QUOTE(sbo @ 2016 07 29, 11:31)
Tai kad psichologas vaikui nepasirodys kaip daktaras, na bent jau ten, kur mes lankėmės, tai tiesiog jaukus kambarys, psichologė apsirengus ne chalatu, foteliai, viskas kaip namie, taip kad vaikas tikrai jokiu būdu neįvardins psichologo kaip daktaro
Mes mokėjom 25 Eur.
Po apsilankymo tik pasitvirtino mano nuomonė, kad reik nutraukt lankymą į darželį. Liūdna. Bet taip ir darysim, svarbiau vaiko netraumuoti ir neturėti ateityje pasekmių.
Va dėl kauliuko ir man darosi aktualu. Po pirmo nėštumo pastebėjau, kad jaučiu to kauliuko vietoje kairės kojos skausmą jei aviu aukštakulnius, ir matau, kad šiek tiek padidėjęs. Nžn ar čia jau reik eit pas daktarus ar laukt. Ir ar čia reik eit pas savo šeimos gyd ar tik privačiai tokius dalykus tvarko?
Mes mokėjom 25 Eur.
Po apsilankymo tik pasitvirtino mano nuomonė, kad reik nutraukt lankymą į darželį. Liūdna. Bet taip ir darysim, svarbiau vaiko netraumuoti ir neturėti ateityje pasekmių.
Va dėl kauliuko ir man darosi aktualu. Po pirmo nėštumo pastebėjau, kad jaučiu to kauliuko vietoje kairės kojos skausmą jei aviu aukštakulnius, ir matau, kad šiek tiek padidėjęs. Nžn ar čia jau reik eit pas daktarus ar laukt. Ir ar čia reik eit pas savo šeimos gyd ar tik privačiai tokius dalykus tvarko?
Del kauliuko eik pas seimos gyd, ji turetu israsyti siuntima pas traumatologa-ortopeda. Siulyciau nueiti kol nera dideles dar problemos. Su tuo kauliuku as prisilaukiau ir beliko tik operuoti. Dbr bandysim su itvarais spec sutvarkyti ..
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 29, 12:14)
Tikrai ne viena Mes stiprios, susitvarkysim. Isaugs vistiek kada nors. Na pakentesiu tuos 20 metu
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 29, 15:18)
Oho kiek vargstančių su vyresnėliais Ir visų amžiaus skirtumai kitokie, kaip dabar numanyti, kada jau čia geriausias laikas antram Nors kol kas soti ir vienu
Mano vaikas pradėjo kramtytis Į krūtį nekanda, kažkaip su tuo nėra bėdos (kad tik neprisikalbėčiau ), bet šiaip vis taikosi dantis suleisti, tai į ranką, tai į koją.. Drausminu, nulis reakcijos, net labai juokinga jam. O mano oda tokia, kad užtenka labai nedaug iki kraujosrūvos, tai patikėkit kaip kojos atrodo
Mano vaikas pradėjo kramtytis Į krūtį nekanda, kažkaip su tuo nėra bėdos (kad tik neprisikalbėčiau ), bet šiaip vis taikosi dantis suleisti, tai į ranką, tai į koją.. Drausminu, nulis reakcijos, net labai juokinga jam. O mano oda tokia, kad užtenka labai nedaug iki kraujosrūvos, tai patikėkit kaip kojos atrodo
Mano sunui birzeli suejo 5 metukai. Cia panasiai vyresnieji man atrodo plius minus yra
Manoji ir kanda visur kur paluola ir juokiasi. Papiu taip pat aciu D nekanda (tfu tfu tfu)