As nebeskaitau, ka paimu, tai ir uzmiegu matyt ziemos miegas prasideda
Sveikos, skaitytojos gal kartais netycia zinote, kur galeciau nusipirkt knyga (Lietuvoje) Anthony Robbins "Pazadink milzina savyje?" bibliotekoje buvo, perskaiciau, patiko, labai noriu turet savo bibliotekeleje ir vyrui tuo paciu Kaledoms padovanot, bet nelabai internete randu
Oi, mėgaujuosi "Rudens lapinu" - man labai patinko visokios sąsajos, pvz. Geraltas sušmėžavo , ir Hammelno žiurkės. Svarbiausia - pozityvumas ir teigiamas sprendimas. Žodžiu - tamisųjų jėgų ir blogio yra, bet jis suvaldomas.
Įdomu, kodėl naujoje versijoje rodo, kad tema užrakinta?
Parasiau kad neuzrakinta naujoje versijoje, bet cia atsakymo tai nerodo
Manau, vėl kažką tvarko, nes mano naujoje versijoje į kitą temą rašytas atsakymas dingo
Su ta nauja versija tai bardakas. Įėjau nieko neradau, visko pernaujo ieškot reikia. Trūko kantrybė beiškant ir grįžau atgal į senąją. Kol dar galima būsiu čia, o po to tikiuos bus patogiau sutvarkyta ir naujoji versija.
Baigiau skaityt "Brangakmenio" trilogija. Trilogija visai idomiai pasukta, nors is tos dabar einancios bangos apie vargsus ir turtuolius, bei kova su neteisybe, retkarciais, tokias sknygas skaitant, man norisi, kad jie paskaitytu apie Rusijos revoliucija pries tai kai imasi rasyti imu suprast, kad po siu metu mane jau ima nervinti trilogijos, na isskyrus Vaitkutes atveji
Baigiau prancūziškai klausyti Alessandro Baricco "Novecento: pianistas“.neilga ir daili pjesė-novelė. Autoriaus įvardinta monologu. Mano akimis, tokia pat trapi subtili, sodri ir koncentruota kaip "Šilkas". Na, labai labai
Jo ir filmas pagal sia novele yra nerealus o jau muzika Ennio Marricone
https://www.youtube....h?v=fS5NUs-7H3s
https://www.youtube....h?v=fS5NUs-7H3s
Skaitau Daivos Čepauskaitės trijų pjesių knygą "Aš tave užmiršau", užvakar buvau jos pristatyme, na, žiauriai patinka, o pristatyme puikiai įgarsino, suvaidino ištraukas aktoriai. Už pirmą pjesę"Pupos" ji Auksinį scenos kryžių gavo 2007 m. Visų pirma ji rašė tas pjeses teatrui, žinodama, kad bus vaidinamos jos, visos ir yra pastatytos, tik paprašyta sudėjo į knygą, kuri ką tik išejo.
Visad Daivą žinojau kaip puikią poetę, nežinojau, kad jos rašymas prasidėjo pradėjus vaidinti Kaune teatre, tada pradėjo rašyti ir eiles, ir dramaturgiją. Talentinga moteris, ką bepridursi. Šiaip pjesių niekad nemėgau skaityti, nors nuo vaikystės teatro sultyse viriau. Tik mamos lentynoje atradusi R. Markūno pjesę "JUngos ir piratai" skaičiau vaikystėje be atvangos, taip įtraukė į savo pasaulį.
Visad Daivą žinojau kaip puikią poetę, nežinojau, kad jos rašymas prasidėjo pradėjus vaidinti Kaune teatre, tada pradėjo rašyti ir eiles, ir dramaturgiją. Talentinga moteris, ką bepridursi. Šiaip pjesių niekad nemėgau skaityti, nors nuo vaikystės teatro sultyse viriau. Tik mamos lentynoje atradusi R. Markūno pjesę "JUngos ir piratai" skaičiau vaikystėje be atvangos, taip įtraukė į savo pasaulį.
O as skaitau dvi knygas viena, nes reikia pabaigti trilogija tai is Atrankos paskutine dali (tikiuosi, kad paskutine) "Karuna", bet angliskai, nes nu neturiu lietuviskai
Ir sirdies atgaiva, kai visai kitokialiteratura R. Gary "Moters sviesa" dar tik pradejau, bet jau gera viduje nuo kalbos ir minties
Ir sirdies atgaiva, kai visai kitokialiteratura R. Gary "Moters sviesa" dar tik pradejau, bet jau gera viduje nuo kalbos ir minties