Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(giluze @ 2016 11 08, 20:21)
Sužinojau, kad grįš Haris Hūlė. bis.gif  "Troškulys" ("The Thirst" by Jo Nesbo) žada išeiti  2017 m. gegužę. Tikiuosi ir vertimas neužtruks. Ir dar tikiuosi, kad Nesbo neišsikvėpė.  mastau.gif

Puikios naujienos thumbup.gif

Perskaičiau R. C. Morais 'Šimto žingsnių kelionę'. Kadangi buvau mačiusi filmą, pradžioje jis man vis trukdė skaityti. Vis mačiau vaizdus ir negalėjau susikaupti ties žodžiais. Bet paskui įsivažiavau ir atradau, kad filmo kūrėjai gerokai nudailino ir romantizavo siužetą, taigi ir skaitymas tapo smagus, kai nebežinojau, kas bus toliau smile.gif Patiko man ši knyga. Gal kad apie maistą, virtuvę ir Prancūziją?
Filmas irgi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2016 11 08, 10:23)
kad Maksas Frajus - moteriškė, gyvenanti Lietuvoje  smile.gif

o tai ką nors keičia? t.y. lytis ir gyvenamoji vieta?

nes ji dar ir iš Odesos, ir ukrainietė, ir rašanti rusiškai.

šiaip, kol nežinojau, galėjau galvą padėti, kad rašo vyras. biggrin.gif
Atsakyti

o tai ką nors keičia? t.y. lytis ir gyvenamoji vieta?

nes ji dar ir iš Odesos, ir ukrainietė, ir rašanti rusiškai.

šiaip, kol nežinojau, galėjau galvą padėti, kad rašo vyras. biggrin.gif

O man, žinok, Senojo Vilniaus pasakos buvo tokios hmm artimos, tokios vietomis subtilios, kad nepriskirčiau tokių vyrui  :rolleyes: 

O gal čia man tiesiog surezonavo tos už vartų ošiančios jūros ir iš po lapų kyšantys stebuklai, nenuveikti vertimai, baisus gyvenimas be kavos ir mokėjimas visaip kaip save įtikinti ir apgauti  :) 

Kita vertus, o Makso serija ne bendraautorystė? (Manrods, "Mitų enciklopedijoje" yra Makso išgalvojimo užuomina - pora jį išmąstė) (taip, kalta, beveik viską perskaičiau, reikėjo man užuovėjos :D )

Beje, man Lapino kaip herojaus koncepcija irgi maksiška  :hm: toks visas iš savęs puikus ir neaišku ko ir dėl ko plaikstomas  :hihihi: 

Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 11 06, 16:35)
Ta proga Hauko ir Fiser serija susirinkau  wub.gif  Sesias knygas. Jeigu ka nors kamuoja nostalgija siai serijai, kreipkites, duosiu paskaityti  4u.gif

wub.gif Viena nuostabiausiu...gal kada nors ir noresiu 4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2016 11 08, 22:41)
Zis, o tu turi lietuviskai Grisu trilogijos antra dali? Nu netycia perskaiciau, o ten vel trilogija :oh, jei ne, teks angliskai pribaiginet...kazkoks trilogiju prakeikimas.
Einu dabar skaityti apie sniego seni biggrin.gif skaitovu konkursas garsiai biggrin.gif

Ji dar tik anonsuojama. nera dar prekyboje, bet taip, manau, kad turesiu. Nors...pirmoji knyga nebuvo labai jau itraukianti.

O as suskaiciau juodojo mago, ypatingu vaiku, atrankos ir tigro seriju paskutines dalis ir vel esu pasipiktinusi kaip rasytojams nesiseka itikinamai uzbaigti serialu. Is siu paminetuju tik ypatingu vaiku pabaiga tinkama ir itikinama.
Atsakyti
Nu tai skaitysiu angliskai...toks jau siemet likimas, kad puse seriju baigiu angliskai skaityt.
Juodojo mago pabaiga ir mane sunervino, delto puoliau skaityt Vagies magija, kuri dar neturbi net parasytos 3 dalies : oh...tikiuosi ji bent tures teisingai gera pabaiga
Atsakyti

Erendida, sunervinai! Aš dar neturiu mitų. Man rodos bendrautorystė tik pirmoj knygoj, po to jie išsiskyrė. O Vilniaus pasakose ir grįžulo ratuose pasakotojo lytis kito - vienur aiškiai pasakojo moteris, kitur aiškiai vyras.
Atsakyti

Erendida, sunervinai! Aš dar neturiu mitų. Man rodos bendrautorystė tik pirmoj knygoj, po to jie išsiskyrė. O Vilniaus pasakose ir grįžulo ratuose pasakotojo lytis kito - vienur aiškiai pasakojo moteris, kitur aiškiai vyras.

Tigi nėr ko nervytis, tikrai elektroniškai nesunkiai randama  :rolleyes: 

Aš tureja omeny ne pasakotojo lytį, o pačius pasakojimus, detales, jausmo sukūrimą... na, man ten daug kas labai moteriška  :rolleyes: 

Atsakyti
Pagaliau susiradau D. Tartt "Mažąjį draugą" ir įkritau į jį stačia galva. Kaip man patinka šita autorė wub.gif Labai tikiuosi, kad parašys ji dar ką nors.. wub.gif
Atsakyti

Pagaliau susiradau D. Tartt "Mažąjį draugą" ir įkritau į jį stačia galva. Kaip man patinka šita autorė wub.gifLabai tikiuosi, kad parašys ji dar ką nors.. wub.gif

:wub:  ir aš labai tikiuosi. Ir laukiu  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 )
ir aš labai tikiuosi. Ir laukiu  rolleyes.gif </p>

Žiūrint į tų trijų romanų parašymo metus, panašu, kad dar ilgokai reiks palaukt..
Atsakyti

Žiūrint į tų trijų romanų parašymo metus, panašu, kad dar ilgokai reiks palaukt..

Ai, svarbu rezultatas toks pat geras būtų  :rolleyes: 

Atsakyti
As jau turiu epub Haris Poteris ir prakeiktas vaikas angliskai rolleyes.gif
Vakar paziurejau Trudi Canavan Vagies magija trecia dali zadejo 2016 pabaigoje, dabar nusikele visai i 2017 metus doh.gif kaip sunku laukti, tikiuosi bus verta
Atsakyti