O gal kuri netyčia šį Alchemiką turit paskolinti ar parduoti? Vaikui tiek prisireikė, nu niekur nerandu
QUOTE(martux @ 2016 06 22, 20:11)
O gal kuri netyčia šį Alchemiką turit paskolinti ar parduoti? Vaikui tiek prisireikė, nu niekur nerandu
pas mane buvo, bet aš Vilniuje..
Gal kuri skaitėt Satoshi Kanazawa "Proto paradoksas: kodėl intelektualai kartais elgiasi keistokai"? Ar įdomi? Ar verta pirkti?
Ėmiausi XVIII a. epistoliarinės literatūros - Samuel Richardson "The History of Sir Charles Grandison", septynių tomų romano, parašyto laiškų forma. Apimtis gan įspūdinga - viso 1600 puslapių. Gerai, kad skaitau elektroninę versiją per Kindle skaityklę, tai knygos svoris nesijaučia
Ši knyga labai patiko mano mylimai Jane Austen. O sugalvojau jos imtis todėl, kad jau trečią vasarą prisijungiu prie "FutureLearn" platformoje organizuojamo Šefildo universiteto kurso "Literature of the English Country House"
Dar tik 3% perskaičiau (t.y. apie šimtą puslapių ), bet jau suprantu, kuo jis patiko Jane Austen.
Pora citatų:
"A lady's age once known, will be always remembered; and that more for spite than love".
(Damos amžius, kai sužinomas, bus visada atsimenamas; ir tai daugiau dėl piktumo nei meilės).
"Mr. Singleton is in possession of a good estate, which makes amends for many defects"
(Misteriui Singleton priklauso geras turtas (dvaras), tai kompensuoja daug trūkumų)
mielai
na su vokiečių kalba tai aš visai nepakeliui.
o su prancūzų patinka pagelbėti, ypač kai supratau, kad per kelis šimtus metų kalba ne per labiausiai ir pasikeitė.
Ei, kaunietės, gal kitos savaitės pradžioje susitinkam? Visokių knyginių reikalų prisikaupė, ir šiaip senokai matėmės.
Pvz., pirmadienį ar antradienį?
Ši knyga labai patiko mano mylimai Jane Austen. O sugalvojau jos imtis todėl, kad jau trečią vasarą prisijungiu prie "FutureLearn" platformoje organizuojamo Šefildo universiteto kurso "Literature of the English Country House"
Dar tik 3% perskaičiau (t.y. apie šimtą puslapių ), bet jau suprantu, kuo jis patiko Jane Austen.
Pora citatų:
"A lady's age once known, will be always remembered; and that more for spite than love".
(Damos amžius, kai sužinomas, bus visada atsimenamas; ir tai daugiau dėl piktumo nei meilės).
"Mr. Singleton is in possession of a good estate, which makes amends for many defects"
(Misteriui Singleton priklauso geras turtas (dvaras), tai kompensuoja daug trūkumų)
QUOTE(prieplauka @ 2016 06 22, 08:45)
gal Tavo nuosava? gal ir mane "atjungtum" (paskolintum?)
mielai
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 06 22, 09:17)
oho man kažkodėl labiausiai imponuoja prancūzų ir vokiečių kalbų geras mokėjimas - matyt todėl, kad darbe nuolat tenka susidurti ir "dantis šipinti". Gerai, kad visada galiu Heliantai pulti į kojas
na su vokiečių kalba tai aš visai nepakeliui.
o su prancūzų patinka pagelbėti, ypač kai supratau, kad per kelis šimtus metų kalba ne per labiausiai ir pasikeitė.
Ei, kaunietės, gal kitos savaitės pradžioje susitinkam? Visokių knyginių reikalų prisikaupė, ir šiaip senokai matėmės.
QUOTE(Helianta @ 2016 06 23, 11:31)
tinka abi dienos. O aš vis dar turiu tau prezentą
QUOTE(nihilistė @ 2016 06 23, 10:46)
Gal kuri skaitėt Satoshi Kanazawa "Proto paradoksas: kodėl intelektualai kartais elgiasi keistokai"? Ar įdomi? Ar verta pirkti?
