Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(pykshtukas @ 2016 09 07, 07:43)
O aš vis užmirštu paklausti, o DE nėra rekomendacijų po CP daryti 2 metų petrauką tarp gimdymų?

Man ginekologas nieko nesake. Be to, jei susiplanuosime taip kaip noresime, tai ir bus apie 22-24 men.

Blondinele26, nuraminai, nes tikrai del to pergyvenau. Sianakt man vaikas puse nakties verke, nuo 00:30 - 4:00. doh.gif Ispradziu zindziau, paskui nesiojau, paskui leidau parekti ir t.t. Ir pati pavargau, ir vyras pavargo... Paskui buteliuka su spec. pienu nakciai i burna ikisau. Jis pas mane neima jokiu buteliuku jokiu soskiu. Ikisau, pradejo zysti ir uzmigo. Matyt pas mane jau nera pakankamo kiekio pieno ir jis alkanas buvo. g.gif Naktele buvo kosmaras.
Atsakyti
Sveikos.

Su praejusia rugsejo 1 4u.gif

Vyresnelis isejo i darzeli tai kaip gera ir ramu biggrin.gif
Mazoji auga gerai. MP gauna du kartus - ryte ir vakare. Savaime kazkaip dienos nusieme ax.gif valgo gerai tik duok. Stengiames valgyt visi kartu, nes terorizuoja iskart, kad jai duotume. Prieina ir cepsi biggrin.gif
Pas mus yra dalykai kuriu imt ir liest negalima ir ji ta puikiai zino. Kuo puikiausiai supranta kai sakom negalima smile.gif siuo metu ant bangos ''karsta''. Su pirstuku rodo, pasakai kad karsta ir neliecia, ir dar pati pasako karsta. Cia man stebuklas, kad jau moka pasakyt toki zodi bigsmile.gif ir dar moka sakyt kate ax.gif
Moka dalintis. Istisai kisa viska man. Soske pati paciulpia, tada man duoda, vel pati ir vel man. Nu kokia miela wub.gif
Kas dar..... siuo metu labai ant visko lipt nori. Ant zaislu lipa, indus apvercia ir lipa ant ju. Siandien viena net sulauze doh.gif
Sugeba jau uzlipt ir ant sofos, lovos....
Dar baisingai troksta eit i lauka. Nemegink palikt duru praviru, isksrt atsiranda lauke. Ir butinai reikia laiptais lipt biggrin.gif
Atsakyti
Kajus prisideda prie laipiotoju smile.gif siuo metu jo pravarde "lipukas" biggrin.gif lipa kariasi ir uzlipa, ir poto mus gazdina kai sedineja salia lovos, kedes ar dar kokio aukstesnio daikto krasto.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 09 07, 21:14)
Kajus prisideda prie laipiotoju smile.gif siuo metu jo pravarde "lipukas" biggrin.gif lipa kariasi ir uzlipa, ir poto mus gazdina kai sedineja salia lovos, kedes ar dar kokio aukstesnio daikto krasto.

Aga, ir mano mažylė lipa, tik dar nelabai turi kur, tai ant savo žaislų, ir ant sesės vaikiško fotelio smile.gif Išmoko ploti katutes prieš porą dienų smile.gif

Aš soskės mažylei dienos metu nebeduodu beveik, nes tada ištisai reik kariauti su vyresnėle, nuolat atiminėja tą soskę, jau net slėpti ją pradėjo sau ateičiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 09 07, 22:07)
Aga, ir mano mažylė lipa, tik dar nelabai turi kur, tai ant savo žaislų, ir ant sesės vaikiško fotelio smile.gif Išmoko ploti katutes prieš porą dienų smile.gif

Aš soskės mažylei dienos metu nebeduodu beveik, nes tada ištisai reik kariauti su vyresnėle, nuolat atiminėja tą soskę, jau net slėpti ją pradėjo sau ateičiai biggrin.gif

Maniske labai megsta atimti soske is pusbrolio 2 men. Nu jau kaip jai jis patinka. Tik pamato tuoj issisiepia ir lekia artyn biggrin.gif

