Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(Alchemie @ 2016 10 26, 17:05)
O as skaitau dvi knygas unsure.gif viena, nes reikia pabaigti trilogija tai is Atrankos paskutine dali (tikiuosi, kad paskutine) "Karuna", bet angliskai, nes nu neturiu lietuviskai doh.gif
Ir sirdies atgaiva, kai visai kitokialiteratura R. Gary "Moters sviesa" wub.gif dar tik pradejau, bet jau gera viduje nuo kalbos ir minties wub.gif

Tai aš nė nesisakau, kad vienu metu skaitau mažiausiai 5 knygas blush2.gif Man čia kaip obscesija... Nebaigiau Gintarės Adomaitytės esė knygos senos skaityti, knygutės, tiksliau, irgi labai patinka....Dar detektyvai ir kt.

O Gary šiemet gal 5 knygas sukrimtau.... "Moters šviesa" - šviežiausiai krimsta. Gal labiausiai patikusi - "Gyvenimas dar prieš akis". Mažiausiai: "Europietiškas auklėjimas". Gary man - atradimas šių metų. Nors kad labai "vilkčiausi", nėra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 26 spalio 2016 - 19:13
As jo kol kas dvi perskaiciusi Ausros pazadas ir Jusu bilietas toliau negalioja...matai, kai skaitau angliskai paauglisko serialo tesinius, tai kazkaip paskui knyga be tesinio, kitokiom problemom ir grazia lietuviu kalba skamba visai kitaip biggrin.gif bet kadangi sekimgai gavau el. variantus daugelio jo knyg, tai dabar telefone ji skaitau, kai reikia laukti ar dukros, ar pamoku, tai ziauriai smagu, kad va pasiimi lietuviskai ir grazu ir ne visai popsiska dalyka skaityti wub.gif
aisku salia dar kruva vaikisku knygu, kurias ne visada i sarasu itraukineju, nes nu tai jau kaip ir mano kaip mamos prievole ale visokios Hete Bi, Hocenplocas ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 26 spalio 2016 - 19:33
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 26, 20:31)
As jo kol kas dvi perskaiciusi Ausros pazadas ir Jusu bilietas toliau negalioja...matai, kai skaitau angliskai paauglisko serialo tesinius, tai kazkaip paskui knyga be tesinio, kitokiom problemom ir grazia lietuviu kalba skamba visai kitaip biggrin.gif bet kadangi sekimgai gavau el. variantus daugelio jo knyg, tai dabar telefone ji skaitau, kai reikia laukti ar dukros, ar pamoku, tai ziauriai smagu, kad va pasiimi lietuviskai ir grazu ir ne visai popsiska dalyka skaityti wub.gif

Suprantu tą jausmą. Nors skaitau tik lietuviškai, bet po poros mėn kone vien detektyvų skqitymo man rimtesnė grožinė literatūra be kriminalų - atgaiva. "Gyvenimas dar prieš akis" man pasirodė giliausia, savičiausia iš jo skaitytų. "Aušros pažadas" mažiau įstrigo. Bet čia matyt, kaip kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 26 spalio 2016 - 19:37
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 19, 11:58)
Oi, mėgaujuosi "Rudens lapinu" - man labai patinko visokios sąsajos, pvz. Geraltas sušmėžavo biggrin.gif , ir Hammelno žiurkės. Svarbiausia - pozityvumas ir teigiamas sprendimas. Žodžiu - tamisųjų jėgų ir blogio yra, bet jis suvaldomas. biggrin.gif

Man Rudens lapinas žiauriai patiko. wub.gif Taip patiko, kad tęsinius rusų kalba perskaičiau.
Testas geras. Jei rimtai, tai aš Hessė, o jei linksmai - Markesas biggrin.gif
Turiu problemą. Buvo neskaitadieniai, kuriuos užmušiau... rusų fantastika. O problema ta, kad turiu Ypatingų vaikų ir Tigro kelionės paskutines knygas biggrin.gif Ir... Nežinau, kurią skaityti blink.gif Pasiėmiau Žariją pelenuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2016 10 26, 22:10)
Buvo neskaitadieniai, kuriuos užmušiau... rusų fantastika.

Įdomu, nes aš taip pat gydžiausi. Ir labai padėjo. biggrin.gif
Dabar po truputį skaitau A. Rydell "Plėšikai: kaip nacistai grobė Europos brangenybes". Ir gundausi K. Navako "Vyno kopija", jau tiek įvairiausių straipsnių skaičiau apie šitą knygą, kad vos laikausi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 10 26, 23:56)
Įdomu, nes aš taip pat gydžiausi. Ir labai padėjo.  biggrin.gif
  Dabar po truputį skaitau A. Rydell "Plėšikai: kaip nacistai grobė Europos brangenybes". Ir gundausi K. Navako "Vyno kopija", jau tiek įvairiausių straipsnių skaičiau apie šitą knygą, kad vos laikausi.  ax.gif

Ir aš šita knyga gundausi.
Kažkafa Алла Рут Тёмный день rinkini gyriau. Išsiaiškinau, kad ji Ирина Сербжинская (ar panašiai) ir toliau jos knygas skaitau. wub.gif Lengva, linksma. Paprasčiau už Frajų. Ir už Skiriuko Rudens lapiną. Mėgaujuosi. Bet skaityklė išsikrovė. Kimbu į Žariją pelenuose. Irgi gerai. Įdomu. Gal po šios knygos apsispręsiu, kurį "serialą" pabaigti, o jeigu ne, tai dar keletą detektyvų turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2016 10 26, 20:35)
po poros mėn kone vien detektyvų skqitymo...

o dar visai neseniai sakei, kad gyvenime nesi nė vieno detektyvo perskaičiusi biggrin.gif
Atsakyti
Uzkretem detektyvu virusu lotuliukas.gif ...vat man kazkaip visai detektyvu dabar nesinori skaityti unsure.gif

As paziurejau pradzia filmo apie Ypatingu vaiku namus ir nusprendziau, kad ir knygos neskaitysiu unsure.gif nu labai baisu man unsure.gif ypac jei knyga geriau, nei filmas, tai mano fantazija askui man neleis miegoti keleta savaiciu huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 27, 09:04)
vat man kazkaip visai detektyvu dabar nesinori skaityti unsure.gif

man pačiai sunku tuo patikėti, bet ir man jų kažkodėl visai nebesinori. Ir jau senokai. Šiemet vos kelis tikriausiai ir teperskaičiau.

Atsakyti
Labai smagi Rudens lapino recenzija biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 27, 10:29)
Labai smagi Rudens lapino recenzija biggrin.gif
My Webpage

šypseną tikrai sukėlė, bet skaityt noro neatsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 10 27, 11:00)
šypseną tikrai sukėlė, bet skaityt noro neatsirado smile.gif

aha - jeigu būčiau šią recenziją perskaičiau prieš tai - knygos tikrai neimčiau. Tikrai jam viskas lengvai gaunasi (bet šią problemą turi visi fantastikos rašytojai), yra nežinai kodėl daltonikas ir šiaip "psich odinočka" - kas ira visai suprantama - romanas debiutinis, rašytojas pojaunis, be to - slavas, o jie (su visa pagarba) turi tą sunkiai suvokiamą vienišos ir kitiems nesuprantamos kančios poreikį.

Šiaip tai kankinuosi. Literatūra vis labiau darbinė, o romanai nebedžiugina....ir tyliai laukiu paskutinio Hario Poterio ax.gif
Atsakyti