Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

Sveikos panenelės, esu knygu mylėtoja, vis užsuku į šią temutę paskaitinėt :) ir kadangi esu naujokė, tai visu temos puslapiu neskaičiau, nes labai jau ju daug, tai tikiuos, kad nesupyksit jei paklausiu. Ar jūs niekad nebandėt sukurti kažką panašaus į realu knygu klubą? Susitikimus realybėje padiskutuot apie perskaitytas knygas, pasikonsultuot, šiaip paplepėt, tarkim kartą per dvi savaites? Visada įsivaizdavau tokį jauku pasibuvimą, juk būtu smagu ar ne? Tai gal darom? :)

Atsakyti
QUOTE(WindyBrit @ 2016 10 30, 01:17)
visu temos puslapiu neskaičiau, nes labai jau ju daug,
Ar jūs niekad nebandėt sukurti kažką panašaus į realu knygu klubą?
Sveiki. 4u.gif
... o dar kiek temų!..
Dauguma esame asmeniškai pažįstamos ir jau seniai susitikinėjame, kas Kaune, kas Vilniuje. Jei peržvelgsit temą nuo pradžios, pastebėsit ne vieną diskusiją dėl meet`o. Dalyvaukit, diskutuokit, jei nedings noras, laikui bėgant prisijungsit.
Atsakyti
QUOTE(WindyBrit @ 2016 10 30, 02:17)
<p>Sveikos panenelės,
Ar jūs niekad nebandėt sukurti kažką panašaus į realu knygu klubą?
</p>

Sveika 4u.gif Tai mes bendraujame, bendraujame ne tik virtualiai, bet ir gyvai. Tik ne taip intensyviai, kaip kad isivaizduojate. Vilnietes paskutiniu metu susibega kartą per tris menesius, kaunietes gal kiek dazniau.
O jus kokia literatura skaitote? Kokie autoriai patinka? Pradziai gal prisistatytumete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 30 spalio 2016 - 18:04
Ooo, prisiminet Hogvartsa thumbup.gif Siuo metu kaip tik klausausi is naujo visa serija darbe smile.gif

Man isvis kazkokie pakartotinio skaitymo metai: be Hario Poterio dar karta perskaiciau M. Atwood Tarnaites pasakojima. Nors cia, aisku visai kito lygio knyga.

Pabaigiau "Paskutines apeigas". Patiko, nors skaiciau su pertraukom net du menesius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 30 spalio 2016 - 21:07
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 29, 10:40)
Tu niekse unsure.gif as irgi noriu tos McGonagal biografijos doh.gif

na tokį gražų komplimentą gavau, kad net susinepatoginau biggrin.gif
Prašom, čia ta McGonagall biografija, radau ir internete (tų pačių Pottermore, kurie tą trijų e-knygelių seriją išleido).
Ten ir daugiau biografijų ir kitų Rowling tekstų iš "Poterio pasaulio" yra, tai kas esate HP gerbėjos ir skaitote angliškai, nebūtina pirkti tų 3 Kindle e-knygelių, galima ir toje svetainėje panaršyti ir paskaitinėti mirksiukas.gif
Atsakyti

O tada labai faina ir smagu, mielai kada prie progos prisijungčiau :) Na, o prisistatymas būtų toks: Man 30, esu kaunietė, gimus ir augus :) Skaitau nuo 4  metukų. mėgstamiausio rašytojo neturiu, nes tik kai kokiu susidomiu ir užkimbu, po keleto knygų pabosta :D Esu iš tų žmonių, kuriems visada reikia kažko naujo, naujų įspūdžių, naujos veiklos, naujų žmonių. Užtat ir apie realų knygų klubą užsiminiau, nes manau, kad šiais laikais žmonės per daug prie kompiuterių prilipę :D Mėgstamiausio žanro irgi neturiu, tik kad nelabai galiu pakęst visokius lėkštus meilės romaniukus, ir fantastika nelimpa kažkaip :) O visa kita tai nuo nuotaikos  priklauso :)

