Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Tikrė @ 2016 08 10, 20:08)
Sveikos mirksiukas.png
Lietus lyja, pasivaikščioti eiti negalim, tai čia galiu papliurpti smile30x30.png (kokie keisti nauji veideliai..) Gyvenam įprastai, Simonas siautėja, vieną dieną geros nuotaikos, kokias 2-3 nelabai kokios tongue30x30.png Judrumas baisus, eina tik įsikibęs į sofą ar kur kitur patogiau, vedamas ir toliau neina, matyt baisiai savarankiškas ponaitis bigsmile.png

Žodžiu, nenuobodžiaujat ir jūs 4u.png Mano drakonas sugebėjo smakrą trinktelėti į marmurinę palangę rolleyes.png Turim vieną progą paisterikuoti, kai einu į balkoną, bliauna kaip nežinau kas, nors mato mane, kalbinu, raminu, vis tiek, iki apsisnarglėjimo įsibliauna.. Tai paskutinį kartą ir tvojosi unsure30x30.png Gerai, kad ne dantimis..

Tikrą pieną duodi ar čia MP turėjai galvoje?
Pas mus krizė toliau, valgo tik grūdines košes su vaisiais/vaisine tyrele, bet tas "valgo" gal per daug skambiai pasakyta, nes kartais tik simboliškai įsiūlau.. Siūlau ir mūsų maisto, purtosi, raukosi, paknebena ir tiek žinių.. Iš principo nėra bėdos, svoris geras, energijos irgi netrūksta, bet mane tiesiog erzina tas žaidimas su maistu, jo ruošimas ir metimas lauk unsure30x30.png
Stojasi vežime ir maitinimo kėdutėje, sumažinom laisvę diržais, tai kaip nervuojasi rolleyes.png Ir taip sunkiai su vežimu buvo, tai dabar iš viso, tik progų pazirzti ieškojimas..

Beje, klausimėlis, kokia dovana būtų tinkama pirmojo gimtadienio proga? Kažką iš stambesnių galvojam, ar koks triratukas, stumdukas patinka tokio amžiaus pipirams? Gal kažką jau planavot?

Aha, SM atsinaujino biggrin30x30.png

MP turiu galvoj smile30x30.png karvės pieno valgo tik sūrio lazdeles ir kartais ant pieno košę verdu. Adrija mūsų maistą tai valgytų, bet stengiuosi neduoti... Bulvytės fri labai eina į trasą biggrin30x30.png

Apie stumduką aš jau labai pradėjau galvoti, bet jaučiu, kad anksčiau nei gimtadienis jo reikės mastau.png
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 09, 21:28)
Jau savaitę ta sloga. Būtų dzin, bet man baisu, kad nenueitų į ausis. Normalaus maisto vaikas nebevalgo, tik pieną ir visokias nesąmones. Pvz pusryčiams popkornai ir vynuogės... Ką duodat vaikams pusryčiams be košių? Jogurtų ir varškyčių nevalgo. Gal varškėčių išvirti...

Tai va jauciu tos paleistuves pagalba labai gerai visus virusus isciaudo. Net ir raso straipsnyje kad gripo profilaktikai naudojama gryzus is viesu vietu ir pan.

Seip visad kose beveik..dar pries pusryciaudamas banana suvalgo kartais. Dar viriau kazkada makaroniukus su darzovem, tai patiko.

QUOTE(Tikrė @ 2016 08 10, 19:08)
Beje, klausimėlis, kokia dovana būtų tinkama pirmojo gimtadienio proga? Kažką iš stambesnių galvojam, ar koks triratukas, stumdukas patinka tokio amžiaus pipirams? Gal kažką jau planavot?

as tai noriu ta paspiriama masinele nupirkt smile30x30.png bet gal net neislauksiu gimtadienio smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 10, 19:08)

Na gimtadienis dar uz poros men. tik kazkur, tai dar gali vaiko pomegiai ar poreikiai pakist kiek gal. Plius ir metu laikas maiso siek tiek. Maniskei siuo metu labai patinka brolio dviratukas-triratukas. Turim ir paspiriama masinyte ir arkliuka (irgi paspiriama) tai tie nelabai zavi. Gal veliau. Taip pat supamas arkliukas visai patiko ir tas guminis sokliukas arkliukas idomu kazkiek. Is judejimo priemoniu turim tikrai nemazai. Nezinau, ka dar tokio butu galima nupirkt ko neturi, tai greiciausiai gimtadieniui dovanu gaus koki lavinamaji zaisla ar knyga. Brolio daiktu kalnas, tai ir ramu ir ne. Ka per sventes dovanot reiks - barbes?! biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 10, 20:41)
Adrija mūsų maistą tai valgytų, bet stengiuosi neduoti... Bulvytės fri labai eina į trasą biggrin30x30.png

Apie stumduką aš jau labai pradėjau galvoti, bet jaučiu, kad anksčiau nei gimtadienis jo reikės  mastau.png

Oi šitų tai aš pati vengiu cool30x30.png Namuose negaminu, o kažkur kitur senokai jau valgėm.

