Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

QUOTE(tutele @ 2016 08 26, 00:52)

Literatura nebutinai gasdina (ar paveikia moraliskai) todel, kad yra "sunki", o todel, kad detalaus/itaigaus nusikaltimo aprasymo skaitymas knygoje materializuoja situacija, kurioje mes pavirstame tiesioginiais liudininkais arba netgi dalyviais (aukos ar budelio vaidmenyje cia jau priklauso nuo musu paciu). Juolab, kad knygose daznai nagrinejami ir psichologiniai kodeltaipivyko aspektai, ko media tikrai ne/per/teikia.

Taigi tame ir gerumas literaturos, ar ne?
Nepaisant visu rimtu noru, siuo metu tinginiauju. Atradau jau seniai FB skaitoma Jelena Michalkova ir jos detektyvu serija apie Marka Ilsiusina. Nieko ypatingo, bet puslapiai verciasi tiesiog patys
Atsakyti
Baigiau skaityti T.Kinnunen "Namas kryžkelėje". Prie liaupsiu neprisidedu. Eilinė gera skandinaviška knyga. Įvairiakampė šeimos istorijos apžvalga. Po mėnesio nebeprisiminsiu nei veikėjų, nei siužeto.
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2016 08 29, 16:56)

Man tai būtent tame ax.gif

Miegu su Joanne Rowling detektyvais. Tiesiog detektyvai. Tinka laikui užpildyti, kai norisi "pasidaryt vietos" naujiems įtaigumams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2016 08 29, 16:56)
Nepaisant visu rimtu noru, siuo metu tinginiauju. Atradau jau seniai FB skaitoma Jelena Michalkova ir jos detektyvu serija apie Marka Ilsiusina. Nieko ypatingo, bet puslapiai verciasi tiesiog patys

Sutinku. Man jau taip nutiko su ta knyga. Nebloga, bet ne tokia, kuri paveiktų ir įsimintų.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 26, 18:20)
As tipo pagrybavau Estijoje

Aš irgi šian iš ten grįžau smile.gif skaityt nieko neperskaičiau, bet lankėmės Ahhaa mokslo centre Tartu. Labai labai patiko tiek mums, tiek vaikiui wub.gif
Atsakyti
Mes ir Tartu AHHAA centre buvom ir Taline, salia jo du krioklius aplankem, paskui i Muhu-Saaremaa kelems ir apziurejome Kuresaarre, paskui parvarem namo, tik jau Sareme tai taip lijo, kad hostelyje buvom vieni gyventojai. Paskaityt spejau truputi, nes per diena taip nusikaldavom, kad jau 22 budavau out biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 30, 22:08)
Mes ir Tartu AHHAA centre buvom ir Taline

Skiriasi jie?
Atsakyti
Ne, Taline ner AHHA tiesiog buvome ne viename mieste biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, lyg ir baigėsi jaukumo ir mielumo poreikis. biggrin.gif Dairiausi dairiausi namie, ką čia išsirinkti tokio pūkuoto. lotuliukas.gif Perskaičiau "Katiną Bobą" D. Boweno (žinot, kad bus statomas filmas pagal šitą knygą, Boweną vaidins Bowenas, tik nežinia kas atliks Bobo vaidmenį) ir D. Darelo "Sugaukite man kolobusą". Buvo labai miela. Tada sugalvojau pabaigti skaityti pradėtą skaityklėje Т. Бенаквиста "Малавита-2", kas netikėtai irgi labai maloniai ir jaukiai susiskaitė. Taip maloniai, kad net kompo namie nejungiau, darbus kasdieninius kažkaip prastumdydavau, tik skaičiau ir kaifavau. O dar kabinėjausi prie pirmos Malavitos dalies. rolleyes.gif Dabar reikia truputį atsigauti nuo mafijos, kad galėčiau imtis Zuleikos. biggrin.gif
Šiandien dar studijavau mažutį (20 knygų) sąrašiuką ar topiuką XXI amžiaus . Kai kas skaityta, kai ko neįmanoma rasti, bet 10 pasidėjau, mažu prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 31, 16:09)
Ne, Taline ner AHHA tiesiog buvome ne viename mieste biggrin.gif

Buvau skaičius, kad buvo ir Taline, tik Tartu atidarė didesnį smile.gif

Grįžtant prie knygų - pradėjau Huxley 'Neregys Gazoje'.  
Atsakyti
O aš ką tik pabaigiau Isaac'o Asimov'o "Fondą" ir dabar bandau prisiminti, kuo gi ji man taip patiko, kai skaičiau ją paauglystėje g.gif Dabar pasirodė per daug politikos ir nebe taip labai įdomu. Svarstau ar skaityti tęsinį, ar vis dėlto imti kažką kitą...
O aš planuoju kitą Benakvistos knygą skaityti - "Saga" - labai jau ją rusiškame booktube giria.

P.S.: Jeee, grįžo normalūs šypseniukai thumbup.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2016 08 31, 17:10)
O aš planuoju kitą Benakvistos knygą skaityti - "Saga" - labai jau ją rusiškame booktube giria.

Kažkodėl man atrodo, kad turėtų būti gera, Benakvista man pradėjo patikti, o jei dar ir kiti giria... skaityk. drinks_cheers.gif Paskui prašom pakomentuoti, man jau norisi viską jo susirinkti ir turėti. mirksiukas.gif
Atsakyti