Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Hellada @ 2016 07 14, 16:35)
Cia is fantastikos srities man, gultuke kad sedetu. As ji siand po visa papludimi gaudziau 😄 Labiausiai svetimu zmoniu tapkes vilioja, o per smeli kaip ropoja ir ypac jei mato, kad vejuosi dar greiciau lekia ir juokias 😄😄😄

nu namie nieko naujo tai ramesnis uztat ir sedi matyt smile.gif
prie juros irgi buvo uzsideges viska patyrinet smile.gif tapkiu nerankiojo bet uztat musu nelaimei buvo pilnas papludimys vabaliuku kurie ji domino doh.gif tai jau ant galo leidom i jura ropot geriau smile.gif saltas vanduo visai jo irgi neisgazdino smile.gif

QUOTE(Tikrė @ 2016 07 14, 16:37)
Aš savo jau supakavau, nes šiuo metu kategoriškai nesėdi, nespėju įdėti jau lipa lauk biggrin.gif Kažkaip tikiuosi, kad kai jau vaikščios tada pabandysim kaip kėdę naudoti, jei aišku nesvers daugiau nei 13 kg biggrin.gif

Mano vyresnele 12 sveria, irgi dar iseda pailset smile.gif
Buna irgi lipa lauk, bet vustiek pravercia kai reik, kad isdaigu neprikrestu, kol rankos uzimtos.

QUOTE(Amatevi @ 2016 07 14, 17:44)
Kurios prie juros buvot ar neprisirijo smelio maziukai?

paragavo - juk naujove smile.gif

QUOTE(pykshtukas @ 2016 07 14, 18:09)
Noriu jūsų mamytės paklausti koks jūsų valgymo rėžimas, nes man vis nepavyksta jo susidėlioti....

as tai valgau kaip kada biggrin.gif

O mazius tai:
8
12
16
19

Cia plius minus pusvalandis.
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 08:04)
Mes gyvenam neblogai smile.gif tik mazius mamyciukas siuo metu tai nevisad mociutes nori apsiimti paziuret ji smile.gif tai su vyru kur vakare iseiti be sansu..
Jau visa menesi augina savo viena danti ir tai dar ne visas islindes smile.gif

Su vyru išeiti mat ji nori biggrin.gif Aš į wc viena nueit norėčiau biggrin.gif
O, tai reiškia, nereikia man tikrint dantuko kas pora val, neišlįs biggrin.gif Visiškai nebeleidžia liestis prie dantenų, dentinox bandžiau tepti, tai tik liežuvį ištepliojau biggrin.gif

QUOTE(Tikrė @ 2016 07 14, 17:37)
Aš savo jau supakavau, nes šiuo metu kategoriškai nesėdi, nespėju įdėti jau lipa lauk biggrin.gif Kažkaip tikiuosi, kad kai jau vaikščios tada pabandysim kaip kėdę naudoti, jei aišku nesvers daugiau nei 13 kg biggrin.gif

Aš irgi mąstau, gal jau pardavinėt. Niekaip nesuprantu, kaip jį kaip kėdę naudot? Adriją kai "pasodinu", tai ji su savo svoriu vis tiek gaunasi, kad guli pažeme biggrin.gif ant aukščiausios pozicijos.

Mūsų valgymo grafikas:

10 košė
13 pienas
15 košė
17 pienas
19-20 košė
Su valandos nukrypimais kartais
Čia neskaitant pieno prieš užmiegant apie 21-22, prieš atsibundant apie 8 ir dar kokių 4-10 valgymų naktį doh.gif

Šiandien mano vaikas maitinasi kaip leliukas tik pienu, gauna džiūvėsį ir elektrolitų gėrimuką vietoj vandens. Nes ryte tris kartus vėmė doh.gif Gydytoja sako, nelabai į temą tas vėmimas prie tridienės. Ir šiaip keistai, ryte buvo 39, o visą dieną tik 37.3-37.4, daugiau nekilo, dabar prieš miegą 38. Visą dieną miega miega, beveik visą dieną ir prasėdėjau ant kamuolio biggrin.gif Įdomu, ką naktį veiksim.

