Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(Alchemie @ 2016 10 06, 20:11)
Visa beda, kad USB i Ipad neikisi unsure.gif
O micro sd? Yra, pvz., tokie daikčiukai http://vimax.vn/the-...ass-10-card-2-0 Būtent tokį turiu, pritaikau ir telefonui, ir planšetei, ir pc, jei prireikia duomenis perkelt iš vieno įrenginio į kitą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ipad ir visi kitokie I daiktai turi labai specifinius iejimus unsure.gif bet ko neikisi, o kad tiktu jungtis turi pirkti butent Ipad tinkama daikta, kuris aisku kainuoja sveiku portu nesuvokiamas sumas..bet manau, kad Zis jau gavo, kaip parsisiusti epub varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 06, 20:11)

Perkaiciau Amy Ewig Brangakmeni, antra jo dali anlgliskai, dabar dar gavau angliskai trecia dali,

toks įspūdis, kad po vieną knygą tuoj nieks neberašys unsure.gif
Atsakyti
Aha...nu, kad Vaitkutes 3 knygos tai gerai, kitų kaip kas...Brangakmenis sakysim is tos serijos Atranka, arba Raudonoji karaliene, eina dabar tematika visur panasi, kaip buvo po to vampyru Saulelydzio proverzio, ar pilku atspalviu, pasipila variantai. Bet sis variantas manes nenervina, kaip pvz. Anapus sienos g.gif zmones priprate prie serialu, tai ir knygose jie pasipila, tik, kad isverstu bent jau viska tvarkinga, o tai paskuikniskis zmogau likusiu daliu kitom kalbom. As siemet anliskai turbut tiek pat, kiek lietuviskai perskaiciau, nes dalis knygu pirmos dalys lietuviskai, likusios angliskai, tai jau dabar pradedu jausti malonuma, kai zinau, kad visa knyga bus lietuviskai unsure.gif tiesog persijungti i sitorija, nors ir pramogije, kita kalba reikia pastangu. Turiu pasakyti, kad del sio trukumo (t.y. neisverstu likusiu daliu) labai galima pajusti, koki darba daro lietuviai vertejai ir redaktoriai. Pvz. Šios trilogijos (Vieniso miesto) labai tolygiai suejo tiek lietuviska,s tiek anlgiskas tekstas, islaikytas mano nuomone kalbos stilius, pasakojimas, Su Raudonaja karaliene, kiek sunkiau man skaityti angliskai (gal del jo kiekio ir pacios istorijos aprasymo masto), o lietuviskai tekstas tvarkingas ir grazus, ir skaitant Anapus sienos, nors lietuviskai ir lietuves rasyta, kartais atrode, kad skaitau gana prasta vertima huh.gif

As dabar i telefona atsisiuntusi epub Gary knygu, tai su malonumu, kai reikia kur laukti, skaitau knygas, kurios neturi tesinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 07, 09:32)
su malonumu skaitau knygas, kurios neturi tesinio biggrin.gif

biggrin.gif
Aš tik tokias ir skaitau. Net nebeimu knygos, jei pamatau, kad bus tęsinys. Labai neoriginaliai laukiu tik G.R.R. Martin'o ir P. Rothfuss'o tęsinių smile.gif
Atsakyti
As Rothfuffo nesu skaiciusi hmm.gif isilavinimo spraga? O kas jo tokio gero ir verto, ir kokiom kalbom ieskoti rolleyes.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
su malonumu, kokio jau seniai neturejau, perskaiciau "zarija pelenuose". Matyt jau buvau issilgusi tokios istorijos. Ir, nors negaliu pagirti autores uz superoriginalia ideja, bet pasakojimas idomus, uzgniauziantis kvapa ir sunkiai nuspejamas. Lauksiu tesiniu...ir vel n-tologija.
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 07, 11:29)
As Rothfuffo nesu skaiciusi hmm.gif isilavinimo spraga? O kas jo tokio gero ir verto, ir kokiom kalbom ieskoti rolleyes.gif

O, tikrai spraga lotuliukas.gif Pirma dalis vadinasi "Vejo vardas". lietuviskai siuo metu jau yra isleistos 3 knygos. Tikrai originali istorija, bet skaitosi nelengvai, bent jau man. Skaityk, musu bibliotekoje yra 4u.gif
Atsakyti
Paliksiu ateiciai, kol kas turiu ta Black Key pabaigti ir dar ne viena Gary knyga, bent jau bus padoresnes knygos blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 07, 10:29)

Zis jau paaiškino smile.gif o kalba - lietuviškai yra. Paskutinė knyga neparašyta, tai jos jokia kalba nėr. Aš jau irgi angliškai būčiau skaičiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2016 10 02, 20:21)
Mielos kaunietės (ir ne tik mirksiukas.gif ) gal susitinkam pasibūti spalio 10 d. (pirmadienį) apie 17 val. Drakone  ?

Aktualūs ir kiti pasiūlymai  4u.gif

Tai kaip?.. hmm.gif

Kūdikis sako, kad čia https://www.facebook..._nav_about_item neblogai. hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 10 03, 09:49)
tik truputį nusibodę biggrin.gif
Kas? Mes? hmm.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 10 08, 19:27)
Tai kaip?.. hmm.gif

Man tinka. 4u.gif

Galim bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 10 08, 19:27)
Tai kaip?.. hmm.gif

Papildyta:
Kas? Mes? hmm.gif  lotuliukas.gif

Atrodo visai jaukiai, tik didesnei kompanijai turbūt staliukus reikės susistumti.
OK, bandom, aš už 4u.gif
Atsakyti