Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(saintlina @ 2016 09 27, 20:23)
kad taip gerai ieškoti moki, surask man Obabakoak, plyyyzz  bigsmile.gif
Deja... unsure.gif
Atsakyti
Gal pavadinimas neteisingai parasytas lotuliukas.gif labai jau keistas lotuliukas.gif
Perskaiciau apie vyrus ir kitas nelaimes, nu taip tiesiog labai lengvas skaitalas, ale gerai suejo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 01, 09:14)
Gal pavadinimas neteisingai parasytas lotuliukas.gif labai jau keistas lotuliukas.gif
Obabakoak
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 09 28, 11:45)
aš užmečiau akį į aprašymus ir to užteko smile.gif

O kuris buvo "su malonumu'?

O man abi dalys patiko :-) Saintlina, pradek nuo pirmos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 30, 12:02)
NU kodel viskas kas labai gera, taip greit pasibaigia unsure.gif vakar jau baigusi, irzinodama, kad neturiu kas lauktu tokio dar gero, griebiau Kerstin Gier Vyrai ir kitos nelaimes, tai sakau, bent jumoro doze gera gausiu, kol kas visai nieko

Gier smagiai raso, man jos knygos atsipalaidavimui tinka ax.gif O Vaitkutes yra ir kita serija, vaikiskesne tongue.gif bet tu su vaiku literarura juk draugauji. Rekomenduoju. Bibliotekoje yra.
As ten kaip tik vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
Tas vaikiskenses i telefona parsisiunciau, kad jei reiks ko laukti, tureciau ka skaityti 4u.gif
Dabar dar viena K. GIer knyga grauziu, zinau, kad trilogija nauja laukia, bet dar trecia knyga tik spali pasirodys angliskai, tai laukiu, kad paskui nereiktu kankintis
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 09 27, 18:23)
kad taip gerai ieškoti moki, surask man Obabakoak, plyyyzz  bigsmile.gif

Akordeonisto sunus - si naujesne (veliau parasyta) ir joje taipogi minimas Obabos miestelis. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2016 10 01, 13:44)
Akordeonisto sunus - si naujesne (veliau parasyta) ir joje taipogi minimas Obabos miestelis. cool.gif
Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2016 10 01, 13:44)

Ačiū, Tutele 4u.gif 4u.gif būtinai paskaitysiu.
Atsakyti
Mielos kaunietės (ir ne tik mirksiukas.gif ) gal susitinkam pasibūti spalio 10 d. (pirmadienį) apie 17 val. Drakone ?

Aktualūs ir kiti pasiūlymai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 02 spalio 2016 - 19:24
Iš esmės tinka 4u.gif tik truputį nusibodę biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su Gustav Meyrink "Golemu" - tamsi, klampi istorija, dažnai tarp sapno ir realybės, su išminties, savianalizės ir buitinio siužeto "inkliuzais", net kokia tai detektyvo užuomina. Bet skaityti nesunku.
Šiandien apie ją galvojant kažkodėl prisiminiau Frajų. Ne, apart minties, kad ne svetima, o sava dūšia didžiausios tamsybės, nieko tarp jų panašaus, bet jausmas paskaičius kažkoks artimas rolleyes.gif

Įveikia ketvirtadalį Gordon Dahlquist "Sapnų valgytojų stiklo knygos" su ta mintimi, kad kartais po nekažką žadančia anotacija slypi kažkas smagaus, tačiau schmoll.gif Tiesiog vienų fantazija žavi, o kitų – ne. Arba jos tiesiog trūksta. Ir viskas. Nusprendžiau, kad niekam nieko blogo nepadariau, kad turėčiau užbaigti šią knygą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 spalio 2016 - 09:53
QUOTE(klopedija @ 2016 09 30, 19:09)

tikrai deja.. ir biblioteka neturi.
Užtat ir laukiu, kol tu pasakysi, kaip ta knyga smile.gif Jei išpeiksi, gal man nors kiek praeis noras ją surast smile.gif
Atsakyti