Įkraunama...
Įkraunama...

Spalio mamyčių plepesiai

QUOTE(Dorotti @ 2016 07 03, 20:55)
Tikrai taip smile.gif FB gyvenimas verda! smile.gif Prisijunkit, kurių ten nėra!

Ačiū už kvietimą, bet FB paskyros neturiu ir neplanuoju susikurti 4u.gif
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 03, 21:29)
Kada būsit? Mes liepos pabaigoj važiuosim  bigsmile.gif

Planuojam liepos 16 išvažiuoti ir savaitėlę pabūti smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

Tai atsale ane? o normaliu oru buna? kai nei kepina nei salta biggrin.gif bet dabar bent jau gyvent galima...daugiau nei puse reikalu susitvarkem, dicke puikiai atlaike adenoidu operacija bigsmile.gif nieko jai neskauda, nebloga, tai vienu momenttu suabejojom ar jai isvis ka dare biggrin.gif mazoji laikos gerai...valgo tai dieve padek blink.gif cepsi tiesiog bliuda pamacius, ***** duodama paskutinius saukstus vis galvoju, kad tik nepermaitinciau, nes stabdziu pas ja nera doh.gif kad dicke taip gerai valgytu, tai kiek nervu sutaupyciau biggrin.gif

Ir dar..metu, o gal ir gyvenimo atradimas-tai letaeige sulciaspaude bigsmile.gif nu koks man nerealus dalykas. palydesiu i pensija savo sulciaspaude ir mixeri jauciu. o sita geri i garbia vieta pastatysiu biggrin.gif nerealios sultys...

Siandien pas mus i danija atvaziuoja uosviai menesiui laiko, tai labai tikiuos, kad uosviene neprades ten generalines tvarkos daryt ir lyst kur jai nereikia rolleyes.gif gerai kad manes ten nera, numirciau po poros savaiciu biggrin.gif...

einu ikalsiu braskiu ir melyniu issukto smoothcio vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 03, 22:51)
Man reikėjo staigiai nutraukt prieš dvi savaites, bet iki šiol dar sunku.. ypač vakare, kai migdau dukryte, jaučiu net kaip krūtinė prisipildo  unsure.gif Girdėjau, kad mėtų arbata padeda, gal reiks pamėginti  g.gif

Kodėl staigiai reikėjo? unsure.gif

QUOTE(Tikrė @ 2016 07 04, 18:37)
Planuojam liepos 16 išvažiuoti ir savaitėlę pabūti smile.gif

Gaila, prasilenksim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Retai jau ir aš užsuku, FB kažkaip patogiau ax.gif
Pagaliau mes jau pradėjom košes normaliai valgyt
Tinginys mano ponaitis, pasodintas sėdi, pats neatsiseda, neropoja, jaučiu vienintelis toks blush2.gif

QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 03, 19:51)
Man reikėjo staigiai nutraukt prieš dvi savaites, bet iki šiol dar sunku.. ypač vakare, kai migdau dukryte, jaučiu net kaip krūtinė prisipildo  unsure.gif Girdėjau, kad mėtų arbata padeda, gal reiks pamėginti  g.gif

Ir kaip sekėsi nutraukt? Aš noriu jau pradėt atpratinti, bet sunkiausia bus naktim, nes reikia jam dar naktį (.) doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

man bendrauti ir cia ir FB patogu ir patinka ax.gif

Maniske irgi neropojanti, pasodinta sedi, pati to daryti negalvoja, pastatyta stovi, bet jau toooookia tartalaika doh.gif kazka bando daryti atsigulus ant pilvo, kilnoja subiniuka, bet rankos tai visai neklauso unsure.gif bet neziurint i visa tai tai tooookio mielumo wub.gif ta jos firmine sypsenele...niurkau ir niurkau biggrin.gif

Del nutraukimo tai pas mus viskas sklandziai pakolkas...matau kad tas vienintelis likes diena maitinimas jos visai nejaudina - nera ir nereikia rolleyes.gif dar yra ryte vienas ir vakarinis pries miega...tai iki metu ir situ manau neliks, nes ir tie jos baisiai nejaudina - yra gerai, nera ir nereik ax.gif
zodziu, masciau iki metu maitint, ta padarysiu ir baigsim sita reikala ir gyvensim toliau - visi manim didziuojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

turiu dar dvi savaites LT...reikalu nebe milijonas, bet dar puse liko doh.gif jatau kaip atsibodo....atostogu nerasta,noriu namo..kazkaip si karta daugiau tikejaus is savo tevu palepinimo blush2.gif bet gal per mazas tas mano kleckas, nes nei pamiegot rytais ilgiau gavau, nei iseit kur savo malonumui be vaiku rolleyes.gif bet nereiketu skustis - valgyt negaminau, kambariu netvarkiau...realiai nuo to pailsejau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Staisi @ 2016 07 10, 12:06)
....atostogu nerasta,noriu namo..kazkaip si karta daugiau tikejaus is savo tevu palepinimo

