Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Staisi @ 2016 08 21, 14:34)
* Beje as zinokit gera ti kai meiles bangos uzplusta  ax.png siaip as ragana  tongue30x30.png priaugau 5 kg, tai praktiskai visi kencia daba - salotas eda rolleyes.png ar is balos tas grazumas....
** P.S. gaudykit vaikus...ikvepsit gal ir mane..nu kirba kazkas..bet kazkaip susistabdau...
myliu...noriu...negaliu... bis.gif

* As irgi 5 priaugau, nu blyn, kaip nefaina... Ka tik beuzsideciau, visi lasiniai isiremina ir atrodau kaip su 3 gelbejimoosi ratais... Reikia pereiti "ant salotu". Vyras siandien islekia 4 dienom su draugu i kalnus, tai reiks nieko nebevalgyti.
** Nu tai planuokis, sedetume kitos vasaros kokiam nors skyrelyje, vis ne as viena... Tureciau jau kompanija. biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 08 21, 14:34)
aij beje puodo reikalai tai biski susimakalavo, nes kai pradejo judet pirmyn atgal tai nesugaudau, tai ta ponia nuropoja, pasislepia ir pasika i pampersa  rolleyes.png bet cia kaip sakau irgi nieko - pagausim mes ta suduka su laiku  biggrin30x30.png

Pas mus jokios vilties kakutį sugauti, nebent aš nubudus nuo ryto laukčiau su puodu ir vos akis praplėšusį ponaitį tupdyčiau, nes jis nubunda kakodamas rolleyes.png Žodžiu, kas nubunda nuo kavos aromato, o aš tongue30x30.png

Eguta, kaip sprendi, kad alkanas? Nes ir aš maniau, kad nuo alkio ant krūties kybo, bet panašu, kad tikrai ne..

Naktys kraupios, lovytėje praktiškai nebemiega, su mumis nubunda pastoviai, nes gi reikia maltis ir vartytis po guolį.. Lovytėje grynai atsiremia į šonus ir viskas, rėkia.. Vietos užima belekiek, MB jau sako, kad jam ir kambario dydžio lovos neužteks tongue30x30.png

Trečiadienį lekiam prie jūros, buriu, kad prognozės nemeluoja, pavyks pasimėgauti paskutinėmis vasaros dienomis cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 21, 21:10)
Pas mus jokios vilties kakutį sugauti, nebent aš nubudus nuo ryto laukčiau su puodu ir vos akis praplėšusį ponaitį tupdyčiau, nes jis nubunda kakodamas rolleyes.png Žodžiu, kas nubunda nuo kavos aromato, o aš tongue30x30.png

Eguta, kaip sprendi, kad alkanas? Nes ir aš maniau, kad nuo alkio ant krūties kybo, bet panašu, kad tikrai ne..

Naktys kraupios, lovytėje praktiškai nebemiega, su mumis nubunda pastoviai, nes gi reikia maltis ir vartytis po guolį.. Lovytėje grynai atsiremia į šonus ir viskas, rėkia.. Vietos užima belekiek, MB jau sako, kad jam ir kambario dydžio lovos neužteks tongue30x30.png

Trečiadienį lekiam prie jūros, buriu, kad prognozės nemeluoja, pavyks pasimėgauti paskutinėmis vasaros dienomis cool30x30.png

Nejuokink biggrin30x30.png biggrin30x30.png
Mes su Adrija ir dviese vos telpam didžiulėj lovoj, tikrai labai daug vietos ji užima smile30x30.png
Gero poilsio!
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 08 21, 15:34)
laba 4u.png

uoj dantys pas mus irgi nesuprasi kaip ten auga...virsuj prasikale ne pirmi priekiniai, o tie salia soniniai, tai atrodo kaip gufis dabar  biggrin30x30.png bet ir priekiniai jau pakeliui, tai bus visa nuostabi pana, gales morkas griauzt wub30x30.png

aij beje puodo reikalai tai biski susimakalavo, nes kai pradejo judet pirmyn atgal tai nesugaudau, tai ta ponia nuropoja, pasislepia ir pasika i pampersa  rolleyes.png bet cia kaip sakau irgi nieko - pagausim mes ta suduka su laiku  biggrin30x30.png

Beje as zinokit gera ti kai meiles bangos uzplusta  ax.png siaip as ragana  tongue30x30.png priaugau 5 kg, tai praktiskai visi kencia daba - salotas eda rolleyes.png ar is balos tas grazumas....

sbo sveikit, nes nu dar lyg ir vasara - negalima gi 4u.png
P.S. gaudykit vaikus...ikvepsit gal ir mane..nu kirba kazkas..bet kazkaip susistabdau...
myliu...noriu...negaliu... bis.gif

Pas mus du apatiniai išlindo seniai, ir daugiau niekas nelenda, tik seilės upėmis bėga, jau seilinuką uždėjau, nes kitaip vaikas visas šlapias būna.