Simonas pastebėjau "stumdo" kažkokius dangtelius ropodamas biggrin30x30.png Varo ratais, galvos net nepakelia iš smagumo biggrin30x30.png Bet kol kas manau su stumduku vargiai išstovėtų, nebent kokį didesnį pirkti (o tokio nelabai noriu..) rolleyes.png
QUOTE(kristrar @ 2016 08 10, 21:57)
as tai noriu ta paspiriama masinele nupirkt smile30x30.png bet gal net neislauksiu gimtadienio smile30x30.png

Gal nuorodą ar nuotrauką galima, kokį nusižiūrėjot?
QUOTE(Albe69 @ 2016 08 10, 22:32)
Na gimtadienis dar uz poros men. tik kazkur, tai dar gali vaiko pomegiai ar poreikiai pakist kiek gal. Plius ir metu laikas maiso siek tiek. Maniskei siuo metu labai patinka brolio dviratukas-triratukas. Turim ir paspiriama masinyte ir arkliuka (irgi paspiriama) tai tie nelabai zavi. Gal veliau. Taip pat supamas arkliukas visai patiko ir tas guminis sokliukas arkliukas idomu kazkiek. Is judejimo priemoniu turim tikrai nemazai. Nezinau, ka dar tokio butu galima nupirkt ko neturi, tai greiciausiai gimtadieniui dovanu gaus koki lavinamaji zaisla ar knyga. Brolio daiktu kalnas, tai ir ramu ir ne. Ka per sventes dovanot reiks - barbes?! biggrin30x30.png

Mano vaikas neturi jokių paveldėtų žaislų biggrin30x30.png Judėjimui nieko ir nepirkau, arkliuką "matavosi" pas draugus, nežinau, papurtė gerai sėdėdamas, pats nesisupo. Kokį dviratuką turit? Ar tie su stumimo rankena pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 11, 08:35)
Simonas pastebėjau "stumdo" kažkokius dangtelius ropodamas biggrin30x30.png Varo ratais, galvos net nepakelia iš smagumo biggrin30x30.png

Gal nuorodą ar nuotrauką galima, kokį nusižiūrėjot?

Kajus irgi ant dangteliu stumiasi ir ropot greiciau gaunasi biggrin30x30.png

Mazdaug tokio tipo, tik paieskosiu kad atlosas butu nugaroj
http://www.mytoys.de...er-4336240.html
Atsakyti
Sveikos, pas mane mažoji tai valgo viską ir visada, ir amžinai alkana biggrin30x30.png Savo suvalgo, sesės pabaigia, ir dar trinasi aplink mus su vyru, kad dar koks kąsnelis atitektų bigsmile.png

Nežinau dėl dovanų, nes krūva visko nuo sesės. Jau ir taip nėr kur kojos padėt namie nuo daiktų begalės.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 11, 08:35)

Mano vaikas neturi jokių paveldėtų žaislų biggrin30x30.png Judėjimui nieko ir nepirkau, arkliuką "matavosi" pas draugus, nežinau, papurtė gerai sėdėdamas, pats nesisupo. Kokį dviratuką turit? Ar tie su stumimo rankena pasiteisina?

Pasiteisina manau, tik reikia kokybiska ir tvirta pirkt. Mes pirkom atrodo tvirta, bet kai reikejo vaziuot gavos taip - vaikas i viena puse suka, o as i kita ir rankena persisuko oh.png biggrin30x30.png O taip tai labai patogu, vaikui smagiau nei vezime, o ir mint veliau mokinas su juo. Galiausiai rankena nuimi ir triratukas pirmas smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 08 11, 11:54)
Sveikos, pas mane mažoji tai valgo viską ir visada, ir amžinai alkana  biggrin30x30.png  Savo suvalgo, sesės pabaigia, ir dar trinasi aplink mus su vyru, kad dar koks kąsnelis atitektų  bigsmile.png

vajei kaip thumbup2.png!
Atsakyti
laba 4u.png

Nu pagaliau, pagaliau namuose ramybe ir rezimas ax.png nu nemoku gyventi belenkaip, pavargau ir toj lietuvoj ir ta savaite namie su uosviais rolleyes.png dicke isleidau i mokykla, maze turi normalu rezima - tai pagaliau atsipusiu ir paatostogausiu tongue30x30.png

Mazoji auga tiesiog akyse...ropoja kosminiu greiciu, vaiksto aplinkui baldus, viskas idomu, visko reikia - nu neliudna wub30x30.png gera ji pas mane, tai kartais uzplaukia man meiles bangos, kad reikia sesem brolio...nu cia iki kol diedas nenumusa tu bangu bigsmile.png

