Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

Sveikos. Retai berašau, bet skaitau kiekvieną dieną ir forumą ir žinoma knygas. Atėjau pasigirti. Pagaliau įveikiau tris ar keturis metus skaitytą knygą. Negaliu sakyt, kad taip ilgai skaičiau dėl to kad neįdomi. Ne, ji tikrai idomi ir džiaugiuos ją įveikus. Bet tas smulkmeniškumas tikriausiai ir stabdė. Spėkit, taigi apie "Sidro namų taisykles" kalbu😊 Dabar esu baisiai patenkinta. Nors su pertraukom skaičiau, nors ilgai, bet perskaičiau. Graužtuko nebėr😊
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2016 09 09, 21:45)
lotuliukas.gif Remarkas "Gyvybes kibirkstis" biggrin.gif
Buvo smagu susitikti😉

Ir as tokios neskaiciau. Spraga spraga. Nei minutes, nei seseliai :-) net nezinojau tokios knygos apie dramblius su skaiciumi septyni ;-) suo tuoj nuo manes pabegs :-D
Atsakyti
rodos kavas mes ten gerem lotuliukas.gif gal ko primaise lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 09, 23:27)
rodos kavas mes ten gerem lotuliukas.gif gal ko primaise lotuliukas.gif

Tikrai, susitikimas buvo labai smagus biggrin.gif kas dar gali suprasti viena kitą iš pusės žodžio 4u.gif o gal ko ir primaišė lotuliukas.gif
Atsakyti
Faktas, kad kita karta visoms reiks bilobil arbatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 02, 08:46)
nieko nebesinori, prasideda rudeninis urvo sindromas, kai norisi uzsikasti, uzsidaryti ir miegoti visa ziema, kad niekas neknistu proto

man šis rugsėjis netyčia toooks gavosi, tiek visko daug reikia nuveikti, tiek darbų ir galutinių terminų į vieną mėnesį sukrito, kad kol kas tikslas - kaip nors išgyventi rugsėjį. Galvoje dažnai skamba mano mėgstamos Green Day "Wake me up when September ends" ("Pažadink mane, kai baigsis rugsėjis")

Bet vis tiek prieš miegą nors vieną laišką iš ilgutėlio Samuel Richardson epistoliarinio romano "Sir Charles Grandison" perskaitau, dabar jau tuoj IV tomą pabaigsiu, jau beveik 1000 puslapių iš kiek daugiau nei 1600 įveikiau. Sulėtėjusiais rudeniniais skaitymo tempais gal kaip nors iki metų pabaigos pabaigsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 09 rugsėjo 2016 - 22:49
QUOTE(Helianta @ 2016 09 09, 23:49)
man šis rugsėjis netyčia toooks gavosi, tiek visko daug reikia nuveikti, tiek darbų ir galutinių terminų į vieną mėnesį sukrito, kad kol kas tikslas - kaip nors išgyventi rugsėjį. Galvoje dažnai skamba mano mėgstamos Green Day "Wake me up when September ends" ("Pažadink mane, kai baigsis rugsėjis")

Bet vis tiek prieš miegą nors vieną laišką iš ilgutėlio Samuel Richardson epistoliarinio romano "Sir Charles Grandison" perskaitau, dabar jau tuoj IV tomą pabaigsiu, jau beveik 1000 puslapių iš kiek daugiau nei 1600 įveikiau. Sulėtėjusiais rudeniniais skaitymo tempais gal kaip nors iki metų pabaigos pabaigsiu rolleyes.gif

As va dabar neturiu tokios knygos, kad noretusi skaityti, nes pervargus...laimei bent jau sutvarkiau rugsejo galvos skausma, kuri matyt leme rugsejo 1 d. Uztemimas astrologiskai unsure.gif tai bent jau skaitau, gal ruosiant cesnakus ziemai ar obuolius, iseis klausyti ir audio knygu, nes kol kas tik muzika rpiima mano ausys g.gif
Sofija, nu 7, 9 pereja lotuliukas.gif hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Ar naujokes priimate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 09 09, 21:43)
taigi apie "Sidro namų taisykles"
Mat kaip?.. g.gif Man viena iš tų, kurios susiskaitė "urmu".

Aš Tomo Mano knygas skaitau lėtai. Deja, po "Budenbrokų" jau ne kažkas liko.
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2016 09 10, 11:13)
Labas rytas visoms  4u.gif
Ar naujokes priimate?  4u.gif
Sveiki. Maloniai prašom. 4u.gif
Ką skaitote, ko ne?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rugsejis labai naujokams tinkantis meuo 4u.gif klausom, kuo gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 10, 10:04)
Rugsejis labai naujokams tinkantis meuo 4u.gif klausom, kuo gyvenat bigsmile.gif

Šiuo metu paėmiau į rankas Musso - Rytoj 4u.gif Praitą savaitę per tris dienas perskaičiau - Jane Austin Puikybė ir prietarai smile.gif Puiki knyga smile.gif Buvo toks momentas kai veiksmo vieta staigiai tam pačiam skyriui pasikeisdavo, kad galvojau kaip čia taip, bet po to įpratau prie tokio rašymo stiliaus ir labai gerai įvertinčiau šią knygą smile.gif
Atsakyti
ziuriu pagal gyvenama vieta UK, tai Puikybe ir priettus angliskai, ar lietuviskai skaite? 4u.gif nes angliskai tai nereali kalba wub.gif
Atsakyti