Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

O gal kuri netyčia šį Alchemiką turit paskolinti ar parduoti? Vaikui tiek prisireikė, nu niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2016 06 22, 20:11)
O gal kuri netyčia šį Alchemiką turit paskolinti ar parduoti? Vaikui tiek prisireikė, nu niekur nerandu doh.gif

pas mane buvo, bet aš Vilniuje..
Atsakyti
Gal kuri skaitėt Satoshi Kanazawa "Proto paradoksas: kodėl intelektualai kartais elgiasi keistokai"? Ar įdomi? Ar verta pirkti? g.gif
Atsakyti
Ėmiausi XVIII a. epistoliarinės literatūros - Samuel Richardson "The History of Sir Charles Grandison", septynių tomų romano, parašyto laiškų forma. Apimtis gan įspūdinga - viso 1600 puslapių. Gerai, kad skaitau elektroninę versiją per Kindle skaityklę, tai knygos svoris nesijaučia smile.gif
Ši knyga labai patiko mano mylimai Jane Austen. O sugalvojau jos imtis todėl, kad jau trečią vasarą prisijungiu prie "FutureLearn" platformoje organizuojamo Šefildo universiteto kurso "Literature of the English Country House"
Dar tik 3% perskaičiau (t.y. apie šimtą puslapių biggrin.gif ), bet jau suprantu, kuo jis patiko Jane Austen.
Pora citatų:
"A lady's age once known, will be always remembered; and that more for spite than love".
(Damos amžius, kai sužinomas, bus visada atsimenamas; ir tai daugiau dėl piktumo nei meilės).
"Mr. Singleton is in possession of a good estate, which makes amends for many defects"
(Misteriui Singleton priklauso geras turtas (dvaras), tai kompensuoja daug trūkumų)

QUOTE(prieplauka @ 2016 06 22, 08:45)
gal Tavo nuosava? gal ir mane "atjungtum" (paskolintum?)  biggrin.gif

mielai mirksiukas.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 06 22, 09:17)
oho blink.gif man kažkodėl labiausiai imponuoja prancūzų ir vokiečių kalbų geras mokėjimas - matyt todėl, kad darbe nuolat tenka susidurti ir "dantis šipinti". Gerai, kad visada galiu Heliantai pulti į kojas biggrin.gif  4u.gif

na su vokiečių kalba tai aš visai nepakeliui.
o su prancūzų patinka pagelbėti, ypač kai supratau, kad per kelis šimtus metų kalba ne per labiausiai ir pasikeitė.

Ei, kaunietės, gal kitos savaitės pradžioje susitinkam? Visokių knyginių reikalų prisikaupė, ir šiaip senokai matėmės.
Pvz., pirmadienį ar antradienį? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 23 birželio 2016 - 11:32
QUOTE(Helianta @ 2016 06 23, 11:31)

Ei, kaunietės, gal kitos savaitės pradžioje susitinkam? Visokių knyginių reikalų prisikaupė, ir šiaip senokai matėmės.

tinka abi dienos. O aš vis dar turiu tau prezentą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2016 06 23, 10:46)
Mane irgi domina, bet tikiuosi sulaukti el. varianto. ax.gif

QUOTE(Helianta @ 2016 06 23, 12:31)
Tinka! pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 06 23, 15:33)
Mane irgi domina, bet tikiuosi sulaukti el. varianto.  ax.gif

Jai dabar "Pegase" akcija - 4,10 kainuoja, tai vat ir galvoju, imt ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2016 06 23, 15:46)
Jai dabar "Pegase" akcija - 4,10 kainuoja, tai vat ir galvoju, imt ar ne g.gif
Jamk, "nuostolius" pasidalinsim. hihihi.gif
Atsakyti
Man visiškai beviltiškai beprasmiškas neskaitymo-neklausymo metas. "Kanareiką" vėl užgožė hunai, klausau ir atsiriboju nuo pasaulio. cool.gif
Galėčiau - pajamčiau juos į savo haremą, bet... užteks ir youtube`s. lotuliukas.gif
Prasideda atostogos, jau žvairuoju į Obabakoak. Tikiuosi, bus pakankamai "iškrypus" mano vaizduotei.
Atsakyti
Man prasidejo atostogoooooooos thumbup.gif
Zodziu matyt mano smegenine pavargusi, nes Bronzine moteris mane uzmigdo perskaicius puslpai doh.gif o gal jau ir nelabai norisi karo, partizanu temu unsure.gif pasiimu paskaitineti 5 paaugliu meiles kalbas, o siaip irgi skaityt nesinori, muzikos klausausi, kuriniu, kuriuos kitais metais reiks grot...dar sirse sukando koja, sedet negaliu doh.gif esu tokia padidejusi biggrin.gif ir triusis muzikantas, sugebejo uz pianino pasislepti ir uzstrigo, teko krapstyt doh.gif zodziu gyvenimas rusiskai tariant bjot kliuciom, kas rusiskai suprantat pagausit dviprasmybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 06 23, 17:55)
Jamk, "nuostolius" pasidalinsim. hihihi.gif

Gerai, įkalbėjai - jei rasiu, paimsiu biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2016 06 23, 19:21)
Man prasidejo atostogoooooooos thumbup.gif
Zodziu matyt mano smegenine pavargusi, nes Bronzine moteris mane uzmigdo perskaicius puslpai doh.gif o gal jau ir nelabai norisi karo, partizanu temu unsure.gif pasiimu paskaitineti 5 paaugliu meiles kalbas, o siaip irgi skaityt nesinori, muzikos klausausi, kuriniu, kuriuos kitais metais reiks grot...dar sirse sukando koja, sedet negaliu doh.gif esu tokia padidejusi  biggrin.gif ir triusis muzikantas, sugebejo uz pianino pasislepti ir uzstrigo, teko krapstyt doh.gif zodziu gyvenimas rusiskai tariant bjot kliuciom, kas rusiskai suprantat pagausit dviprasmybe biggrin.gif

Taip ir įsivaizduoju tą sceną pažodžiui lotuliukas.gif O šiaip 4u.gif tau, tikiuosi, ne visos atostogos tokios bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2016 06 23, 19:25)
Gerai, įkalbėjai - jei rasiu, paimsiu biggrin.gif
Taip ir įsivaizduoju tą sceną pažodžiui lotuliukas.gif  O šiaip 4u.gif tau, tikiuosi, ne visos atostogos tokios bus mirksiukas.gif

Vaikai labiau issigando, nes pries kelis metus kaimynei nuo sirses ikandimo anafilaksinis buvo doh.gif o man ji sugebejo placiu kelniu klesne nuropoti viduje i virsu, ir aisku, kai prisiglaude audinys, ji man tris kartus igele doh.gif viduryje sodo nusimoviau kelnes ir lekiau namo lotuliukas.gif doh.gif
O posakis mano mamos daznai vartojamas, kartais ta senaja prasme kaip saltinis i virsu musa, kartais kaip raktas biggrin.gif nu toks didelis nuo katedros duru lotuliukas.gif
Atsakyti