Lygiai tas pats ir man, tik aš jau čia nuo gegužės pabaigos esu, jau labai namo noriu, jau geriau namų ruoša, negu visa diena su vaiku blush-anim-cl.gif.
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2016 07 10, 11:31)
Tinginys mano ponaitis, pasodintas sėdi, pats neatsiseda, neropoja, jaučiu vienintelis toks  blush2.gif

Tikrai ne vienintelis irnesakyk.gif
Mano irgi neatsisėda ir neropoja, NORS per pastarąją savaitę pradėjo pusiau ant keturių siūbuot, bet greit krenta ant pilvo, rankos nelaiko. Bet anksčiau trenkdavosi kakta į žemę, dabar jau ne, bent tiek gerai biggrin.gif Atsisėdus pašliaužia truputį, jei labai reikia.

QUOTE(Staisi @ 2016 07 10, 13:06)
tai iki metu ir situ manau neliks, nes ir tie jos baisiai nejaudina - yra gerai, nera ir nereik ax.gif
zodziu, masciau iki metu maitint, ta padarysiu ir baigsim sita reikala ir gyvensim toliau - visi manim didziuojas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir mišinio jau neduosi? Liks tik normalus maistas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 10 liepos 2016 - 21:24
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 05, 22:48)
Kodėl staigiai reikėjo?  unsure.gif

Nes reikejo vaistus pradet gert, kuriuos zindant negalima.

QUOTE(Luna69 @ 2016 07 10, 11:31)
Sveikos,
Retai jau ir aš užsuku, FB kažkaip patogiau  ax.gif
Pagaliau mes jau pradėjom košes normaliai valgyt
Tinginys mano ponaitis, pasodintas sėdi, pats neatsiseda, neropoja, jaučiu vienintelis toks  blush2.gif
Ir kaip sekėsi nutraukt? Aš noriu jau pradėt atpratinti,  bet sunkiausia bus naktim, nes reikia jam dar naktį (.) doh.gif

Kazkaip pavyko lengviau nei maniau smile.gif Gal cia man psichologiskai sunkiau buvo. Anksciau nakti prabusdavo n kartu valgyt, o dabar atsibunda 1 karta apie 3-4 ryto, greit padarom misinuka ir toliau miega. Na dabar nakti vyras lb padeda: jis daro misinuka, o as maze glostau, kad per daug neissibudintu smile.gif Bet manau, kad jau greit meginsiu nakti tik vandenuka duot atsigerti, gal atpras nakti valgyt ir ismiegos iki ryto smile.gif
Antradieni bus jau 3sav kaip nemaitinu ir tik dabar atrodo nustojo gamintis pienukas pagaliau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Staisi @ 2016 07 10, 12:06)
man bendrauti ir cia ir FB patogu ir patinka ax.gif

Na tikiuosi, kad išliks čia bendraujančių 4u.gif
Dėl atostogų įsivaizduoju, aš planuoju liepos pabaigoj-rugpjūčio pradžioj pas savo tėvus važiuoti, jei nesusipyksim su mama (nelabai mes "telpam" vienuose namuose biggrin.gif ). Kažkokio palepinimo mažai tikiuosi, jai smagiau darže/lauke krapštytis, o anūku tik prieš drauges ir gimines pasidemonstruoti biggrin.gif Bet aš gal aplinką pakeisiu, iki draugės nuvažiuosiu.
QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 10, 22:32)
Kazkaip pavyko lengviau nei maniau smile.gif

Man kartais taip norisi nutraukti, kai kone visą naktį "prakybo".. Bet dažniausiai nebūnas tas prakybojimas be priežasties g.gif

Mano pipiras jau įsikabinęs stojasi kaip reikalas, ir išstovi labai ilgai, truputį pažingsniuoja šonu. Tik dienomis namuose stengiuosi be sauskelnių laikyti, tai teko susipažinti su "kietu nusileidimu" biggrin.gif Ant puoduko nepratinu, medalis visoms, tuo užsiimančioms, nes aš nieko neveikčiau per dienas, tik jį ant to puodo ir nešiočiau, nes myžioja labai dažnai doh.gif Beje, dėl sauskelnių, kažkada lyg FruitCocktail pirko sauskelnes/kelnaites ir dauguma nukalbėjo, kad tik vaikščiojančiom mažyliui jos tinka, nežinau, man dabar jau jų reikia, nupirkau pabandymui, patiko. Nes šiuo metu užsegti paprastas yra neįmanoma misija, visiškai nepaguli ant nugaros, akimirksniu verčiasi ir "eina" doh.gif Tas kelnaičių tipo galiu užmauti viena ranka, kažkaip labai patogiai pasirodė, tad sunaudosiu turimas klasikines (aišku, kaip visada į priekį užsipirkus..) ir pereisim ant kitokių. Gal kurios naudojat jau nuolatos? Kurios labiausiai patinka?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 10, 19:23)
Tikrai ne vienintelis irnesakyk.gif
Mano irgi neatsisėda ir neropoja, NORS per pastarąją savaitę pradėjo pusiau ant keturių siūbuot, bet greit krenta ant pilvo, rankos nelaiko. Bet anksčiau trenkdavosi kakta į žemę, dabar jau ne, bent tiek gerai biggrin.gif Atsisėdus pašliaužia truputį, jei labai reikia.

