Sveikos, sveikos, seniai berasiau...
Buvome atostogose 4 sav, tai neuzklysdavau cia, o ir siai nesu aktyvi rasytoja, as daugiau pasiskaitau. Ziuriu problemeles ir dziaugsmai pas visas vienodi... Pas ka maziau, pas ka daugiau, neatsilikam ir mes.
QUOTE(Staisi @ 2016 08 19, 10:42)
Siaip cekava ar kuri jau susiplanavo sese/broli savo kukuliams?
Planuojam, planuojam...
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 19, 21:16)
Lyg du nauji dantukai viršuje matosi, naktys juodokos, užvakar klykė nenuraminamai
Ir šiaip šūdinokai miega, vis nori pakyboti ant krūties, nelabai man tokie jo naktiniai norai..
Pas maniski irgi dantukai kalasi 5,6 virsuje. Apatiniai du isdygo ankstokai, dar ne 5 men nebuvo, o virsutiniai pradejo kaltis tik suejus 9 men. Tai dabar kalasi dar 2 virsutiniai. Tai neramus mano mazutis... Nezinau ar cia dantys taip baisiai dygsta, ar cia adaptavimasis prie namu po 4 sav nebuvimo namie, ar mano vaikas alkanas miegoti eina. Nemiega naktimis visai, vieno rekimo. Nori jis (.) ir viskas, tik taip nusiramina.
As jau noreciau nutraukti maitinima, o jis man cia naktim rekia ne savo balsu. Po vakar kosmariskos nakties supratau, kad vaikas dar ir nedavalgo. Jau jam per mazai tu pirktiniu tirpiu kosyciu. Jis jau noretu daugiau ir sociau.... Tai siandien ryte isviriau manu kruopu koses, o vakare pries einant miegoti isviriau ryziu kose su siek tiek pieno ir sublenderiavau. Bus matyt kaip cia sianakt. Tik truputi baiminuosi, kad gal per sunki ryziu kose nakciai...