Man nesunku, bet nesijaučiu nusipelnius, mažai skaitau, dar mažiau rašau...
Beje, toks minčių skaidymas pastraipomis reiškia "seklumas". Čia dėl to, kad mažai skaitau. Bet jau turiu realią viltį kitais metais atgauti harmoniją ir pasitaisyti.
Ar ne laikas kaunietėms susitikti?
Siūlau lapkričio 30.
Nieko nemoku pakeistoje SM, nervuoja.
Aha. O, prisiduodu, knygą perskaičiau - Vujičičiaus pirmą.
Labai patiko knyga ir labai labai gaila vienišo vaiko
Dabar kantriai lauksiu naujo D. Tartt kūrinio. Tikiuosi, parašys
Skaičiau skaičiau skaičiau "Mažąjį draugą" ir staiga knyga baigėsi O man rodėsi, kad dar tik įpusėjau.. Net susiradau online variantą, kad įsitikinčiau, ar tikrai nenukąstas variantas man pakliuvo. Na ne, viskas taip ir turi būti. O bet tačiau man dar tiek norisi sužinoti.. ne, ir nesitikėjau rasti atsakymą į detektyvinį klausimą, bet man taip rūpi kaip gi toliau gyvens pagrindinė herojė? Nors kai susigulės įspūdžiai, turbūt ir atrodys, kad geriausia buvo užbaigti panašiai, abo prošvaisčių ten, deja, nenusimatė..
Labai patiko knyga ir labai labai gaila vienišo vaiko
Dabar kantriai lauksiu naujo D. Tartt kūrinio. Tikiuosi, parašys
Ir aš baisiai panašiai su šia knyga pasijutau - žiauriai gaila vienišo vaiko ir kodėl taip ne laiku baigėsi. Iš tiesų tai visai laiku... kad ta ateitis yra, tekste ne kartą užsiminta, o toliau taip intensyviai ir spalvingai nupasakot tai vargu ar pavyktu ir vargu ar būtų lengva tiek intensyvumo toliau išskaityti, nes knygoje santykinai neilgas laiko tarpas papasakotas... Man čia panašiai kaip atsikelti nuo stalo kol dar nejauti soties...
Sėduosi kartu ant laukiančiųjų suolelio
Labai tikiuosi, kad šitas. Maksas jį Lonli-lokliui ištraukė. Kartu su Kingo Tai ir dar viena knyga😀
Na, va, knyga atsisiųsta ir į eilę pastatyta - susintrigavau kažkaip
ten dar dvi buvo, bet dabar nerandu - iš "Lonli-Loklio palikimo" - kai Maksas ištraukį per kartą tris knygas ir slapčiomis kikenu, kad dabar tai jis jau nemiegos
galima sakyti, kai laukei dar bent vieno patiekalo, bet buvai nuvarytas nuo stalo
ir ką dabar skaityti?.. bėda, kad nesinori nieko prastesnio
galima sakyti, kai laukei dar bent vieno patiekalo, bet buvai nuvarytas nuo stalo
ir ką dabar skaityti?.. bėda, kad nesinori nieko prastesnio
O Zuleichą skaitei?