Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Tikrė @ 2016 09 10, 10:26)

Nebebijai iki mokyklos žindyti? 4u.gif Aš galvočiau, kad bent iki darželio reikia nutraukti, nes nenoriu traumuoti vaiko, kitaip užmigti nesugebančio unsure.gif

MB niekad nebandė migdyt, net įdomu, reikės kada pasiūlyt. Šiaip pas mus tiesioginė proporcija "tėtis=siautėjimas", tragedija įsisiautėjusį migdyti unsure.gif

Darzelyje zindyti gerai, ypac kai uzpuola rotai ir visos ligos is eiles. O del miegojimo tai darzellyje visai kitaip vaikai uzmiega ir tikrai jiems nereikia to papo 😀 Is patirties sakau.

QUOTE(pykshtukas @ 2016 09 12, 07:56)
Mano mažius nuo spalio 1 į lopšelį, jau dabar graudinuosi, pripratom abu ryte lovoj voliotis, dar pats tingi keltis, tai toks meilus būna  wub.gif  aš dar irgi vis maitinu, tik stengiuosi dienom atsisakyt, kad paskui darbe bėdos nebūtų, o maitinti tai norėčiau ilgiau, nes Danijoj sloga, ar kosulys ne liga, vaikai eina į darželį, gal bent tiek imunitetą pastiprinčiau.

Maniske ir nuo spalio 1 eis i darziuka, as turiu net du men. Pratinimui, tai bandysim letai pratintis. Pirmoji bliove 6 men ir sirgo visus metus. Cia su tokiais gyd, mamos pienas buvo issigelbejimas. Tikekimes viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(daluu @ 2016 09 12, 10:36)
Darzelyje zindyti gerai,  ypac kai uzpuola rotai ir visos ligos is eiles. O del miegojimo tai darzellyje visai kitaip vaikai uzmiega ir tikrai jiems nereikia to papo 😀 Is patirties sakau.
Maniske ir nuo spalio 1 eis i darziuka, as turiu net du men. Pratinimui, tai bandysim letai pratintis. Pirmoji bliove 6 men ir sirgo visus metus. Cia su tokiais gyd, mamos pienas buvo issigelbejimas. Tikekimes viskas bus gerai.

O siaube... jau man neramu visai pasidarė, o va čia visos tik sako, kad kuo mažesnis - tuo lengviau palikti verysad.gif Nors pas mus vaikų mažai bus, tik šeši lopšelinukai per visą darželį, na gal kaip nors, mes irgi per šį mėnesį bandysim pratintis po truputį...
Atsakyti

Sveikinimai pirmoji gimtadienio proga!

QUOTE(sbo @ 2016 09 11, 14:45)
Žinokit nėra tai, kad ji visad skystai kakoja, visaip, būna skysčiau, būna skystai, dažnai ir normaliai, o nuo kokių bananų, ryžių tai išvis ir pakietėja kakiai. Šiaip, 100 proc čia susiję su maistu, nes ištisai analizuoju, stebiu, po kokio maisto būna. Bet kad būna nuo laaaaabai daug kokių produktų. Ir taip mažas jau tas jos asortimentas, nežinau, kur dar mažint  unsure.gif  Bet kai paskutinius kelis kartus supratau, kad net nuo morkų iš savo daržo tas pats būna, tai man jau neviltis užėjo  verysad.gif  Sakot žarnyne bakterija gali būti?  g.gif

P.S.Vakar per dieną TIK 3 kartus pakakojo, tai nustebau net  biggrin.gif  Naktį užtat dar du kartus pakakojo  biggrin.gif

sbo, pasidarykit lopo tyrimus, nusistatysit alergenus, abiems palengves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2016 09 12, 14:30)
Sveikinimai pirmoji gimtadienio proga!
sbo, pasidarykit lopo tyrimus, nusistatysit alergenus, abiems palengves smile.gif

O lopo tyrimai tai čia kur dūrius daro ar kitokie? Nes dūrius mums Antakalnyje darė.
Atsakyti
QUOTE(daluu @ 2016 09 12, 10:36)
Darzelyje zindyti gerai,  ypac kai uzpuola rotai ir visos ligos is eiles. O del miegojimo tai darzellyje visai kitaip vaikai uzmiega ir tikrai jiems nereikia to papo 😀 Is patirties sakau.

O tada super, nuraminai 4u.gif Nes man šiaip irgi atrodo, kad labai gerai tas MP sergant, o kaip žinia darželyje tikrai patiktinamas imunitetas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na ir mes jau uzbaigem MP, sakyciau be streso, tik as vis kartais dar panikuoju, kai ji nakti prabunda, ka duot biggrin.gif ir net buna gaila vaiko, kad apgaunu ir vandenuko duodu biggrin.gif bet, kad jau pas mane ten irgi ne upes buvi, nes tik nakti maitindavau.
Na bet siandien naktele buvo, miegojau gal kokias 3h, vis verke verysad.gif pora dienu temperatura turejo, kakoja dazniau ir skysciau, nurasau dantims, nes ketvirtas lenda. O gal irgi kas zarnyne? Gal kokiu geruju bakteriju duot? g.gif
Alergiju siaip jokiu neturim ir valgo viska.
Atsakyti
Sveikinam daluu ir jos mrgaite su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu Daluu ir mažylę 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai daluu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Daluu!

Merginos, gal turit patirties del skiepu kokios?
Nesigailit kad paskiepijot vaikus?

As sendien pagaliau supratau savo daktaro triuka. Tik su 3 vaiku sistema pagavau.
Zodziu eina kalba apie skiepus nuo vejaropiu raudoniukes ir tymu. Nenorejau ju.
Bet susitariau del skiepo pakartojimo nuo tu 6 ligu, o mane bande tymais ibaugint, ir aiskint, kad pirma jo reikia, nes mirtina liga kudikiams. Kai taip elgiasi, pasitikejimas krenta, ir itarimas.
Kaip pas jus, ar ner spaudimo skiepyt?
Atsakyti
Musu gydytoja tik informavo, kad buna tokie ir tokie skiepa neprivalomi ir man sprest as ju noriu ar ne. Jokio spaudimo. As pati paklausiau jos patarimo, tai sake ji nei uz nei pries. Yra pliusiu yra ir minusu. As skiepysiu tik privalomais skiepais.
Atsakyti
QUOTE(Blondinele26 @ 2016 09 13, 11:54)
As sendien pagaliau supratau savo daktaro triuka. Tik su 3 vaiku sistema pagavau.
Zodziu eina kalba apie skiepus nuo vejaropiu raudoniukes ir tymu. Nenorejau ju.
Bet susitariau del skiepo pakartojimo nuo tu 6 ligu, o mane bande tymais ibaugint, ir aiskint, kad pirma jo reikia, nes mirtina liga kudikiams. Kai taip elgiasi, pasitikejimas krenta, ir itarimas.
Kaip pas jus, ar ner spaudimo skiepyt?

Sveikos,

Mes skiepijame tiek kiek priklauso, perdaug nesigilinu. Su MB kalbejom ta tema ir nusprendem tvirtai, tiek kiek butina, vaika skiepijame. Apie papildomus kazkokius skiepus, jei siulys profilaktiskai, tuomet ir spresime. MB daug apsiskaites, todel isklausau gydytojo argumentus, pasitariu su MB ir nusprendziame. Man uztenka to, kad vaikai mirsta nuo nepaskiepijimo. Mano vaikui nebuvo jokiu komplikaciju, nieko, gal tom dienom siek tiek daugiau miegojo.
Atsakyti