Buvo atejus sesute i namus, svere matavo kukuli, tai mano saunuole nei daug nei mazai 9.5men sveria10.5kg ir 76cm tongue30x30.png o valgo valgo... blush-anim-cl.png eina sau...kaip cia reiks ismaitint biggrin30x30.png rytais ir vakarais valgo grudines kose, per pietus darzoviene su/be mesos....ir tokiom nepamazintom porcijom blush-anim-cl.png rytais kartais iskepu omleto, pietum sriubos sueina, vakarienei kad ir makaronai...cia visaip pagal nuotaika mirksiukas.png kai nebetingesiu isvirsiu varsketuku ar duosiu varskes apkepo....nu dar ir tu paciu savo gamintu koldunu...nepanikuoju as vien su tom darzovem bigsmile.png

Sese kaip visada geriausia drauge...tiesiog dreba kai mato, tuoj sekioja is paskos...ir sneka sneka sneka mirksiukas.png tai labai dziaugiuos, kad ta sese uzsiima su ja, nes kaip paskaiciau kaip kitom, tai eina sau rolleyes.png

Beje pagaliau prisiverciau ir uzrasiau i lopseli...po nauju metu jau isleisiu verysad.png tai zliumbiau visa diena...siaip reiktu cia danijoj jau nuo 11men. bet kadangi mano darbas dekingas, tai dar pasiauginsiu unsure30x30.png

Su dicke turejau triratuka su rankena, tai labai labai pasiteisines pirkinys mum buvo mirksiukas.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staisi: 11 rugpjūčio 2016 - 17:34
QUOTE(sbo @ 2016 08 11, 12:54)
Sveikos, pas mane mažoji tai valgo viską ir visada, ir amžinai alkana  biggrin30x30.png  Savo suvalgo, sesės pabaigia, ir dar trinasi aplink mus su vyru, kad dar koks kąsnelis atitektų  bigsmile.png

Pavyydas dėl valgymo. Buvo metas, kai Adrija valgė jau normaliai 3k per dieną, dabar vėl nesąmonė. Bandau nurašyti dantukui, trečias bando išlįsti. Užtat ir naktį prabudinėja belekiek, kad dieną nepavalgo normaliai. Bet labai didelė vis tiek, pienas daro savo biggrin30x30.png 11kg wub30x30.png

Su tuo ropojimu tai irgi... Nelabai jai pasaulis įdomus, įdomiausia tai KUR TA MAMA!!

Staisi - oi kokia mažytė išeis į lopšelį sad.png Aš nuo 2m užrašius, tai vyras sakė pati ir galėsiu eiti biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 11, 21:13)
Staisi - oi kokia mažytė išeis į lopšelį sad.png Aš nuo 2m užrašius, tai vyras sakė pati ir galėsiu eiti biggrin30x30.png

Sitas tai pjauna mane negaliu verysad.png dicke tai buvo dvieju metuku, kai isleidau, tai jau taip protingai prasinesem pro pardes, susipirkom rubus, batus....nu taip moteriskai abidvi pasiruosem tongue30x30.png ir ana laaaaabai norejo, manes nereikejo blush-anim-cl.png o sita kukulis....amen...nenoriu net pagalvot verysad.png nu atrodo kaip ji be manes ax.png turiu dar ciut laiko rolleyes.png
Atsakyti
Na kartais aš Simoną jau nuo rytojaus į darželį išleisčiau biggrin30x30.png Nes labai pavargstu.. Dabar bent jau prie dviejų miegų šiaip ne taip sugrąžinau, tai bent vakarais nevirsta tooookiu demonu.
QUOTE(Albe69 @ 2016 08 11, 13:41)
Pasiteisina manau, tik reikia kokybiska ir tvirta pirkt. Mes pirkom atrodo tvirta, bet kai reikejo vaziuot gavos taip - vaikas i viena puse suka, o as i kita ir rankena persisuko oh.png  biggrin30x30.png O taip tai labai patogu, vaikui smagiau nei vezime, o ir mint veliau mokinas su juo. Galiausiai rankena nuimi ir triratukas pirmas  smile30x30.png

QUOTE(Staisi @ 2016 08 11, 17:29)
Su dicke turejau triratuka su rankena, tai labai labai pasiteisines pirkinys mum buvo mirksiukas.png

Tai gal tada vis tik tą triratuką norėt dovanų unsure30x30.png Nes kažkaip apie jį iš karto galvojom, bet kai mano vaikas nelabai noriai sėdi vežime, tai bijau, kad ir tas triratukas nebūtų kažkoks didelis džiaugsmas rolleyes.png Žiūrėjom Kettler ir Puky, pirmieji gal tvirtesni atrodo, bet mane svoris gasdina, jau gana dabar vežimą kol įsidedam į automobilį.. Na kaip bebūtų, kol kas turim laiko, bet taip norėtųsi dovanos, kuri ir džiugintų, ir iš praktinės pusės pasiteisintų cool30x30.png

Šiandien vaikas pirkinių vežimo toj sėdimoj daly atsistojo rolleyes.png Gerai mūsų apsipirkimai atrodo, vienas prekes renka, kitas vaiką laiko rolleyes.png Viena nė pro kur aš su juo.. Kaip nervuoja..
Atsakyti