Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(sbo @ 2016 09 10, 11:44)
Klausykit, turbūt tiek kiek manoji, niekas čia nekakoja, ji gali ir 10 kartų per dieną pakakot  blink.gif  Ir reik iškart keist pampius, nes pas mus nuolatinis vargas su užpakaliu, siaubas, kaip pavargau. Nuolat kaip pas beždžionėlę raudonas tas dupcius, ir skauda dažnai jai, ir žaizdelės, nežinau išvis ką daryt tokioj situacijoj  unsure.gif  Pas mus kad pakeist pampį tik su sysiais praktiškai taip nebūna smile.gif

Oi kaip nesmagu unsure.gif Gal dėl maisto čia taip? Nes sakyčiau ir nieko neįsisavina, jei vis trysčioja g.gif Simonui buvo nuo trydos kartelį paraudę, ir tai ėjau iš proto, o jums nuolatos tokia kankynė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 09 10, 11:26)
Nebebijai iki mokyklos žindyti? 4u.gif Aš galvočiau, kad bent iki darželio reikia nutraukti, nes nenoriu traumuoti vaiko, kitaip užmigti nesugebančio unsure.gif

Aš tikiuosi, kad taip ilgai nereikės biggrin.gif
Atsakyti
Sbo pabandyk patepti dubciuka naturaliu aliejuku. Pas mus tryda tik kartais buna. Dazniausiai normali ta kaka 1 kart per diena. Kartais vargina kietejimas viduriu, tai daro tik kas 3 dienas. Bet reiktu maista gal tau pakeist, nes kazkas netinka jei tryda pastoviai g.gif
Atsakyti

Klausykit, turbūt tiek kiek manoji, niekas čia nekakoja, ji gali ir 10 kartų per dieną pakakot blink.gif Ir reik iškart keist pampius, nes pas mus nuolatinis vargas su užpakaliu, siaubas, kaip pavargau. Nuolat kaip pas beždžionėlę raudonas tas dupcius, ir skauda dažnai jai, ir žaizdelės, nežinau išvis ką daryt tokioj situacijoj unsure.gif Pas mus kad pakeist pampį tik su sysiais praktiškai taip nebūna smile.gif
[/quote]

Sveika,
mano pirmagime traidziojo nuo MP( 11katru per para), bet kai pradejo barankeles griauzt- baigesi.
Jei valgo ir ryzius ir bananus ir bulves, na viska kas kietina vidurius ir vistiek tryda, pasikonsultuociau su daktarais. Gal zarnyne kokia bakterija...
Atsakyti
laba 4u.gif

Na ka, prasideda baliu maratonas biggrin.gif

Tai ta proga sveikinam blondinele26 ir pirmaji spaliuka su gimtadieniu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 09 11, 09:45)
Tai ta proga sveikinam blondinele26 ir pirmaji spaliuka su gimtadieniu wub.gif  4u.gif

O geras, rimtai bigsmile.gif Didziausi sveikinimai skubėjusiai susipažinti su pasauliu 4u.gif (aš atsimenu kaip sustresavau, nes Blondinele26 terminas buvo kaip mano, o rugsėjo 12 tuokiausi, visai nenorėjau pagimdyti tokiu laiku biggrin.gif )

Mano žiogas vakar ant pievos pusdienį prasidavė, vakare maniau nenuprausiu, tokio purvinumo kojos ir rankos buvo biggrin.gif Kažkaip tik ant smėlio leisdavau tiek ropoti.
Atsakyti
omg net nezinau kuri issitekst is laimes, bet siandien, arba nakti tapsiu teta wub.gif wub.gif wub.gif brolis ligoninej su saviske....laukiam...pusbrolio/puseseres wub.gif wub.gif wub.gif prakstiskai kartu gimdau lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinokit nėra tai, kad ji visad skystai kakoja, visaip, būna skysčiau, būna skystai, dažnai ir normaliai, o nuo kokių bananų, ryžių tai išvis ir pakietėja kakiai. Šiaip, 100 proc čia susiję su maistu, nes ištisai analizuoju, stebiu, po kokio maisto būna. Bet kad būna nuo laaaaabai daug kokių produktų. Ir taip mažas jau tas jos asortimentas, nežinau, kur dar mažint unsure.gif Bet kai paskutinius kelis kartus supratau, kad net nuo morkų iš savo daržo tas pats būna, tai man jau neviltis užėjo verysad.gif Sakot žarnyne bakterija gali būti? g.gif

P.S.Vakar per dieną TIK 3 kartus pakakojo, tai nustebau net biggrin.gif Naktį užtat dar du kartus pakakojo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 11 rugsėjo 2016 - 13:46
Aciu uz sveikinimus! Jau suvalgem torta su pirma zvakute! Kazkaip gaila, kad taip greit metai praleke. Mazoji jau vaiksto pati po 4-5 zingsniukus. Taip kad atsivijom ir ugiu ir smugiu laiku gimusius.
Atsakyti
QUOTE(Blondinele26 @ 2016 09 11, 19:11)
Aciu uz sveikinimus! Jau suvalgem torta su pirma zvakute! Kazkaip gaila, kad taip greit metai praleke. Mazoji jau vaiksto pati po 4-5 zingsniukus. Taip kad atsivijom ir ugiu ir smugiu laiku gimusius.

Uzejau specialiai pasveikinti musu pirmaja spaliuke su gimtadieniu. 😘😘😘
Atsakyti
Prisidedu prie šiek tiek pavėluotų sveikinimų 4u.gif greitai laikas praėjo, nors pirmom dienom po gimdymo, tos pirmosios savaitės kaip amžinybė buvo. Blondinėle labai būtų smalsu pamatyti Tavo mažytę. Jei norėsi - parašyk man į AŽ atsiųsiu pakvietimą į FB grupę.
Mano mažius nuo spalio 1 į lopšelį, jau dabar graudinuosi, pripratom abu ryte lovoj voliotis, dar pats tingi keltis, tai toks meilus būna wub.gif aš dar irgi vis maitinu, tik stengiuosi dienom atsisakyt, kad paskui darbe bėdos nebūtų, o maitinti tai norėčiau ilgiau, nes Danijoj sloga, ar kosulys ne liga, vaikai eina į darželį, gal bent tiek imunitetą pastiprinčiau.
Atsakyti
Sveikos,

Blondinele26, sveikiname su metukais!!! thumbup.gif Prasidejo 1 metuku maratonas... wub.gif Is tiesu greitai...
As tai vis stresuoju ir nerimauju del staigios kudikiu mirties. Lakstau naktimis ir tikrinu aar kvepuoja. Sianakt mano vaikas prareke visa nakti. Atsinesiau as ji pas save, tai kelesi ir reke kas valanda. Kazkoks kosmaras ne naktis. Tai siandien neveziau jo pas auklyte ir pati i kursus nevaziavau. Eisime kartu pietu miegelio miegoti. Lyg sloga atsirado pas vaika. Lyg ir nepersalo niekur, gal dantys, nes 2 is karto dygsta. Dabar pakoseja truputi.
Atsakyti