QUOTE(FruitCocktail @ 2016 06 14, 22:22)
Ir pas mus grynai taip. Tik man nepatogūs tie čiulptelėjimai
Nes aš užmiegu maitinimo pozoj, tada (.) jai prie veido, vos pasikrutina ir vėl apsižioja, pasaka be galo. O su pirmais irgi taip buvo?
Jau nelabai ir pamenu, bet kiek skaičiau jų metraščius pildytus, tai įvairių mėnesių būdavo - ir daugiau kartų, ir mažiau keldavosi, bet kad keldavosi tai tikrai, na bent po 2 kartus. Kadangi su visais vaikais miegojau kartu, niekada tai nebuvo problema, o tokių naktų, kad reiktų iš lovos lipti, vos viena kita yra buvusios ir tos jau virš metukų, kai krūminiai ir iltiniai dygo - tada tai paklykdavo kartais naktį po kokį pusvalandį, kol nuramindavau.
O mano vyresnėlis 10 mėn. nustojo naktį valgyti visai. Kadangi dieną jau visi maitinimai buvo pakeisti kietu maistu, liko tik vienas maitinimas prieš naktinį miegą, tai ir jį nuėmiau. Valgė jogurtą, varškę, tai baltymų nepritrūko
Dabar gal nenuiminėčiau to maitinimo, dar bent iki metų pažindyčiau...
Pastebėjau, kad jau po biškį mažė visko nuo mūsų stalo pavalgo. Vakar padariau jai košytės vakare, o mes tortilijas su jautiena ir lašiša valgėm. Tai paragavo pana ir jautienos, ir lašišos, ir daržovių visokių. Košė liko nesuprasta
Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2016 06 14, 20:30)
Sveikos! Seniai čia besilankiau, darbai ir reikalai vis nepaleidžia
Mes gyvename gerai, Dorotėja - geras vaikas
Dantų dar nėra, panelė nešliaužia ir neropojo, moka greitai vartytis ir nusivarto kur jai reikia. Miega nuo 20:30 iki 7:30, tada valgo pienuką ir miega toliau iki 9:30. Per dieną dar pamiega du kartus po valandėlę.
Intensyviai kalba mergina: mama, tete, papa, baba, opa ir aišku, labiausiai tai mėgsta spygauti
Šiaip ji kompanijos mylėtoja, nes ku daugiau žmonių, tuo jai geriau, šypsosi visiems, kas tik kalbina.
Šauni tavo pana - taip ir toliau
Maniškė irgi pleputė, labai daug kalba, ypač su broliais. O mėgstamiausias žodis - storu balsu tariamas "ėėė": kai ko nors nori, prašo, pvz. kai broliai ledus valgo ir duoda jai lyžtelt