Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 27, 14:30)
ir tyliai laukiu paskutinio Hario Poterio ax.gif

ko tokio? blink.gif

manęs netraukia debiutiniai rusų fantastai, užtat pasiėmiau Strugackius smile.gif Nepamenu, kad būčiau ką nors jų skaičiusi, pažindinsiuos smile.gif Pradėsiu nuo "Pikniko šalikelėje".

O dabar skaitau tokią pasaką-nepasaką N. Gordon 'Gydytojas. Avicenos mokinys'. Senokai tokio lengvo turinio neskaičiau, bet skaitosi lengvai, greitai ir labai neerzina smile.gif

Labas, Shusha smile.gif Ką skaitai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 spalio 2016 - 14:45
QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 15:43)
ko tokio?  blink.gif

Paskutinio, 8 Hario Poterio ji laukia, nes neskaito rusiškai. jei skaitytų - nelauktų. biggrin.gif
Atsakyti
Nea, ne šito, o šito - manau ryšium su filmu galėtų ir išversti. Nors pirkčiau ir angliškai.

Pikniko atsikandau. visai ne mano literatūra (vėl "psich odinočka")
Papildyta:
ėėėėė...... rusiškai aš tik rusakalbius autorius skaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 10 27, 16:14)
Paskutinio, 8 ji laukia, nes neskaito rusiškai. jei skaitytų - nelauktų.  biggrin.gif

o, geras bigsmile.gif
O tu siunteisi iš šito puslapio? Pagal komentarus, kažkas nelabai ten g.gif
Užmečiau akį ten, kur galima skaityti - netgi labai nelabai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 27, 16:31)
Pikniko atsikandau. visai ne mano literatūra
(vėl "psich odinočka")

gal bus ir ne mano.
Jie ten dviese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 spalio 2016 - 15:36
QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 16:39)
o, geras  bigsmile.gif 
O tu siunteisi iš šito puslapio? Pagal komentarus, kažkas nelabai ten g.gif
Užmečiau akį ten, kur galima skaityti - netgi labai nelabai g.gif
..........................
Jie ten dviese  biggrin.gif

Atrodo, turiu, dar pati nevertinau, nes neskaičiau.Komentarai gali būti ir geri, bet jei žmonės labai laukia kažko, tai jau bet kas tinka. Bent jau man. biggrin.gif
............
Двое психов одиночек. biggrin.gif
A, supratau, Brūkšniukas laukia Fantastiškų gyvūnų .
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 10 27, 16:53)
Atrodo, turiu, dar pati nevertinau, nes neskaičiau.Komentarai gali būti ir geri, bet jei žmonės labai laukia kažko, tai jau bet kas tinka. Bent jau man. 

Tu užmesk akį į teksto išdėstymą. Abejoju, ar nepraeis noras skaityti bet ką.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 19:12)
Tu užmesk akį į teksto išdėstymą. Abejoju, ar nepraeis noras skaityti bet ką.

Viskas taip blogai? blink.gif Tada gal ir praeis. Norą perkelsiu prie Fantastinių gyvūnų, apie juos lyg ir nieko baisaus nerašo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 27, 11:29)
Labai smagi Rudens lapino recenzija biggrin.gif
My Webpage

QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 12:00)
šypseną tikrai sukėlė, bet skaityt noro neatsirado smile.gif

Gerai, kad pirmiau knygą perskaičiau, nes po tokios smagios recenzijos jos į rankas neimčiau. O skaitosi tikrai gerai ir lengvai, na, ir jaučiasi, kad autorius, o kartu ir Žuga bręsta... kitose dalyse. Niekas nėra nei lengva, nei paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 27, 14:30)
aha - jeigu būčiau šią recenziją perskaičiau prieš tai - knygos tikrai neimčiau. Tikrai jam viskas lengvai gaunasi (bet šią problemą turi visi fantastikos rašytojai), yra nežinai kodėl daltonikas ir šiaip "psich odinočka" - kas ira visai suprantama -  romanas debiutinis, rašytojas pojaunis, be to - slavas, o jie (su visa pagarba) turi tą sunkiai suvokiamą vienišos ir kitiems nesuprantamos kančios poreikį.

Šiaip tai kankinuosi. Literatūra vis labiau darbinė, o romanai nebedžiugina....ir tyliai laukiu paskutinio Hario Poterio ax.gif

Vadinasi Toska zelionaja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 10 27, 19:55)
Viskas taip blogai?  blink.gif  Tada gal ir praeis.

glesterk, jei rodys

http://flibusta.is/b/457561/read
Atsakyti
A, supratau. Na taip, nemėgstu pjesių skaityt, bet kartais galima. ax.gif Manęs laukia pora pjesių, "Medžiai miršta stovėdami" ir "Haroldas ir Modė", bet kažko dar laukiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 27, 15:31)
Nea, ne šito, o šito - manau ryšium su filmu galėtų ir išversti. Nors pirkčiau ir angliškai.

Pikniko atsikandau. visai ne mano literatūra (vėl "psich odinočka")
Papildyta:
ėėėėė...... rusiškai aš tik rusakalbius autorius skaitau ax.gif

Jei tinka angliškai, galiu paskolinti - turiu ir ją, ir "Quidditch Through the Ages", jas abi Rowling dar 2001 metais išleido labdaros tikslais. mirksiukas.gif
Atsakyti