Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Amatevi @ 2016 07 23, 17:21)
O leidziat sliauziot po kambarius pvz kai virtuvej kazka darot? Ar maniezus turit?  Ar laukiat kai uzmigs ir tada darbus pasidarot? Pas mane nera labai saugu leist visur sliauziot. Aptvert tam tikra teritorija irgi nezinau su kuo. Galvoju manuezas praverstu  g.gif

Leidžiu visur ropot, kur nori smile.gif

Sakykit, mamos, kokį geriau čiužinį pirkt, paralono ar spyruoklių?
Atsakyti
Sveikos. Ilga laika nebuvau prisijungus cia. Per tel mete klaida ir viskas.
Mano ponia turi 4 dantis, ropoja jau gerai, visur stojasi. Ir nejaucia kur lovos krastas as pan. Viena ryta kol nubegau iki wc isropojo priekiu is lovos doh.gif darzoviene valgo o kruopas vis dar sunkiai. Geriausias maistas mp. Tiek diena tiek nakti valgo n kartu ax.gif nemegsta ji svetimu zmogiu. As viena niekur iki siol negaliu iseiti. Mazoji yra mano uodegele.
Sunus isivare tika doh.gif neurologe kolkas tik sedatif liepe pagerti o jei nepades imsimes rimtu vaistu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 23, 13:23)
FruitCocktail, smagaus ir jums pasibuvimo 4u.gif

Ačiū!!! Gaila, kad prasilenkėm, mes va visai neseniai atvažiavom, užsibuvom Palangoj, gerai pasisekė lenktynės bigsmile.gif O čia mūsų butas 4 aukšte, tai omg, kiek daiktų... Dviračiai... blink.gif Tai Adrija jau rėkė rėkė kaip skerdžiama, kol patalynę užvilkau ir tt. Dabar vyras pabus šalia savaitę, gal galėsiu truputį atsipūsti. Bet kad mano vaikas net su tėčiu nebelabai nori būti sad.gif aš su ja 24/7...
Atsakyti
Pas mus kambariu durys atitraukiamos, o ne uzdaromos. Bijau kad neprisivertu. Jei buciau virtuvej tai gerai butu kad ir sliauzotu tik po ja, bet duru ner. Reiktu tvoreles biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir maniske net su teciu nelabai..mama tai viskas, ai na bet is patirties 10ties tikrai jau atsikabins nuo sijono smile.gif kazkiek....smile.gif
Esam vis dar bedanciu klube...o as nuo 4 menesiu visus zirzalus dantim nurasineju smile.gif
Valgo viska gerai, bus dantys -bus dar geriau smile.gif geriausia, kai gabaliukais padedu, tada pati abiem rankom nesasi sau I burna, na kas I burna, kas I kelnes, po pietu maudynes, bet pavalgo, jei noriu but tikra, kad kazka suvalge, tai tarp jos kisimu gauna mano sauksta su marmaluze kokia smile.gif
Neropoja, nesliauzioja, nesistoja, bet vaiksto belaikydamasi uz vienos rankos smile.gif zodziu, gudruole, kam cia makalotis smile.gif
MP jau liko tik nakti kokius 3-4 kartus, bet rezgu plana ir su tuo baigt po biski.
Na ka, mamkos, vos issilukstenom, o jau tuoj metukus svesim....ech tas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2016 07 24, 15:07)
Sunus isivare tika  doh.gif  neurologe kolkas tik sedatif liepe pagerti o jei nepades imsimes rimtu vaistu  verysad.gif

O kaip toks dalykas įsivaromas? unsure.gif
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 24, 22:21)
Ačiū!!! Gaila, kad prasilenkėm, mes va visai neseniai atvažiavom, užsibuvom Palangoj, gerai pasisekė lenktynės  bigsmile.gif

Gal dar bus tų progų 4u.gif
QUOTE(Joho @ 2016 07 25, 13:07)
Vat ir maniske net su teciu nelabai..mama tai viskas, ai na bet is patirties 10ties tikrai jau atsikabins nuo sijono smile.gif kazkiek....smile.gif

Neropoja, nesliauzioja, nesistoja, bet vaiksto belaikydamasi uz vienos rankos smile.gif zodziu, gudruole, kam cia makalotis smile.gif

