Sveikos
grįžo atostogautojai Vis paskaitydavau, kuo gyvenat, bet tingėjau telefonu rašyti.
Neblogai paatostogavom, tiesą oras tik paskutinę dieną, kai jau išvažiuoti reikėjo, tobulas pasitaikė, tai pipiras jūroje išsimaudė. Bet koks juokingas jis man, paleidau ant smėlio, tai kaip tie tik ką išsiritę vėžliukai kad pasileido link vandens Šiaip smėlio privalgė, prisivoliojo, tikrai nenuobodžiavo ponaitis Atrodo yra vienas naujas dantukas, negaliu normaliai pasižiūrėti, nerodo, bet šiaip bus jau visi 6. Tik kažkokie jie man negražūs, yra dėmelių
Pas mus kažkokia žviegimo stadija dėl dviejų dalykų: dušo ir balkono. Negaliu eiti į balkoną be pono, klykia kaip skerdžiamas, tai skalbinių džiaustymas jau buvo iššūkis, bet sugalvojau išnešti maitinimo kėdutę ir ten jį pasodinti, suveikė Sėdi, burbuliuoja, prižiūri, kad teisingai viską daryčiau Su dušu tai nežinau, ką daryti, negaliu kaskart jo pasiimti, ypač rytais, tai klykia nelaimingas..
Matau su miegojimais vargstat, pas mus jau irgi buvo baisi neišsimiegojimo stadija, tai išnešiau lovytę, patiesiau tokį ploną čiužinuką (skirtą ant sofos užsidėti, kad miegoti patogiau būtų), pasaka Voliojasi ant jo patenkintas ir kai nemiega, o mums kokia ramybė, ir neatsibunda į lovytės šonus atsirėmęs, ir mūsų nespardo, ir nenukris netyčia. Jis vis dar tik su krūtim užmiega, tai aš užmigdau, ir palieku, naktį tenka kelis kartus vėl pamaitinti, bet vis tiek jau galiu sakyti, kad kokybiškiau išsimiegu nei su juo pašonėje.
Dar dėl maisto kalbėjot, aš duodu iš mūsų troškinių mėsos gabaliukus, jam toks jausmas būtent tie prieskoniai ir patinka, nes prėsko nieko jau nevalgo. Kažkaip nesuku galvos, džiaugiuosi, kad valgo. Gaminu nesūriai, tik aštrumą mėgstam, tai kažkaip vis turiu stabdytis
QUOTE(Amatevi @ 2016 08 29, 10:43)
Labas rytas. Oi tik jau neisiverkimo metodas nebent norit vaika psichiskai zaloti.. pakentekit. Bandykit lovyte is pradziu prie savo lovos pristumt arba kai uzmiega pabadykit perkelt i lovyte. Po truputi be streso vaikui badykit
Tai perkelus iskart skandalas
Pilnai pritariu kad vaikui stresas, ir mum irgi
Visai Tikres faina ideja su ciuzinuku, kad patogiai voliotusi ir nesitrankytu i sonus.
Bandem pridet kaldru pagalviu, tada viskas neblogai, minkstai isisuka, bet kad pabudes lipa ant ju ir persisvert bando per krasta, tai vel beda.
Nu sakem kolkas miegosim tryse poto turbut cia bus jo lova o mes i kita kambari
Oi su tais miegais... Adrija keliasi kas pusvalandį-valandą visą naktį... Ir šiaip pastaruoju metu žiauriai vėl susimalė grafikas, būna, miega pietų iki 21val
Vakar radau sėdinčią ant 4to laipto greita pasidarė net ir tokia tinginė Vaikštom į sporto mokyklėlę, tai mokosi visko greitai Dar eisim į baseiną ir į yamaha gal, kad tik veiklos kuo daugiau... Ar bandėt yamaha kas?
Vakar radau sėdinčią ant 4to laipto greita pasidarė net ir tokia tinginė Vaikštom į sporto mokyklėlę, tai mokosi visko greitai Dar eisim į baseiną ir į yamaha gal, kad tik veiklos kuo daugiau... Ar bandėt yamaha kas?
O ká veikiat toj sporto mokyklėlėj?
QUOTE(Lock @ 2016 08 31, 21:53)
O ká veikiat toj sporto mokyklėlėj?
Iš minkštų formų padaro ropliukams kliūčių ruožą ir einam tuo ratu dar ant kamuolių šokinėjam, mokomės lipti ir tt. Smagu
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 31, 23:09)
Iš minkštų formų padaro ropliukams kliūčių ruožą ir einam tuo ratu dar ant kamuolių šokinėjam, mokomės lipti ir tt. Smagu
O kaip faina! Maniškiai buvo 4-iose mankštose poliklinikoj, na tai labai progresas jaučiasi. Turbūt po tos mokyklėlės išvis!
QUOTE(Lock @ 2016 08 31, 23:11)
O kaip faina! Maniškiai buvo 4-iose mankštose poliklinikoj, na tai labai progresas jaučiasi. Turbūt po tos mokyklėlės išvis!