Tai dar vistiek daugiau moka nei maniškis, mano tik sėdi kaip stulpas pasodintas doh.gif

QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 10, 20:32)
Nes reikejo vaistus pradet gert, kuriuos zindant negalima.
Kazkaip pavyko lengviau nei maniau smile.gif Gal cia man psichologiskai sunkiau buvo. Anksciau nakti prabusdavo n kartu valgyt, o dabar atsibunda 1 karta apie 3-4 ryto, greit padarom misinuka ir toliau miega. Na dabar nakti vyras lb padeda: jis daro misinuka, o as maze glostau, kad per daug neissibudintu smile.gif Bet manau, kad jau greit meginsiu nakti tik vandenuka duot atsigerti, gal atpras nakti valgyt ir ismiegos iki ryto smile.gif

O kaip maitinai imdavo ir buteliuką normaliai?
Maniškis neima, nzn kaip čia reiks atpratinti, rugsėjį i darbą tai jau noriu kuo greiciau atpratinti
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2016 07 11, 15:03)
Tik dienomis namuose stengiuosi be sauskelnių laikyti, tai teko susipažinti su "kietu nusileidimu" biggrin.gif Ant puoduko nepratinu, medalis visoms, tuo užsiimančioms, nes aš nieko neveikčiau per dienas, tik jį ant to puodo ir nešiočiau, nes myžioja labai dažnai doh.gif Beje, dėl sauskelnių, kažkada lyg FruitCocktail pirko sauskelnes/kelnaites ir dauguma nukalbėjo, kad tik vaikščiojančiom mažyliui jos tinka, nežinau, man dabar jau jų reikia, nupirkau pabandymui, patiko.

O tai Tu jį be sauskelnių laikai, bet ant puodo nesodini, tai kam? Kad šiaip drėgmę pajustų? biggrin.gif ar čia tokios oro vonios ilgos?

Nepirkau tų kelnaičių, pabijojau, bet reikės kada pabandyt, nes Adrija irgi labai gulėt nemėgsta, tik ji niekur neina, šiaip rėkia biggrin.gif Bet vis tiek turi pagulėt, kaip kitaip pasivėdins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 07 11, 21:23)
O tai Tu jį be sauskelnių laikai, bet ant puodo nesodini, tai kam? Kad šiaip drėgmę pajustų? biggrin.gif ar čia tokios oro vonios ilgos?

Nepirkau tų kelnaičių, pabijojau, bet reikės kada pabandyt, nes Adrija irgi labai gulėt nemėgsta, tik ji niekur neina, šiaip rėkia biggrin.gif Bet vis tiek turi pagulėt, kaip kitaip pasivėdins biggrin.gif

Kažkur skaičiau, kad prieš pradedant ant puodo sodinti verta pliką palaikyti, kad maždaug paskaičiuotum, kas kiek laiko siusioja, o ir šiaip, neguli jis visiškai, tai nuprausiu ir paleidžiu po namus pliką (gerai, kad kilimų neturim biggrin.gif ), gaunasi tikrai ilgos oro vonios ax.gif

Pabandyk, man tikrai patiko 4u.gif Nors čia gal įpročio reikalas, aš viena ranka laikau, kita jį rengiu, gal Adrija ramesnė, nereikia prispaudus laikyti biggrin.gif

Kaip su dantimis reikalai? Simonui šiąnakt temperatūra buvo labai pakilus, vos numušiau dviem žvakutėm (aš paskaičiau instrukciją, jaučiu mano vaikui jau nebetinka tos 125 mg, nes ten rašo iki 10 kg g.gif ), ryte irgi nugeibęs kažkoks buvo, piktas, nevalgo.. Bet jau prasikalė vienas dantukas, tikiuosi, kad greitai baigsis šitie dantų košmarai, nes visai be režimo dabar, tai ir aš iš paskos kaip pritvota, pati ta būsena prieš atostogas biggrin.gif
Atsakyti