QUOTE(Tikrė @ 2016 07 12, 14:40)
Kažkur skaičiau, kad prieš pradedant ant puodo sodinti verta pliką palaikyti, kad maždaug paskaičiuotum, kas kiek laiko siusioja, o ir šiaip, neguli jis visiškai, tai nuprausiu ir paleidžiu po namus pliką (gerai, kad kilimų neturim ), gaunasi tikrai ilgos oro vonios
Pabandyk, man tikrai patiko Nors čia gal įpročio reikalas, aš viena ranka laikau, kita jį rengiu, gal Adrija ramesnė, nereikia prispaudus laikyti
Kaip su dantimis reikalai? Simonui šiąnakt temperatūra buvo labai pakilus, vos numušiau dviem žvakutėm (aš paskaičiau instrukciją, jaučiu mano vaikui jau nebetinka tos 125 mg, nes ten rašo iki 10 kg ), ryte irgi nugeibęs kažkoks buvo, piktas, nevalgo.. Bet jau prasikalė vienas dantukas, tikiuosi, kad greitai baigsis šitie dantų košmarai, nes visai be režimo dabar, tai ir aš iš paskos kaip pritvota, pati ta būsena prieš atostogas
Pabandyk, man tikrai patiko Nors čia gal įpročio reikalas, aš viena ranka laikau, kita jį rengiu, gal Adrija ramesnė, nereikia prispaudus laikyti
Kaip su dantimis reikalai? Simonui šiąnakt temperatūra buvo labai pakilus, vos numušiau dviem žvakutėm (aš paskaičiau instrukciją, jaučiu mano vaikui jau nebetinka tos 125 mg, nes ten rašo iki 10 kg ), ryte irgi nugeibęs kažkoks buvo, piktas, nevalgo.. Bet jau prasikalė vienas dantukas, tikiuosi, kad greitai baigsis šitie dantų košmarai, nes visai be režimo dabar, tai ir aš iš paskos kaip pritvota, pati ta būsena prieš atostogas
Maniske oro voniu gauna daug irgi. Pratinu ant puodo, tai beveik visa diena plika rura laksto Bet as sodinu. Nevisada pataikau pasodint, bet jau gereja situacija. Vien tas kad nebesisioja kas 20 min. O jau pampersu kiek susitaupo
Du jau turi mazoji. Dabar ziuriu, kad 4 kalasi virsuj Su pirmais sunkiai buvo kai po viena dygo, o cia keturi