Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(Erendira @ 2016 09 28, 09:45)
Na, va, pastačiau Vaitkutę į eilę per jus  biggrin.gif

Todėl Joanne Rowling detektyvai šioje šviesoje man visai sublizgėjo. Pirmasis buvo "tiesiog", antrasis buvo "su malonumu", po trečiojo apgailestauju, kad nėra daugiau  rolleyes.gif

aš užmečiau akį į aprašymus ir to užteko smile.gif

O kuris buvo "su malonumu'?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 09 28, 10:45)
aš užmečiau akį į aprašymus ir to užteko smile.gif

O kuris buvo "su malonumu'?

Šilkverpis buvo su malonumu, o Tarnauti blogiui (tingiu galvot kai gražiai išverst) - jau visai džiaugiausi biggrin.gif
Atsakyti
Erendira, tu lyg kažką dar D. Tartt skaitei be Slaptos istorijos ir Dagilio? Ar man tik taip atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 09 28, 10:52)
Šilkverpis buvo su malonumu, o Tarnauti blogiui (tingiu galvot kai gražiai išverst) - jau visai džiaugiausi  biggrin.gif

čia atskiros knygos? Ne serija?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 09 28, 11:03)
Erendira, tu lyg kažką dar D. Tartt skaitei be Slaptos istorijos ir Dagilio? Ar man tik taip atrodo  g.gif
Papildyta:
čia atskiros knygos? Ne serija?

*Aha, Mažasis draugas dar - puiki thumbup.gif (jei papriekabiaut, nelabai supratau kokiu tikslu ta istorija buvo papasakota, bet papasakota taip, kad koks skirtumas, kodėl smile.gif )

Manau, kad serija. Iš eilės: 1. Gegutės šauksmas. 2. Šilkverpis, 3. Blogis.
Ir daugiau nėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 28, 11:17)
*Aha, Mažasis draugas dar  - puiki  thumbup.gif (jei papriekabiaut, nelabai supratau kokiu tikslu ta istorija buvo papasakota, bet papasakota taip, kad koks skirtumas, kodėl smile.gif )

Manau, kad serija. Iš eilės: 1. Gegutės šauksmas. 2. Šilkverpis, 3. Blogis.
Ir daugiau nėr  verysad.gif

reiks ir man susirast šitą, abo rašo ši rašytoja nuostabiai wub.gif

Pas mus ir trečios knygos nėr, kiek matau smile.gif Rezervavausi antrą, nes kažkaip priėjau tokią stadiją, kai jei jau norisi detektyvo, tai gero smile.gif Bijau, kad po 'tiesiog' kito ir nebesinorės.

Ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 rugsėjo 2016 - 10:49
QUOTE(Erendira @ 2016 09 28, 09:45)
Labas rytas,

Na, va, pastačiau Vaitkutę į eilę per jus  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Vakar vyras neleido ilgiau skaityti, o tai buciau iki ryto praskaiciusi blush2.gif
Vis delto, kalba grazi ir tai ne vertimas su geur redaktorium thumbup.gif istorija puikiai susukta, gal kazkur toli susisauktu su Begaline istorija, bet tai visai sava, lietuviska, su giliais archetipais griebianciais kazkur ten nesuvokiamoje gilybeje...jei mastyciau sugadintai kaip jaunimo knygu analitike, sakyciau, kad galima rasti atejusios baznycios, kuri nustume senaja gamtos religija, bet pasieme atraminius punktus, kad zmones eidami senu keliu patektu i naujaji tikejimo modeli, kad yra komunistu apsimestinio gerumo darant pikta slapta, svarbiausia, kad yra zmogiskos vertybes, sklindanti sviesa is veikeju, ju klaidu ir pasirinkimu, butent be galo gera knygos ir teksto sviesa (kazkada kai skaiciau pirmas Ivanauskaites knygas, po ju emociskai vemiau savaite blush2.gif unsure.gif ) cia sedziu neskaitydama ir syspausi vien prisimindama, kaip gera skaityti tas knygas, as jas turesiu savo dukrai.
Visa sita analize su aliuzijomis i istorija, tautosaka, archetipus yra suaugusio zmogaus, kuriam kartais reikia teksto gilumui pateisinti, pateisinti kodel uzkabino paaugliska knyga suaugusi zmogu (nes mes tokie suauge ir svarbus lotuliukas.gif didis.gif ) nezinau kiek sios knygos skaitomos tu paciu paaugliu ir ar jos patinka, nes jei taip....jei juk tiesiog ima tai, kas nesumeluota ir teisinga.

"Tu mane radai,-pasake Skajus vos girdimai. - As tave isdaviau, o tu mane vis tiek radai. kas per zmogus esi, kad ieskai tokio netikusio padaro?
-Kas per zmogus buciau, jei neieskociau?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 28 rugsėjo 2016 - 11:29
NU kodel viskas kas labai gera, taip greit pasibaigia unsure.gif vakar jau baigusi, irzinodama, kad neturiu kas lauktu tokio dar gero, griebiau Kerstin Gier Vyrai ir kitos nelaimes, tai sakau, bent jumoro doze gera gausiu, kol kas visai nieko
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 30, 11:02)
griebiau Kerstin Gier Vyrai ir kitos nelaimes, tai sakau, bent jumoro doze gera gausiu, kol kas visai nieko

tokia didelė, o dar tikiesi kažko gero iš tokių knygų biggrin.gif
Atsakyti
Kersti Gier man pozityvi, to tik ir tiiuosi. Kol kas guli nebaigta angliskai Raudonos karalienes antra dalis, bet labai tingiu angliskai skaityti, o sitos autores knygos labai gerai ir greitai skaitosi blush2.gif
Nes nus ibibliotekoje arba as nemoku, arba ner el. varianto Gary knygu unsure.gif o noreciau dabar ji paskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 30 rugsėjo 2016 - 14:14
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 30, 15:13)

Nes nus ibibliotekoje arba as nemoku, arba ner el. varianto Gary knygu unsure.gif

aš jau mečiau tą reikalą. Nesugebu ten nieko skaitomo susirast smile.gif
Atsakyti
As radau pvz. ka norejau, bet toms knygoms neturi el. varianto licenzijos hmm.gif dabar radau, kad net 4 knygos mano neskaitytos Gary yra nurodytam Klopedijos arsenale thumbup.gif
Atsakyti
O man, žinokit, gėda pelėda su Gary gavosi...
Pasižadėjau sau "Aušros pažadą" prancūziškai paskaityti, susimedžiojau, skaityklė įtupdžiau ir jau antras mėnuo kaip ties 70 proc. kaba... ir nė kiek neniežti užbaigti. Kol skaitau, viskas ok, bet jei padedu... taip ir riogso unsure.gif Manau, palauksiu mūzų ir iš pradžių padėsiu. Kažkada rolleyes.gif

Atsakyti