QUOTE(Tikrė @ 2016 09 09, 16:33)
Sveikos
Skaitau ir nesuprantu, ar apie to paties amžiaus vaikus kalbat
Mano vaikas lipa tik per slenksčius, eina šonu į kažką atsirėmęs, dabar paskutiniu metu "eina" su maitinimo kėdute per visus namus
Tik nutarkuotos sienos visai ne
Net pagalvojau, kad gal reiktų to stumduko, bet kažkaip nenoriu apsikrauti. Tiesa, iki šiol neina veidamas/laikomas, pyksta net.. Grynai "arba paleidi arba neši normaliai"
Truputį pastovi, bet drąsiau stovi ant čiužinuko, ant kietos pagrindo kažkaip nelabai. Mane ir toliau kramto
Jis čia gal taip meilę savo rodo, nesuprantu.. Labai pradėjo charakterį rodyti, kai kažko negauna/negali, žviegia lyg skerdžiamas..
Miega tik vieną kartą, energija veržiasi per kraštus, labai retai vienoje vietoje pabūna/pažaidžia, zuja po visus namus. Daugiau kaip ir nieko naujo, MP nėra minties atsisakyti, kitaip niekaip neužmigdau. Gal jei kažkas kitas migdytų tai kažkaip kitaip būtų, o kai tik aš, tai nė minties, kad krūties negaus, grynai prisiglaudžia prie krūtinės ir taip net šniopuoja kvapą traukdamas
Man pačiai kažkokia rudeninė savijauta.. Nors oras ir tobulas, bet kažkokia lyg pritvota vaikštau
Ryškiai nusibodo tas murksojimas namie su vaiku. Sakytum galiu gi kažkur išeiti prasiblaškyti, bet vaiko nėra kam palikti, o su juo kažkur išėjus grįžtu kaip po sunkiausio darbo, nes visą laiką lakstau iš paskos saugodama jį arba nuo jo..
Tikre, mes kaip visada panašiai
Adrija mane irgi labai kandžioja, sukanda dantim odą ir traukia dar kaip šuo!
Aš maitinsiu tol, kol valgys. Beje, dėl migdymo tikra tiesa, kad pieną/mamą užuodžia, nes va šiąnakt užmigdžiau, po pusvalandžio aišku pabudo, nes vyras kažką garsiai darė, tai sakau eik tu migdyt
Ir ką, puikiausiai užmigdė, net nesuprantu, kaip, bet ant rankų neėmė, šalia gulėjo. Miega dabar apsikabinęs
O mes vėl žiauriai susipykusios su dienotvarke, tai vargas...