Labai noriu pasveikti, nesąmonė kažkokia sirgti vasarą, ir net nesuprantu, kur tą ligą mažoji pasigavo.

Aš tai mintimis visai norėčiau dar vieno kleksiuko, berniuko mirksiukas.png Nu taip myliu aš tuos vaikus wub30x30.png Bet kai pagalvoju apie visą tą nėštumą, gimdymą, ir sunkumus auginant ne vieną vaiką, tai net ir nežinau... Nes norisi ir savo tikslus kažkokius įgyvendinti, pasiekti, o kai pagalbos aplink neturiu jokios, tai tikrai nelengva. Pavydžiu toms, kurios turi senelius iš abiejų pusių, kai padeda, kai žiūri vaikus bent jau kol tėveliai padirbėtų truputį, ar kartais pamiegotų, kai pasiima vaikų atostogoms ir t.t. Pas mus, labai gaila, bet to nėra. Todėl reikia labai labai viską įvertinti. Nes svarbu ir santykiai harmoningi, o ne tai kad vaikštau paskui kaip širšė be poilsio ir atokvėpio.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 08 22, 09:11)
Nes svarbu ir santykiai harmoningi, o ne tai kad vaikštau paskui kaip širšė be poilsio ir atokvėpio.

Pas mus šiuo metu harmonijos nerasta, gal ir dėl to apie antrą vaiką net minčių nėra. Santykiai kažkokia pasiklydę tarp meilės ir neapykantos.. Šiandien iš viso MB pareiškė, kad nenori prie jūros, kad nebus ten ką veikti.. Kaip pasiutau rolleyes.png Pabuvimas su šeima ir draugais yra neįdomus laiko leidimo būdas unsure30x30.png Lietus merkia visą dieną, pipiras piktas, mano nuotaika sugadinta nuo ryto, pasaka, ne gyvenimas cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 21, 20:10)
*Eguta, kaip sprendi, kad alkanas? Nes ir aš maniau, kad nuo alkio ant krūties kybo, bet panašu, kad tikrai ne..

**Naktys kraupios, lovytėje praktiškai nebemiega, su mumis nubunda pastoviai, nes gi reikia maltis ir vartytis po guolį.. Lovytėje grynai atsiremia į šonus ir viskas, rėkia.. Vietos užima belekiek, MB jau sako, kad jam ir kambario dydžio lovos neužteks tongue30x30.png

* Kiek as jam beduociau tiek jis valgo. Darzoviene su mesyte suvalgo 360ml. Ko gero, jei duociau daugiau, tai ir valgytu. Tai jei pries miega duodu tirpios kosytes apie 150ml, o jos greit virskinamos, tai ir manau, kad vaikas nedavalgo ir pastoviai nakti kabo ant (.). O as jau noriu nutraukti visiskai maitinima, nes II noriu planuotis. As tai pati dar noreciau vaika per ziema maitinti, kad siek tiek imuniteta pastiprinti, bet ginis sake, kad turiu nutraukti. unsure30x30.png

QUOTE(sbo @ 2016 08 22, 09:11)
Pavydžiu toms, kurios turi senelius iš abiejų pusių, kai padeda, kai žiūri vaikus bent jau kol tėveliai padirbėtų truputį, ar kartais pamiegotų, kai pasiima vaikų atostogoms ir t.t. Pas mus, labai gaila, bet to nėra. Todėl reikia labai labai viską įvertinti. Nes svarbu ir santykiai harmoningi, o ne tai kad vaikštau paskui kaip širšė be poilsio ir atokvėpio.