Dešimties ko? Metų ar mėnesių? biggrin.gif

O mano drakonas atvirkščiai, visiškai neina vedamas už rankos, pyksta net. Už abiejų paėmus irgi nelabai ponaičiui, maždaug arba pasiimat normaliai ant rankų, arba pats varau, kur man reikia biggrin.gif
Atsakyti
Metu, metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2016 07 25, 20:23)
Metu, metu  biggrin.gif

Velnias, kaip ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 25, 20:33)
O kaip toks dalykas įsivaromas? unsure.gif

Kaip isivare tiksliai nzn. Kaip neurologe paminejo tai sesytes atsiradimas, gyv vietos keitimas ir daug visokiu faktoriu. Jis toks aktyvus, pasiutes ir labai jautrus. Jis krenksti, tarsi kirbintu gerkle. Anksciau nurasydavau gerklei o kai pradejo pries kokius 3 men intensyviai kasdien tai daryti jau puolem pas daktaru. Nustate nervini tika. Stresuoja kai reik i darza is po ligos eiti, siaip per daug jautrus jis. Kita sav eisim pas psichologus, psichiatrus. Kitaip man paciai psichiatru reiks doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2016 07 25, 14:07)
jei noriu but tikra, kad kazka suvalge, tai tarp jos kisimu gauna mano sauksta su marmaluze

Grynai kaip aš darau smile.gif Pastaruoju metu, ypač per atostogas ne namie, iškart duodu į rankas ką nors graužt, tik tada kišu košę, taip valgo doh.gif

Eina sau... Jau tuoj norėsiu namo. Sakiau, va, per atostogas bus vyras šalia, galėsiu pailsėti, bet atrodo, su kiekviena diena Adrija limpa prie manęs, nu košmaras. Dantis valausi su ja ant rankų doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

ryt namo clap_1.gif per paskutine savaite taip pavargau, kad jau zliumbiu del belenko...nesisekt viskas pradejo, tai noriu namo, be tevu giminiu,draugu...tiesiog siaip pabut ramiai doh.gif nu dar uosviai laukia namie ir pabus dar savaite kartu kai grisiu,bet cia jau menkniekis sakykim biggrin.gif kiekviena karta sakau, kad uztenka pabut pora trejeta savaiciu LT, bet mama savo asarotom akim istempia ta laika iki 5 -6 savaiciu doh.gif bet dabar jau sau pasizadu...kitam kartui i LT porai savaiciu biggrin.gif

mano pana jau laisvai ropoja, per ta menesi laaaabai patobulejo ant visko wub.gif zingsniuoja isikibus, tai jau laisvo laiko sau irgi maziau liko ax.gif sese - geriausia drauge wub.gif jau laukiu nesulaukiu, kada isivaziuosim i normalu ritma, su mokyklom, darzeliais, darbais, reikalais, nes tas chaosas kazkoks ne man schmoll.gif

Atsakyti
Pas mus tai kita problema jau atsiranda - ponia nori eit butent ten kur ji nori ir niekaip jos uz jokios rankos nepavesi. Tai lauke kaip ilgai uztrunka pasivaiksciojimai doh.gif biggrin.gif eina, pamato belekoki suduka, siuksle, skruzdele, lapa, bet ka tai butinai reikia paimt arba pavyt galiausiai. O kai reikia namo gryst kokios asaros buna, lekia prie duru, brukas, lenda laukan. Parduotuvej vienos dar nepaleidziu, viska surinks biggrin.gif Bet seip tai smagu, eina gerai, jau tuoj beks atrodo ax.gif
Ismoko nuo lovos nulipt, savarankiska jau, galiu ant lovos palikt biggrin.gif

Islindo trecias dantis. Netycia su kazkuo uzsigavo ji, tai tas greiciau prasikale, kiti 3 dar laukia eiles.

wiki* maniskis irgi labai jautrus patapo, labai. Istisai verkia, isterijos, pykcio priepuoliai. Kiek atseku tai irgi po seses gimimo visa tai atsirado. Ar sese, ar tiesiog toks metas, amzius - nezinau, bet kaip sunku vienai su juo tvarkytis. Maniskis irgi turi kazkoki panasu iproti (nezinau kaip pavadint). Jis traukia nosi ir ta nosis kaip uzsikisus. Bet cia labiau po nakties. Tai irgi masciau, gal cia koks nervinis. Psichologas pasakys kaip elgtis, bet visa darba vistiek paciai reiks daryt. Labai puikiai suprantu, panasios bedos musu. Stiprybes ir kantrybes. As tik tikiuosi, kad ateiciai tas nepadarys kazkokios negryztamos zalos
Atsakyti