Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(saintlina @ 2016 11 13, 11:59)
Pagaliau susiradau D. Tartt "Mažąjį draugą" ir įkritau į jį stačia galva. Kaip man patinka šita autorė  wub.gif  Labai tikiuosi, kad  parašys ji dar ką nors..  wub.gif

kur radai? ir as noriu ziauriai smile.gif
Atsakyti
Oi prieplauka, nepamciau tavo citatos ir nusiunciau tau nuoroda ne tai knygai biggrin.gif fool.gif
Atsakyti
biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2016 11 14, 09:37)
kur radai? ir as noriu ziauriai smile.gif

Rutrackeryje smile.gif
Jei tinka rusų kalba ir e-pub formatas, galiu pasidalinti smile.gif
Atsakyti
aciu, rasiu rutrackery, geriau persiversiu i pdf biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2016 11 14, 13:27)
aciu, rasiu rutrackery, geriau persiversiu i pdf  biggrin.gif  4u.gif

Man rodos, buvo ir pdf, gal nereiks nė konvertuot smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios skaitėt G. Flynn 'Tamsumos', parašykit savo atsiliepimus, įspūdžius. Perskaičiau ir kažko nusivyliau. Tikėjausi daugiau tamsumo, daugiau psichologinio spaudimo, svorio. Gal jau įpratau ir nebejaučiu viso to? Kažkaip 'Dingusi', palikus buvo daugiau visokio apmąstymo.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 11 14,)
. Perskaičiau ir kažko nusivyliau.

aš paskutiniu metu vos ne kiekvienu detektyvu nusiviliu.
Jau net ir nebeimu jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 lapkričio 2016 - 20:07

Suklausiau Amélie Nothomb "Stupeur et tremblement" (baimę ir drebėjimą) - supratau, kad ji man tikrai patinka, kai nesistengia padaryti įspūdžio  :rolleyes: 

Labai patiko momentas su  vaikystės svajonėmis apie tai, kuo taps užaugusi  :D 

Jos autobiografinis "Ne Ieva ir ne Adomas"  ir "Baimė ir drebėjimas" man patiko daug labiau nei ekstravagantiški "žudiko higiena" ir "Mėlynbarzdis". 

O dabar sėdžiu ir pavydžiu Saintlinai "Mažojo draugo"  :rolleyes:  Visada pavydžiu tiems, kurie tik pradeda skaityti tai, kas man labai patiko  :D 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 11 16, 11:23)
O dabar sėdžiu ir pavydžiu <strong>Saintlinai</strong> "Mažojo draugo"  rolleyes.gif  Visada pavydžiu tiems, kurie tik pradeda skaityti tai, kas man labai patiko  biggrin.gif

O aš pradedu nerimauti, kad šitas malonumas per greit skaitosi  unsure.gif ir aišku, kad perskaičius bus tas pats kaip su Dagiliu - ilgokai nesinorės nieko kito skaityti..
Atsakyti

O aš pradedu nerimauti, kad šitas malonumas per greit skaitosi  unsure.gifir aišku, kad perskaičius bus tas pats kaip su Dagiliu - ilgokai nesinorės nieko kito skaityti..

O paslaptingąją istoriją jau skaitei?

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 11 16, )
O paslaptingąją istoriją jau skaitei?

Ir ne kartą smile.gif
kaži, kodėl ta viena knyga teišversta į lietuvių kalbą?
Atsakyti