Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

Nauja vieta tinka smile.gif Ateisiu apie 17 val.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2016 10 09, 15:15)
Atrodo visai jaukiai, tik didesnei kompanijai turbūt staliukus reikės susistumti.
OK, bandom, aš už 4u.gif
Ten, sakė, yra trys salės, galinė lyg su minkštasuoliais.
Galėčiau rytoj paskambint.
Atsakyti

negalesiu. angel_sadangel.gif sergu...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 10 08, 19:27)

Kas? Mes? hmm.gif  lotuliukas.gif

nea, Drakonas biggrin.gif

aš taip nežaidžiu - šiandien negaliu. ir nežinau šitos vietos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2016 10 10, 08:22)
negalesiu. angel_sadangel.gif sergu...

gaila, sveik 4u.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 10, 09:10)
aš taip nežaidžiu - šiandien negaliu. ir nežinau šitos vietos unsure.gif

Sunku visoms susiderinti.
pvz aš šią savaitę tik šiandien ir galiu, kitais vakarais - niekaip.
Atsakyti
Na va, paskutinę minutę dėl vaikų aš irgi atkritau verysad.gif
Atsakyti
Mūsų trijų asmenų "būrys" vėl sėkmingai atsidūrė "Drakone". Atrodo, susitikimo vietos pakeisti negalima. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 10 10, 20:01)
Mūsų trijų asmenų "būrys" vėl sėkmingai atsidūrė "Drakone".

ištikimoji gvardija biggrin.gif
Klausykit, o kaip Dolitlė gyvena? Dabar tik metinėms ataskaitoms teužsuka..
Atsakyti
Ui, perskaičiau A. Horowitz 'Šilko rūmus' ir labai pasigailėjau. Maniau, maloniai grįšiu į paauglystės metus skaitydama apie Šerloką Holmsą. O pabaigoje knygos gavau tai, dėl ko stengiuosi tokias knygas iš tolo aplenkt.. Nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 10 11, 10:23)
Ui, perskaičiau A. Horowitz 'Šilko rūmus' ir labai pasigailėjau. Maniau, maloniai grįšiu į paauglystės metus skaitydama apie Šerloką Holmsą. O pabaigoje knygos gavau tai, dėl ko stengiuosi tokias knygas iš tolo aplenkt.. Nerekomenduoju.

na kodėl gi? juk visa knyga rodė į tai, kad gale bus išaiškintas didelis blogis. Horovitzas labai moralus autorius, jis visada iškelia nepatogius, nemalonius gyvenimo rakursus. Ir man visai patiko sužmogėjęs Holmsas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 11, 13:28)
na kodėl gi? juk visa knyga rodė į tai, kad gale bus išaiškintas didelis blogis.  Ir man visai patiko sužmogėjęs Holmsas biggrin.gif

Su Holmsu viskas gerai smile.gif
tiap tiap, aišku buvo, kad didelis blogis bus, bet būtent tokiam blogiui kažkaip labai jautri esu ax.gif jeigu žinau, kad tokia tema bus paliesta, paprastai net nepradedu skaityt.
Man rodos, kažkas temoj mane įspėjęs buvo, bet prisiminiau tik tada, kai knygą baigiau..
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 24, 10:18)
Zis, nu mane džiugina Vaitkute su Pabudusia tamsa thumbup.gif

Mane irgi vakar pradėjo džiuginti. Nesitikėjau, galiu pasakyti. Tiesiog malonumas skaityti - graži kalba, įdomūs veikėjai. Gražiai išleista knyga. Nėr prie ko prikibti. 4u.gif
Nesu kieta kritikė, bet paskutiniu metu mane labai juokina, kai pamatau ant knygos užrašą "Pasaulinis bestseleris"... rolleyes.gif Aišku, aš parsisiunčiu arba pasiimu, nes labai įdomu, kaip man skaitysis tas "bestseleris". Vakar kaip tik baigiau tokią - K. Atkinson "Gyvenimas po gyvenimo". Savotiška, originali, tik aš ją skaičiau porą savaičių, o tai ilgai. Tai va, Vaitkutė sudomino, po šitos jos trilogijos reiks skaityti kitą, man rods. Užskaitau. biggrin.gif
Atsakyti