Ačiū, sbo, pabandysiu duoti kukurūzú saviškiams irgi.
Liūdna, kai vaikai negali daug ko valgyti:(
Dorotėja jau griežtai atsisakė trintą leliukišką maistą valgyt, tai perėjom prie rimtesnių reikalų dabar į trasą kukuliai, varškėčiai, makaronai, blynai eina. Dar kaip tik prieš kelias dienas sutikau seselę jos, o ji ir sako: "ką valgot? Jau 11 mėnesių, turi jau prie bendro stalo valgyt." Tai vat ir bando ponia su savo dviem dantim prie bendro stalo įsipaišyti
QUOTE(Dorotti @ 2016 08 26, 00:07)
ponia su savo dviem dantim prie bendro stalo įsipaišyti
Musu ponaitis irgi tik su dviem
Oho Doroteja o ta bendra maista jai pritaikai kazkiek ar nieko netaikai ta prasme prieskoniai ir pan?
Aš nuo 10 mėn irgi neblendinu, tik kartais šį bei tá. Bet maistá tik šakute pagnaibau. Nuo stalo neduodu maisto dėl prieskoniú. Bet nuo metú žadu duoti daugmaž viská. Mano bernai po 8 dantis turi.
QUOTE(Amatevi @ 2016 08 26, 16:25)
Oho Doroteja o ta bendra maista jai pritaikai kazkiek ar nieko netaikai ta prasme prieskoniai ir pan?
Pietums jai visada atskirai gaminu, bet tik neblenderiuoju jau, o vakarienei, tai priklauso nuo to, ką mes valgom. Šiaip labiausiai dėl druskos pergyvenu, nes mes tikrai sūriai valgom, tai bandom priprasti įsidėti druskos į jau pagamintą maistą, o dėl visokių proeskoninių žolelių nepergyvenu, manau, jos tikrai nepakenks. Aišku, visus aštrumus irgi kiekvienas jau į savo lėkštę krauna ;)
QUOTE(Lock @ 2016 08 23, 21:24)
pomidorą, jis labai paskanina visus patiekalus-tiek daržovienes, tiek kruopienes.
Hmm, aš kiek dėjau pomidorą, tai kartu gavosi, gal dėl to, kad nelupau?
QUOTE(kristrar @ 2016 08 23, 23:29)
visai nesiauras racionas ;)
As daug neprimaisau. Siuo metu lb megsta saldzia bulve, tai ji ir buna pagrindas, darau su triusiena ir pridedu brokolio ar kalafioro vis pakaitom.
As daug neprimaisau. Siuo metu lb megsta saldzia bulve, tai ji ir buna pagrindas, darau su triusiena ir pridedu brokolio ar kalafioro vis pakaitom.
Tikrai pasirodo nesiauras Aš irgi batatą pastaruoju metu vos ne kasdien duodu
QUOTE(Dorotti @ 2016 08 26, 01:07)
Dorotėja jau griežtai atsisakė trintą leliukišką maistą valgyt, tai perėjom prie rimtesnių reikalų dabar į trasą kukuliai, varškėčiai, makaronai, blynai eina. Dar kaip tik prieš kelias dienas sutikau seselę jos, o ji ir sako: "ką valgot? Jau 11 mėnesių, turi jau prie bendro stalo valgyt." Tai vat ir bando ponia su savo dviem dantim prie bendro stalo įsipaišyti
Vis ruošiuosi varškėčius virt ir neprisiruošiu Vakar daviau mūsų bulvių košę su nemažai druskos, valgė visai skaniai Blynai irgi gėris. Bet terlionė
QUOTE(Lock @ 2016 08 26, 20:06)
Mano bernai po 8 dantis turi.
Oho!!!!
Na merginos, tai kuris sportinukas patikrintai geriausias? :-)
Uzknyso jau tampyt savo emuka u 6 auksta :-)
Reik lengvo manevringo :-)
Uzknyso jau tampyt savo emuka u 6 auksta :-)
Reik lengvo manevringo :-)
Labas rytas ;)
Kaip gyvenat?
Manuskiui po savaitgalio du dantukai virsui jau pasirode
Vakar jau vienas pats pastovejo
Tik turim beda, kaip atsikrauste i musu lova taip nenori visai i savo eit miegot pas save tik ilipa is ryto atsikeles, o migdyt ten neiseina visai-verkia ne savu balsu. Cia turbut suveiktu tas issiverkimo metodas, bet kad mes tiek kantrybes neturim. Pas mus paguldzius iskart ant sono sukasi ir miega, tai sunku ir prie tos lovytes pratint, kai toks lengvas budas yra
Kaip gyvenat?
Manuskiui po savaitgalio du dantukai virsui jau pasirode
Vakar jau vienas pats pastovejo
Tik turim beda, kaip atsikrauste i musu lova taip nenori visai i savo eit miegot pas save tik ilipa is ryto atsikeles, o migdyt ten neiseina visai-verkia ne savu balsu. Cia turbut suveiktu tas issiverkimo metodas, bet kad mes tiek kantrybes neturim. Pas mus paguldzius iskart ant sono sukasi ir miega, tai sunku ir prie tos lovytes pratint, kai toks lengvas budas yra
Labas rytas. Oi tik jau neisiverkimo metodas nebent norit vaika psichiskai zaloti.. pakentekit. Bandykit lovyte is pradziu prie savo lovos pristumt arba kai uzmiega pabadykit perkelt i lovyte. Po truputi be streso vaikui badykit
Mano mažoji taip greit auga - per kelias pastarąsias diena išmoko ate rodyti ir sakyti "te" mojuodama, ir mato, kaip aš pučiu jai maistą/košę maitindama, tai ir ji pučia, taip juokingai
Tik va su miegais naktimis nelabai... Dažnai atsikelia, ir tada kokią valandą neužmiega, rėkauja, kartais gerai nusiteikusi rėkauja, o kartais su zirzimais, paverkimais, tai negalim su vyru išsimiegoti... Daug kantrybės reik, kol nusikala ir užmiega vaikas.
Tik va su miegais naktimis nelabai... Dažnai atsikelia, ir tada kokią valandą neužmiega, rėkauja, kartais gerai nusiteikusi rėkauja, o kartais su zirzimais, paverkimais, tai negalim su vyru išsimiegoti... Daug kantrybės reik, kol nusikala ir užmiega vaikas.