Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(sbo @ 2016 07 29, 11:31)
Tai kad psichologas vaikui nepasirodys kaip daktaras, na bent jau ten, kur mes lankėmės, tai tiesiog jaukus kambarys, psichologė apsirengus ne chalatu, foteliai, viskas kaip namie, taip kad vaikas tikrai jokiu būdu neįvardins psichologo kaip daktaro wink.gif
Mes mokėjom 25 Eur.
Po apsilankymo tik pasitvirtino mano nuomonė, kad reik nutraukt lankymą į darželį. Liūdna. Bet taip ir darysim, svarbiau vaiko netraumuoti ir neturėti ateityje pasekmių.

Va dėl kauliuko ir man darosi aktualu. Po pirmo nėštumo pastebėjau, kad jaučiu to kauliuko vietoje kairės kojos skausmą jei aviu aukštakulnius, ir matau, kad šiek tiek padidėjęs. Nžn ar čia jau reik eit pas daktarus ar laukt. Ir ar čia reik eit pas savo šeimos gyd ar tik privačiai tokius dalykus tvarko?

Del kauliuko eik pas seimos gyd, ji turetu israsyti siuntima pas traumatologa-ortopeda. Siulyciau nueiti kol nera dideles dar problemos. Su tuo kauliuku as prisilaukiau ir beliko tik operuoti. Dbr bandysim su itvarais spec sutvarkyti ..

QUOTE(Albe69 @ 2016 07 29, 12:14)
Tikrai ne viena  console.gif  Mes stiprios, susitvarkysim. Isaugs vistiek kada nors. Na pakentesiu tuos 20 metu  irnesakyk.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 29, 15:18)
Oho kiek vargstančių su vyresnėliais g.gif Ir visų amžiaus skirtumai kitokie, kaip dabar numanyti, kada jau čia geriausias laikas antram g.gif Nors kol kas soti ir vienu doh.gif

Mano vaikas pradėjo kramtytis doh.gif Į krūtį nekanda, kažkaip su tuo nėra bėdos (kad tik neprisikalbėčiau doh.gif ), bet šiaip vis taikosi dantis suleisti, tai į ranką, tai į koją.. Drausminu, nulis reakcijos, net labai juokinga jam. O mano oda tokia, kad užtenka labai nedaug iki kraujosrūvos, tai patikėkit kaip kojos atrodo doh.gif  doh.gif

Mano sunui birzeli suejo 5 metukai. Cia panasiai vyresnieji man atrodo plius minus yra ax.gif

Manoji ir kanda visur kur paluola ir juokiasi. Papiu taip pat aciu D nekanda (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 07 29, 15:29)
Esminis dalykas - mūsų vaikas emociškai nepasiruošęs ir jaučiasi nesaugi.
Emociškai ji jaunesnė nei jos amžius. Be to, per daug visko susidėjo jai į vieną krūvą - sesės gimimas, naujas kambarys, soskės atėmimas, pampersų atsisakymas plius darželis ir sunkios ligos su ligoninėmis, vaikas nebepaveža tokio krūvio. Fizinis negalavimas vaiko raidai turi taip pat neigiamo poveikio. Liūdna mums, bet ką darysi. Svarbiau yra vaiko gerovė, kad neturėti traumų ir pasekmių ateityje... O dar kaip ir sakiau, mūsų lankomas darželis, mūsų su vyru nuomone, visiškai nebuvo linkęs bendradarbiauti su tėvais. Bet čia jau kita istorija...

Papasakok kodel darzelis nelinkes bendradarbiaut? ax.gif
Pas kokia psichologe buvot?

Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 07 29, 17:27)
Del kauliuko eik pas seimos gyd, ji turetu israsyti siuntima pas traumatologa-ortopeda. Siulyciau nueiti kol nera dideles dar problemos. Su tuo kauliuku as prisilaukiau ir beliko tik operuoti. Dbr bandysim su itvarais spec sutvarkyti ..
lotuliukas.gif  blink.gif
Papildyta:

Mano sunui birzeli suejo 5 metukai. Cia panasiai vyresnieji man atrodo plius minus yra  ax.gif

Manoji ir kanda visur kur paluola ir juokiasi. Papiu taip pat aciu D nekanda (tfu tfu tfu)

Ačiū, taip ir reiks tuomet daryti...
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 29, 15:18)
O padėta ant grindų rėkia? Kai Simonas taip kibo, aš jį vis kažkuo sudomindavau, tą patį dantų šepetėlį atiduodavau, iki šiol veikia. O jei ir neveikia, aš palieku jau jį parėkti, nes nugarą jau maudžia nuo jo nešiojimo..

Kaip kada, kartais sėdi ir valgo ką nors arba su kokiu įdomesniu daiktu galiu užimti, o kartais niekas negelbėja, rėkia, kol ant rankų nepaimu. Žiauriai viskas išsiderina per atostogas blink.gif

Nugi turbūt mano vaikas neliks be dantų biggrin.gif jau labai aštru ir lyg įpjovą matau. Kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 07 28, 10:41)
Pas mus ta pati situacija. Kasdien isterijos, pavydas, vyresnėlė be galo nervuota pasidarė, pikta, neužmezga jokio ryšio su sese, tik pavydas ir konkurencija, pyktia, ašaros, jei mažylę paimu ant rankų aš arba vyras. Pavargau siaubingai. Atiminėja žaislus, net jei jų nereikia, skriaudžia ir t.t.

mes šnd einam pas psichologą su vyru, bet ne dėl to, einam dėl darželio....

QUOTE(sbo @ 2016 07 29, 10:31)
Po apsilankymo tik pasitvirtino mano nuomonė, kad reik nutraukt lankymą į darželį. Liūdna. Bet taip ir darysim, svarbiau vaiko netraumuoti ir neturėti ateityje pasekmių.

o ji nuo pradziu buvo tokia pavydi? As kartais pastebiu, kad ir musu mergaite kazkiek pavydi, bet matos tik is jos tiriancio pusiau nusiminusio zvilgsnio, bet mes ja greit pakibinam ir ji vel duksta. Idomu kaip toliau bus..

Gaila, kad nepavyko su darzeliu 4u.gif as ir labai pergyvenu kaip cia bus, ir galvoju, kaip paruosti mergyte ir paciai pasiruosti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 23, 16:58)
Grįžom namo, nesitikėjau tokios reakcijos bigsmile.gif Puolė žaisti, žaislus vartyti, po visus namus ropinėti, o kai pamatė save veidrodyje tiesiog sustingo, išsiviepė, lyg geriausias draugas ten jam pasirodė biggrin.gif

musu maziai irgi taip daro biggrin.gif buna grazu ziuret, kad taip namai patinka smile.gif ir zaislai jau faini ir visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2016 07 29, 22:39)
Ačiū, taip ir reiks tuomet daryti...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 07 30, 00:18)
o ji nuo pradziu buvo tokia pavydi? As kartais pastebiu, kad ir musu mergaite kazkiek pavydi, bet matos tik is jos tiriancio pusiau nusiminusio zvilgsnio, bet mes ja greit pakibinam ir ji vel duksta. Idomu kaip toliau bus..

Jo, pavydėjo nuo pat pradžių, bet gal ne taip smarkiai, net nžn, pasimiršta, bet paskui buvo pagerėjęs šis reikalas, jau kaip ir normaliai viskas buvo, kol nenuėjo į darželį...

