Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(giluze @ 2016 11 01, 14:44)
Perskaičiau K. Navako "Vyno kopiją". Nu ką aš galiu pasakyt...  ax.gif JPrieš skaitydama nusiteikiau, kad bus sąmonės srautas, tos įvairiausios recenzijos išmušė iš vėžių. O buvo fantasmagorija, jumoras. Man patiko, tik kam iš savo pažįstamų galėčiau rekomenduoti šitą knygą, neįsivaizduoju.  ax.gif 

Aš dabar ties trečdaliu, bet nepagaunu esmės, todėl kol kas neturiu nuomonės. Vis laukiu, gal kas paaiškės, nors dabar esu visiškų analfabetizmo kompleksų stadijoje.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2016 11 02, 16:32)

Kas žino, ar galiu dėti į seną SM versiją nuotraukas? Ar matysis?

jei senojoj versijos dėsi - matysis. Va jei naujoj deda, senoj nesimato.
Papildyta:
QUOTE(Lina1985 @ 2016 11 02, 17:46)
<p>Jopapa, į seną forumą visai nebegaliu įlyst, o čia betvarkė.

tai kažkur viršuj dešinėj pusėj buvo galima persijungti į senąją versiją.
Atsakyti

Neleidžia. Į sm įeinu, o į forumą meta, kad klaida ir viskas, senojoj versijoj. Ir taip jau visą savaitę.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 11 02, 19:38)
tai kažkur viršuj dešinėj pusėj buvo galima persijungti į senąją versiją.

Aš esu senoj versijoj. ax.gif
QUOTE(gintarelia @ 2016 11 02, 18:23)
Aš dabar ties trečdaliu, bet nepagaunu esmės, todėl kol kas neturiu nuomonės. Vis laukiu, gal kas paaiškės, nors dabar esu visiškų analfabetizmo kompleksų stadijoje.

Gal tu neužsigrūdinus. unsure.gif
Skaitau dabar J. Grey "Krankas. Varnų užkalbėtojas". Visai neblogai, gana originalu. Greičiausiai irgi bus serija. O Canavan man kažkaip nelabai skaitėsi, net nežinau, ar imsiu antrą dalį.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 11 02, 20:38)
Aš esu senoj versijoj.  ax.gif

aš irgi smile.gif man šita mielesnė smile.gif
Atsakyti
As naujos versijos nesuprantu valdymo principo, man senoj geriau unsure.gif
Atsakyti
Radau eilėraštį, o gal jis mane rado...
rolleyes.gif
Рождественский Роберт
- Отдать тебе любовь?
- Отдай!
- Она в грязи...
- Отдай в грязи!..
- Я погадать хочу...
- Гадай.
- Еще хочу спросить...
- Спроси!..
- Допустим, постучусь...
- Впущу!
- Допустим, позову...
- Пойду!
- А если там беда?
- В беду!
- А если обману?
- Прощу!
- "Спой!"- прикажу тебе..
- Спою!
- Запри для друга дверь...
- Запру!
- Скажу тебе: убей!..
- Убью!
- Скажу тебе: умри!..
- Умру!
- А если захлебнусь?
- Спасу!
- А если будет боль?
- Стерплю!
- А если вдруг - стена?
- Снесу!
- А если - узел?
- Разрублю!
- А если сто узлов?
- И сто!..
- Любовь тебе отдать?
- Любовь!..
- Не будет этого!
- За что?!
- За то, что
не люблю рабов.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 15:43)
Labas, Shusha smile.gif Ką skaitai?

blush-anim-cl.gif Sveikos!
Nuoširdžiausiai skaitau temą, kad ko nepraleisčiau (nors tiesą sakant, man kiek per daug fantastikos tongue.gif, ją kaip tik galėčiau ir praleisti ) O kiti skaitymai kažkaip šiemet apslopę. Žiūriu, kad vis dažniau kokius nors straipsnius apie politines aktualijas skaitau nei knygas. Bet vis tik apie knygas: visai maloniai suskaičiau С. Довлатов "Чемодан", bet turbūt tuo pažintį ir baigsiu. Mėginau skaityti kitą jo knygą, bet pasirodė pernelyg daug tos vaizdžiai aprašytos socrealybės, nebenoriu nei jos, nei nesuprastų lyriškų rusiškų sielų. Tekstai puikūs, bet tematika... erzina
Dabar kankinu "Pakalbėkime apie Keviną". Nežinau iš kur ištraukiau, kad tai must read knyga. Skaitau ir netikiu tuo ką skaitau. Taip, tikiu, kad gali būti motinų iš esmės nepajutusių meilės savo vaikui, puikiai žinau, kad mirtino smurto protrūkių- ne dešimtys ir net ne šimtai ir t.t. Bet pats pasakojimas kažkoks sintetinis, pritemptas, net tas egocentriškos mamytės įvaizdis iki galo neįtikina, o ką jau kalbėti apie evil vaikiuką. Labai tikiuosi, kad įveiksiu tą knygą ir, kad dėlionė dar susidėlios, nes kol kas skaitau kaip kokį prastą siaubuką, skirtą gąsdinti jaunoms porelėms, neapsisprendžiančioms ar nori turėti vaikų ar nelabai.
O pas jus čia kažkokios naujienos- sena versija, nauja versija... bijau net mėginti pastarąją, dar paskui neberasiu kelio atgal biggrin.gif
Atsakyti
Nagi, pabandysiu pasidalinti cia keliomis nuotraukomis.

Kadangi matau, kad Romain Gary vis dar skaitomas sioje temoje, tai ...

Pries pora savaiciu sliauziojom po Zydrojo Kranto miestelius. Vaizdai nuostabus, turistu beveik nebera - rojus.

Viename is ju - Roquebrune Cap Martin - uzeinam maza grazia aikstele

user posted image

Besisukiodama, ant vieno namo matau lentele, kuria perskaicius ispuciu akis:

user posted image

Pasirodo, sio skersgtvio 4/6 gyveno litvakas R.Gary su savo pirmaja zmona Lesley Blanch.

user posted image

Taigi, reik surasti tuos 4/6 , todel su paparacisku smalsumu leidziuosi i skersgatvi...

user posted image

... ir aptinku 4 numeri

user posted image

... ir 6 numeri

user posted image

Atkreipkite demesi, kad tie uzkaboriai, kuriuose radau numerius, yra apsviesti "blico". Siaip jau ten tamsu nors i aki durk. Bandau isivaizduoti, kaip ten vaiksciojo musu numyletas Gary ir nelabai isivaizduoju, nes miestelis ir gatvele tai viduramziski, nesikeicia simtus metu. Nemanau, kad ten buvo sviesiau pries beveik simta metu biggrin.gif
Zodziu, palikau tuos "ziurkiu urvus" (tiksliausias viduramzisku skersgatviu apibudinimas) tikedamasi, kad gal bent jau vaizdas is tu R.Gary namu buvo vertas milijono ir skatino rasytojo ikvepima. Bent mane tai jau tikrai paskatino is naujo perskaityti R.Gary biografija ir apziureti visas jo ir zmonu nuotraukas internete biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Oooo!.. Kokie žmonės!.. Ir kokie grožiai atsiveria... bigsmile.gif
Atsakyti
Mdaaaa.aciu bigsmile.gif kaip tik skaitau Gary dabar, imu suprasti tamsa jo tekstuose biggrin.gif
Atsakyti

Sakai, nuo butuko?  :D

Vaikštinėju su jūsų rudeniniu Lapinu  :rolleyes:  Ir suprantu, kad man limpa tik Frajaus stebuklai,savęs paieškos ir pan.  :rolleyes: 

Atsakyti