Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Tikrė @ 2016 07 12, 14:40)
Kažkur skaičiau, kad prieš pradedant ant puodo sodinti verta pliką palaikyti, kad maždaug paskaičiuotum, kas kiek laiko siusioja, o ir šiaip, neguli jis visiškai, tai nuprausiu ir paleidžiu po namus pliką (gerai, kad kilimų neturim biggrin.gif ), gaunasi tikrai ilgos oro vonios ax.gif

Pabandyk, man tikrai patiko 4u.gif Nors čia gal įpročio reikalas, aš viena ranka laikau, kita jį rengiu, gal Adrija ramesnė, nereikia prispaudus laikyti biggrin.gif

Kaip su dantimis reikalai? Simonui šiąnakt temperatūra buvo labai pakilus, vos numušiau dviem žvakutėm (aš paskaičiau instrukciją, jaučiu mano vaikui jau nebetinka tos 125 mg, nes ten rašo iki 10 kg g.gif ), ryte irgi nugeibęs kažkoks buvo, piktas, nevalgo.. Bet jau prasikalė vienas dantukas, tikiuosi, kad greitai baigsis šitie dantų košmarai, nes visai be režimo dabar, tai ir aš iš paskos kaip pritvota, pati ta būsena prieš atostogas biggrin.gif

Maniske oro voniu gauna daug irgi. Pratinu ant puodo, tai beveik visa diena plika rura laksto biggrin.gif Bet as sodinu. Nevisada pataikau pasodint, bet jau gereja situacija. Vien tas kad nebesisioja kas 20 min. O jau pampersu kiek susitaupo biggrin.gif

Du jau turi mazoji. Dabar ziuriu, kad 4 kalasi virsuj blink.gif Su pirmais sunkiai buvo kai po viena dygo, o cia keturi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 12, 15:40)
Kažkur skaičiau, kad prieš pradedant ant puodo sodinti verta pliką palaikyti, kad maždaug paskaičiuotum, kas kiek laiko siusioja, o ir šiaip, neguli jis visiškai, tai nuprausiu ir paleidžiu po namus pliką (gerai, kad kilimų neturim biggrin.gif ), gaunasi tikrai ilgos oro vonios ax.gif

Pabandyk, man tikrai patiko 4u.gif Nors čia gal įpročio reikalas, aš viena ranka laikau, kita jį rengiu, gal Adrija ramesnė, nereikia prispaudus laikyti biggrin.gif

Kaip su dantimis reikalai? Simonui šiąnakt temperatūra buvo labai pakilus, vos numušiau dviem žvakutėm (aš paskaičiau instrukciją, jaučiu mano vaikui jau nebetinka tos 125 mg, nes ten rašo iki 10 kg g.gif ), ryte irgi nugeibęs kažkoks buvo, piktas, nevalgo.. Bet jau prasikalė vienas dantukas, tikiuosi, kad greitai baigsis šitie dantų košmarai, nes visai be režimo dabar, tai ir aš iš paskos kaip pritvota, pati ta būsena prieš atostogas biggrin.gif

Nu jo, ji nėr labai makalas smile.gif

Įtariu, kad mano vaikas turės dantų bigsmile.gif Šiandien sugalvojau, kad jai prasideda vėjaraupiai doh.gif Nes nuo vakar ryto keli keisti spuogiukai yra, vakar galvojau, gal nuo maisto ar koks uodas įkando, bet nepanašu. Nors į vėjaraupius, kiek apie juos žinau, irgi nelabai panašu unsure.gif Būtų taip nelaiku doh.gif Dieną buvo apie 38 temp, įdėjau žvakutę, numušė, šiaip jaučiasi neblogai, tik miega daugiau. Užčiuopiau dantuką jau arčiau! Bet dar nei dantenos patinusios, nei įpjovos yra, ar gali jau būt tempa? Ir dar vėmė vakare... Kaip norėčiau, kad vaikai nesirgtų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 12 liepos 2016 - 20:22
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 12, 19:13)
Maniske oro voniu gauna daug irgi. Pratinu ant puodo, tai beveik visa diena plika rura laksto  biggrin.gif Bet as sodinu. Nevisada pataikau pasodint, bet jau gereja situacija. Vien tas kad nebesisioja kas 20 min.  O jau pampersu kiek susitaupo  biggrin.gif

Du jau turi mazoji. Dabar ziuriu, kad 4 kalasi virsuj  blink.gif Su pirmais sunkiai buvo kai po viena dygo, o cia keturi  doh.gif  doh.gif

O tas sodinimas kažkaip psichologiškai suveikia, kad nustoja dažnai myžčioti? Sauskelnės ir pas mus intensyviai tauposi, 2-3 dienai ax.gif

