Visai neduoda cituot forumas, tai vieni
niarvai Helianta, nežinau koks el.knygų formatas, nes ta el.knygų biblioteka neleidžia patsisiųsti ar kažkaip ta knyga manipuliuoti. Tiesiog naudojantis tel., PC ar el.knygų skaitykle tas rezervuotas knygas galima skaityti prisijungus prie savo paskyros. Skaitau arba naudojantis skaitykle, arba tel.
Taisyklės tokios (pacituosiu iš www.ibiblioteka.lt):
"Elektroninių knygų skaitymas
Jei esate LIBIS bibliotekos skaitytojas, turintis skaitytojo pažymėjimą, galite 14-ai dienų pasiskolinti ir skaityti elektroninę knygą.
Vienu metu galite skaityti 2 elektronines knygas. Naudojimosi jomis laikotarpį galite prasitęsti du kartus po 14 dienų, jeigu jos nėra rezervuotos kito skaitytojo.
Norint skaityti elektroninę knygą, reikia atlikti šiuos veiksmus:
Prisijungti;
Atlikti paiešką;
Pasirinkti elektroninę knygą;
Pasiskolinti;
Skaityti.
Jei pageidaujamos elektroninės knygos licencijos tuo metu yra išnaudotos, galite ją rezervuoti, el. paštu būsite informuoti apie galimybę pasiskolinti.
Perskaitytą elektroninę knyga galėsite reitinguoti, komentuoti, priskirti žymas.
Jei sudominusi knyga turi prisegtą fragmentą, galite pasinaudoti funkcija Pavartyti" ir susipažinti su knygos ištrauka (iki 10 proc. viso dokumento), o tada nuspręsti ar norite pasiskolinti šią knygą.
Kviečiame aktyviai naudotis funkcija Pavartyti, prieš nusprendžiant, ar verta skaityti pasirinktą knygą, taip sutaupysime licencijas ir suteiksime galimybę kitiems šią knygą perskaityti."
Šiaip man l.patiko, nes radau daug geidžiamų perskaityti knygų ir man tai puiki alternatyva ieškojimui iš kur parsisiųsti, su kuo mainytis (plius galimybė ramiai ir patogiai pavartyti knygas, kad ir rengiantis pirkti)
SOFIJA5, nieko tokio, kad manęs asmeniškai nepakvietėt. Šiaip, apsidžiaugiau, kad arti
Dabar bus daug paprasčiau apsilankyti ir susipažinti su temos
knygiasnobėm, kai vyks koks susitikimas.
Kliftonų kronikos l.įtraukė
, tai dabar iš eilės viską ir 'suskaitysiu', nebegaliu palikt neperskaičius.
Šiandien dar užbaigiau
Daniel Glattauer "Visada tavo". Kadangi knygos anotacijoj neslepiama, kad tai meilės istorija peraugusi į psichologinį "trilerį" (greičiau terorą), tai man paliko įspūdį tiesiog normaliai ir įtaigiai parašytos knygos apie manipuliuotoją tarpusavio santykiais. Knyga gan nuspėjama, labai kažką apie ją nepapasakosi..