Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 22, 20:09)
pas mane buvo, bet aš Vilniuje..

Dėkui. 4u.gif Pavyko gauti, vienoje iš mažesnių bibliotekų, kiek toliau nuo namų, pavyko rezervuoti. thumbup.gif

QUOTE(Helianta @ 2016 06 23, 11:31)
Ei, kaunietės, gal kitos savaitės pradžioje susitinkam? Visokių knyginių reikalų prisikaupė, ir šiaip senokai matėmės.
Pvz., pirmadienį ar antradienį? ax.gif

Nebūsiu verysad.gif
Atsakyti
Kas? Knygių susitikimas Kaune
Kada? Antradienį, birželio 28d, 17val (galite ir anksčiau)
Kur? "Miesto sode", lauke (pagal prognozes oras turėtų būti palankus vasariškam susitikimui)
Iki rytojaus!

QUOTE(martux @ 2016 06 23, 22:55)

tai vadinasi, neužilgo reikės dar vieno susitikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba , gal turit kas nors Vilniuj paskolinti A. Lindgren knygą Mijo, mano Mijo? Arba parduoti geriausia smile.gif
Atsakyti
Laba , gal turit kas nors Vilniuj paskolinti A. Lindgren knygą Mijo, mano Mijo? Arba parduoti geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2016 06 27, 12:38)

Bandykit paklausti šioje temoje, dar šioje. Arba pažiūrėkit čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 27 birželio 2016 - 15:10
QUOTE(Helianta @ 2016 06 27, 08:52)
Kas?  Knygių susitikimas Kaune
Kada? Antradienį, birželio 28d, 17val (galite ir anksčiau)
Kur?  "Miesto sode", lauke (pagal prognozes oras turėtų būti palankus vasariškam susitikimui)
Iki rytojaus!

Tai kas šiandien ateis? lens.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
O man kol kas atostogos nesibaigiančios lotuliukas.gif Jei tik galima tai vadinti atostogomis g.gif
Per tą laiką perskaičiau Wassmo "Septintas susitikimas" (labai wassmiška knyga, atrodo mane ši rašytoja persekioja, jau beveik visas lietuviškai išverstas jos knygas perskaičiau g.gif Ir vis dėl to nepavadinčiau savęs jos gerbėja.). Ši knyga iš visų mano skaitytų wassmo knygų pati optimistiškiausia (kraupius dalykus ta wassmo rašo tongue.gif ), bet skaitėsi ji po trupinėli, vis padedant į šalį ir pamastant.
Užtat labai greit skaitosi "Pamaina" (šachtos tesinys (priešistorė)). Sofija, pavydžiu, kad tu tik dar skaitysi ją 4u.gif smile.gif
Dar šiuo metu miegu su Rebecca James "Saldi kančia". Pagal aprašymą trileris/mistika. Dar nelabai suprantu ko aš į šitą knygą įsistvėriau g.gif Žiūrėsim... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 06 28, 11:17)

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 06 28, 11:17)

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 06 28, 10:17)

4u.gif