Jaučiasi, Adrija žiūri į kitus vaikus ir mokosi, o ir šiaip kiekvieną kartą lengviau pralenda pro tunelį pvz. O ir bendravimo prasme jau leidžiasi, kad trenerė ją ant rankų paimtų bent keliom sekundėm
Dar labai baseino laukiu. Stovim eilėj
laba
Siandien kazkokia nostalgija uzpuolus...ziurineju dicke filmuota pries kokius tris metus jatau jatau ir kada ji spejo taip uzaugt...visada atrode kad ji didele, nesuprantu man ji visada vienoda, o paziurejus dabar tai tooookia svepluojanti mazyte buvo sakiau, kad ner pazangos kalboj...nu bet prisipazystu - nusisnekejau ji puikiai kalba lietuviskai tik as motka ragana vis kazko noriu daugiau is jos nei ji gali tos filmuotos akimirkos kazkas stebuklingo
O mazoji tai gerule pas mane... bijau ir girtis, bet miega naktim gerai, turi jau septynis dantis, daug ir gerai valgo, tobuleja visame kame, daug zaidzia pati viena, leidzia mamai tynginei pabut vienai ramiai tikrai butu geda kazkuom skustis laukiu nesulaukiu kada prades kalbeti, nes su pirmaja to teko laukt laaabai ilgai, o matau kad sitai ant to kampo lengviau sekas
Su rugsejo 1-aja visas
Siandien kazkokia nostalgija uzpuolus...ziurineju dicke filmuota pries kokius tris metus jatau jatau ir kada ji spejo taip uzaugt...visada atrode kad ji didele, nesuprantu man ji visada vienoda, o paziurejus dabar tai tooookia svepluojanti mazyte buvo sakiau, kad ner pazangos kalboj...nu bet prisipazystu - nusisnekejau ji puikiai kalba lietuviskai tik as motka ragana vis kazko noriu daugiau is jos nei ji gali tos filmuotos akimirkos kazkas stebuklingo
O mazoji tai gerule pas mane... bijau ir girtis, bet miega naktim gerai, turi jau septynis dantis, daug ir gerai valgo, tobuleja visame kame, daug zaidzia pati viena, leidzia mamai tynginei pabut vienai ramiai tikrai butu geda kazkuom skustis laukiu nesulaukiu kada prades kalbeti, nes su pirmaja to teko laukt laaabai ilgai, o matau kad sitai ant to kampo lengviau sekas
Su rugsejo 1-aja visas
Sveikos
šiandien apžiūrėjom mokinukus su uniformom besivaikščiodami, ir prisiminimai apie savo ėjimą į mokyklą grįžo, ir pasvajojau, kad nespėsiu apsižiūrėti, o jau ir savo pipirą už rankos vesiu
Kaip smagu, kad mažyliai vis kažką naujo padaro Maniškiui dabar lipimo per slenksčius era, tokių tikrų slenksčių namuose nėra, bet visokios kliūtys į dušą/balkoną ir pan. jau įveikiamos, o kokia isterija, kai neleidžiu Apskritai pradėjo pykti, kai kažko neduodu/neleidžiu, ankščiau lengvai apgaudavau
šiandien apžiūrėjom mokinukus su uniformom besivaikščiodami, ir prisiminimai apie savo ėjimą į mokyklą grįžo, ir pasvajojau, kad nespėsiu apsižiūrėti, o jau ir savo pipirą už rankos vesiu
Kaip smagu, kad mažyliai vis kažką naujo padaro Maniškiui dabar lipimo per slenksčius era, tokių tikrų slenksčių namuose nėra, bet visokios kliūtys į dušą/balkoną ir pan. jau įveikiamos, o kokia isterija, kai neleidžiu Apskritai pradėjo pykti, kai kažko neduodu/neleidžiu, ankščiau lengvai apgaudavau
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 01, 08:34)
Jaučiasi, Adrija žiūri į kitus vaikus ir mokosi, o ir šiaip kiekvieną kartą lengviau pralenda pro tunelį pvz. O ir bendravimo prasme jau leidžiasi, kad trenerė ją ant rankų paimtų bent keliom sekundėm
Mes lankom baseiná. Tik pas mus ilgú eiliú nėra, bet už jį reikia mokėti. Mankštos buvo nemokamos, tai jú 2 mėn teko laukti! Nu labai patinka vaikam. Buvom 6 kartus, paskutinį kartá mažius plūduriavo jau pats (su pripučiamom rankovėm). Tik man sunku su dviem, viena negaliu į tokias veiklas eiti, turim vusa šeima eiti. Dar pastebėjau, kad bendravimo prasme maniškiai drasūs labai, nes visad šalia bendraamžis.
Tikre, ojo, mano irgi labainsupyksta, jei ko negauna. Bet užsimano visokiú velniú-lipt ant stalviršio, laidú, kavos ir pan:) pvz jei aš šukuojuis, tik oabandyk jú nepašukuot irgi, pasiklausysi ko negirdėjus
Su rugsėjo 1-a!
QUOTE(Lock @ 2016 09 01, 19:43)
Tikre, ojo, mano irgi labainsupyksta, jei ko negauna. Bet užsimano visokiú velniú-lipt ant stalviršio, laidú, kavos ir pan:) pvz jei aš šukuojuis, tik oabandyk jú nepašukuot irgi, pasiklausysi ko negirdėjus
Šiandien mano žiogas išmoko klozeto dangtį atsikelti, jam vanduo gi kažkas toooookio, tai jau norėjo kišti rankas, savo pasiekimui "užtvirtinti" Nunešiau klykiantį, pamanyk neleido
Šiaip pas mus tokia "politika", kad jis gali imti visus pasiekiamus dalykus, nežinau, ar mums tai ilgainiui neįsipyks Į svečius tragedija su tokiu požiūriu važiuot..
Bet va MB su savo nešiojimo "politika" juodai prisidirbo Pats kaltas, nėra tas vaikas toks rankinukinis iš principo, bet norėjo palepinti retai matydamas, tai iki kaklo prisilepino, dabar iš karto kariasi kojom vos pamatęs