Merginos, gal galit parekomenduot kokių 'tvirtų" detektyvų, kurių būtų galima rast bibliotekose. Noriu paimt vyrui prieš atostogas. Jis pats į bibliotekas nevaikšto ir naujų knygų leidyba nesidomi, bet kai parnešu kokį jūsų išgirtą gerą detektyvą, tai mielai "praryja". Aišku, skaito ir nedetektyvus, bet kokių "Lazario moterų" tai jam nesiūlau
Parsinesiau sau skaityt "Baltaja kordobos balande". Tai pasiuliau pabandyt. Is pradziu raukesi, bet paskui jau negalejau atimti.
QUOTE(Mamce @ 2016 07 07, 13:01)
Parsinesiau sau skaityt "Baltaja kordobos balande". Tai pasiuliau pabandyt. Is pradziu raukesi, bet paskui jau negalejau atimti.
Vadinasi, vyras turi gerą skonį Kiek pastebėjau, visiems vyrams patinka Nesbo, mano pažįstami sėkmingai suskaitė Adler-Olsen detektyvus, nors jų nedrįsčiau pavadinti tvirtais, bet gerai skaitosi. Ir, žinoma, Mankell. Man dar patiko Neuhaus ,,Snieguolė turi mirti" ir dar kažkas... Sunku patart nežinant, ką jau skaitė. Jei ne detektyvai - gal kokį ,,Našlaičių prižiūrėtojo sūnų' ar dar ką. Ai, prisiminiau Frosto seriją Ten visa krūva detektyvų apie i9nspektorių Frostą.
Dar Bekstriomas sakyčiau vyriškas - ėėė.... pavadinimas.....neasimenu
Ačiū! Tuoj pažiūriu, ką čia galiu gauti bibliotekose, nes kitos savaites prognozes Lietuvos pajūryje nedžiugina... Reikia gerai apsirūpinti knygomis, kad nepritrūktume...
QUOTE(Mamce @ 2016 07 08, 11:43)
Ačiū! Tuoj pažiūriu, ką čia galiu gauti bibliotekose, nes kitos savaites prognozes Lietuvos pajūryje nedžiugina... Reikia gerai apsirūpinti knygomis, kad nepritrūktume...
bet... į kokį kaži pajūrį važiuosit? šiaip visur bibliotekos yra paprastai reikia 15 eurų užstato tik - o knygos pačios naujausios paprastai.
Sveikos
labai patiko J. Moyes "Aš prieš tave", žiūriu yra tęsinys, ar klystu, kad iš jo tiek daug kaip pirmos dalies nesitikėti? Bijau, kad nebūtų vien pasigręžiojimai atgal ir atsiminimai.
labai patiko J. Moyes "Aš prieš tave", žiūriu yra tęsinys, ar klystu, kad iš jo tiek daug kaip pirmos dalies nesitikėti? Bijau, kad nebūtų vien pasigręžiojimai atgal ir atsiminimai.
prisiminiau - parekomenduok steampunck tipo romanų (be Tapino - jau skaičiau)
wikipedija duoda sąrašą bet jis manęs nedžiugina
My Webpage
wikipedija duoda sąrašą bet jis manęs nedžiugina
My Webpage
QUOTE(zis @ 2016 07 01, 13:58)
Labos
Na, aš nesistebiu, kad šachta tau nelabai;)Visgi tai distopinė fantastika. Nors... ypač antroje dalyje "Pamaina" didžiausias dėmesys yra skiriamas žmonėms, jų socialiniams santykiams uždaroje ir itin reguliuojamoje aplinkoje, žmonių troškimui žinoti ir pan. Ech, kaip gaila, kad jau perskaičiau...dabar labai lauksiu trečios dalies
Pradėjau skaityti bedraautorių N. Gaiman ir T. Pratchett kūrinį "Gera lemiantys ženklai". Kol kas sunkiai sekasi
Na, aš nesistebiu, kad šachta tau nelabai;)Visgi tai distopinė fantastika. Nors... ypač antroje dalyje "Pamaina" didžiausias dėmesys yra skiriamas žmonėms, jų socialiniams santykiams uždaroje ir itin reguliuojamoje aplinkoje, žmonių troškimui žinoti ir pan. Ech, kaip gaila, kad jau perskaičiau...dabar labai lauksiu trečios dalies
Pradėjau skaityti bedraautorių N. Gaiman ir T. Pratchett kūrinį "Gera lemiantys ženklai". Kol kas sunkiai sekasi
Man tiesą sakant, Šachta ir Pamaina, kurią dabar skaitau, taip pat nėra kažkas tooookio. Įdomu, patinka, originalu, neįprasta, bet mano skaityme kažkoks prisivertimo momentas išlieka gal panašiai kaip tau su Cronin Perėja ir Dvylika?
O Gaiman ir Pratcett labai norėčiau Abu labai patinka
QUOTE(Mamce @ 2016 07 08, 11:43)
Labai nebloga - M. K. Krefeld Paklydęs. Drąsiai rekomenduoju. Tęsinys lyg ir silpnesnis, bet dar net neįpusėjau.
Truputi vaizdines medziagos is mano muzikiniu klaidziojimu
pasirodo mes esame labai labai muzikalus, nes praktiskai kiekvienas namie turi toki instrumenta, tik ne visi juo groja
Pavadinimas, kad butu rimciau lotyniskas serpent, lietuviskai butu gyvatukas
O cia susipazinkite su garsiaja Violetta. Smuiko ir alto misinys pagal dydi (nes altas italiskai vadinamas viola, sprendziant pagal pazybine priesaga, tai sumazintas altas, tik...gerokai kitoks)
Turi galva 21 styga, kurios itemptos dviem aukstais (kaip ja groti zalio supratimo neturiu)
pasirodo mes esame labai labai muzikalus, nes praktiskai kiekvienas namie turi toki instrumenta, tik ne visi juo groja
Pavadinimas, kad butu rimciau lotyniskas serpent, lietuviskai butu gyvatukas
O cia susipazinkite su garsiaja Violetta. Smuiko ir alto misinys pagal dydi (nes altas italiskai vadinamas viola, sprendziant pagal pazybine priesaga, tai sumazintas altas, tik...gerokai kitoks)
Turi galva 21 styga, kurios itemptos dviem aukstais (kaip ja groti zalio supratimo neturiu)
Alchemie, gražu
Skaitau ne darbinę literatūrą, galiausiai - Romain Gary, Karaliaus Saliamono baimes
Skaitau ne darbinę literatūrą, galiausiai - Romain Gary, Karaliaus Saliamono baimes
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 07 11, 07:32)
Romain Gary, Karaliaus Saliamono baimes
Nors turiu krūvas užsistovėjusių reikalų, bet kaip prisėdau skaityt, taip viską pamiršau. Ką tik užverčiau paskutinį puslapį ir ką pasakyt...nerealus skaitymo malonumas, knyga, kuri ilgai gulėjo lentynoje visai nepelnytai Pats tikriausias Kažkaip nesitikėjau, jog taip gali įtraukti ir patikti