Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

Sveikutės 4u.gif
Aš labai noriu visoms parekomenduoti jei nesate skaičiusios ir jei tik turėsite galimybę iš kažkur gauti ar atsisiųsti - Laurent Gounelle "Žmogus, kuris norėjo būti laimingas" būtinai perskaitykite. Nedidelė knyga bet duoda labai daug. Aš pirmą krt gyvenime pradėjau į viską žiūrėti šiek tiek kitaip vos užverčiau knygą. 10balų smile.gif

Dabar skaitau Kate Furnivall "Sugulovė iš Rusijos" - nuomonės dar neturiu, nes knygoje 541 puslapis, perskaičiau vos 47 dar smile.gif Jei yra skaitančių ar jau perskaičiusių, būtų įdomu ar jums patiko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 12 spalio 2016 - 09:51
QUOTE(giluze @ 2016 10 12, 09:51)
K. Atkinson "Gyvenimas po gyvenimo". Savotiška, originali,

Ania? rolleyes.gif Radau ją tvarkydama mamos knygas, giliai užkištą unsure.gif Dabar sėdžiu intrigoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 10 12, 09:51)
Mane irgi vakar pradėjo džiuginti. Nesitikėjau, galiu pasakyti. Tiesiog malonumas skaityti - graži kalba, įdomūs veikėjai. Gražiai išleista knyga. Nėr prie ko prikibti.  4u.gif
    Nesu kieta kritikė, bet paskutiniu metu mane labai juokina, kai pamatau ant knygos užrašą "Pasaulinis bestseleris"...  rolleyes.gif  Aišku, aš parsisiunčiu arba pasiimu, nes  labai įdomu, kaip man skaitysis tas "bestseleris". Vakar kaip tik baigiau tokią - K. Atkinson "Gyvenimas po gyvenimo". Savotiška, originali, tik aš ją skaičiau porą savaičių, o tai ilgai. Tai va, Vaitkutė sudomino, po šitos jos trilogijos reiks skaityti kitą, man rods. Užskaitau.  biggrin.gif

clap.gif thumb_yello.gif aha as irgi visai nesitikejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 10 12, 10:51)
Aš labai noriu visoms parekomenduoti jei nesate skaičiusios ir jei tik turėsite galimybę iš kažkur gauti ar atsisiųsti - Laurent Gounelle "Žmogus, kuris norėjo būti laimingas" būtinai perskaitykite.

Iš pavadinimo panašu į savipagalbos knygą.. ar aš klystu?
Atsakyti
Su malonumu isklausiau visas tris knygas apie Kormorona Straika. Zodis malonumas siuo atveju tinka butent pasakojimui, intrigai, pagrindinei veikeju porelei, o ne kai kurioms labai vaizdingoms detalems. As siaip gana ramiai reaguoju i krauja ir zarnas knygose, bet "Silkverpis" net mane supurte.

Daugiau kaip ir neturiu kuo pasigirti. Vis dar skaitau "Paskutines apeigas". Man patinka, bet kazkaip nerandu as joms laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2016 10 12, 18:55)
Su malonumu isklausiau visas tris knygas apie Kormorona Straika.

kaip tik skaitau 'Šilkverpį' po Erendiros rekomendacijos smile.gif Tikrai visai gerai skaitosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 10 12, 16:52)
Iš pavadinimo panašu į savipagalbos knygą.. ar aš klystu?

Na kažkiek taip. Bet parašymo stilius,istorija paremta tikru pasakojimu, ne išgalvota. Šiaip ten tų visokių filosofinių veikalų ir visokių lengvas būdas ten numesti svorį ar nerukyti ir pan negaliu skaityt, erzina tas smegenų knisimas. Aš nelabai moku nupasakoti kokia tai knyga.
Atsakyti
Ai, apsigalvojau. Atsiprašau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 12 spalio 2016 - 21:01
O as tai perskaiciau mirksiukas.gif
Manau, kad tokie dalykai ateina netiketai, kai ju ieksai, jie bega nuo taves, nes gal yra isankstinis nusistatymas, noras, viltis...o jie ateina netiketai tuose dalykuose, kur rodos net nepazvelgtum 4u.gif

Man tiesa sakant ne knyga, situacija seniai padauze per galva, bet tai, kas atrode buvo didziausias skausmas, tragejina is tikro virto be grazia meiles pamoka, suvokimu, ikvepimu ir sviesa visam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 12, 22:24)
O as tai perskaiciau mirksiukas.gif
Manau, kad tokie dalykai ateina netiketai, kai ju ieksai, jie bega nuo taves, nes gal yra isankstinis nusistatymas, noras, viltis...o jie ateina netiketai tuose dalykuose, kur rodos net nepazvelgtum 4u.gif

Man tiesa sakant ne knyga, situacija seniai padauze per galva, bet tai, kas atrode buvo didziausias skausmas, tragejina is  tikro virto be grazia meiles pamoka, suvokimu, ikvepimu ir sviesa visam gyvenimui 4u.gif

Apie kurią knygą tu čia?
Atsakyti
Gyvenimo mirksiukas.gif
Atsakyti

Bob Dylan.. blink.gif blink.gif blink.gif hmm.gif
Atsakyti