Atsakyti
Aha...nu o ne leksti, t.y. puodeliniai meiles romanai, ar tinka? mirksiukas.gif (juokauju)
Pas mus kai kurie cia pvz. detektyvu visa gyvenima neskaite, paskui ant ju uzkimba, cia nuo gyvenimo ir amziaus tarpsnio priklauso, kad kartais tam tikros knygos ateina pacios savo laiku ir netiketai labai tinka, atliepia...jei manes klausia koks megstamas autorius, as kazkodel sakau M. Martinaitis, H. Radauskas, Achamtova, Cvetajeva, Lermontovas..ir visa tai poezija, nes ja nuolatos skaitau, kartoju, pasiimu kai labai reikia kazkok, kas butu salia...siaip pagalvojus man patinka knygos, o ne autorius, nors yra tokiu, kuriu ne viena knyga man patinka, bet tai kelios, ir negali pasakyti, kad viskas to autoriaus patinka, delto jis yra mano megstamas...pvz. Vaitkute man del trilogijos kalbos ir novatoriskumo patinka, Terry Pratchetas del jumoro ir gebejimo paslepti gilius dalykus, po lengvumu, D. Rubina, uz jos kalbos turtinguma, psairuosima knygai (nors perkaicius keleta knygu matai, kad stilius vienodeja, nors turinys labai idomus)...zodziu delto ir skaitom, kad vis kazka naujo galim rasti, suprasti, pasidalinti, o paskui susitikti r kalbeti tik mums vienoms suprantama "isprotejusiu" knygiu kalba 4u.gif taip sakant welome i bureli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Helianta @ 2016 10 30, 23:44)
na tokį gražų komplimentą gavau, kad net susinepatoginau biggrin.gif
Prašom, čia ta McGonagall biografija, radau ir internete (tų pačių Pottermore, kurie tą trijų e-knygelių seriją išleido).
Ten ir daugiau biografijų ir kitų Rowling tekstų iš "Poterio pasaulio" yra, tai kas esate HP gerbėjos ir skaitote angliškai, nebūtina pirkti tų 3 Kindle e-knygelių, galima ir toje svetainėje panaršyti ir paskaitinėti mirksiukas.gif

blush-anim-cl.gif nu as ta prasme, kad abai suzadinai smalsuma, o knygos neturiu...cia delto, pas mus tar namie yra Triusis Nieksas, nes jis laidus nugrauzia biggrin.gif
Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 31 spalio 2016 - 10:12
QUOTE(Helianta @ 2016 10 28, 22:29)

Vakar Amazon radau, kad rugsėjo pradžioje Rowling išleido tris nedidukes el. knygas (tik Kindle versijos yra, bet man tai idealiai tinka):
"Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies"
"Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists"
"Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide"

Vakar prieš miegą parsisiunčiau į Kindle ir iš pirmosios knygos perskaičiau pirmąjį skyrių - Minervos McGonnagall biografiją wub.gif  thumbup.gif

o kodėl tik elektronines? ką daryti ne tokiems šiuolaikiškiems žmonėms?

aha, būtinai priminsiu.

QUOTE(Alchemie @ 2016 10 29, 11:40)
Tu niekse unsure.gif as irgi noriu tos McGonagal biografijos doh.gif

aš tai tik pagalvojau, o tu dar ir parašei biggrin.gif

juokas juokais, o aš jau "pasikartojau" visas septynias knygas. maniakė biggrin.gif
Atsakyti
Aha, cia tas belaidis minciu telefonas biggrin.gif kai sielos giminingos i viena egregora jungiasi, tai ir idejos, ir mintys paskui vienodi buna biggrin.gif
As jau skaitau, nors reikia dirbti doh.gif
Atsakyti

Oi, as kažkada esu dirbus knygyne, tai kokiu tik knugu nebandžiau skaityt :D ir tie meilės romanai bandyti, ir fantastika, bet kažkaip nei tie nei tie neužkabino :) o iš detektyvu tai man smagiausia ir mieliausia skaityt A. Marininos darbus. Bet ne naujausius jos kūrinius, nes tie labai nuspėjami pasidarė, o senesnius :)

Atsakyti
A, su Anastasija Kamenskaja? bigsmile.gif
As studijavau literatura...skaiciau semiotinius veikalus ir kt. labai rimta literatura, paskui persimečiau ant vaikų literatūros studijų ir...kažkaip atradau, kad tai kartais turi daug daugiau gyvenimo išminties, šviesos ir džiagsmo..ir fantazija, ivairi fantastika ima vezti, juk daznai veza tai, kas nesumeluota 4u.gif
Atsakyti

Aha, su Kamenskaja :D  iš fantastikos srities man lb patinka apie raganas :D bet čia dėl to, kad aš apskritai tikiu, kad kiekviena moteris yra ragana, įvairiom prasmėm :D vakar kaip tik baigiau skaityt Trudi Canavan Juodojo mago trilogijos antrą dalį. Irgi taip užkabino, kad net pačiai keista :D

Atsakyti