Pries kelias dienas ismoko kamuoliuka metyt, siandien ziuriu jau ir spiria ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skaitau ir nesuprantu, ar apie to paties amžiaus vaikus kalbat biggrin.gif Mano vaikas lipa tik per slenksčius, eina šonu į kažką atsirėmęs, dabar paskutiniu metu "eina" su maitinimo kėdute per visus namus thumbup.gif Tik nutarkuotos sienos visai ne thumbup.gif biggrin.gif Net pagalvojau, kad gal reiktų to stumduko, bet kažkaip nenoriu apsikrauti. Tiesa, iki šiol neina veidamas/laikomas, pyksta net.. Grynai "arba paleidi arba neši normaliai" biggrin.gif Truputį pastovi, bet drąsiau stovi ant čiužinuko, ant kietos pagrindo kažkaip nelabai. Mane ir toliau kramto unsure.gif Jis čia gal taip meilę savo rodo, nesuprantu.. Labai pradėjo charakterį rodyti, kai kažko negauna/negali, žviegia lyg skerdžiamas..
Miega tik vieną kartą, energija veržiasi per kraštus, labai retai vienoje vietoje pabūna/pažaidžia, zuja po visus namus. Daugiau kaip ir nieko naujo, MP nėra minties atsisakyti, kitaip niekaip neužmigdau. Gal jei kažkas kitas migdytų tai kažkaip kitaip būtų, o kai tik aš, tai nė minties, kad krūties negaus, grynai prisiglaudžia prie krūtinės ir taip net šniopuoja kvapą traukdamas lotuliukas.gif

Man pačiai kažkokia rudeninė savijauta.. Nors oras ir tobulas, bet kažkokia lyg pritvota vaikštau unsure.gif Ryškiai nusibodo tas murksojimas namie su vaiku. Sakytum galiu gi kažkur išeiti prasiblaškyti, bet vaiko nėra kam palikti, o su juo kažkur išėjus grįžtu kaip po sunkiausio darbo, nes visą laiką lakstau iš paskos saugodama jį arba nuo jo..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 09 09, 16:33)
Sveikos 4u.gif

Skaitau ir nesuprantu, ar apie to paties amžiaus vaikus kalbat biggrin.gif Mano vaikas lipa tik per slenksčius, eina šonu į kažką atsirėmęs, dabar paskutiniu metu "eina" su maitinimo kėdute per visus namus thumbup.gif Tik nutarkuotos sienos visai ne thumbup.gif  biggrin.gif  Net pagalvojau, kad gal reiktų to stumduko, bet kažkaip nenoriu apsikrauti. Tiesa, iki šiol neina veidamas/laikomas, pyksta net.. Grynai "arba paleidi arba neši normaliai" biggrin.gif Truputį pastovi, bet drąsiau stovi ant čiužinuko, ant kietos pagrindo kažkaip nelabai. Mane ir toliau kramto unsure.gif Jis čia gal taip meilę savo rodo, nesuprantu.. Labai pradėjo charakterį rodyti, kai kažko negauna/negali, žviegia lyg skerdžiamas..
Miega tik vieną kartą, energija veržiasi per kraštus, labai retai vienoje vietoje pabūna/pažaidžia, zuja po visus namus. Daugiau kaip ir nieko naujo, MP nėra minties atsisakyti, kitaip niekaip neužmigdau. Gal jei kažkas kitas migdytų tai kažkaip kitaip būtų, o kai tik aš, tai nė minties, kad krūties negaus, grynai prisiglaudžia prie krūtinės ir taip net šniopuoja kvapą traukdamas lotuliukas.gif

Man pačiai kažkokia rudeninė savijauta.. Nors oras ir tobulas, bet kažkokia lyg pritvota vaikštau unsure.gif Ryškiai nusibodo tas murksojimas namie su vaiku. Sakytum galiu gi kažkur išeiti prasiblaškyti, bet vaiko nėra kam palikti, o su juo kažkur išėjus grįžtu kaip po sunkiausio darbo, nes visą laiką lakstau iš paskos saugodama jį arba nuo jo..

Tikre, mes kaip visada panašiai smile.gif Adrija mane irgi labai kandžioja, sukanda dantim odą ir traukia dar kaip šuo!

Aš maitinsiu tol, kol valgys. Beje, dėl migdymo tikra tiesa, kad pieną/mamą užuodžia, nes va šiąnakt užmigdžiau, po pusvalandžio aišku pabudo, nes vyras kažką garsiai darė, tai sakau eik tu migdyt cool.gif Ir ką, puikiausiai užmigdė, net nesuprantu, kaip, bet ant rankų neėmė, šalia gulėjo. Miega dabar apsikabinęs wub.gif

O mes vėl žiauriai susipykusios su dienotvarke, tai vargas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 09 rugsėjo 2016 - 23:36
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 09, 23:34)
Tikre, mes kaip visada panašiai smile.gif Adrija mane irgi labai kandžioja, sukanda dantim odą ir traukia dar kaip šuo!

Aš maitinsiu tol, kol valgys. Beje, dėl migdymo tikra tiesa, kad pieną/mamą užuodžia, nes va šiąnakt užmigdžiau, po pusvalandžio aišku pabudo, nes vyras kažką garsiai darė, tai sakau eik tu migdyt cool.gif Ir ką, puikiausiai užmigdė, net nesuprantu, kaip, bet ant rankų neėmė, šalia gulėjo. Miega dabar apsikabinęs  wub.gif

O mes vėl žiauriai susipykusios su dienotvarke, tai vargas...