Oho, stiprybės mažylei 4u.gif
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 12, 20:21)
Užčiuopiau dantuką jau arčiau! Bet dar nei dantenos patinusios, nei įpjovos yra, ar gali jau būt tempa? Ir dar vėmė vakare... Kaip norėčiau, kad vaikai nesirgtų sad.gif

Kaip nesmagu, kai taip sunkiai reaguoja unsure.gif Simonui apačioje dygo su įpjovom, o viršuje visai be, tiesiog kaip sakai užsičiuopė dantukas. Bet jaučiu dėl to ir dygsta sunkiau g.gif Žvakutę per pykčius sukišu ir laikau kokias 5 minutes, nes stumia lauk, sugirdyt nieko nepavyksta, stumia tolyn, patepti irgi nesileidžia, net klasta nesuveikė, kai ant mėgiami pagriaužti šepetėlio užtepiau gelio, iš karto suprato ir nustūmė doh.gif O dar tik pirmi dantukai biggrin.gif
Atsakyti
Gyvenau viena su vaikais Ventspilyje aną savaitę. Šiaip viskas neblogai, vaikams nerealios atostogos, netgi mažiui manau turėjo patikt biggrin.gif tik man pačiai nuobodu ypač vakarais būdavo, trūko suaugusiųjų bendravimo lotuliukas.gif bet orai puikūs, geresni nei vln, kasdien prie jūros, visi parkai išvaikščioti, jodas sukvėpuotas , smėlio privalgyta biggrin.gif
Užtat namo grįžus vėl nuobodu mano zyzlai doh.gif dabar kai ropoja ir stojasi visur, tai turiu, ko labiausiai bijojau - žliumbia ropodamas, mano kojas susiranda, stojasi ir žliumbia kol ant rankų paimsiu doh.gif nu už ką man toks vaikas, nesuprantu biggrin.gif tik sesė sudominti ir prajuokinti gali, bet vargšiukė ir savo reikalų turi, stengiuos aukle neįdarbinti. Paryčiais prasidėjo nuolatinis žindymas, kas daros, nesuprantu doh.gif Nu va supeikiau, vdrug pasitaisys vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 12, 15:40)

mes jau senokai virs 10 kg tai irgi sake stipresnes zvakutes naudot, ta 250, bet dali nugnybiu.
turim dantu du apacioj ir du virsuj prasikale ir dar keli kalasi. LOR vakar uzklause ar visi dantys su rimtomis ligomis kalasi. nes mums dabar ausyciu uzdegimas ir gerkle raudona. oj, sunkiai sekasi gydytis. dvi dienas nesupratom kas darosi, tik vakar vakare antibus pradejom gert, dar ne velnio nesuveike. blaskosi mazius inkscia, ausis ciupineja. temp daznai iki 39 sukyla doh.gif nu taip gaila vaiko... doh.gif
plius dar mazakraujyste nustate, pradesim gert gelezi kai pasveiksim... idomu kiek laiko reiks gert g.gif ir kaip sugirdyt reiks... doh.gif
puodo reikalus manau atidesim velesniam laikui, arba lauksim tu 18 men, kada rekomenduoja pradet doh.gif staciai ner laiko sodint ant to puodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2016 07 11, 15:08)
O kaip maitinai imdavo ir buteliuką normaliai?
Maniškis neima, nzn kaip čia reiks atpratinti, rugsėjį i darbą tai jau noriu kuo greiciau atpratinti

Pradzioj sunkiai imdavo. Tai duodavau vyrui, o pati is kambario iseidavau, tada priprato per kazkiek laiko. Gal reikia uztaikyt momenta kada labai alkanas bus ir pamegint su buteliuku, gal suveiks wink.gif
Alisa turi 2 dantukus tik apacioj. Labai laukiam jau kitu, nes zyzliuke jau tokia pasidare, viska kandzioja, seilejasi.. Pora dienu beveik nieko nevalge, pora saukstu suvalgo ir i asaras. Prigalvojau idomesniu derinuku kosyciu ir pagaliau pradejo valgyt! Matyt atsibodo toks pat maistas smile.gif Dabar megstamiausia rytine kose yra ryziu su persikais ir melynemis bigsmile.gif
Dukryte jau visur drasiai stojasi, pora kartu net pati istovejo uz nieko nesilaikydama, labai nori vaikscioti uz rankyciu. Visur lipa, viska jai reikia apziureti, vietoj nenusedi biggrin.gif Pampi pakeisti, tai cia issukis biggrin.gif Ant puodo sodinu tik kartais, nes kol kas nelabai yra laiko. Planuoju nuo rugpjucio tuo uzsiimti rimciau smile.gif
O jus duodat vaikuciam zuvu taukus ar tik vitamina d3?
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2016 07 13, 09:51)
plius dar mazakraujyste nustate, pradesim gert gelezi kai pasveiksim... idomu kiek laiko reiks gert  g.gif ir kaip sugirdyt reiks...  doh.gif

