welcome to the club, as jos taip uzkabinta buvau, kad ir kita trilogija dar pradejau angliskai skaityt, tik dar trecia dalis nparasyta, tai nervinuosi ir laukiu
Labos
Nu galejai ir nesakyti, kad tigra turi...Noooriu...dabar!O Zarija ir Ypatingus vaikus jau perskaiciau. Zarija patiko, o Ypatingu namu serija irgi uzbaigta kuo puikiausiai
Veltui tu cia. Filmo neziurek, kibk i knygas. Labai isskirtine ir originali trilogija
As siuo metu skaitau Trudi Canavan "Naujoke", ir is anksto dziaugiuosi, kad is karto po to griebsiu ir pribaivsiu sita trilogija, nes ir trecia dali turiu
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 10 26, 23:10)
O problema ta, kad turiu Ypatingų vaikų ir Tigro kelionės paskutines knygas Ir... Nežinau, kurią skaityti Pasiėmiau Žariją pelenuose
Nu galejai ir nesakyti, kad tigra turi...Noooriu...dabar!O Zarija ir Ypatingus vaikus jau perskaiciau. Zarija patiko, o Ypatingu namu serija irgi uzbaigta kuo puikiausiai
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 27, 10:04)
As paziurejau pradzia filmo apie Ypatingu vaiku namus ir nusprendziau, kad ir knygos neskaitysiu nu labai baisu man ypac jei knyga geriau, nei filmas, tai mano fantazija askui man neleis miegoti keleta savaiciu
Veltui tu cia. Filmo neziurek, kibk i knygas. Labai isskirtine ir originali trilogija
As siuo metu skaitau Trudi Canavan "Naujoke", ir is anksto dziaugiuosi, kad is karto po to griebsiu ir pribaivsiu sita trilogija, nes ir trecia dali turiu
QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 08:57)
Taip, pirmąjį perskaičiau prieš 2 metus, kai stuktelėjo 30, iki tol niekad neįsivaizdavau, kad gali tokios knygos egzistuoti, jų mano gyvenime tiesiog nebuvo Pradėjau nuo Nesbo "Sniego senio", po kurio laiko perskaičiau dar kelis jo detektyvus, bet dabar štai jau ilgą laiką guli du pradėti jo detektyvai ir netraukia skaityti toliau.
Antrasis bandymas - Tess Gerittsen. Gal 4-5 perskaičiau detektyvus. Tai man daug, nes skaitau lėtesniais tempais nei jūs, per metus tik kokias 20-30 knygų randu laiko perskaityt. Na, gal šiemet dėl detektyvinės vasaros ir kitų skaitinių bus daugiau - apie 40 knygų
Fantastikos dar nesu skaičiusi, išskyru fantastinius elementais "pagardintas" Murakamio knygas. Guli lentynoje sūnui parnešta pirmoji Hario Poterio knyga, pabandė skaityti ir padėjo, nepatiko mat. Sakiau - imsiu aš skaityti vietoj jo...
Dabar toks metas, kad panašu, jog detektyvų atsikandau, guli pasiimti iš įvairių bibliotekų, bet vis pasiimu ką kita paskaitinėt
Perskaičiau K. Navako "Vyno kopiją". Nu ką aš galiu pasakyt... Jau nežinau kelintą kartą džiaugiuosi, kad skaičiau Ulisą ir Jakučiūną. Taip užsigrūdinau, kad niekas nebaisu. Nenoriu pasakyt, kad tai buvo sunki knyga. Prieš skaitydama nusiteikiau, kad bus sąmonės srautas, tos įvairiausios recenzijos išmušė iš vėžių. O buvo fantasmagorija, jumoras. Man patiko, tik kam iš savo pažįstamų galėčiau rekomenduoti šitą knygą, neįsivaizduoju. Lietuvių knygos turi kažkokį savo bruožą. Dabar reikia susirasti D. Kalinauskaitės "Skersvėjų namus", jeigu jau pradėjau skaityti knygas iš rinkimams pateikto penketuko.
