Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 95 laida

Klasikinis, tai reiskia, kad vertingas islikes laikui begant, ne madingas tam tikru laikotarpiu. ka jus turite omeyje noredama naujo klasikinio romano? Erskeciu pauksciai nesakyciau, kad yra klasikinis romanas unsure30x30.png
Na Baltoji pirstine Main Rido, Raitelis be galvos pabandykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 10 rugpjūčio 2016 - 10:44
Šiais laikais klasika sunkiai įveikiama dėl "priežasčių". tongue30x30.png Siūlyčiau perskaityti http://lma.lt/files/Seklumos.pdf Daug priežasčių išaiškės.
Atsakyti
Labos smile30x30.png
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 08, 14:51)
As visas turiu Nikolo Flamelio knygas, jei ka wink.png tik paskutine lietuviskai neversta, tik angliskai el. varianta skaiciau

As irgi, deja, turiu tongue30x30.png tustinu savo lentynas skaitau visas knygas, kurias turiu, bet dar neskaiciau. Si serija, nera labai jau idomi, bet kadangi turiu, tai ir perskaitysiu smile30x30.png
Atsakyti
Man tai labai idomu buvo, tik kankidavausi, kad reikia metus lauti naujos knygos, o paskutines taip ir neisverte, nors su paskutine knyga jau pavargau
Atsakyti
off topic, zaidimas su kalba:
-Mama, kokia cia liga kai buna isbyrejimas?(isberia)
Kita situacija:
-Mama man koja istirpo, dabar nebegalesiu eiti ?unsure30x30.png
Atsakyti
Labukas,
jau tikriausiai nebeatsimenat?
Seniai jau berašiau, bet tai nereiškia, kad nepaskaitau, kuo gyvenat☺
Skaičiau pripuolamai ir negaliu pasigirti dideliais kiekiais perskaitytų knygų, tačiau bandysiu atsigriebti, nes mažylis paūgėjo ir turėsiu šiek tiek laiko tam.
Pradėjau Murakamio apie bėgimą, įdomu, nes apie bėgimą ir nebūtų labai, ką rašyti, bet jis pro šią sporto šaką apžvelgia ir savo gyvenimą.
Laukia eilėje ir nekantrauja Rubina...
Dar labai norėjau perskaityti Susan Cain "Tylą", bet knyga išparduota, o iš bibliotekų tik Mickevičiaus turi, bet ir tai paimtos...et, nesiseka.
Kokie jūsų atsiliepimai apie šią knygą? Gal kuri skaitėt?
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2016 08 12, 18:17)
Dar labai norėjau perskaityti Susan Cain "Tylą", bet knyga išparduota, o iš bibliotekų tik Mickevičiaus turi, bet ir tai paimtos...et, nesiseka.

Galima įsigyti čia, tiek popierinę, tiek elektroninę versiją.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 08 10, 12:56)
Šiais laikais klasika sunkiai įveikiama dėl "priežasčių".  tongue30x30.png  Siūlyčiau perskaityti http://lma.lt/files/Seklumos.pdf  Daug priežasčių išaiškės.

Tavo dėka, Klopedija, įkišau nosį į Seklumas anksčiau, nei planavau. Maniau, kad suseklėti man negresia, neskęstu per daug internete, bet matau, kad klydau. Tikrai labai jaučiasi knygų skaityme. Reikia susigriebti, kol nevėlu. Ar vėlu? unsure30x30.png hm.png mastau.png
Atsakyti
Iveikiau Sileikos Bronzine moteri...kol kas Sileikos nebeskaitysiu biggrin30x30.png vis delto Pirkiniai isimoketinai labiau patiko...o dabar medzioju Gary..bet, kadangi nebuvo, tai pasiemiau alternatyva, kuria isrinko dukra biggrin30x30.png Hete Bi stebuklingu butybiu gydytoja lotuliukas30x30.png patyliukais angliskai skaitau Stiklo kalavija
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 08 12, 17:31)
Galima įsigyti čia, tiek popierinę, tiek elektroninę versiją.

Ui, kaip ačiū! Žabala matyt esu, kad pati nesugebėjau rasti😏Popierinė man labiau☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 13 rugpjūčio 2016 - 08:36
QUOTE(giluze @ 2016 08 12, 20:12)
Ar vėlu?  unsure30x30.png  hm.png  mastau.png
Nevėlu, reikia skaityti klasiką ir visokią snobišką literatūrą. Smegenys plastiškos, kompensuosis. mirksiukas.png

Jaučiu, kad ir mano smegenys suseklėję. Bet "Budenbrokus" visgi įveikiau.

Rutast, sveika sugrįžus. 4u.png

SM naujinimai - agonija...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 08 13, 11:06)
SM naujinimai - agonija...

Bet tai ko čia dabar visus taip ta atsinaujinimo manija užpuolė - tiek laiko viskas gerai buvo, patogu, bet ne - reikia vartotojams gyvenimą apsunkint...
Atsakyti