Sveikos visos
O knygių susitikimas pasirodo vyko pašonėje
Beieškodama kur gaut "Kliftonų kronikos" pirmąją knygą (pirkt nenorėjau, kai dar nežinau ar patiktų, o biblioteka turi, bet kažkas ilgai negrąžina... ) radau interaktyvią biblioteką ibiblioteka.lt, kur galima imti el.knygas. Knygų sočiai, smagu
15 d išduoda paskaityt, nereik pirkt ar piratinių ieškot
Kliftonų kronikos patinka
Išmūčinau S. Montefiore "Nepažįstamoji iš Paryžiaus", turbūt daugiau nebesigundysiu šios autorės knygom. Kažkaip pirma skaityta "Po Italijos saule" nepaliko tokio baisiai primityvaus įspūdžio
G. Musso "Rytoj" irgi nesenai perskaičiau. Man jo knygos patinka, lengvos skaityt, visai įdomios ir intriguojančios. Dar nė viena nenuvylė. Paėmus skaityt, žinai, jog pailsėsi ir atitrūksi nuo rutinos.
Skaitau
R. Granausko "Trečias gyvenimas" ir kadangi, tai vienas iš mėgstamų lietuvių autorių, tai ir knyga greit tirpsta..atrodo juk nieko kažko ypatingo, šiek tiek lietuviško santūrumo, niūrios rimties, kaimo, o mane tie jo tekstai įtraukia...
Ką čia dar perskaičiau..ai..
M.Stepnovos "Italų pamokos". Net sunku rasti žodžius apibūdinimui..sodri knyga, sultinga..kaip tos vyšnios ant viršelio..rodos neturėtum skaityti lengvai, bet kažkoks skaidrumo ir lengvumo pojūtis apima skaitant (nors pati istorija anaiptol nėra saldžiai graži).
Dar perskaičiau
N. Lecca "Kavos piramidė". Visai patiko, pozityvi knyga, apie kasdienio gyvenimo stebuklus.
Pastebėjau, jog nuo akių serijos kažko persimečiau prie pozityvumą "ugdančių" knygų. Visiškos saviugdos "vadovėlių" neimu, bet va tas visas istorijas, vietoj
love story, tai kaip saldainiukai sueina. Šiandien vėl iš knygyno parsitempiau "Dievas ant harlėjaus"
Dar kad sakyčiau gyvenime kas sudėtingo ir sunkaus būtų, bet ne - nė krislelio abejonės, jog esu ir jaučiuos laimingu žmogumi
Įveikiau ir
H. Mniszek "Raupsuotoji" ir supratau, jog kai kurios knygos skirtos tik mergiškam amžiui. Skaitydama tokias knygas, pasijaučiu sena, nes tas begalinis to laikmečio naivumas man protu suvokiamas, bet širdim nesuprantamas
Kas čia pas mus iškrypusias knygas skaito? Primiršau.. klopedija? Baisiai įdomu ar yra skaičiusi
Jonathan Safran Foer "Viskas nušviesta"? Vat ta knyga, tai man grynai iš tos serijos. Ilgai galvojau kaip visą tą knygą priimt ir kaip ją suprast..bet kiek begalvočiau, tai nežinau kaip FB literatūrinis testukas nusprendė, jog tai mano skonio literatūra
Rodos taip sąžiningai apgalvojau atsakymus. Bus man tikėt horoskopais