stella, parašysiu až.
Atsakyti
Sveikos. Kazkokia pikta esu visas dienas. Toks jausmas kad sunui vis blogiau. Prie krenksejimo prisidejo strakaliojimas. Stovi vietoj ir pats nejausdamas pasoka i virsu blink.gif doh.gif man rodos greit mus visus paguldys i kokia sveksna wacko.gif frusty.gif tease.gif
Varem vakar i juros svente. As su vaikais. Daugiau jokiu svenciu su tokiais vaikais. Sunui begales noru, mazoji pikta kaip sirse visa diena. Tragedija o ne svente ...
Matyt mane depresija puola kad viskas erzina, nervina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 07 31, 11:45)
Sveikos. Kazkokia pikta esu visas dienas. Toks jausmas kad sunui vis blogiau. Prie krenksejimo prisidejo strakaliojimas. Stovi vietoj ir pats nejausdamas pasoka i virsu  blink.gif  doh.gif  man rodos greit mus visus paguldys i kokia sveksna  wacko.gif  frusty.gif  tease.gif
Varem vakar i juros svente. As su vaikais. Daugiau jokiu svenciu su tokiais vaikais. Sunui begales noru, mazoji pikta kaip sirse visa diena. Tragedija o ne svente ...
Matyt mane depresija puola kad viskas erzina, nervina  verysad.gif

4u.gif Tau tikrai labai reik pagalbos su vaiku prieziura 4u.gif Ar turi kas padetu? Kada vyras grizta? As tai seniai buciau psichuskej jei reiktu vienai 2 vaikais pasirupint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2016 07 31, 11:13)
4u.gif Tau tikrai labai reik pagalbos su vaiku prieziura 4u.gif Ar turi kas padetu? Kada vyras grizta? As tai seniai buciau psichuskej jei reiktu vienai 2 vaikais pasirupint doh.gif

Pritariu. Tikrai manau pirmiausia reikia ziuret, kaip savo savijauta kuo harmoningesne padaryt. Rast draugiu bendraminciu pasiplepet, hobi koki turet, nes kitaip tai ir su visiskai sveikais ir ramiais vaikuciais sunku yra.O jei dar koks rupestis doh.gif As jau pradejau apie Au-par akles galvot. Jei vyras isvaziuotu kitan miestan dirbt, bijau kad nepavesiu...
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2016 07 31, 12:13)

butent kad vyras yra lt. Bet namo gryzta tik ismiegoti. Dabar jam darbymetis. Jis isvis be kantrybes. Kol nuvaziavau pas gyd del kauliuko jau pradejo skambineti kada grysiu nes kantrybe su vaikais senka.. stebiuosi savini kaip as dar ne durnyne. Bet kartais verkiu tiesiog is oro ir vyras to nesupranta. Pasakau kad tiesiog pavargau ir viskas... kai gali padeda mama mano. Bet dazniausiai viskuo pasirupinti turiu as pati.
Bet visvien kazkada jie uzaugs ir gal nebetampys tiek nervu g.gif abu mano vaikai pasiute, irzlus, pikti... prie ir as prisidedu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 07 31, 17:21)
butent kad vyras yra lt. Bet namo gryzta tik ismiegoti. Dabar jam darbymetis.  Jis isvis be kantrybes. Kol nuvaziavau pas gyd del kauliuko jau pradejo skambineti kada grysiu nes kantrybe su vaikais senka.. stebiuosi savini kaip as dar ne durnyne. Bet kartais verkiu tiesiog is oro ir vyras to nesupranta. Pasakau kad tiesiog pavargau ir viskas... kai gali padeda mama mano. Bet dazniausiai viskuo pasirupinti turiu as pati.
Bet visvien kazkada jie uzaugs ir gal nebetampys tiek nervu  g.gif  abu mano vaikai pasiute, irzlus, pikti... prie ir as prisidedu  blush2.gif

Uzaugs dar negreit, reikia dabar keisti padeti 4u.gif Kaip ir sakai prie vaiku piktumo pati prisidedi, nes esi pervargus ir issekus. Gaunasi uzburtas ratas. Pailsetum, iseitum dazniau kur be vaiku, griztum kitos nuotaikos ir vaiku elgesys pageretu kazkiek 4u.gif Tu pati tai zinai tik truxta ryzto turbut. Issipasakok vyrui atvirai kaip tau blogai, privalo padeti ir jis o jei ne tegul bent auklei pinigu duoda.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti