QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 20:36)
as tai valgau kaip kada
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 14, 20:57)
Su vyru išeiti mat ji nori

Aš į wc viena nueit norėčiau
O, tai reiškia, nereikia man tikrint dantuko kas pora val, neišlįs

Visiškai nebeleidžia liestis prie dantenų, dentinox bandžiau tepti, tai tik liežuvį ištepliojau
Aš irgi mąstau, gal jau pardavinėt. Niekaip nesuprantu, kaip jį kaip kėdę naudot? Adriją kai "pasodinu", tai ji su savo svoriu vis tiek gaunasi, kad guli pažeme

ant aukščiausios pozicijos.
Šiandien mano vaikas maitinasi kaip leliukas tik pienu, gauna džiūvėsį ir elektrolitų gėrimuką vietoj vandens. Nes ryte tris kartus vėmė

Gydytoja sako, nelabai į temą tas vėmimas prie tridienės. Ir šiaip keistai, ryte buvo 39, o visą dieną tik 37.3-37.4, daugiau nekilo, dabar prieš miegą 38. Visą dieną miega miega, beveik visą dieną ir prasėdėjau ant kamuolio

Įdomu, ką naktį veiksim.
Simonas nesileidžia patepti. Jam čia kaip su ragavimu, nieko neįkiši, jei pats įsideda, tai gerai

Paskutiniu metu bandau "supažindinti" su persiku, jau taip purtosi čiupinėdamas, kaip kokią šlykštynę palietęs

Apie prinešimą iki burnos nė kalbos nėra..
O net ir apsukus tą medžiagą? Aš galvoju, kad gal tvirčiau kažkaip gaunasi, kai jau ne ta pusė su užsegimu
Bet nesakyk, kaip gerai šitokioj situacijoj žindymas. Garantuotai skysčių nepritrūks ir maisto medžiagų tikrai gaus. Kokius džiuvesėlius duodi? Sveikatos Adrijai

Kvailai, kad taip neaišku, nuo ko negaluoja..
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 14, 21:25)
Taigi kaip gali atsibost but su savo vaiku?

tokiu repliku tenka isgirst is artimuju, uzknisa

As istisai bunu su saviskiais. Kazkaip is mano aplinkos (artimuju daugiausiai) nesupranta, kaip nuosavi vaikai gali nusibost, pavargt ir pns.
Noretum

As jau net duru nebebandau uzdaryt, nes rekdama kulkos greiciu atlekia viena
Gerai, kad mano aplinka supratingesnė šituo klausimu.. Gal kad tų mažų vaikų ne tiek ir daug aplinkui, mato, kaip pasikeičia gyvenimas, kaip elementarus išėjimas pro duris kartais tampa iššūkiu..
Ir aš jau vonios kambario durų neužsidarinėju, atropoja visada patikrinti, ką veikiu.
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 14, 22:09)
beje ar valot dantukus? isigijau Canpol silikonini dantu sepetuka kudikiams, tai labai patogu. ir mano saulytei patinka, kai valau pakramtyti
Daviau savo dantų šepetėlį pakramtyti, patiko

Reikės jau jo asmeninį nupirkti.