Mane irgi domina, bet tikiuosi sulaukti el. varianto. QUOTE(Helianta @ 2016 06 23, 12:31)
Tinka!
QUOTE(klopedija @ 2016 06 23, 15:33)
Mane irgi domina, bet tikiuosi sulaukti el. varianto.
Jai dabar "Pegase" akcija - 4,10 kainuoja, tai vat ir galvoju, imt ar ne
QUOTE(nihilistė @ 2016 06 23, 15:46)
Jai dabar "Pegase" akcija - 4,10 kainuoja, tai vat ir galvoju, imt ar ne
Jamk, "nuostolius" pasidalinsim.
Man visiškai beviltiškai beprasmiškas neskaitymo-neklausymo metas. "Kanareiką" vėl užgožė hunai, klausau ir atsiriboju nuo pasaulio.
Galėčiau - pajamčiau juos į savo haremą, bet... užteks ir youtube`s.
Prasideda atostogos, jau žvairuoju į Obabakoak. Tikiuosi, bus pakankamai "iškrypus" mano vaizduotei.
Galėčiau - pajamčiau juos į savo haremą, bet... užteks ir youtube`s.
Prasideda atostogos, jau žvairuoju į Obabakoak. Tikiuosi, bus pakankamai "iškrypus" mano vaizduotei.
Man prasidejo atostogoooooooos
Zodziu matyt mano smegenine pavargusi, nes Bronzine moteris mane uzmigdo perskaicius puslpai o gal jau ir nelabai norisi karo, partizanu temu pasiimu paskaitineti 5 paaugliu meiles kalbas, o siaip irgi skaityt nesinori, muzikos klausausi, kuriniu, kuriuos kitais metais reiks grot...dar sirse sukando koja, sedet negaliu esu tokia padidejusi ir triusis muzikantas, sugebejo uz pianino pasislepti ir uzstrigo, teko krapstyt zodziu gyvenimas rusiskai tariant bjot kliuciom, kas rusiskai suprantat pagausit dviprasmybe
Zodziu matyt mano smegenine pavargusi, nes Bronzine moteris mane uzmigdo perskaicius puslpai o gal jau ir nelabai norisi karo, partizanu temu pasiimu paskaitineti 5 paaugliu meiles kalbas, o siaip irgi skaityt nesinori, muzikos klausausi, kuriniu, kuriuos kitais metais reiks grot...dar sirse sukando koja, sedet negaliu esu tokia padidejusi ir triusis muzikantas, sugebejo uz pianino pasislepti ir uzstrigo, teko krapstyt zodziu gyvenimas rusiskai tariant bjot kliuciom, kas rusiskai suprantat pagausit dviprasmybe
QUOTE(klopedija @ 2016 06 23, 17:55)
Jamk, "nuostolius" pasidalinsim.
Gerai, įkalbėjai - jei rasiu, paimsiu
QUOTE(Alchemie @ 2016 06 23, 19:21)
Man prasidejo atostogoooooooos
Taip ir įsivaizduoju tą sceną pažodžiui O šiaip tau, tikiuosi, ne visos atostogos tokios bus
QUOTE(nihilistė @ 2016 06 23, 19:25)
Gerai, įkalbėjai - jei rasiu, paimsiu
Taip ir įsivaizduoju tą sceną pažodžiui O šiaip tau, tikiuosi, ne visos atostogos tokios bus
Vaikai labiau issigando, nes pries kelis metus kaimynei nuo sirses ikandimo anafilaksinis buvo o man ji sugebejo placiu kelniu klesne nuropoti viduje i virsu, ir aisku, kai prisiglaude audinys, ji man tris kartus igele viduryje sodo nusimoviau kelnes ir lekiau namo
O posakis mano mamos daznai vartojamas, kartais ta senaja prasme kaip saltinis i virsu musa, kartais kaip raktas nu toks didelis nuo katedros duru