Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 18, 22:46)
Kaip tiksliai suprast, kiek ten jų lenda? smile.gif Mūsų atveju irgi jau savaitė ir nieko...

Matosi baltos virsuneles ir pirstu pabraukus jauciasi iskilimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 19, 20:12)
Manoji MP myletoja ir ilgai nenorejo jokiu kosiu. Nei grudu nei darzoviu. Tai duodavau gabalais pasizaisti. Tik dabar paskutini menesi pradejo kruopu koses valgyt kazkiek ir vaisius valgo. Darzoviu nevalgo dar iki siol. Nebent kazkiek kopusto ir brokolio paragauja..

O pirktines tyreles bandėt? Nes yra kam nepatinka mamos makalošės, pirktinės geriau smile.gif
Atsakyti
Pirktine nei viena bandyta nepatiko. Visas isspjaude biggrin.gif as pati jas ir suvalgydavau jei skani man budavo biggrin.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

Uz savaites namo...nu zinokit man jau lomkes kaip atgal noriu unsure.gif atrodo gi viskas gerai pas tevus, bet pasiilgau savo slunkiaus nerealiai...per pusantro menesio sugebejom kokis penkis kartus normaliai susiskambint...nu romantika ne kitaip doh.gif biggrin.gif nu ir aisku isleidau milijona pinigu neaisku kur, tai jau gana tos Lietuvos biggrin.gif

Neseniai sakiau, kad mazoji dar ilgai is vietos nejudes...nu jooo...sliauzia kulkos greiciu, ant keturiu stovi, bet vis dar neiseina paropot bigsmile.gif lovytej apeina ratu isikibus...pasibaige ramybe ir man biggrin.gif turi danti sone virsuj islindusi, tai juokingai atrodo...ir valgo valgo valgo lotuliukas.gif gerute ji pas mane...pazyzia, bet su protu taip rolleyes.gif Del maitinimo (.) kazkas klause,tai nuo metu kai baigsim neplanuoju duoti misinio...tiesiog nesuprantu kada ji reiketu duoti ir kam jei vaikas jo nepraso, nenori blush2.gif dicke irgi taip uzsiauginau, tai as zalia tame misiniu reikale blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staisi: 20 liepos 2016 - 19:21
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 19, 22:10)
Matosi baltos virsuneles ir pirstu pabraukus jauciasi iskilimai smile.gif

Taip ir yra, bet vis tiek nesugebu suskaičiuot, lyg du, lyg 5 biggrin.gif

QUOTE(Staisi @ 2016 07 20, 20:20)
Neseniai sakiau, kad mazoji dar ilgai is vietos nejudes...nu jooo...sliauzia kulkos greiciu, ant keturiu stovi, bet vis dar neiseina paropot  bigsmile.gif

Del maitinimo (.) kazkas klause,tai nuo metu kai baigsim neplanuoju duoti misinio...tiesiog nesuprantu kada ji reiketu duoti ir kam jei vaikas jo nepraso, nenori  blush2.gif  dicke irgi taip uzsiauginau, tai as zalia tame misiniu reikale  blush2.gif

Aš irgi sakiau, kad tikrai neropos, beeeet panašu, kad iš pajūrio grįšim su ropojančia ir gal su dantuku biggrin.gif

Aš klausiau smile.gif Man patinka tokia nuomonė drinks_cheers.gif Va kaip tik vakar kalbėjau su pažįstama, jos dukrytė 9 mėn natūraliai atsijunkė, tai mišinio irgi nebedavė, nors aš sakyčiau, kad bent iki metų tada gal maitint reikėtų...
Atsakyti
Kiek laiko gali nesitustinti kudikis? Mano paskutini karta praeita sestadieni tik dare vadinasi pries savaite. Ar palaukti ar klizmute padaryti jau?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 23, 10:55)
Kiek laiko gali nesitustinti kudikis? Mano paskutini karta praeita sestadieni tik dare vadinasi pries savaite. Ar palaukti ar klizmute padaryti jau?

