Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(giluze @ 2016 08 31, 16:37)
Perskaičiau D. Darelo "Sugaukite man kolobusą".

kaip tik šią knygą prisiminiau sekmadienį vaikščiodama po Rygos zoosodą smile.gif Tikrai mielos D. Darelo knygutės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, as atostogauju. Ir nieko neskaitau. Planuose tik Paskutines apeigos, bet tai bus veliau, veliau.

QUOTE(giluze @ 2016 08 23, 10:49)

Ką tik radau eilėraštį:

Сергей Юрский
1977

Giluze, aciu. Nuostabus eilerastis.
QUOTE(Aimma @ 2016 08 25, 00:15)
Kalbant apie įtaigą, visada maniau, kad tai meniškumą bylojantis faktorius. Knyga turi paveikti. Tik bėda, kad kartais tas poveikis trukdo gyventi. Taip man nutiko su E. Healey ,,Elizabeta dingo". Beje, joks ten detektyvas... Senos, kamuojamos Alzheimerio moters istorija. Parašyta gerai. Iš pradžių erzino ir buvo šiek tiek nuobodu, bet paskui sugebėjau susitapatinti su senąja ponia ir pamiršdavau pati kur einanti ir ką daranti...

Elizabeta dingo vis dar nesiojuosi galvoje. Niekaip ji man nepasimirsta.

Atsakyti
Kaunietės, aūūūū....

kada susitinkam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2016 09 01, 08:59)
Kaunietės, aūūūū....

kada susitinkam? 4u.gif

Mielai, tik... gal pralaukim savaitėlę kitą, vis tik rugsėjis, kad jį kur... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2016 09 01, 13:42)
Mielai, tik... gal pralaukim  savaitėlę kitą, vis tik rugsėjis, kad jį kur... biggrin.gif

taip, taip, žinoma. čia iš esmės biggrin.gif
Atsakyti
Man visa kita savaitė "juoda". cool.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Benacquista "Saga" man patiko labiau, nei "Malavita', o "Malavita" tai patiko rolleyes.gif

Esu parsisiuntusi prancūziškai gal 5 jo knygas, tai dar yra, kas eilėje laukia thumbup.gif

Pastebėjau jose tokį "à la stebuklo" motyvą - va šekit jums kažką, kas nelabai tikėtina, bet teoriškai visai įmanoma, ir kapstykitės kaip mokat. Pažiūrėsim, kokie jūs tada būsit balti ir pūkuoti mirksiukas.gif

Dabar klausau Zuleiką. Bliaunu, jei nieks nemato. Labai užgaunanti, bet tokia skaidri ...

Maniera man kiek Ulickają primena, vos vos. O tai tikrai ne trūkumas.

Labai ačiū už užrodymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 02 rugsėjo 2016 - 08:11
Nieko neskaitau, nieko neklausau unsure.gif zylu su mokyklom vaiku verysad.gif (vienam iskele mokykla i pasaulio krasta, kitai dvi dienos pries mokykla pakeite mokytoja doh.gif ir pakeite tikrai ne i geresne verysad.gif )nieko nebesinori, prasideda rudeninis urvo sindromas, kai norisi uzsikasti, uzsidaryti ir miegoti visa ziema, kad niekas neknistu proto zoo_taz.gif verysad.gif sita savaite man atrodo trunka jau koki menesi hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 02, 08:46)
prasideda rudeninis urvo sindromas, kai norisi uzsikasti, uzsidaryti ir miegoti visa ziema, kad niekas neknistu proto  zoo_taz.gif  verysad.gif

mintis gera biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir gera, blush2.gif tik kyla ne is vidines savijautos gerumo bash.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aš irgi per atostogas nelabai skaičiau rolleyes.gif užtat vis dar Nikolo Flamelio paslaptys painioju biggrin.gif Jau įpusėjau ketvirtą dalį ax.gif
Vilnietės kada tinkamės? 4u.gif
Atsakyti
Oi tinkames, as tau knyga grazinciau, man gal lietuviskai antra dali duotum, kad as taip letai angliskos nekankinciau pries miega biggrin.gif kol kas pirmadieniai, penktadieniai laisvi, si ketviradieni tevu susirinkimas g.gif gal penktadieni vakare? 4u.gif
Atsakyti