Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(kristrar @ 2016 08 11, 10:42)
Kajus irgi ant dangteliu stumiasi ir ropot greiciau gaunasi biggrin30x30.png

Mazdaug tokio tipo, tik paieskosiu kad atlosas butu nugaroj
http://www.mytoys.de...er-4336240.html

Big Bobby ziauriai gera masinele yra, neuzmusama, gerai riedanti, ir vaikai labai megsta jas. O beje, yra pirkti ir ivairiausiu priedu - priekaba, priekaba-sedyne, stumimo rankena, yra ir atlosas papildomai uzsidedantis. http://www.ebay.co.u...725.m3641.l6368
Atsakyti
Žiūrėjau šiandien babycity kažkokius barškaliukus triratukus tokiems leliukams, bet nerimti jie man atrodo, net nežinau, kažin, ar reikia, tuo labiau, kad tuoj žiema ateis, o po namus, nors ir yra vietos pas mus, neprivažinėsi. Aš turiu kitą idėją - svetainėj pastatyti supynes biggrin30x30.png Bet nerandu pirkti normalių, gal kur užmatėt?
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2016 08 12, 21:32)
Big Bobby ziauriai gera masinele yra, neuzmusama, gerai riedanti, ir vaikai labai megsta jas. O beje, yra pirkti ir ivairiausiu priedu - priekaba, priekaba-sedyne, stumimo rankena, yra ir atlosas papildomai uzsidedantis. http://www.ebay.co.u...725.m3641.l6368

Tai va va reik tokios neuzmusamos smile30x30.png aikstelese vis vaikai su jom laksto, mano vyresnelei irgi patiktu smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos. Maciau apir dovanas kalbejot, tai man mintis lingo lele dovanot. Manau patiktu dukrytei.
Del maisto tai as gal per mazai duodu normalaus maisto: ryte vaisius, pietums kose, i vakara vel vaisius. rolleyes.png reiktu gal ir vakare pavirt kose..
Del pasiekimu,tai stojas nuolat. Kabinas i mane ir stojas arba i lovyte. Ir jau pazingsniuoja kelis zngsnelius.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 08 15, 14:37)
Sveikos. Maciau apir dovanas kalbejot, tai man mintis lingo lele dovanot. Manau patiktu dukrytei.
Del maisto tai as gal per mazai duodu normalaus maisto: ryte vaisius, pietums kose, i vakara vel vaisius.  rolleyes.png  reiktu gal ir vakare pavirt kose..
Del pasiekimu,tai stojas nuolat. Kabinas i mane ir stojas arba i lovyte. Ir jau pazingsniuoja kelis zngsnelius.

Maniskei mociute nupirko krikstynu proga. Norejo didesnes, bet ir tai galvoju ar nebijos. Kazkaip pradejo visu bijot unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 08 15, 15:37)
Del maisto tai as gal per mazai duodu normalaus maisto: ryte vaisius, pietums kose, i vakara vel vaisius.  rolleyes.png  reiktu gal ir vakare pavirt kose..

Kas cis per lele?
Atsakyti
laba 4u.png

Siandien prisiverciau iskuopti dickes kambari, nes puse reikalu nenaudojama, pana pati nepasakyciau, kad noru tvarkyti spinduliuoja, visada viskas su pykciais...tai bus apakus, kad kambarys tuscias dabar (nereikejo mamos erzint) bigsmile.png o mazei kiek laimes buvo...knisos tarp siuksliu patenkinta biggrin30x30.png net buvau pamirsus, kad ten ir visokiu fainu zaislu ir mazei tinkanciu yra blush-anim-cl.png zodziu visi laimingi...

Pastebejau, kad mazikei patinka magnetukai ant saldytuvo. Kol valgyt darausi, tai ji juos nulipdo ir atgal lipdo, turi veiklos...tik nedaug turim, jauciu reikes dapirkti, kad idomiau butu ax.png ir siaip pati daug uzsiema, krapstos, roplioja...viska nuo grindu siurbliuoja oh.png

Kas dar? nu normaliai lyg ir viskas daugiau, nesiskundziu biggrin30x30.png

Siaip cekava ar kuri jau susiplanavo sese/broli savo kukuliams? tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 08 19, 10:42)

Visada su šypsena Tavo postus skaitau 4u.png Pozityvo bomba mirksiukas.png

Nenustebčiau, kad mano kukulis bus vienturtėlis wub30x30.png Kol kas tikrai jokios minties pagausėjimui..