Matyt gimimo dienos karma biggrin.gif Simonas irgi kanda ir tempia net drebėdamas, o mano oda tokia, kad iš karto mėlynė, tai labai "pasipuošus" vaikštau cool.gif

Nebebijai iki mokyklos žindyti? 4u.gif Aš galvočiau, kad bent iki darželio reikia nutraukti, nes nenoriu traumuoti vaiko, kitaip užmigti nesugebančio unsure.gif

MB niekad nebandė migdyt, net įdomu, reikės kada pasiūlyt. Šiaip pas mus tiesioginė proporcija "tėtis=siautėjimas", tragedija įsisiautėjusį migdyti unsure.gif

Pas mus dienotvarkė plius minus nuosekli, bet tik, kai namuose būnam ir įprastai einam pasivaikščioti, jei kur išvažiuojam, tada vargelis.. Nors su naktiniu miegu sakyčiau jau be prievartos 21-22 val. pats jau nori. Kur nenorės, kai tik 1-2 val. per pietus pamiega cool.gif Bet užmiega tik visiškoj tyloj, jokio TV ar kito triukšmo būti negali, tai misija neįmanoma kažkur su juo pavakaroti ar pas mus svečius priimti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tai pas mus panasiai ir gavos, kad uzmigdydavo tetis ar mociutes kol budavau isejus, o jei ir neuzmigdavo tai man gryzus ir salia pasiguldzius jis uzmigdavo iskart ir kad nori MP jokiu zenklu. Tai va buvo tokia mano gastroliu savaite ir kartu MP pabaiga. Nors ir taip jau buvo pora kartu telike.

Mazius kazkoks keistas, mieguistas. Nakti lb karstas atrode, bet temperaturos nera. Geria lb daug vandens, po buteliuka iskarto, idomu kas cia jam g.gif
Atsakyti
Aš mūsų dienotvarke patenkinta, jei esam namie, tvarkingai miega pietų miego, ir tvarkingai eina 21.30-22 h miegoti naktinio miegelio. Aš kartais įjungiu ventiliatorių miegamajame, kur ji miega, kad negirdėtų pašalinių garsų biggrin.gif Nes šiaip jautri, labai girdi viską.
Jei esam tarkim ne namie, kelyje, tai ji be problemų mašinoje miega.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 09 10, 11:10)
Jei esam tarkim ne namie, kelyje, tai ji be problemų mašinoje miega.

O iškeliat nepažadinę? Nes Simonas iš karto nubunda keliamas iš automobilio, tad vakare važiuodami neleidžiam miegoti, kitu atveju bemiegė naktis. Ilgais atstumais vakare nevažiuojam, kad nekankintume vaiko unsure.gif Dienomis jokios bėdos, kiek jau miega, tiek, paprastai jei ir nemiega labai ramiai dairosi, stebi.

Šiandien mano pipiras atsistojo nesiremdamas bigsmile.gif Bet taip kaip Sumo imtynininkas, išsiskėtęs biggrin.gif Tad ir neišstovi ilgai, tuoj ant užpakalio klesteli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 09 10, 12:25)
O iškeliat nepažadinę? Nes Simonas iš karto nubunda keliamas iš automobilio, tad vakare važiuodami neleidžiam miegoti, kitu atveju bemiegė naktis. Ilgais atstumais vakare nevažiuojam, kad nekankintume vaiko unsure.gif Dienomis jokios bėdos, kiek jau miega, tiek, paprastai jei ir nemiega labai ramiai dairosi, stebi.

Šiandien mano pipiras atsistojo nesiremdamas bigsmile.gif Bet taip kaip Sumo imtynininkas, išsiskėtęs biggrin.gif Tad ir neišstovi ilgai, tuoj ant užpakalio klesteli biggrin.gif

Pabunda iškart, kai reik lipt iš mašinos smile.gif Būna jei vakare grįžtam, užmiega mašinoj, tada tiesiog vėliau vakare eis miegoti.
Maniškė tvirtai stovi, ir ilgai gali išstovėt nesilaikydama, net užpakalį pakraipyt sugeba šokdama biggrin.gif bet kai prašom žengt link mūsų nors žingsniuką, iškart krenta ant dupcės biggrin.gif

Klausykit, turbūt tiek kiek manoji, niekas čia nekakoja, ji gali ir 10 kartų per dieną pakakot blink.gif Ir reik iškart keist pampius, nes pas mus nuolatinis vargas su užpakaliu, siaubas, kaip pavargau. Nuolat kaip pas beždžionėlę raudonas tas dupcius, ir skauda dažnai jai, ir žaizdelės, nežinau išvis ką daryt tokioj situacijoj unsure.gif Pas mus kad pakeist pampį tik su sysiais praktiškai taip nebūna smile.gif
Atsakyti