QUOTE(zis @ 2016 11 01, 11:47)
Labos
Ech, tau gerai, as jau perskaiciau, o kas dar jos idomaus yra, laukiu trecios dalies is serijos Vagies magija. O tu ypatingu vaiku, tai kazkaip man baisoka knyga pasirode....nu gal pabandysiu skaityti, tada matysiu, nes paskui su kosmarais nakti nesinori baidytis
QUOTE(WindyBrit @ 2016 10 31, 19:05)
<p>Aha, su Kamenskaja iš fantastikos srities man lb patinka apie raganas bet čia dėl to, kad aš apskritai tikiu, kad kiekviena moteris yra ragana, įvairiom prasmėm vakar kaip tik baigiau skaityt Trudi Canavan Juodojo mago trilogijos antrą dalį. Irgi taip užkabino, kad net pačiai keista
</p>
</p>
Juodasis magas ir mane yra užkabinęs.
QUOTE(zis @ 2016 11 01, 12:47)
Labos
Aha, nooori, o aš Canavan nooriu Vis dėlto paėmiau Tigrą pirmiau pabaigti. Pabaigiau Sakyčiau, graži pabaiga. Laukia Ypatingųjų vaikų namų trečia dalis. Beje, Tigrą šeštadienį į biblioteką grąžinsiu O tu būk žmogus, greičiau Canavan skaityk ir man paskolink.
QUOTE(Akmenskeltė @ 2016 11 01, 12:57)
Fantastikos dar nesu skaičiusi, išskyru fantastinius elementais "pagardintas" Murakamio knygas. Guli lentynoje sūnui parnešta pirmoji Hario Poterio knyga, pabandė skaityti ir padėjo, nepatiko mat. Sakiau - imsiu aš skaityti vietoj jo...
Oi. Kaip aš tau pavydžiu, kad tu Hario Poterio neskaitei. Toks malonumas tavęs laukia
QUOTE(giluze @ 2016 11 01, 15:44)
Perskaičiau K. Navako "Vyno kopiją". Nu ką aš galiu pasakyt... Jau nežinau kelintą kartą džiaugiuosi, kad skaičiau Ulisą ir Jakučiūną. Taip užsigrūdinau, kad niekas nebaisu. Nenoriu pasakyt, kad tai buvo sunki knyga. Prieš skaitydama nusiteikiau, kad bus sąmonės srautas, tos įvairiausios recenzijos išmušė iš vėžių. O buvo fantasmagorija, jumoras. Man patiko, tik kam iš savo pažįstamų galėčiau rekomenduoti šitą knygą, neįsivaizduoju. Lietuvių knygos turi kažkokį savo bruožą. Dabar reikia susirasti D. Kalinauskaitės "Skersvėjų namus", jeigu jau pradėjau skaityti knygas iš rinkimams pateikto penketuko.
ta fantasmagorija man ziauriai patiko
Zodziu..siandien kapinese degant zvakutes eme snigti...lapkritis..prisiminiau danu poeto Henriko Norbrando eilerasti, kadagi paprastas, isversti galima paprastai:
Metuose yra 16 menesiu:
Gruodis, sausi, vasaris,
Kovas, balandis, geguze,
Birzelis, liepa, rugpjutis,
Rugsejis, spalis, lapkritis,
lapkritis...lapkritis...lapkrtis...lapkritis...
Metuose yra 16 menesiu:
Gruodis, sausi, vasaris,
Kovas, balandis, geguze,
Birzelis, liepa, rugpjutis,
Rugsejis, spalis, lapkritis,
lapkritis...lapkritis...lapkrtis...lapkritis...
persigalvojau
QUOTE(giluze @ 2016 11 01, 15:44)
Negasdink Taip megstu Navaką, o čia dabar kažkokia jo fantasmagorija išlenda.... Ir noriu, ir bijau nusivilti.
Kas žino, ar galiu dėti į seną SM versiją nuotraukas? Ar matysis? Turiu truputi netiketai aptiktą literaturinį užkampį, tai norėčiau pasidalinti su jumis
QUOTE(Mamce @ 2016 11 02, 16:32)
Negasdink Taip megstu Navaką, o čia dabar kažkokia jo fantasmagorija išlenda.... Ir noriu, ir bijau nusivilti.
Linkiu nenusivilti, bet nepabandęs- nežinosi. Viskas labai gražiai fantasmagoriška, kaip vienoj anotacijoj rašė - elegantiška. Ir naudinga buvo, radau labai aiškiai išdėstytą "meno istoriją, trumpajį kursą".
Jopapa, į seną forumą visai nebegaliu įlyst, o čia betvarkė. Kaip dabar sekt jūsų temą reiks. Taip gera čia užsukt būdavo, atsipalaiduot skaitant tokių pat kaip ir aš knygoholikių mintis ir vertinimus.