Jeigu pirksi tokia is brangesniu Tecnofer bambini, tai ji skani ir i maista sulasinus jokiu problemu sumaitinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 07 12, 20:57)
Nu va supeikiau, vdrug pasitaisys vaikas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(papiroose @ 2016 07 13, 09:51)
mes jau senokai virs 10 kg tai irgi sake stipresnes zvakutes naudot, ta 250, bet dali nugnybiu.
turim dantu du apacioj ir du virsuj prasikale ir dar keli kalasi. LOR vakar uzklause ar visi dantys su rimtomis ligomis kalasi. nes mums dabar ausyciu uzdegimas ir gerkle raudona. oj, sunkiai sekasi gydytis. dvi dienas nesupratom kas darosi, tik vakar vakare antibus pradejom gert, dar ne velnio nesuveike. blaskosi mazius inkscia, ausis ciupineja. temp daznai iki 39 sukyla  doh.gif nu taip gaila vaiko...  doh.gif

Reikės jau tų stipresnių nusipirkti 4u.gif Sunku, kai šitaip su ligomis dantukai dygsta unsure.gif Kolegės mergaitei ir draugės sūnui visi dantų dygimai ligoninėm pasibaigdavo.. Tai aš dar negaliu skųstis, nors galva jau kaip vatos pilna..
QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 13, 10:09)

Neduodu nei to nei to g.gif Paskaičiau, kad jo košių sudėtyje visko pilna, bijau perdozuoti..
Atsakyti
QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 13, 11:09)

Duodu tik vit.D - 1 lasiuka. I mesine kosyte kasdiena pilu linu semenu arba kanapiu aliejaus saukstuka, juose gausu omega3 ir omega6.

Maniske irgi megsta ivairiau valgyt, tai as vis maisau, tai uogas, tai pustas burnicio seklas i kokia skystesne tyrele. Didziausias skanestas - saldzios kukuruzu lazdeles. Net sustingsta jas pamacius biggrin.gif

Dar labai skanu zalias agurkas i mesine tyrele pvz: bulve, triusiena + zalias agurkas tarkuotas. Toks gaivus maistelis gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 13 liepos 2016 - 11:59
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 12, 21:56)

Kaip nesmagu, kai taip sunkiai reaguoja unsure.gif Simonui apačioje dygo su įpjovom, o viršuje visai be, tiesiog kaip sakai užsičiuopė dantukas. Bet jaučiu dėl to ir dygsta sunkiau g.gif Žvakutę per pykčius sukišu ir laikau kokias 5 minutes, nes stumia lauk,

Oi tas Simonas lotuliukas.gif

O dėl Adrijos, tai kažin, ar dėl dantų čia viskas, kraujas uždegimą rodo, aš tikiuosi, kad tridienė. Gerklė rausva g.gif Dabar dar šlapimą gaudau doh.gif Taip gaila vaiko sad.gif Naktį buvo 39,6. Dėl žvakučių, tai gydytoja sakė, jei temp virš 39, duoti 250mg, Adrija sveria 10,4.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 13, 10:38)

Neduodu nei to nei to g.gif Paskaičiau, kad jo košių sudėtyje visko pilna, bijau perdozuoti..

Bijojau rasyt, kad neduodu nieko ir as blush2.gif Sakau akmenim uzmetis mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 13, 13:39)
O dėl Adrijos, tai kažin, ar dėl dantų čia viskas, kraujas uždegimą rodo, aš tikiuosi, kad tridienė. Gerklė rausva  g.gif Dabar dar šlapimą gaudau  doh.gif Taip gaila vaiko sad.gif Naktį buvo 39,6. Dėl žvakučių, tai gydytoja sakė, jei temp virš 39, duoti 250mg, Adrija sveria 10,4.

Na tikėkimės, kad tridienė ar šiaip koks lengvas virusiukas 4u.gif Simonas irgi tiek sveria, liko pora silpnesnių, pabaigsim. O šiaip kai nėra temperatūros, tai aš Viburcol dedu, kažkaip su pirmais dantukais jos suveikė, tikiuosi, kad ir dabar tas placebas sugros biggrin.gif
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 13, 14:03)
Bijojau rasyt, kad neduodu nieko ir as  blush2.gif Sakau akmenim uzmetis mane  biggrin.gif

O ko čia mėtytis 4u.gif Kiekvienam savo gi. Juolab yra straipsnių ir apskritai apie neigiamą tų pačių žuvų taukų poveikį, ir kad tas vitD nėra jau toks "saldainiukas".
Atsakyti