Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 29, 23:10)
Kaip kada, kartais sėdi ir valgo ką nors arba su kokiu įdomesniu daiktu galiu užimti, o kartais niekas negelbėja, rėkia, kol ant rankų nepaimu. Žiauriai viskas išsiderina per atostogas  blink.gif

Na neleidžia mergina mamai atsikvėpti.. Ar jau dantuota?

Buvom penktadienį pas gydytoją, na tikrai nieko nepraleidom neidami nuo 6 mėnesio, nes toks joks vizitas.. Sužymėjo standartinėje lentelėje varneles ir "pasimatysim metų proga".. Dar lyg susiprato po to apie maitinimą paklausti, toliau išpūstos akys dėl žindymo, į mano pasakojimą, kad bijo ragauti sureagavo "ar davėt pieno produktų? duokit varškės?" doh.gif Gerai, kai viskas gerai, kitu atveju tektų skubiai keisti gydytoją, nes tikrai ne kažkas schmoll.gif Pasvėrė 10,2 kg, pamatavo 74 cm. Kažkaip dėl ūgio tai linkusi abejoti, aukštesnis jis man atrodo, ir drabužiai gerokai išaugti.
Ai dar gydytoja pati susimėtė, alia mintyse skaičiuodama pagalvojo, kad svoris per mažas doh.gif Be žodžių.. Kiti metų laiko tiek sveria, o čia net pagal lenteles aukščiau vidurkio. Ir šiaip, vaikas putlus, pagurklis ir pilvukas iškritę, koks dar per mažas svoris doh.gif

Lietus žudo unsure.gif Įpratom eiti kasdien pasivaikščioti prieš pietų ir nakties miegus, dabar namuose murksom.. Arba reikia kauptis lįsti sušlapti, arba tikrai išvarysim vienas kitą iš proto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 08 01, 13:36)
Na neleidžia mergina mamai atsikvėpti.. Ar jau dantuota?

Buvom penktadienį pas gydytoją, na tikrai nieko nepraleidom neidami nuo 6 mėnesio, nes toks joks vizitas.. Sužymėjo standartinėje lentelėje varneles ir "pasimatysim metų proga".. Dar lyg susiprato po to apie maitinimą paklausti, toliau išpūstos akys dėl žindymo, į mano pasakojimą, kad bijo ragauti sureagavo "ar davėt pieno produktų? duokit varškės?" doh.gif Gerai, kai viskas gerai, kitu atveju tektų skubiai keisti gydytoją, nes tikrai ne kažkas schmoll.gif Pasvėrė 10,2 kg, pamatavo 74 cm. Kažkaip dėl ūgio tai linkusi abejoti, aukštesnis jis man atrodo, ir drabužiai gerokai išaugti.
Ai dar gydytoja pati susimėtė, alia mintyse skaičiuodama pagalvojo, kad svoris per mažas doh.gif Be žodžių.. Kiti metų laiko tiek sveria, o čia net pagal lenteles aukščiau vidurkio. Ir šiaip, vaikas putlus, pagurklis ir pilvukas iškritę, koks dar per mažas svoris doh.gif

Lietus žudo unsure.gif Įpratom eiti kasdien pasivaikščioti prieš pietų ir nakties miegus, dabar namuose murksom.. Arba reikia kauptis lįsti sušlapti, arba tikrai išvarysim vienas kitą iš proto blink.gif

Aha, išlindo tikrai bigsmile.gif Tik dar nelabai matosi, tik jaučiasi. Ir du viršutiniai tuoj išlįs smile.gif

Nu keista gydytoja g.gif Su tuo ūgio matavimu tai niekada labai tiksliai gulinčio vaiko neišmatuosi, kai jau tvirtai stovės, bus tikslesnis ūgis.

Lyja? Mes grįžinėjam iš Juodkrantės, net pirmadienį buvo prie kelto eilė, Adrija miega, pramiegojo visą savo miegą eilėj, tai dabar laukia 2 val rėkimo doh.gif Buvo tobulas oras smile.gif

O šiaip atostogos kaip į naudą, dantys pradėjo lįst, užvakar pirmą kartą atsisėdo iš gulimos padėties, vakar - po miego vežime pati atsisėdo wub.gif Ropot bando, stovi į vežimą įsikibus. Mano tinginukei tai dideli pasiekimai biggrin.gif Tik su valgymu ir apskritai režimu nekas, na, gal susitvarkys, grįžus namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 01, 13:00)
Lyja? Mes grįžinėjam iš Juodkrantės, net pirmadienį buvo prie kelto eilė, Adrija miega, pramiegojo visą savo miegą eilėj, tai dabar laukia 2 val rėkimo  doh.gif Buvo tobulas oras smile.gif

