Sveikos
QUOTE(Staisi @ 2016 07 10, 12:06)
man bendrauti ir cia ir FB patogu ir patinka
Na tikiuosi, kad išliks čia bendraujančių
Dėl atostogų įsivaizduoju, aš planuoju liepos pabaigoj-rugpjūčio pradžioj pas savo tėvus važiuoti, jei nesusipyksim su mama (nelabai mes "telpam" vienuose namuose
). Kažkokio palepinimo mažai tikiuosi, jai smagiau darže/lauke krapštytis, o anūku tik prieš drauges ir gimines pasidemonstruoti
Bet aš gal aplinką pakeisiu, iki draugės nuvažiuosiu.
QUOTE(~Puma~ @ 2016 07 10, 22:32)
Kazkaip pavyko lengviau nei maniau
Man kartais taip norisi nutraukti, kai kone visą naktį "prakybo".. Bet dažniausiai nebūnas tas prakybojimas be priežasties
Mano pipiras jau įsikabinęs stojasi kaip reikalas, ir išstovi labai ilgai, truputį pažingsniuoja šonu. Tik dienomis namuose stengiuosi be sauskelnių laikyti, tai teko susipažinti su "kietu nusileidimu"
Ant puoduko nepratinu, medalis visoms, tuo užsiimančioms, nes aš nieko neveikčiau per dienas, tik jį ant to puodo ir nešiočiau, nes myžioja labai dažnai
Beje, dėl sauskelnių, kažkada lyg
FruitCocktail pirko sauskelnes/kelnaites ir dauguma nukalbėjo, kad tik vaikščiojančiom mažyliui jos tinka, nežinau, man dabar jau jų reikia, nupirkau pabandymui, patiko. Nes šiuo metu užsegti paprastas yra neįmanoma misija, visiškai nepaguli ant nugaros, akimirksniu verčiasi ir "eina"
Tas kelnaičių tipo galiu užmauti viena ranka, kažkaip labai patogiai pasirodė, tad sunaudosiu turimas klasikines (aišku, kaip visada į priekį užsipirkus..) ir pereisim ant kitokių. Gal kurios naudojat jau nuolatos? Kurios labiausiai patinka?