlo jungti prie 12-15 mėnesio skiepo, va šito nenoriu, prašysiu atskirti.

Atsiminiau, kad dėl meningokoko tik buvo kalba, sakė skiepyti, jei galite sau tai leisti. Šiuo metu galvojame neskiepyti.
Atsakyti
Mes skiepinam visais privalomais. Bijau tik del 1m ir 3men skiepo, nes dukrai buvo lb didelis guzas pasidares..ten ieina kiausinio baltymas, tai mazgi pries tai patikrinsiu pas alergologe nes jam labiau linkes i alergijas, kad nebutu blogiau, jeigu ka atidesim velesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 09 13, 23:23)
ten ieina kiausinio baltymas,

blink.gif

O koks skiepas metų? O vėliau kokie?

Aš apie vėjaraupių skiepą galvoju g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes irgi tik privalomuosius darom. Siaip manau kas butina tas butina, tikrai ne bukagalviai ta isgalvojo ir ne vienerius metus medicina vystesi...mokamu nedarom, man cia kvepia komercija.

Merginos, gal galit rekomenduot koki fotografa Vilniuje, noriu metuku proga pasidaryt fotosesija.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 14, 04:04)
blink.gif

O koks skiepas metų? O vėliau kokie?

Aš apie vėjaraupių skiepą galvoju  g.gif

Va cia skiepu kalendorius http://www.tevu-darz...pu-kalendorius/

As del to MMR bijau. Pries skiepinant tirsiu ar nealergiskas
Atsakyti
Mes skiepijam visais privalomais ir nuo meningokoko b.
Komercija nekomercija, bet aš turbūt galá gaučiau jei kas atsitiktú ir žinočiau, kad galėjau tam užbėgti už akiú, o nieko nepadariau. O ir šiaip, kažkaip kai matai, ká valatybė duoda nemokamai, tai man apie tas komercijas abejoniú būna nedaug. Ai, dar nuo erkinio encifalito planuoju skiepyt-ir save, ir vaikus. Šie irgi mokami. Reakcijos būna visad po skiepú maniškiams, bet jos tik gėlytės, palyginus su tuo, kas būtú, jei susirgtú nepaskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 09 14, 07:16)

Mes skiepijam privalomais, iš mokamų vyresnėlę paskiepijom tik nuo meningokoko. Mažylę irgi skiepysim.

Su tuo MMR turbūt mažylei teks palaukti, dėl alergijos baltymui.

Aš su MB kaip ir Lock galvojam tą patį, komercija ne komercija, bet neduok dieve, kas nutiktų, ką tada? Visą gyvenimą kaltę jausti... Na, mūsų tokia nuostata.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 09 14, 07:16)

O kitas tik pusantrų metu, gerai smile.gif

Beje, kas alergiški baltymui, kokie būna bėrimai? Adriją keistokai beria, atrodo kaip uodų sukandžiota (gal ir tikrai), dar mažų atskirų bėrimų yra. Gyd sako, gali būti alergija baltymams, bet kad ji mažai tų baltymų gauna - vištienos, kiaušinio negauna beveik, pieno produktų irgi labai mažai. Ar tai išaugama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 14 rugsėjo 2016 - 21:41
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 14, 22:41)
O kitas tik pusantrų metu, gerai smile.gif

Beje, kas alergiški baltymui, kokie būna bėrimai? Adriją keistokai beria, atrodo kaip uodų sukandžiota (gal ir tikrai), dar mažų atskirų bėrimų yra. Gyd sako, gali būti alergija baltymams, bet kad ji mažai tų baltymų gauna - vištienos, kiaušinio negauna beveik, pieno produktų irgi labai mažai. Ar tai išaugama?

Dažnai išaugama.
Atsakyti
laba 4u.gif

Aij net nezinau ka cia tokio normalaus atsakius ar parasius rolleyes.gif

Gyvenam gerai. Mergiote konkreciai mamyciukas bus, nes buvom sveciuos, tai ar garsas ar zmoniu gausa nesuzavejo...uzteko kitu zvilgsnio, kad glaustus prie manes, atrode, kad i pazasti sulys biggrin.gif bet siaip vaikas nuostabus..nu bet situom jau gyriaus, tai nebesikartosiu blush2.gif

As kaip savanaude, tai kartais taip sirdy dziaugiuos, kai ji mane myli labiau nei kitus biggrin.gif (kazkaip dickei buvo vienodai ar mama ar teta paeme panesiot) ,net nakti jauciu kaip slepteli ranka per lovytes grotas, pagraibo ar tikrai esu ir toliau parpia wub.gif

Brolis padovanojo sunena, tai kaip fainiai kai nuotrauku atsiuncia..nu lydaus...toooks mazyyytis wub.gif vis dar labai keista padeti vaiku auginimo klausimais vyresniam broliui, bet jau kokia kruuuuta jauciuos lotuliukas.gif

Nu zodziu nekreipkit demesio...man periodiska meiles banga...diedas mane myl pasirodo...vaikai geri..turiu kuom apsirengt...nu ir siaip viskas normaliai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 09 17, 01:27)
laba 4u.gif

Aij net nezinau ka cia tokio normalaus atsakius ar parasius rolleyes.gif

Gyvenam gerai. Mergiote konkreciai mamyciukas bus, nes buvom sveciuos, tai ar garsas ar zmoniu gausa nesuzavejo...uzteko kitu zvilgsnio, kad glaustus prie manes, atrode, kad i pazasti sulys  biggrin.gif bet siaip vaikas nuostabus..nu bet situom jau gyriaus, tai nebesikartosiu  blush2.gif

As kaip savanaude, tai kartais taip sirdy dziaugiuos, kai ji mane myli labiau nei kitus  biggrin.gif (kazkaip dickei buvo vienodai ar mama ar teta paeme panesiot) ,net nakti jauciu kaip slepteli ranka per lovytes grotas, pagraibo ar tikrai esu ir toliau parpia  wub.gif

Brolis padovanojo sunena, tai kaip fainiai kai nuotrauku atsiuncia..nu lydaus...toooks mazyyytis  wub.gif vis dar labai keista padeti vaiku auginimo klausimais vyresniam broliui, bet jau kokia kruuuuta jauciuos  lotuliukas.gif

Nu zodziu nekreipkit demesio...man periodiska meiles banga...diedas mane myl pasirodo...vaikai geri..turiu kuom apsirengt...nu ir siaip viskas normaliai  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O pas mus sloga ir pilnatis, žudantis derinys blink.gif Vargelis su ta sloga, bandau traukti, bet žliumbdamas nuo to traukimo dar labiau apsisnarglėja, apie kažkokius lašus ar jūros vandenį net kalbos nėra, lekia šalin spiegdamas.. Tad kiek nuvalau apgaudama, visus pridžiūvėlius virš kriauklės nuplaunu, kai leidžiu turkštis vandenyje, o traukiu tik kritiniu atveju, kai nebegali pažįsti užsikimšus nosiukui. Šiaip visi sirguliuojam, užklupo tas mistinis virusas unsure.gif Man asmeniškai sloga yra kažkas kraupaus, net keista, kad vaiko nuotaikai ji nedaro įtakos, varinėja sau lyg niekur nieko.

Beje, stebėjausi, kad laipioja mažyliai, o netikėtai ir maniškis vakar išmoko ant lovos užsiropšti cool.gif Tik nulipti iki šiol nemoka, lyg ir mato, kad kraštas, bet vis tiek nukrenta besitaikydamas g.gif
Atsakyti