Pas mus irgi nera jokios pagalbos, o man jos labai reikejo, kai gime A. Ir dabar kartais kai pagalvoju, kaip gerai butu, kad kas pagelbetu, nes issimiegoti irgi kartais reikia, nes stogas tikrai vaziuoja. Dabar jau nebesivarginu begioti i A kambari kas 5 min, pasiimu as ji pas save, nes neturiu visai jegu visa nakti lakstyti. Duodu as jam (.) ir abu miegame. Kai uzknisa, istraukiu (.) ir miegam toliau. Tai A kojytes visada buna prie MB nosies. biggrin30x30.png MB miega tik ant lovos krastelio, bet nesiskundzia. lotuliukas30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 22, 17:54)
Pas mus šiuo metu harmonijos nerasta, gal ir dėl to apie antrą vaiką net minčių nėra. Santykiai kažkokia pasiklydę tarp meilės ir neapykantos.. Šiandien iš viso MB pareiškė, kad nenori prie jūros, kad nebus ten ką veikti.. Kaip pasiutau rolleyes.png Pabuvimas su šeima ir draugais yra neįdomus laiko leidimo būdas unsure30x30.png Lietus merkia visą dieną, pipiras piktas, mano nuotaika sugadinta nuo ryto, pasaka, ne gyvenimas cool30x30.png

Pas mus viskas labai pasunkėjo atsiradus antram vaikui. Dabar jau lyg ir atsistato į savas vietas po truputį, bet oj visvien nelengva, daug reikia ištvermės, kantrybės, supratingumo... Esu tikra, kas jei turėtume daugiau pagalbos, dažniau pakeistume aplinką, būtų viskas paprasčiau.

O tai kas Tavo MB įdomu, jei ne su šeima ir draugais? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 08 22, 18:17)
O tai kas Tavo MB įdomu, jei ne su šeima ir draugais?  smile30x30.png

Nežinau jau dabar tongue30x30.png Jis realiai tipinis darboholikas, dabar veiklos netrūksta, tai matyt mieliau dirbti.. Ir šiaip, jokio ekstrymo nenusimato jam ten, tai gal ir dėl to nelaimingas.. Žodžiu, pasakiau savo nuomonę, išdėsčiau gyvenimo tiesas, neva jau dabar nori cool30x30.png

Kokia zyzimo diena atkentėta.. Seniai tokios nebuvo..
Atsakyti
Mes siandien pirma diena pas aukle buvome. Nuo kitos savaites palieku savo kukuli pas aukle pusei metu, t.y. nuo 8-13 val. d.d. Turime savaitele apsipratimui. Siandien buvome tik 3 valandas, bet per jas jis 2 kartus verke. Atrodo nieko moteriske, bet kokia ji is tikruju??? Ai, bet stengiuosi negalvoti apie tai. Ji dirba su vaikais 9 metus, manau siokio tokio pasitikejimo uzsitarnavo.
Dave mano vaikui valgyti tirstos sriubos. Paragavo vaikas ir nevalge. Gerai, kad savo maisto turejau. Dar as bandziau ta sriuba jam issiulyti, bet paragavau ir supratau kodel mano vaikas nevalgo. Ta sriuba buvo per suri. As is vis nenaudoju druskos vaikui, o ta sriuba buvo net man per suri. Tuomet as auklei pasakaiu, kad vaikui maisto nesudau.
Nelabai man patinka ten reikalai su miegais. Vaikai eina miegoti tik 13 val. Kai tuo tarpu maniskis miega 2 kartus dienoje: 10 ir 15:30. Siandien nusnaude vaikas tik 20 min (paprastai miega 2 val), tai antram miegui vos uzmigdziau, baisiai pervarges ir irzlus buvo. Bus matyt, tikiuosi reikalai pasitaisys, nes nuo kitos savaites keiciasi vaikai. Bus daugiau vaiku iki metuku, dabartiniai vaikai i darzelius iseis.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 22, 16:54)

Pasake lygiai taip pat kaip ir maniskis lotuliukas30x30.png pas mus santykiai banguoti, kartais labai pykstames, kartais viskas kaip ir gerai. Nezinau net. Pasikeites, daug sunkiau man su juo pasidare. Tas vazinejimas i uzsieni labai viska gadina ir sunkina
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2016 08 22, 17:39)
O as jau noriu nutraukti visiskai maitinima, nes II noriu planuotis. As tai pati dar noreciau vaika per ziema maitinti, kad siek tiek imuniteta pastiprinti, bet ginis sake, kad turiu nutraukti.  unsure30x30.png

O kodėl liepė nutraukti?
Atsakyti
QUOTE(pykshtukas @ 2016 08 23, 11:15)
O kodėl liepė nutraukti?

Nes II planuosime. tongue30x30.png
Atsakyti