Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 13, 15:39)
Oi tas Simonas  lotuliukas.gif

O dėl Adrijos, tai kažin, ar dėl dantų čia viskas, kraujas uždegimą rodo, aš tikiuosi, kad tridienė. Gerklė rausva  g.gif Dabar dar šlapimą gaudau  doh.gif Taip gaila vaiko sad.gif Naktį buvo 39,6. Dėl žvakučių, tai gydytoja sakė, jei temp virš 39, duoti 250mg, Adrija sveria 10,4.

Tridienes metu kraujyje pakitimu neturetu rodyt. Sveikatos Adrijai 4u.gif

As ir daugiau FB bendrauju, man patogiau.
Gyvenam neblogai, pajury vasarele leidziam ax.gif dantu turi vaikis 6, ir dar du pakeliui.. Ropoja, stojas, zygiuot uz ranku vedamas nori, vis dar nedraugauja su darzovem, grudus mielai valgo. O mieliausiai tai mamos piena.. Naktiniai zindymai jau visas mano jegas baigia atimt.. Ryte atsibundu pavargus doh.gif nustot maitint dar net neplanuoju, tai ir nesuku sau galvos, kaip bus kai reiks nutraukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 13, 15:58)
Na tikėkimės, kad tridienė ar šiaip koks lengvas virusiukas 4u.gif Simonas irgi tiek sveria, liko pora silpnesnių, pabaigsim. O šiaip kai nėra temperatūros, tai aš Viburcol dedu, kažkaip su pirmais dantukais jos suveikė, tikiuosi, kad ir dabar tas placebas sugros biggrin.gif

Aš net nežinojau, kad tie mg pagal svorį, supratau, kad pagal temp didumą biggrin.gif Dabar va 39.1, dėsiu stipresnę.

Aš Viburcol dedu retkarčiais, kai būna koks nors ypatingas irzlumas be priežasties, kartais suveikia biggrin.gif

QUOTE(Hellada @ 2016 07 13, 19:23)
Tridienes metu kraujyje pakitimu neturetu rodyt. Sveikatos Adrijai  4u.gif

Naktiniai zindymai jau visas mano jegas baigia atimt.. Ryte atsibundu pavargus  doh.gif nustot maitint dar net neplanuoju, tai ir nesuku sau galvos, kaip bus kai reiks nutraukt  ax.gif

sad.gif Negriauk mano vilčių, aš jau save raminu, kad čia tik tridienė smile.gif Bet gyd sakė, gali būt g.gif

Grynai - ryte atsibundu pavargus!
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 13, 22:58)
Aš net nežinojau, kad tie mg pagal svorį, supratau, kad pagal temp didumą biggrin.gif Dabar va 39.1, dėsiu stipresnę.

Aš Viburcol dedu retkarčiais, kai būna koks nors ypatingas irzlumas be priežasties, kartais suveikia biggrin.gif
sad.gif Negriauk mano vilčių, aš jau save raminu, kad čia tik tridienė smile.gif Bet gyd sakė, gali būt  g.gif

V kai sirgo, kraujas jokiu pakitimu nerode, nes siaip ir raso visur, kad tridiene sunku nustatyt, nes ir tyrimu jokiu jai nustatyt nelabai yra, yra kazkokie ale bet ju nieks nedaro. Na gal as klystu, gydytoja tikrai geriau zino 😉
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mes gyvenam neblogai smile.gif tik mazius mamyciukas siuo metu tai nevisad mociutes nori apsiimti paziuret ji smile.gif tai su vyru kur vakare iseiti be sansu..
Jau visa menesi augina savo viena danti ir tai dar ne visas islindes smile.gif
Ant puoduko nesodinu, dar nesusikaupiu smile.gif dziaugiuosi kad vyresnele tvarkingai viska pati padaro, mazius ir vis lekia ziuret ka ten sese veikia, tai gal paims pavyzdi ir bus paprasciau smile.gif
Vaikscioja jau vis gudriau smile.gif palei sienas pradejo eiti, nzn kaip ten laikosi biggrin.gif ropoja, sedasi, viska daro kaip priklauso. Neblogai liksvara laiko, ilipa i siubuojanti gultuka ir stovi ten sau..
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2016 07 13, 18:23)
Ryte atsibundu pavargus  doh.gif

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 13, 20:58)

Ir kaip jūs išgyvenat, merginos unsure.gif Man kelios tokios "prakybotos" naktys jau atima visas jėgas, jei nuolatos reikėtų..
QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 07:04)
Vaikscioja jau vis gudriau smile.gif palei sienas pradejo eiti, nzn kaip ten laikosi biggrin.gif ropoja, sedasi, viska daro kaip priklauso. Neblogai liksvara laiko, ilipa i siubuojanti gultuka ir stovi ten sau..

Nieko sau spartuolis bigsmile.gif BB gultuką dar naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 14, 09:19)

Kitos firmos bet naudojam smile.gif jis toks labai linguojantis tai man keista buvo maziu ten pamatyt, nesupratau kaip jis ilipo neisgriuves smile.gif

Dar visai nemazai prasedi gultuke mazius, buna tokiu momentu per diena kai nepyksta pasodintas smile.gif kelis kartus ir uzmigo besededamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 14, 11:19)
Ir kaip jūs išgyvenat, merginos unsure.gif Man kelios tokios "prakybotos" naktys jau atima visas jėgas, jei nuolatos reikėtų..

Nu kazkaip istraukiu diena, buna visaip, o dar didziaja reik pasirupint ir pietus pagamint, ir namus tvarkyt, skalbt, lygint ir dar papramogaut 😄 Pripratau jau, nors maniskis iki 6 men beveik niekad naktim nevalge, o nuo 6 men prasidejo 😳
QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 16:38)
Kitos firmos bet naudojam smile.gif jis toks labai linguojantis tai man keista buvo maziu ten pamatyt, nesupratau kaip jis ilipo neisgriuves smile.gif

Dar visai nemazai prasedi gultuke mazius, buna tokiu momentu per diena kai nepyksta pasodintas smile.gif kelis kartus ir uzmigo besededamas biggrin.gif

Cia is fantastikos srities man, gultuke kad sedetu. As ji siand po visa papludimi gaudziau 😄 Labiausiai svetimu zmoniu tapkes vilioja, o per smeli kaip ropoja ir ypac jei mato, kad vejuosi dar greiciau lekia ir juokias 😄😄😄
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 07 14, 14:38)

Aš savo jau supakavau, nes šiuo metu kategoriškai nesėdi, nespėju įdėti jau lipa lauk biggrin.gif Kažkaip tikiuosi, kad kai jau vaikščios tada pabandysim kaip kėdę naudoti, jei aišku nesvers daugiau nei 13 kg biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus dantukai auga be susirgimu. Tik miega daugiau diena ir kazkiek irzlesne buna. Turi viena apacioj ir kita virsuj. Valgo vaisius, alyvuoges, kukuruzu kose ir virtus ryzius.
Kurios prie juros buvot ar neprisirijo smelio maziukai?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2016 07 14, 17:44)
Kurios prie juros buvot ar neprisirijo smelio maziukai?

Prisirijo, kaip kitaip lotuliukas.gif visur to smėlio buvo doh.gif nu bet kažkaip nieko ir nenutiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mes gyvenam irgi panašiai, turim keturis dantukus, matau, kad dar vienas jau pakeliui. Su maistu labai įdomiai, panašu, kad mano vyrukas nelabai mėgsta mėsos. Kai duodu vienas daržoves lyg ir noriai valgo, nors visos porcijos dar iki šiol nėra suvalgęs, bet jei su mėsa, keli šaukštukai ir viskas. Žuvį ragavo su pirktinėmis tyrelėmis, tai labai skaniai valgė. Košes duodu užpiltines, nes paprastų nelabai valgo. O šiuo metu jau antrą mėnesį leidžiame Lietuvoje, SIAUBINGAI PAVARGAU ir jau noriu savo namų, truputį lengviau, kai vyras atvažiavo, nes jau buvo stogas pradėjęs važiuoti nuo beveik ištiso buvimo su vaiku.BB gultuką naudojam sėkmingai iki šiol, dabar jis mums maitinimo kėdutę atstoja, nes Lietuvoje nebuvo iš ko pasiskolinti, pirkti neapsimokėjo, o saviškei atsivežti per daug vietos užimtų.
Noriu jūsų mamytės paklausti koks jūsų valgymo rėžimas, nes man vis nepavyksta jo susidėlioti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pykshtukas: 14 liepos 2016 - 18:11
QUOTE(Hellada @ 2016 07 14, 16:35)
As ji siand po visa papludimi gaudziau 😄 Labiausiai svetimu zmoniu tapkes vilioja, o per smeli kaip ropoja ir ypac jei mato, kad vejuosi dar greiciau lekia ir juokias 😄😄😄

Taip ir matau save šitame vaidmenyje po kelių dienų biggrin.gif
QUOTE(pykshtukas @ 2016 07 14, 18:09)
Noriu jūsų mamytės paklausti koks jūsų valgymo rėžimas, nes man vis nepavyksta jo susidėlioti....

Šiuo metu ir pas mus jokio režimo, bet jau buvo etapas, kai bent šiokia tokia sistema vyravo, -tikiuosi prie jos grįšim visus dantų demonus išvaikę: 7-8 val. keliasi, apie 9-10 val. košė, 11-12 val. pietų miegas, 13-14 val. košė, 16-17 val pavakarių miegas, 19 val. košė, 21-22 val naktinis miegas. Aišku, viskas taip nuosekliai tik kai niekur nevažiuojam ir šiaip nebūna kokių rimtų zirzimų. Dar aišku MP neįskaičiavau, šitie labai nenuoseklūs visada biggrin.gif
Atsakyti