Beje, šlapime gliukozės daugoka, ką tai reiškia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 14 liepos 2016 - 20:59
QUOTE(pykshtukas @ 2016 07 14, 18:09)
Sveikos  smile.gif
Mes gyvenam irgi panašiai, turim keturis dantukus, matau, kad dar vienas jau pakeliui. Su maistu labai įdomiai, panašu, kad mano vyrukas nelabai mėgsta mėsos. Kai duodu vienas daržoves lyg ir noriai valgo, nors visos porcijos dar iki šiol nėra suvalgęs, bet jei su mėsa, keli šaukštukai ir viskas. Žuvį ragavo su pirktinėmis tyrelėmis, tai labai skaniai valgė. Košes duodu užpiltines, nes paprastų nelabai valgo. O šiuo metu jau antrą mėnesį leidžiame Lietuvoje, SIAUBINGAI PAVARGAU ir jau noriu savo namų, truputį lengviau, kai vyras atvažiavo, nes jau buvo stogas pradėjęs važiuoti nuo beveik ištiso buvimo su vaiku.BB gultuką naudojam sėkmingai iki šiol, dabar jis mums maitinimo kėdutę atstoja, nes Lietuvoje nebuvo iš ko pasiskolinti, pirkti neapsimokėjo, o saviškei atsivežti per daug vietos užimtų.
Noriu jūsų mamytės paklausti koks jūsų valgymo rėžimas, nes man vis nepavyksta jo susidėlioti....

Taigi kaip gali atsibost but su savo vaiku? biggrin.gif tokiu repliku tenka isgirst is artimuju, uzknisa doh.gif As istisai bunu su saviskiais. Kazkaip is mano aplinkos (artimuju daugiausiai) nesupranta, kaip nuosavi vaikai gali nusibost, pavargt ir pns.

Mes valgymo rezimo neturim. Pusryciai ryte, pietus per pietus, vakariene vakare biggrin.gif

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 14, 20:57)

Noretum lotuliukas.gif As jau net duru nebebandau uzdaryt, nes rekdama kulkos greiciu atlekia viena biggrin.gif
Atsakyti
O, tai reiškia, nereikia man tikrint dantuko kas pora val, neišlįs biggrin.gif Visiškai nebeleidžia liestis prie dantenų, dentinox bandžiau tepti, tai tik liežuvį ištepliojau biggrin.gif

Šiandien mano vaikas maitinasi kaip leliukas tik pienu, gauna džiūvėsį ir elektrolitų gėrimuką vietoj vandens. Nes ryte tris kartus vėmė  doh.gif Gydytoja sako, nelabai į temą tas vėmimas prie tridienės. Ir šiaip keistai, ryte buvo 39, o visą dieną tik 37.3-37.4, daugiau nekilo, dabar prieš miegą 38. Visą dieną miega miega, beveik visą dieną ir prasėdėjau ant kamuolio biggrin.gif Įdomu, ką naktį veiksim.

Beje, šlapime gliukozės daugoka, ką tai reiškia?

Nu noretume biggrin.gif nes jau visai uzsisedejom smile.gif o kai nera galimybiu tai noras dar didesnis biggrin.gif
Nu gal kitiems greiciau islenda smile.gif kolkas dar nieko netepliojom mes, o dabar kai paaugo tas dantukas tai labai megsta kai dantenas pakutenam biggrin.gif

Sveikatos 4u.gif
Tai gal koks virusas? Ka gydytoja sako del gliukozes? Del skysciu netekimo (vemimo) gali but...
Atsakyti
beje ar valot dantukus? isigijau Canpol silikonini dantu sepetuka kudikiams, tai labai patogu. ir mano saulytei patinka, kai valau pakramtyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 20:36)
as tai valgau kaip kada biggrin.gif

thumbup.gif

Aš irgi mąstau, gal jau pardavinėt. Niekaip nesuprantu, kaip jį kaip kėdę naudot? Adriją kai "pasodinu", tai ji su savo svoriu vis tiek gaunasi, kad guli pažeme biggrin.gif ant aukščiausios pozicijos.

Šiandien mano vaikas maitinasi kaip leliukas tik pienu, gauna džiūvėsį ir elektrolitų gėrimuką vietoj vandens. Nes ryte tris kartus vėmė  doh.gif Gydytoja sako, nelabai į temą tas vėmimas prie tridienės. Ir šiaip keistai, ryte buvo 39, o visą dieną tik 37.3-37.4, daugiau nekilo, dabar prieš miegą 38. Visą dieną miega miega, beveik visą dieną ir prasėdėjau ant kamuolio biggrin.gif Įdomu, ką naktį veiksim.

lotuliukas.gif

Simonas nesileidžia patepti. Jam čia kaip su ragavimu, nieko neįkiši, jei pats įsideda, tai gerai doh.gif Paskutiniu metu bandau "supažindinti" su persiku, jau taip purtosi čiupinėdamas, kaip kokią šlykštynę palietęs biggrin.gif Apie prinešimą iki burnos nė kalbos nėra..

O net ir apsukus tą medžiagą? Aš galvoju, kad gal tvirčiau kažkaip gaunasi, kai jau ne ta pusė su užsegimu g.gif

Bet nesakyk, kaip gerai šitokioj situacijoj žindymas. Garantuotai skysčių nepritrūks ir maisto medžiagų tikrai gaus. Kokius džiuvesėlius duodi? Sveikatos Adrijai 4u.gif Kvailai, kad taip neaišku, nuo ko negaluoja..
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 14, 21:25)
Taigi kaip gali atsibost but su savo vaiku?  biggrin.gif  tokiu repliku tenka isgirst is artimuju, uzknisa  doh.gif  As istisai bunu su saviskiais. Kazkaip is mano aplinkos (artimuju daugiausiai) nesupranta, kaip nuosavi vaikai gali nusibost, pavargt ir pns.

Noretum  lotuliukas.gif As jau net duru nebebandau uzdaryt, nes rekdama kulkos greiciu atlekia viena  biggrin.gif

Gerai, kad mano aplinka supratingesnė šituo klausimu.. Gal kad tų mažų vaikų ne tiek ir daug aplinkui, mato, kaip pasikeičia gyvenimas, kaip elementarus išėjimas pro duris kartais tampa iššūkiu..

Ir aš jau vonios kambario durų neužsidarinėju, atropoja visada patikrinti, ką veikiu.
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 14, 22:09)
beje ar valot dantukus? isigijau Canpol silikonini dantu sepetuka kudikiams, tai labai patogu. ir mano saulytei patinka, kai valau pakramtyti  biggrin.gif

Daviau savo dantų šepetėlį pakramtyti, patiko bigsmile.gif Reikės jau jo asmeninį nupirkti.
Atsakyti
Sugrizo menesines man siandien schmoll.gif nepasiilgau visai
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 14, 22:25)

Noretum  lotuliukas.gif As jau net duru nebebandau uzdaryt, nes rekdama kulkos greiciu atlekia viena  biggrin.gif

biggrin.gif aš visada kartu nešuosi

QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 22:50)
Sveikatos  4u.gif
Tai gal koks virusas? Ka gydytoja sako del gliukozes? Del skysciu netekimo (vemimo) gali but...

Vakar buvom pas gyd, crb norma, šlapimas norma, sako, gliukozė galėjo jei šlapimas imtas po valgymo, ty po ištiso naktinio lakimo biggrin.gif vakar nusprendė, kad jai tonzilitas ir dantys. Šiandien ryte išbėrė, valio!!! Kaip apsidžiaugiau biggrin.gif Reiškia, tridienė. Bet jaučiasi vaikas ne ką geriau vis tiek, turbūt tas dantukas... Bet jeigu visi taip dygs, atsistatydinsiu iš mamos pareigų blink.gif

QUOTE(Tikrė @ 2016 07 15, 12:34)
Paskutiniu metu bandau "supažindinti" su persiku, jau taip purtosi čiupinėdamas, kaip kokią šlykštynę palietęs biggrin.gif Apie prinešimą iki burnos nė kalbos nėra..

O net ir apsukus tą medžiagą? Aš galvoju, kad gal tvirčiau kažkaip gaunasi, kai jau ne ta pusė su užsegimu g.gif

Bet nesakyk, kaip gerai šitokioj situacijoj žindymas. Garantuotai skysčių nepritrūks ir maisto medžiagų tikrai gaus. Kokius džiuvesėlius duodi?