O šiaip atostogos kaip į naudą, dantys pradėjo lįst, užvakar pirmą kartą atsisėdo iš gulimos padėties, vakar - po miego vežime pati atsisėdo  wub.gif Ropot bando, stovi į vežimą įsikibus. Mano tinginukei tai dideli pasiekimai biggrin.gif Tik su valgymu ir apskritai režimu nekas, na, gal susitvarkys, grįžus namo smile.gif

Aha, naktį pradėjo, tik neseniai aprimo unsure.gif iPhone programėlė rodo, kad nebeturėtų lyti, bet yra ji mane apgavus, tai nežinau, ką daryti biggrin.gif

Super, kad atostogos su tokiais pasiekimais wub.gif

O man nuotaika praskaidrėjo bigsmile.gif Atsiuntė fotografė nuotraukas iš fotosesijos, labai gražių kadrų prigaudė wub.gif Reikės fotoknygą pasidaryti ir seneliams kelias nuotraukas įrėminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 07 31, 16:21)
butent kad vyras yra lt. Bet namo gryzta tik ismiegoti. Dabar jam darbymetis.  Jis isvis be kantrybes. Kol nuvaziavau pas gyd del kauliuko jau pradejo skambineti kada grysiu nes kantrybe su vaikais senka.. stebiuosi savini kaip as dar ne durnyne. Bet kartais verkiu tiesiog is oro ir vyras to nesupranta. Pasakau kad tiesiog pavargau ir viskas... kai gali padeda mama mano. Bet dazniausiai viskuo pasirupinti turiu as pati.
Bet visvien kazkada jie uzaugs ir gal nebetampys tiek nervu  g.gif  abu mano vaikai pasiute, irzlus, pikti... prie ir as prisidedu  blush2.gif

Ramesne mama - ramesni vaikai 4u.gif Vaikams labai persiduoda bloga nuotaika, pyktis ir pns. Gal kokiu arbateliu raminanciu? Su gyd. gal reiktu pasitart, gal vaistu kokiu? Paciai bus ramiau ir vaikai apsiramins.
O kada vyrui baigsis darbymetis? Reikia su juo kalbet ir ieskot iseities, nes jei ir toliau taip, tai visiem bus blogiau tik.

Mano vyras jau namie, bet kolkas tik ant sofos drybso biggrin.gif Bande dar pora kartu pamaitint mazaja, bet kazkaip nelabai jiem ten sekes biggrin.gif O mazoji kaip issigando jo kai gryzo doh.gif Reikejo porors dienu, kol priprato ax.gif
Atsakyti
sveikos,

mes siandien irgi laukem kol lietus lyt nustos, nes namie tai inkscia tas maziukas smile.gif vyresnele irgi nelabai kazkuo uzsiima, tik i lauka vis praso eiti, puosias ruosias smile.gif
tai taip gerai ramiai pasivaiksciojom vakare po lietaus. mazius jau buvo pavarges tai ramiai sau gulejo.

mazius visai nesaugus darosi, nebijo niekur nugriuti, pavojingai laipioja sau toliau...dabar isirango kazkaip is gultuko, nors bunu prisegus, is vezimo taip pat..o as dar ji i prieki atsukau, kad dairytusi, tai nelabai matau ka jis ten dirba... jau kelis kartus buvo islindes is po dirzu, sau atsitupes uzsegimus nagrinejo kol ji veziojau doh.gif

siom dienom labai daug budravimo metu zirzena, visur visko nori, ne viskas gaunasi, arba kai kur neleidziu.. gerai dar kad bent miegot neatsisako, miega 3 kartus dienoj.
Atsakyti
Adrija perėmė iš manęs slogą doh.gif Pirma sloga smile.gif Priminkit, kaip gydot? Tepu slogos baubuką ir jūros vandenį kartais purškiu, traukiant nelabai kas išsitraukia. Dieną snarglys bėga, o naktį gulint viskas atgal gilyn subėga ir kvėpuot valgydama negali, o ji kitaip miegot nemoka doh.gif Tai sunkią naktį turėjom, dabar lyg geriau. Bet supratau, kad jau moka per burną kvėpuoti bigsmile.gif

Paleistuvę lyg lašinat? Iš kur jos gauti?
Atsakyti
Na va, pasikrikštijom ir mes, ką tik iškrito iš lovos doh.gif Nemiega jau tris valandas doh.gif Oi pyktis ima mad.gif

