Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

Labai tikiuosi, kad šitas. Maksas jį Lonli-lokliui ištraukė. Kartu su Kingo Tai ir dar viena knyga😀
Atsakyti
Jau slenkam į temos pabaigą. Pamąstykit, gal kas norėtumėt perimti temų kūrėjo ir cerberio hihihi.gif privilegijas. biggrin.gif

Man nesunku, bet nesijaučiu nusipelnius, mažai skaitau, dar mažiau rašau... blush2.gif

Beje, toks minčių skaidymas pastraipomis reiškia "seklumas". Čia dėl to, kad mažai skaitau. Bet jau turiu realią viltį kitais metais atgauti harmoniją ir pasitaisyti. biggrin.gif
Atsakyti

Ar ne laikas kaunietėms susitikti? hmm.gif

Siūlau lapkričio 30.

Nieko nemoku pakeistoje SM, nervuoja.

Atsakyti
As tai ten nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Klopedija, aš irgi mažai skaitau, ypač grožinės, bet galvokim, kad ne kiekybė svarbu, bet kokybė🤓 Trečiadienį pasižymiu. Nuo 17 iki 19?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brūkšniukas: 19 lapkričio 2016 - 17:49
QUOTE(martux @ 2016 11 19, 16:29)
Siūlau lapkričio 30.

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 11 19, 17:47)
Trečiadienį pasižymiu. Nuo 17 iki 19?
Brūkšniuk, čia bus kitas trečiadienis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 11 19, 20:07)
Brūkšniuk, čia bus kitas trečiadienis.  mirksiukas.gif

Aha. O, prisiduodu, knygą perskaičiau - Vujičičiaus pirmą.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau skaičiau "Mažąjį draugą" ir staiga knyga baigėsi blink.gif O man rodėsi, kad dar tik įpusėjau.. Net susiradau online variantą, kad įsitikinčiau, ar tikrai nenukąstas variantas man pakliuvo. Na ne, viskas taip ir turi būti. O bet tačiau man dar tiek norisi sužinoti.. ne, ir nesitikėjau rasti atsakymą į detektyvinį klausimą, bet man taip rūpi kaip gi toliau gyvens pagrindinė herojė? Nors kai susigulės įspūdžiai, turbūt ir atrodys, kad geriausia buvo užbaigti panašiai, abo prošvaisčių ten, deja, nenusimatė..
Labai patiko knyga wub.gif ir labai labai gaila vienišo vaiko unsure.gif
Dabar kantriai lauksiu naujo D. Tartt kūrinio. Tikiuosi, parašys wub.gif
Atsakyti

Skaičiau skaičiau skaičiau "Mažąjį draugą" ir staiga knyga baigėsi blink.gifO man rodėsi, kad dar tik įpusėjau.. Net susiradau online variantą, kad įsitikinčiau, ar tikrai nenukąstas variantas man pakliuvo. Na ne, viskas taip ir turi būti. O bet tačiau man dar tiek norisi sužinoti.. ne, ir nesitikėjau rasti atsakymą į detektyvinį klausimą, bet man taip rūpi kaip gi toliau gyvens pagrindinė herojė? Nors kai susigulės įspūdžiai, turbūt ir atrodys, kad geriausia buvo užbaigti panašiai, abo prošvaisčių ten, deja, nenusimatė..
Labai patiko knyga wub.gifir labai labai gaila vienišo vaiko unsure.gif
Dabar kantriai lauksiu naujo D. Tartt kūrinio. Tikiuosi, parašys wub.gif

Ir aš baisiai panašiai su šia knyga pasijutau - žiauriai gaila vienišo vaiko ir kodėl taip ne laiku baigėsi.  Iš tiesų tai visai laiku... kad ta ateitis yra, tekste ne kartą užsiminta, o toliau taip intensyviai ir spalvingai nupasakot tai vargu ar pavyktu ir vargu ar būtų lengva tiek intensyvumo toliau išskaityti, nes knygoje santykinai neilgas laiko tarpas papasakotas... Man čia panašiai kaip atsikelti nuo stalo kol dar nejauti soties... 

Sėduosi kartu ant laukiančiųjų suolelio  :rolleyes: 

Labai tikiuosi, kad šitas. Maksas jį Lonli-lokliui ištraukė. Kartu su Kingo Tai ir dar viena knyga😀

Na, va, knyga atsisiųsta ir į eilę pastatyta - susintrigavau kažkaip :unsure:  :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 11 21, 12:07)
<p>Na, va, knyga atsisiųsta ir į eilę pastatyta - susintrigavau kažkaip unsure.gif  biggrin.gif </p>

ten dar dvi buvo, bet dabar nerandu - iš "Lonli-Loklio palikimo" - kai Maksas ištraukį per kartą tris knygas ir slapčiomis kikenu, kad dabar tai jis jau nemiegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 11 21, 11:07)
Man čia panašiai kaip atsikelti nuo stalo kol dar nejauti soties

drinks_cheers.gif galima sakyti, kai laukei dar bent vieno patiekalo, bet buvai nuvarytas nuo stalo smile.gif

ir ką dabar skaityti?.. bėda, kad nesinori nieko prastesnio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 lapkričio 2016 - 12:53

drinks_cheers.gifgalima sakyti, kai laukei dar bent vieno patiekalo, bet buvai nuvarytas nuo stalo smile.gif

ir ką dabar skaityti?.. bėda, kad nesinori nieko prastesnio g.gif

O Zuleichą skaitei?

Atsakyti