Bet persikas tikrai šlykštokas, net man pačiai tie pūkeliai nepatinka biggrin.gif

Tai apsukus tą medžiagą nuleidimo kampas nepakinta, tik tas užsegimas nesimakaluoja...

Aš neįsivaizduoju, ką daryčiau su sergančiu vaiku, jei nemaitinčiau! Gėris. O džiūvėsėlius tai belekokius pirmus pasitaikiusius biggrin.gif

QUOTE(Amatevi @ 2016 07 16, 14:41)
Sugrizo menesines man siandien  schmoll.gif  nepasiilgau visai

Man irgi šią savaitę, kaip nustebau biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra kas dar nedavet mesos ragauti? As vis delsiu. Gal pabandyt jau reiketu g.gif
Atsakyti
uch, koks sunkus periodas mums dabar.
jau visa savaite sergam, siandien bene pirma diena (kad tik neprisisnekeciau), kai mazius nevercia galvos ir neinkscia is skausmo susigriebes ausis... net neisivaizdavau, koks baisus dalykas gali buti ausyciu uzdegimas... unsure.gif tikiuosi, kad antibiotikai padejo, nes prisiskaiciau, kad buna po 7 d paziuri ir ups, sitie antibiotikai netiko, dabar skirsim kitus... doh.gif
per tas ligas mazius visai nustojo valgyt, ausys, gerkle, keli dantukai ant karto kalasi, tai pagrindinis maistas mp doh.gif ir taip sunkiai mums sekesi... nebesugalvoju budu kaip ta vaika pamaitint unsure.gif vel vargiai pora sauksteliu per diena...
dar nuo tu antibiotiku uzpakaliukas ZIAURIAI issuto, nors ir zinojau, nors ir saugojau, bet tikriausiai blogai saugojau, arba ne tom priemonem tepiau... paleisciau nuoga, bet kad tryscioja pastoviai ir lenda visur... doh.gif bet jauciu teks, nes jokios priemones nepadeda doh.gif

del mesos, tai mes ragave, tik nelabai valgosi ji mums... daktare vis pbrezdavo, valgykit mesos, kad nebutu mazakraujystes... nu ir ka, dabar nustate ir sake kai pasveiksim tris men gert gelezi doh.gif ir valgyt mesos mesos mesos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 16, 13:41)
Sugrizo menesines man siandien  schmoll.gif  nepasiilgau visai

Oi kaip nelaukiu unsure.gif
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 16, 21:32)
Šiandien ryte išbėrė, valio!!! Kaip apsidžiaugiau biggrin.gif Reiškia, tridienė. Bet jaučiasi vaikas ne ką geriau vis tiek, turbūt tas dantukas... Bet jeigu visi taip dygs, atsistatydinsiu iš mamos pareigų  blink.gif

Bet persikas tikrai šlykštokas, net man pačiai tie pūkeliai nepatinka biggrin.gif

Na bent jau ne kažkas rimčiau 4u.gif Aš Simonui jau du vakarus daviau Ibuprom, nes grynai nenustoja burnoje maltis ir inkšti, atrodo veikia. Vaistinėje nepardavė stipresnio paracetamolio doh.gif Maždaug koks amžius, toks ir priklauso pagal "lentelę" doh.gif Tai gal tada viskas turi būti pagal "lentelę", net nereikia sverti/matuoti doh.gif

Na gal ir šlykštokas biggrin.gif Bet jam šiaip viskas tada šlykštu, nuolatos purtosi ir raukosi biggrin.gif
QUOTE(papiroose @ 2016 07 17, 15:15)

Sveikatos mažyliui ir stiprybės mamai 4u.gif Užpuolė visas komplektas grynai..
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2016 07 17, 16:15)

Laikykitės 4u.gif Man atrodo, Adrijai irgi skauda ausis, tik, tikiuosi, dėl dantų. Eina sau, buvo daaaug lengviau, kai sirgo, nei šiandien mad.gif Temperatūros nebėra, bet visa pikta, ištisai rėkia, užmigdyt neišeina, niekas netinka. Nesuprantu, kiek laiko gali dygti dantis? Tai gal čia savaičių savaites taip bus? Kas per nesąmonės portaluose prirašinėta, kad tipo vakare pakyla tempa, o ryte randi dantį?
Atsakyti