Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

O klausykit, manes praso susimoketi ibiblioteka uz knygos el. kopija, kazko nesuprantu unsure.gif o skaityti neduoda, t.y. skolintis kaip is bibliotekos, nors prisiregistravau unsure.gif jauciiuosi truputi hmm.gif lady.gif blondine
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 27, 15:12)
O klausykit, manes praso susimoketi ibiblioteka uz knygos el. kopija, kazko nesuprantu unsure.gif o skaityti neduoda, t.y. skolintis kaip is bibliotekos, nors prisiregistravau unsure.gif jauciiuosi truputi hmm.gif  lady.gif blondine

Tai turbūt tu kaip ir aš blūdinėji smile.gif priėjau išvados, kad ne kopijos reik. Reik elektroninio ištekliaus. Kai atsidarai knygos nuorodą, viršuj turi būti 'Pavartyti' ir 'Pasiskolinti'. Jei šitų nėra, nieko nebus. Tai va aš šitas nuorodas radau tik prie tų knygų, kurių man nereik smile.gif
Atsakyti
aaaaaa...as vis ziurejau ir ziurejau, kur ten tas pavartymo uzrasas blush2.gif nu eisiu dar bludyt po bblioteka, o jei ka reikiamos knygos biblioteka siuo metu Zis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 09 27, 09:33)
o čia - ridenk savo..... biggrin.gif
Vabzdžių gyvenimas hihihi.gif Rekomenduoju. mirksiukas.gif
Papildyta:
Alchemie, kokios knygos Tau reikia?

Maximoj knygoms -40%. mirksiukas.gif Nusipirkau "Stounerį"
Atsakyti
Neringos Vaitkutes trilogijos Devyni tamsos nesejai
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 27, 18:27)
Neringos Vaitkutes trilogijos Devyni tamsos nesejai
Ar Linkomanija naudojiesi? Yra keturios N.V. knygos.
Papildyta:
Taip pat FB "saugykloje" https://mega.nz/#F!xkUghAjA!nYTfLWX...Bw!F8EmTQoJ
Atsakyti
Bet tos, kurios reik ner unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 09 27, 18:51)

kad taip gerai ieškoti moki, surask man Obabakoak, plyyyzz bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 rugsėjo 2016 - 19:43
As ligonis, visai priklausoma, nulekiau pas Sofija ir paemiau Zis knyga lotuliukas.gif dabar laiminga kaip ta kiaule taupykle radusi pinigeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 27, 22:07)
As ligonis

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na, va, pastačiau Vaitkutę į eilę per jus biggrin.gif

O atėjau su G.Musso "Rytoj". Visiškai siužetinė knyga mano akimis, toks popsas, limonadas po kurio lieka nusidažęs liežuvis... Man toks jausmas, kad bičiukas nuolat žiūri blogus filmus... (kita vertus, tūlas Tarantino blogų filmų prisižiūrėjęs visai smagiai "įsikvėpė" smile.gif ) Žodžiu, šitoj knygoj man pilna bereikalingo veiksmo (kai kurie poelgiai visai nebūtini siužetui gražiai vystytis), veikėjų (ne)motyvacijos ir modus operandi vienodos, neišmąstytos (ne spontaniškos, o dažnai nepagrįstos) ... Bet smile.gif Turiu dar porą knygų ir paklausysiu jas vien dėl to, kad jo prancūzų kalba pakankamai sklandi ir turtinga. Na, ir šiaip, kartais imi ir užsimanai limonado hihihi.gif

Todėl Joanne Rowling detektyvai šioje šviesoje man visai sublizgėjo. Pirmasis buvo "tiesiog", antrasis buvo "su malonumu", po trečiojo apgailestauju, kad nėra daugiau rolleyes.gif

Pradėjau Gustav Meyrink "Golem". Toks espresso skonis po limonado, nors po poros skyrių nuomonės dar neturiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 09 27, 17:18)
  Rekomenduoju.  mirksiukas.gif

ačiū. man tokie neskaitadieniai unsure.gif

gal kada susiruoštume kavos? pvz. į kavos namus Valančiaus gatvėje.....
Atsakyti