Vakar pirmą fanarą ant kaktos užsistatė, šiandien iš lovos iškrito, kas bus ryt?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 04, 22:29)
Paleistuvę lyg lašinat? Iš kur jos gauti?

dar kolkas lasinau tik vyresnelei, turiu daigeliu jei reiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 08 06, 10:31)
dar kolkas lasinau tik vyresnelei, turiu daigeliu jei reiks wink.gif

Padeda ji? Jau lyg baiginėjasi ta sloga, dieną lyg niekur nieko, tik va migdantis negali normaliai kvėpuoti.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 06, 23:16)
Padeda ji? Jau lyg baiginėjasi ta sloga, dieną lyg niekur nieko, tik va migdantis negali normaliai kvėpuoti.

viena kart tik bandem, tai padejo tikrai wink.png bet cia vyresnelei, ji labai gerai viska issiciaudedavo, tai baiges jos sloga greiciau nei iprastai budavo. o su maziukais tokiais kaip musu spaliukai gal kuri kita mamyte bandzius ir papasakos patirti smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 08 09, 12:21)
viena kart tik bandem, tai padejo tikrai wink.png bet cia vyresnelei, ji labai gerai viska issiciaudedavo, tai baiges jos sloga greiciau nei iprastai budavo. o su maziukais tokiais kaip musu spaliukai gal kuri kita mamyte bandzius ir papasakos patirti smile30x30.png

Jau savaitę ta sloga. Būtų dzin, bet man baisu, kad nenueitų į ausis. Normalaus maisto vaikas nebevalgo, tik pieną ir visokias nesąmones. Pvz pusryčiams popkornai ir vynuogės... Ką duodat vaikams pusryčiams be košių? Jogurtų ir varškyčių nevalgo. Gal varškėčių išvirti...

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.png
Lietus lyja, pasivaikščioti eiti negalim, tai čia galiu papliurpti smile30x30.png (kokie keisti nauji veideliai..) Gyvenam įprastai, Simonas siautėja, vieną dieną geros nuotaikos, kokias 2-3 nelabai kokios tongue30x30.png Judrumas baisus, eina tik įsikibęs į sofą ar kur kitur patogiau, vedamas ir toliau neina, matyt baisiai savarankiškas ponaitis bigsmile.png
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 05, 01:56)
Na va, pasikrikštijom ir mes, ką tik iškrito iš lovos  :oh Nemiega jau tris valandas  :oh Oi pyktis ima :angry:

Vakar pirmą fanarą ant kaktos užsistatė, šiandien iš lovos iškrito, kas bus ryt?

Žodžiu, nenuobodžiaujat ir jūs 4u.png Mano drakonas sugebėjo smakrą trinktelėti į marmurinę palangę rolleyes.png Turim vieną progą paisterikuoti, kai einu į balkoną, bliauna kaip nežinau kas, nors mato mane, kalbinu, raminu, vis tiek, iki apsisnarglėjimo įsibliauna.. Tai paskutinį kartą ir tvojosi unsure30x30.png Gerai, kad ne dantimis..
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 09, 21:28)
Normalaus maisto vaikas nebevalgo, tik pieną ir visokias nesąmones. Pvz pusryčiams popkornai ir vynuogės... Ką duodat vaikams pusryčiams be košių? Jogurtų ir varškyčių nevalgo. Gal varškėčių išvirti...

Tikrą pieną duodi ar čia MP turėjai galvoje?
Pas mus krizė toliau, valgo tik grūdines košes su vaisiais/vaisine tyrele, bet tas "valgo" gal per daug skambiai pasakyta, nes kartais tik simboliškai įsiūlau.. Siūlau ir mūsų maisto, purtosi, raukosi, paknebena ir tiek žinių.. Iš principo nėra bėdos, svoris geras, energijos irgi netrūksta, bet mane tiesiog erzina tas žaidimas su maistu, jo ruošimas ir metimas lauk unsure30x30.png
Stojasi vežime ir maitinimo kėdutėje, sumažinom laisvę diržais, tai kaip nervuojasi rolleyes.png Ir taip sunkiai su vežimu buvo, tai dabar iš viso, tik progų pazirzti ieškojimas..

Beje, klausimėlis, kokia dovana būtų tinkama pirmojo gimtadienio proga? Kažką iš stambesnių galvojam, ar koks triratukas, stumdukas patinka tokio amžiaus pipirams? Gal kažką jau planavot?
Atsakyti