QUOTE(Staisi @ 2016 08 21, 15:34)
laba
uoj dantys pas mus irgi nesuprasi kaip ten auga...virsuj prasikale ne pirmi priekiniai, o tie salia soniniai, tai atrodo kaip gufis dabar
bet ir priekiniai jau pakeliui, tai bus visa nuostabi pana, gales morkas griauzt
aij beje puodo reikalai tai biski susimakalavo, nes kai pradejo judet pirmyn atgal tai nesugaudau, tai ta ponia nuropoja, pasislepia ir pasika i pampersa
bet cia kaip sakau irgi nieko - pagausim mes ta suduka su laiku
Beje as zinokit gera ti kai meiles bangos uzplusta
siaip as ragana
priaugau 5 kg, tai praktiskai visi kencia daba - salotas eda
ar is balos tas grazumas....
sbo sveikit, nes nu dar lyg ir vasara - negalima gi
P.S. gaudykit vaikus...ikvepsit gal ir mane..nu kirba kazkas..bet kazkaip susistabdau...
myliu...noriu...negaliu...
Pas mus du apatiniai išlindo seniai, ir daugiau niekas nelenda, tik seilės upėmis bėga, jau seilinuką uždėjau, nes kitaip vaikas visas šlapias būna.
Labai noriu pasveikti, nesąmonė kažkokia sirgti vasarą, ir net nesuprantu, kur tą ligą mažoji pasigavo.
Aš tai mintimis visai norėčiau dar vieno kleksiuko, berniuko
Nu taip myliu aš tuos vaikus
Bet kai pagalvoju apie visą tą nėštumą, gimdymą, ir sunkumus auginant ne vieną vaiką, tai net ir nežinau... Nes norisi ir savo tikslus kažkokius įgyvendinti, pasiekti, o kai pagalbos aplink neturiu jokios, tai tikrai nelengva. Pavydžiu toms, kurios turi senelius iš abiejų pusių, kai padeda, kai žiūri vaikus bent jau kol tėveliai padirbėtų truputį, ar kartais pamiegotų, kai pasiima vaikų atostogoms ir t.t. Pas mus, labai gaila, bet to nėra. Todėl reikia labai labai viską įvertinti. Nes svarbu ir santykiai harmoningi, o ne tai kad vaikštau paskui kaip širšė be poilsio ir atokvėpio.