QUOTE(saintlina @ 2016 06 22, 20:09)
pas mane buvo, bet aš Vilniuje..
Dėkui. Pavyko gauti, vienoje iš mažesnių bibliotekų, kiek toliau nuo namų, pavyko rezervuoti.
QUOTE(Helianta @ 2016 06 23, 11:31)
Ei, kaunietės, gal kitos savaitės pradžioje susitinkam? Visokių knyginių reikalų prisikaupė, ir šiaip senokai matėmės.
Pvz., pirmadienį ar antradienį?
Pvz., pirmadienį ar antradienį?
Nebūsiu
Kas? Knygių susitikimas Kaune
Kada? Antradienį, birželio 28d, 17val (galite ir anksčiau)
Kur? "Miesto sode", lauke (pagal prognozes oras turėtų būti palankus vasariškam susitikimui)
Iki rytojaus!
tai vadinasi, neužilgo reikės dar vieno susitikimo
Kur? "Miesto sode", lauke (pagal prognozes oras turėtų būti palankus vasariškam susitikimui)
Iki rytojaus!
QUOTE(martux @ 2016 06 23, 22:55)
Nebūsiu
tai vadinasi, neužilgo reikės dar vieno susitikimo
Laba , gal turit kas nors Vilniuj paskolinti A. Lindgren knygą Mijo, mano Mijo? Arba parduoti geriausia
Laba , gal turit kas nors Vilniuj paskolinti A. Lindgren knygą Mijo, mano Mijo? Arba parduoti geriausia
QUOTE(knopkyte77 @ 2016 06 27, 12:38)
Bandykit paklausti šioje temoje, dar šioje. Arba pažiūrėkit čia
QUOTE(Helianta @ 2016 06 27, 08:52)
Kas? Knygių susitikimas Kaune
Iki rytojaus!
Tai kas šiandien ateis?
Iki rytojaus!
Labos
O man kol kas atostogos nesibaigiančios Jei tik galima tai vadinti atostogomis
Per tą laiką perskaičiau Wassmo "Septintas susitikimas" (labai wassmiška knyga, atrodo mane ši rašytoja persekioja, jau beveik visas lietuviškai išverstas jos knygas perskaičiau Ir vis dėl to nepavadinčiau savęs jos gerbėja.). Ši knyga iš visų mano skaitytų wassmo knygų pati optimistiškiausia (kraupius dalykus ta wassmo rašo ), bet skaitėsi ji po trupinėli, vis padedant į šalį ir pamastant.
Užtat labai greit skaitosi "Pamaina" (šachtos tesinys (priešistorė)). Sofija, pavydžiu, kad tu tik dar skaitysi ją
Dar šiuo metu miegu su Rebecca James "Saldi kančia". Pagal aprašymą trileris/mistika. Dar nelabai suprantu ko aš į šitą knygą įsistvėriau Žiūrėsim...
O man kol kas atostogos nesibaigiančios Jei tik galima tai vadinti atostogomis
Per tą laiką perskaičiau Wassmo "Septintas susitikimas" (labai wassmiška knyga, atrodo mane ši rašytoja persekioja, jau beveik visas lietuviškai išverstas jos knygas perskaičiau Ir vis dėl to nepavadinčiau savęs jos gerbėja.). Ši knyga iš visų mano skaitytų wassmo knygų pati optimistiškiausia (kraupius dalykus ta wassmo rašo ), bet skaitėsi ji po trupinėli, vis padedant į šalį ir pamastant.
Užtat labai greit skaitosi "Pamaina" (šachtos tesinys (priešistorė)). Sofija, pavydžiu, kad tu tik dar skaitysi ją
Dar šiuo metu miegu su Rebecca James "Saldi kančia". Pagal aprašymą trileris/mistika. Dar nelabai suprantu ko aš į šitą knygą įsistvėriau Žiūrėsim...
QUOTE(klopedija @ 2016 06 28, 11:17)
Tai kas šiandien ateis?
Aš
Tuomet ir aš.