Daryciau klizmute butinai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grįžta atostogautojai cool.gif Nesugebėjau įdegti, kažkiek įrudau, bet normalios spalvos žmonėms tikrai neatrodau kaip iš kurorto biggrin.gif Drakonas svarbu nenudegė, saugojau, deginausi jo miego valandomis, patį rankšluosčiu priklojus, mačiau kaip juokėsi pro šalį einantys iš to mano aristokrato aptūloto biggrin.gif
Šiaip smagiai pabuvom, pirmom dienom Simonas net vežime sėdėjo, du kartus net užmigo jame (pasiekimas, per daugiau nei 2 mėnesius 4 kartus vežime užmigo biggrin.gif ), po to grįžo "į save", patį nešam, vežimas šalia daiktus veža doh.gif Buvo išbandyta prie dviračio kabinama karieta, trumpi atstumai tiko, bet atstumas nuo Juodkrantės iki delfinariumo per ilgas pasirodė, užsiklykė paskutinius kilometrus biggrin.gif
FruitCocktail, smagaus ir jums pasibuvimo 4u.gif
Beje, parsivežam dantį bigsmile.gif Viso jau turi keturis, viršutiniai kažkokie labai dideli biggrin.gif Beje, jis griežia dantimis g.gif Gal kažkas su tuo susidūrė? Griežia valingai, t.y. tikrai ne miegodamas unsure.gif
Ir dar (ryškiai neatsikalbu biggrin.gif ), mano vaikas visiškai neturi baimės jausmo.. Nuo lovos varo kosminiu greičiu, visai nejaučia krašto, laiptais ropščiasi, šunims į nosis lenda.. Didelė labradorė jau jį stumtelėjo, pabliovė minutę ir vėl apsisukęs lenda doh.gif Ar iš to išaugama? Nes man jau baisoka, kad jis toks ekstremalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 23, 12:23)

Ir dar (ryškiai neatsikalbu biggrin.gif ), mano vaikas visiškai neturi baimės jausmo.. Nuo lovos varo kosminiu greičiu, visai nejaučia krašto, laiptais ropščiasi, šunims į nosis lenda.. Didelė labradorė jau jį stumtelėjo, pabliovė minutę ir vėl apsisukęs lenda doh.gif Ar iš to išaugama? Nes man jau baisoka, kad jis toks ekstremalas unsure.gif

Isaugs, ismoks, susipazins, praeis irnesakyk.gif Maniske nuo lovos irgi neziuredama varydavo, palaipsniui krasta atrado, o dabar jau ir nulipt moka smile.gif
Atsakyti
O leidziat sliauziot po kambarius pvz kai virtuvej kazka darot? Ar maniezus turit? Ar laukiat kai uzmigs ir tada darbus pasidarot? Pas mane nera labai saugu leist visur sliauziot. Aptvert tam tikra teritorija irgi nezinau su kuo. Galvoju manuezas praverstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 23, 16:21)
O leidziat sliauziot po kambarius pvz kai virtuvej kazka darot? Ar maniezus turit?  Ar laukiat kai uzmigs ir tada darbus pasidarot? Pas mane nera labai saugu leist visur sliauziot. Aptvert tam tikra teritorija irgi nezinau su kuo. Galvoju manuezas praverstu  g.gif

Mes labai protingai remontus pasidarėm ir baldus pasigaminom, minimaliai nesaugumo, žemesnėse lentynose jo žaislai sudėti, tad namuose aš rami, visur ropinėja, visur jam galima. Maniežas naudojamas miegojimui keliaujant, mano judruoliui dienos metu tikrai nepritaikomas biggrin.gif
Grįžom namo, nesitikėjau tokios reakcijos bigsmile.gif Puolė žaisti, žaislus vartyti, po visus namus ropinėti, o kai pamatė save veidrodyje tiesiog sustingo, išsiviepė, lyg geriausias draugas ten jam pasirodė biggrin.gif
Su maistu kaip ir tikėjausi keliaujant buvo betvarkė, minimaliai košės valgė, daugiau visokius užkandukus įsiūlydavau. Grįžom namo, įsodinau į kėdutę, normaliai pavalgė. Ir gerai ir blogas tas įpratinimas tik kėdutėje valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 23, 16:21)
O leidziat sliauziot po kambarius pvz kai virtuvej kazka darot? Ar maniezus turit?  Ar laukiat kai uzmigs ir tada darbus pasidarot? Pas mane nera labai saugu leist visur sliauziot. Aptvert tam tikra teritorija irgi nezinau su kuo. Galvoju manuezas praverstu  g.gif

Leidziu eit visur, nes kitaip istisai rektu biggrin.gif O kas ten tokio nesaugaus? Gal galima tiesiog patraukt jei daiktai? Manieza mes turim, bet jis pas mus be vieno sono, tai mazoji kada nori islipa/ilipa ax.gif
Atsakyti