O šiaip gyvenam neblogai, lietus varė iš proto, tai šiandien maksimaliai lauke prabuvom, abiems atgaiva ne namuose murksoti rolleyes.png Trečiadienį važiuojam prie jūros, seniai suplanuotos mini atostogos su draugais, Simonui žieminę striukę ekstra pirkau bigsmile.png Vasaros atostogoms žieminė striukė, ot lietuviškas gyvenimas bigsmile.png Lyg du nauji dantukai viršuje matosi, naktys juodokos, užvakar klykė nenuraminamai rolleyes.png Ir šiaip šūdinokai miega, vis nori pakyboti ant krūties, nelabai man tokie jo naktiniai norai.. Bet šiaip jau koks gudrutis, "bendrauja", žiūri, kol žvilgsnį pagauna, tada nusišypso pilna burna wub30x30.png Mano gražuolis wub30x30.png
Atsakyti
Sveikos, sveikos, seniai berasiau...
Buvome atostogose 4 sav, tai neuzklysdavau cia, o ir siai nesu aktyvi rasytoja, as daugiau pasiskaitau. Ziuriu problemeles ir dziaugsmai pas visas vienodi... Pas ka maziau, pas ka daugiau, neatsilikam ir mes. tongue30x30.png

Planuojam, planuojam... 4u.png
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 19, 21:16)
Lyg du nauji dantukai viršuje matosi, naktys juodokos, užvakar klykė nenuraminamai rolleyes.png Ir šiaip šūdinokai miega, vis nori pakyboti ant krūties, nelabai man tokie jo naktiniai norai..

Pas maniski irgi dantukai kalasi 5,6 virsuje. Apatiniai du isdygo ankstokai, dar ne 5 men nebuvo, o virsutiniai pradejo kaltis tik suejus 9 men. Tai dabar kalasi dar 2 virsutiniai. Tai neramus mano mazutis... Nezinau ar cia dantys taip baisiai dygsta, ar cia adaptavimasis prie namu po 4 sav nebuvimo namie, ar mano vaikas alkanas miegoti eina. Nemiega naktimis visai, vieno rekimo. Nori jis (.) ir viskas, tik taip nusiramina. verysad.png As jau noreciau nutraukti maitinima, o jis man cia naktim rekia ne savo balsu. Po vakar kosmariskos nakties supratau, kad vaikas dar ir nedavalgo. Jau jam per mazai tu pirktiniu tirpiu kosyciu. Jis jau noretu daugiau ir sociau.... Tai siandien ryte isviriau manu kruopu koses, o vakare pries einant miegoti isviriau ryziu kose su siek tiek pieno ir sublenderiavau. Bus matyt kaip cia sianakt. Tik truputi baiminuosi, kad gal per sunki ryziu kose nakciai...
Atsakyti
Pastebejau, kad mazikei patinka magnetukai ant saldytuvo. Kol valgyt darausi, tai ji juos nulipdo ir atgal lipdo, turi veiklos...tik nedaug turim, jauciu reikes dapirkti, kad idomiau butu ax.png ir siaip pati daug uzsiema, krapstos, roplioja...viska nuo grindu siurbliuoja  oh.png

oj magnetuku deliojimas liuks veikla ir pas mus smile30x30.png tik nesaugius uzkeliau i virsu tai pyksta kad nedasiekia.
Kaip gerai, kad pati uzsiima smile30x30.png man siuo metu atrodo kad daugiau zyzia nei uzsiima kazkuo biggrin30x30.png nors is tikro tai tas zyzimas trympais periodais bet labai nuo jo galva isiskaudena biggrin30x30.png tai mes daznai i lauka einam, ten bent ramu.

Atsakyti
Sveikos,

o mano mažoji kažkur pasigavo virusą, ir apkrėtė dar sesę ir mane unsure30x30.png Oj oj, kaip nefaina sirgti.

Sesės/brolio kol kas neplanuojame, užtenka ir taip smile30x30.png Bet už kelių metų kas ten žino mirksiukas.png
Atsakyti
laba 4u.png

uoj dantys pas mus irgi nesuprasi kaip ten auga...virsuj prasikale ne pirmi priekiniai, o tie salia soniniai, tai atrodo kaip gufis dabar biggrin30x30.png bet ir priekiniai jau pakeliui, tai bus visa nuostabi pana, gales morkas griauzt wub30x30.png

aij beje puodo reikalai tai biski susimakalavo, nes kai pradejo judet pirmyn atgal tai nesugaudau, tai ta ponia nuropoja, pasislepia ir pasika i pampersa rolleyes.png bet cia kaip sakau irgi nieko - pagausim mes ta suduka su laiku biggrin30x30.png

Beje as zinokit gera ti kai meiles bangos uzplusta ax.png siaip as ragana tongue30x30.png priaugau 5 kg, tai praktiskai visi kencia daba - salotas eda rolleyes.png ar is balos tas grazumas....

sbo sveikit, nes nu dar lyg ir vasara - negalima gi 4u.png

P.S. gaudykit vaikus...ikvepsit gal ir mane..nu kirba kazkas..bet kazkaip susistabdau...
myliu...noriu...negaliu... bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staisi: 21 rugpjūčio 2016 - 14:36